Hon gick hem med raska steg. Om man såg noggrant på henne såg man tydligt att hon var spänd, jagad på något sätt. En lätt rodnad vilade på hennes kinder medan hon snabbt vred om nyckeln och steg in i huset. Väskan lämnade hon på golvet, sparkade av skorna och rocken rev hon av sig medan hon med lätta springande steg tog sig upp till övre våningen. Hon kände redan av den kommande njutningen, visste exakt vad hon var i behov av.

Hon svängde in i sovrummet som fanns på högra sidan. Med medvetna steg gick hon fram till klädskåpet och tog fram sin guldfärgade dildo och den nyaste leksaken hon hade, geishakulorna. Hon struntade i den lilla förpackningen med glidmedel, hon visste att hon var så våt att inget sådant behövdes.

Hon lade sig ner på sängen och placerade sina leksaker bredvid sig. Snabbt öppnade hon sina byxor och tog av dem. De vita trosorna med spetskant lämnade hon på sig, likaså den vita toppen hon hade på sig. Hon tog geishabollarna i handen och förde dem ner mot sina våta läppar. Med några små rörelser fick hon bollarna våta av sin fittsaft och så började hon köra in dem i sin våta fitta. Den första går alltid enkelt och känslan när den försvinner in känns på något sätt lockande. Den lockar att följa efter, den lockar till större njutning. Den andra bollen för hon in efter en stunds lekande bland hennes svällda och våta läppar. Nu kunde hon börja.

Hon förbättrade dynans ställning bakom huvudet och tog tag i sin dildo. Hon vred den på och ett lätt surr fyllde rummet. Hon undrade hur det skulle kännas med bollarna in i henne medan hennes dildo surrade och smekte ovanpå. Hennes fitta värkte av habegär så hon väntade inte längre utan placerade dildon på sin klitoris och började medvetet smeka sig själv. De små trosorna hade hon dragit åt sidan så att hon såg den lilla plätten könshår hon lämnar kvar när hon rakar sig.

Med vänstra handen särade hon sina läppar lite grann så att hela hennes fitta var så gott som blottad för den som skulle råka se allt. Efter en kort stunds lekande tog hon fram sina bröst och lämnade dem vilande på toppens övre kant och bh:n, just passligt för hennes synfält: styva bröstvårtor, en spetsig kant på vita trosor och den blänkande guldfärgade dildon. Hon koncentrerade sig på nytt på dildons rörelser på sin klitoris och kände hur hennes njutning bara steg. Hon visste inte ifall det var geishabollarna som gjorde det men hon närmade sin gräns väldigt snabbt. Andningen blev djupare och intensivare och små gnyende läten undslapp genom hennes sammanbitna läppar. Men hur hon än försökte avslappna och låta sig själv bara njuta, nådde hon aldrig gränsen.

En aning frustrerad fortsatte hon sitt smekande efter att hon klätt av sig de genomblöta små trosorna. Hennes uppsvällda läppar glänste av fittsaften och hungern hade inte stillats ännu. Hon ändrade sin ställning så att hennes fötter vilade på golvet över sängkanten men efter en stunds lekande insåg hon att hon inte blev tillräckligt avslappnad i denna ställning. Hon återtog ställningen på rygg och särade sina ben så mycket hon kände var bekvämt och fortsatte leka med den hungriga fittan. Men det kändes inte heller så skönt.

Hon slöt ögonen och förde benen ihop. Toppen på sin dildon förde hon nu på sin klitoris och tänkte på fantasin när en tunga sökte sig fram mellan hennes läppar medan hon stod stilla. Hon började bli mer upphetsad men genast hon tappade koncentrationen på fantasin sjönk nivån på njutningen. Hon svängde sig om på alla fyra och lutade huvudet och bröstkorgen mot sängen.

Dildon förde hon på sin klitoris igen och började röra höfterna i en skön takt. Snart sänkte hon ner stjärten på madrassen för att få större effekt på den sköna njutning hon nu fick. Nu önskade hon sig ett par händer som hade smekt hennes bröst, hennes kropp medan hon sakta men säkert började nå den lilla njutning hon kunde åstadkomma sig själv. Bara några små cirklar till med dildon och så spreds en avslappnande känsla genom hennes kropp. Efter en kort stund blev hon tvungen att stiga upp, skölja av sina leksaker, klä på sig och fortsätta med den tråkiga vardagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *