Det var en fredagskväll, Carina och jag skulle ut och dansa som vanligt. När jag kom hem från jobbet ville hon att vi skulle åka ner på stan för att se om hon hittade något snyggt att ha på sig. Vi åkte ner och efter mycket om och men, provande hit och dit (som vanligt), så hittade hon en snygg, ganska kort, svart kjol. När vi kom hem hade tiden rusat iväg så vi fick lite brått (som vanligt) att fixa nåt att äta. Efter lite mat och en flaska vin så rusade vi in i duschen.

Där kunde jag inte låta bli att reta henne lite, nafsa henne i örat och smeka den fina rumpan samtidigt som hon greppade min stinna stake. Det var ett tag sen det hade hänt nåt i sängen, det hade bara blivit så, trötta som vi var i veckan.

Hon böjer sig ner och ger mig några sköna sug samtidigt som jag smeker ner över baken, når fram till hennes sköna mus och känner att hon börjar bli ordentligt blöt. Då reser hon sig upp och säger—det här har vi inte tid med, det börjar bli bråttom, vi får vänta till i natt.

Som sagt, ut ur duschen, torka hår, raka sig, stryka skjorta, klä på sig, allt i flygande fläng som vanligt. När jag var klar så satte jag mig och väntade i rummet medans Carina klädde på sig. När hon var klar kom hon in och visade upp sig, jätteläcker som vanligt. Svart, tight jumper, sin nya kjol och svarta strumpor. Jag gick fram, kramade om henne och smekte ner längs ryggen ner över baken. Där var nåt som kändes lite annorlunda—vad är det här sa jag och såg lite frågande ut. Carina backade ett par steg , drog sakta upp kjolen och visade vad hon hade under. Stayups, strumpebandshållare och hennes fina, gula stringtrosor.

Jag tog ett steg framåt för att få känna lite men hon drog sig skrattande undan,–du får vänta, vi har bråttom, ring efter en taxi. Hoppas att den här kvällen går fort, tänkte jag medans vi väntade på taxin.

När vi kom fram var det bara att kasta sig upp på dansgolvet, det var ganska lagom med folk så det var jättekul att dansa. Mot slutet av kvällen, när vi dansade till några lugna låtar kunde jag inte låta bli att smeka henne lite i smyg. Jag nafsade henne i örat och viskade att—jag skulle vilja ha min tunga mellan dina ben just nu. Hon rodnade lite men pressade sig ännu hårdare mot min bula i byxorna, jag förstod att hon var lika upphetsad som jag.

Nästa dans var en bugg, kanske lika bra det. Efter den dansen var jag tvungen att kila på toa, när jag går ser jag att Carina blir uppbjuden, av Sten, en gammal kompis till mig. Carina och jag hade träffat honom i somras på en badstrand, han hade ”råkat” visa sin svarta stake för Carina när han bytte om till badbyxor. Jag kunde inte låta bli att reta henne lite för hennes intresse, hon hade nämligen redan innan erkänt att hon var nyfiken på ”svart lakrits”.

Jag ser att hon rodnar lite när hon ser vem det var som bjöd upp henne men dom går ner på dansgolvet medans jag går på toa. När jag kommer tillbaka så kommer just hon upp från dansgolvet, rosig och fin om kinderna.

Det är dags för sista dansen så vi går ner och dansar. Bulan börjar växa igen när jag trycker mig mot henne och jag känner hur upphetsad hon är, hon är precis het.

Ojdå –sa jag hade Sten också bula i byxorna? Hon ser lite osäker ut, vet inte riktigt vad hon ska svara så jag förstår att jag gissade rätt. Det gör inget—säger jag, jag förstår att du har funderat på hans grova stake sen i somras. När dansen är slut går vi ner för att hämta jackorna, sen är det hennes tur att gå på toa. Under tiden ser jag Sten och börjar prata med honom och det visar sig att han bor åt samma håll som vi så vi bestämmer att följas åt på vägen hem.

När hon kommer ut från toan och får höra att vi ska följas åt rodnar hon men verkar inte ha något emot det så vi går hemåt. När vi kommer hem till oss frågar jag Sten om han vill ha ett glas vin som avslutning på kvällen, han sneglar lite frågande på Carina men eftersom hon inte säger emot så accepterar han och vi går in. Jag vet inte om Carina anar mina baktankar om att det kan bli en riktigt het natt som avslutning men jag märker inget på henne.

Vi tar en flaska vin, sätter oss i soffan, Sten och jag. Carina går fram till stereon för att sätta på musik. När hon böjer sig fram för att lägga i skivan åker kjolen upp lite så att man kan se strumpekanten och skinkornas rundning, väldigt sexigt. Sten ser också det och tittar lite osäkert på mig men jag bara ler och blinkar åt honom. Sten frågar om han kan få låna toan—javisst säger jag och han går ut. Carina kommer och sätter sig bredvid mig, jag frågar henne om hon var medveten om att hon visade halva baken för oss nyss. Mmm, svarar hon, det var meningen och jag förstår att hon är ganska sugen på att få smaka på Stens svarta stake.

Jag lägger armen om henne och kysser henne samtidigt som jag sakta låter min andra hand glida upp längs hennes lår som hon särar för att jag ska komma åt bättre. Jag når upp till hennes nakna lår och när jag kommer fram till trosan så sluter hon ögonen och stönar.

Hon är precis plaskvåt, jag lirkar in ett finger innanför troskanten och börjar smeka hennes hala mus. I ögonvrån ser jag att Sten tittar på oss från hallen, jag nickar åt honom att komma närmare. När Carina märker att han sätter sig i soffan på andra sidan om henne, stelnar hon till men jag viskar i hennes öra — slappna av, blunda och njut. Hon lutar sig bakåt och slappnar av när hon märker att jag inte har något emot det här. Jag börjar lirka av henne trosorna och hon lyfter på baken för att hjälpa till. Sten och jag drar av oss byxorna och sätter oss på var sin sida om henne, tar hennes händer och lägger på våra stakar. Där sitter hon med särade ben, en styv stake i varje hand samtidigt som vi gör allt för att hetsa upp henne. Vilken syn.

Jag tar av henne tröjan och BHn och smeker och slickar hennes styva bröstvårtor.

Efter ett tag glider hon ner mellan Stens ben och börjar leka med hans grova, svarta stake, slickar och suger omväxlande. Jag ställer mig på knä bakom henne, drar av henne kjolen och beundrar den syn jag för se, hennes fina, runda rumpa inramad av en svart strumpebandshållare och svarta strumpor. Jag gnider mitt ollon mot hennes hala mus och tränger sedan in med långsamma stötar. Där står hon med min stake i sig med långa, djupa stötar samtidigt som Stens lem blir allt blankare och blankare av hennes saliv och hon verkar njuta av varenda sekund. Nu föreslår jag att vi går in i sovrummet istället och så gör vi.

Nu vill Carina ha Stens grova lem i sig så hon trycker ner han på rygg och gränslar honom.
Sakta men säkert sänker hon sig ner på den grova lemmen, det verkar ta stopp när hon är halvvägs men hon börjar rida med långa juck och mer och mer av honom försvinner in i henne. Hon verkar helt borta av njutning, gnyr och kastar med huvudet från sida till sida.

Jag känner mig nästan lite överflödig men får en ide när jag ser hennes fina bak, kanske är hon tillräckligt upphetsad för att prova något nytt. Jag hämtar en flaska olja och smörjer in min styva lem ordentligt. Sten ser vad jag gör och förstår vad jag tänker göra så han lägger ner Carinas överkropp mot sin så att hennes rumpa pekar uppåt och skinkorna säras. Jag ställer mig på knä bakom henne och börjar massera hennes skinkor med olja, sakta för att inte skrämma henne, vet ju inte om hon har förstått mina avsikter. Jag lirkar först in ett finger sedan ett till sakta och med mycket olja för att hon ska vänja sig och slappna av.

Efter en stund så sätter jag mitt oljiga ollon mot hennes bak och börjar pressa på, sakta och försiktigt. När ollonet är inne protesterar hon lite men Sten smeker henne och juckar underifrån så hon slappnar snart av och jag glider längre och längre in i hennes bak.

Nu börjar vi stöta från två håll samtidigt som jag smeker hennes bröst och Sten smeker hennes klitoris. Detta blir helt enkelt för mycket för henne, hon skriker rakt ut när det går för henne, gång på gång och när vi till slut sprutar henne full från var sitt håll ligger hon bara och kvider, verkar nästan medvetslös av alla orgasmer.

Vi glider isär från varandra, Sten smyger diskret iväg och vi somnar omslingrade. Morgonen efter kan Carina knappt gå så öm är hon men som hon sa ”det är det värt”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *