Att följa med mina föräldrar till sommarstugan hade jag för länge sedan vuxit ifrån, jag tycker mycket om sommar och sol men var i behov av betydligt mer privatliv än vad de och min olidliga yngre bror tillät.

Min bror heter Oscar och är fyra år yngre än mig, en riktig retsticka som jämt hittade på sattyg och aldrig lät mig vara ifred. Anade att han var lite pojkaktigt småtänd på mig fastän jag är hans syster, tog varje chans att smygtitta eller börja brottas med mig då jag var lättklädd.
Visst, jag hade kanske med flit gett honom tillfälle att kolla in mig naken ibland bara för att retas, men ändå!

Sommarhuset ligger i skärgården, väldigt vackert och insynsskyddat beläget, bara några hundra meter från ett fantastiskt fint och välbesökt bad.

Nu var det så att mina föräldrar skulle segla omkring i Medelhavet med vänner under mer än sex veckor och bett mig bo på landet med Oscar.

Genom deras listiga sätt att lägga fram det hade jag inte haft någon möjlighet att smita undan och skylla på att vara upptagen med annat, jag var fast!

Oscar hade säkert klarat sig själv tyckte jag, men då pappa lockade med en hyfsad ersättning och väl tilltagen hushållskassa, var allt ändå ganska okay.

Nu var det inte så eländigt som det kunnat vara då vädret var jättefint och Oscar var mycket vid badet då han höll på att lära sig vindsurfa.

Jag låg gärna med en god bok i vår trädgård och solade, som vanligt med nakna bröstvårtor mot den klarblå himlen.

Då jag snart märkte att han brukade vara borta länge och förstod att jag lätt skulle se då han kom tillbaka genom att han hade den stora brädan att släpa på, tog jag av mig även trosorna. Det kändes härligt att låta solstrålarna och vinden smeka mitt slätrakade sköte.

Spännande att sluta ögonen korta stunder och njuta av solen och vindens sus i träden, hörde på avstånd hur någon spelade piano. Okunnig som jag är på sådan musik kan jag inte säga om det var bra, men det lät fint och jag kände igen vissa stycken även om jag inte kan säga vad de heter eller så.

Låg i mina egna tankar, funderade en hel del på sex och kisade ibland upp så ingen skulle komma långt in på tomten och få syn på mig.

Såg plötsligt hur Oscar kom springande, så snabbt att jag insåg att jag inte skulle hinna skyla mig utan att framstå som desperat, slöt därför ögonen och låtsades som om jag inte märkt att han kom. Spänningen var olidlig då jag svagt anade att hans steg tvärstannade en bit bort, gissar att han höll på att tappa ögonen.

Kände hur tanken på att kåta upp brorsan roade mig.

Då inget hände på en stund, kunde jag inte låta bli att retfullt smeka min platta mage och sära lite ytterligare på benen. När jag tyckte att han borde ha sett sig mätt, rullade jag utan att se upp, över på mage. Det tog säkert ändå nästan tio minuter innan jag hörde dörren knarra lätt till huset.

Efter en stund kom han ut igen och jag tyckte mig höra honom gå sin väg. Leende njöt jag av situationen, antar att han hade behövt på toaletten, måste planera för sådana plötsliga uppdykanden. Vågade försiktigt kika upp och då jag var säker på att han var borta vände jag på mig och smekte fittan, lekte allt intensivare med bilden på min brors kåta ögon i tankarna. Lät fingrarna pressa sig djupt in i mitt flödande inre, flämtade högt och bet mig i underläppen då höfterna snart vibrerade i orgasm.

När jag något senare klätt mig i bikini och gått till badet för att köpa glass, stötte jag ihop med en jättesöt mörkhårig tjej som hade kommit ut från grannhuset.

– Hej, sa jag leende! Dig har jag inte sett här förr, är det du som spelar piano?

– Jo det är jag, sa hon och såg nyfiket på mig. Hoppas att jag inte stör?

– Nej inte alls, sa jag glatt. Tycker att det låter fint tillsammans med vinden och fågelkvittret, jag ligger bara och solar.

– Borde nog lägga mig en stund jag också, lessnat på att öva, sa hon.

– Ja men kom och gör mig sällskap då, sa jag. Det är bara jag och min bror här och han vindsurfar, lite trist att ligga ensam.

Hon presenterade sig som Lisa och efter att vi vänt tillbaka och köpt glass åt henne också, följde hon mig hem för att se hur vi hade det.

Hon såg lycklig och glad ut då jag längs vägen berättat varför vi var ensamma, tyckte att vi hade en perfekt och väldigt privat glänta i tillvaron.

– Jag gör dig gärna sällskap här om du vill, kvittrade hon. Skulle bara vilja hämta ett eget badlakan och min väska.

– Om du dricker kaffe eller te så sätter jag gärna på det under tiden, sa jag och hörde själv ivern i min röst.

– Kaffe tack, sa hon, tindrade och log med ögonen då hon smet iväg. Snart tillbaka!

Vad är det som händer med mig tänkte jag då hon gått? Jag brukar väl inte reagera så här på tjejer? Visst var hon oerhört charmig och söt, men ändå?

Oscar kommer väl att bli alldeles till sig förstås, gissar att hon är yngre än mig men inte så ung som honom.

Men hur kommer det sig att jag har hjärtklappning och beter mig som värsta barnungen frågade jag min spegelbild då jag såg rosorna på mina kinder?

Försökte ta mig samman och ordna kaffet jag lovat, som tur var hade jag ett paket Ballerinakakor och en påse kubb att bjuda på.

Den eftermiddagen blev den trevligaste och mysigaste jag kunnat tänka mig, Lisa var så fin att mitt nackhår reste sig och jag fick gåshud.

Hon visade sig vara sexig, trevlig och lättpratad, vi kunde tala om allt! Vi skrattade ofta och jag märkte att jag tyckte väldigt mycket om henne.

Hon var öppen och lite småfräck, precis som jag, kom med små skämtsamma uttryck och vinklingar på saker som fick mig att kikna av skratt.

Jag vet inte vad som flög i mig, kanske var det de att jag tyckte hon flörtade med mig också, men plötsligt sa jag:

– Jösses Lisa! Jag har aldrig varit med en tjej men dig får jag av någon anledning en oerhörd lust att kyssa.

– Oj då, sa hon med ett varmt leende och smekte mjukt min kind.

Naturligtvis skulle Oscar dyka upp just då, tala om att komma olämpligt!

Han gjorde stora ögon då han upptäckte att vi hade besök men stannade och presenterade sig, såg ut att bli lika imponerad av Lisa som jag.

Då hon liksom jag solade utan topp hade han stora svårigheter att slita blicken från hennes fylliga bröst.

– Har du funderat på någon mat, frågade han mig? Jag börjar känna mig hungrig.

– Jag hade bara tänkt göra mig en sallad så småningom, sa jag. Men du kan väl göra dig en pizza, de finns i frysen!

– Okay, om ingen av er vill ha, sa han och tittade frågande på Lisa?

– Nej tack, sa hon och log. Jag ska hem och äta senare.

Så snart han försvunnit in i huset lutade hon sig fram och smekte åter min kind, leende såg hon mig i ögonen.

– Dina läppar är faktiskt oerhört inbjudande, viskade hon och kysste mig mjukt.

Jag var spänd som en fiolsträng men besvarade villigt och fuktigt kyssen, såg henne i ögonen då jag smekte hennes mörka hår. Hennes läppar var mjuka och varma, smaken av tuggummi gjorde henne än mer tilltalande. Drog henne över mig och kysste henne djupt medan jag mjukt höll mig fast omkring henne.

Vi fnittrade som småflickor och rullade runt i varandras famn, kände hur hennes hand nyfiket slöt sig kring mitt ena bröst, kramade det försiktigt då hon med dimmig blick såg mig i ögonen.

– Oj, oj, vilken härlig tjej du är, fnittrade jag glatt medan jag passade på att smeka mig nerför hennes smärta kropp.

– Jag fattar egentligen inte vad som händer, viskade hon och sög försiktigt in min ena bröstvårta mellan sina vackra leende läppar.

– Inte jag heller, flämtade jag medan jag med bultande hjärta kände hur hon automatiskt särade sina smala lår för mina lekfulla smekningar!

Sommarkåt och fruktansvärt nyfiken var det svårt att ha kontroll över händerna som fladdrade över hennes välformade kropp, kände hur hon fick gåshud på insidan av låren, hur alla muskler i henne besvarade och njöt av min beröring. Med hennes sugande läppar kring mina styva bröstvårtor kramade jag av åtrå hennes härliga solvarma bröst, smekte hennes hår och fnittrade av lycka!
Kysste henne hungrigt och rullade runt över henne, såg ner i det leende ansiktet medan våra underliv lekfullt gned och pressade sig emot varandra.

– Jösses så kåt jag blir på dig, fnittrade hon generat! Är du säker på att vi inte syns här? Tänk om Oscar kommer ut igen?

– Han skulle möjligen kunna se oss från biblioteksfönstret, sa jag medan handen smekte sig ner över hennes kropp och in mellan låren. Om han ser vad vi håller på med så kommer han att hålla sig undan och tjuvkika, det är jag säker på!

– Men det stör inte dig eller hur, flämtade hon med mina nyfikna fingrar innanför hennes trosor?
– Nej det stör inte mig, sa jag överraskad av hur blöt hon var. Fingrarna trivdes i det varma mjuka, upptäckte att hon var lika slätrakad som jag. Han skulle bli kåt förstås men då han alltid varit så jobbig tycker jag bara att det är roligt att hämnas och retas med honom, jag kan ju inte hjälpa honom precis!

– Han skulle kunna få knulla mig, sa hon blygt. Tyckte att han såg riktigt bra ut och han verkade ju intresserad som han stirrade.

– Du är minsann en kåt liten kattunge du, sa jag och fnissade! Men nu är du först och främst min, fortsatte jag och drog av henne trosorna medan hon villigt lyfte på stjärten.

Jag sög på hennes bröst och kysste mig sedan ner över den vibrerande platta magen och in mellan de brett särade benen. Hon smakade gudomligt och jag överraskades av att inte ens fundera på vad jag gjorde, tanken på att slicka en tjej hade aldrig funnits i mitt huvud ändå lekte jag nu glädjefullt med tungan djupt in mellan hennes små söta blygdläppar.

Lisa flämtade och smekte mitt huvud, hennes ben hade svårt att ligga still då de trampade luft.
Jag smekte den barnmjuka huden på hennes mage, mötte hennes dimmiga blick då hon ibland såg ner på mig och min ivrigt vispande tunga över hennes clitoris. Hennes höfter reste sig och bröstvårtorna styvnade i den lätta brisen.

Såg upp på henne då hon flämtade och bet sig i läppen när jag bakom henne i biblioteksfönstret såg Oscars tefatsstora ögon, som jag förstått stirrade han så ögonen kunnat trilla ut.

Med ett stort leende på läpparna fångade jag hans blick och såg oron i hans ögon då han insåg att jag sett honom. Jag höll kvar hans blick medan jag retfullt sträckte ut tungan maximalt och långsamt lät den åka kana mellan hennes blöta fittläppar, såg honom i ögonen och log innan jag om och om upprepade proceduren.

Vetskapen om att han stod där och kollade gjorde mig om möjligt ännu kåtare! Jag såg glatt på hennes vackra fitta och slickade den ivrigt, nu bestämd på att visa Oscar hur skönt jag kunde göra det för henne. Med denna iver stod det inte på förrän Lisa sprattlade som en fisk på land och kom om och om i ett pärlband av krampfulla sammandragningar.

– Snälla sluta nu, sluta snälla, måste få vila lite, jämrade hon sig och viftade med armarna!

Med hennes safter rinnande nedför hakan kröp jag upp och in i hennes mjuka famn. Våra hjärtan bankade ikapp när jag kysste hennes smala hals och hon matt smekte mitt blonda hår.

– Tack! Herregud tack, stönade hon! Det var bland det bästa jag någonsin upplevt, oj!

Vi låg vi där under den långsamt sjunkande eftermiddagssolen och hämtade andan, smekte försiktigt varandra som för att tala om att vi fortfarande var närvarande och vid liv.

Jag kysste henne djupt och kramade henne hårt, njöt av att känna den mjuka nakna kroppen nära då jag grenslade hennes lår och i kåtrus gnuggade fittan. Pressade in mitt eget ben mellan hennes lår, masserade hennes nakna blöta kön och lockade henne till en gemensam ålande dans.

Med glädje kände jag snart hur hon flämtande närmade sig ännu en orgasm med sitt köns safter rinnande längs mitt lår. Min fitta blev vild och gråtande juckade jag som en kåt hanhund mot hennes vackra ben.

Som i en dröm krampade vi gemensamt i varandras famn och läpparna blev ömma av alla kyssar.
Flämtande slappnade vi sakta av efter de otroliga utlösningarna, skönt sammanflätade och andfådda återhämtade vi oss långsamt.

Lisas smekte och tröstande mig, kysste mig mjukt och slickade mina läppar. Hennes nyfikenhet växte, kramade mina bröst och fingrarna letade sig in i mina blöta trosor.

– Jag längtar efter att smaka dig också, sa hon med ett gulligt litet leende.

– Du behöver inte, sa jag men hoppades hon skulle envisas.

– Jag måste få, sa hon och drog av mig trosorna när jag villigt lyfte på höfterna.

Hon tycktes lika ivrig och nyfiken som jag, känslan då hon utforskade mig med fingrar och mjuka läppar var fantastisk. Lisa slickade mig på ett sätt som aldrig någon kille gjort, sensuellt, känslosamt och oerhört följsamt. Som om hon visste precis hur jag kände och hur jag helst ville ha det.

Det stod inte på innan jag kastade mig i en våldsam orgasm under henne, det svartnade för ögonen! Att känna sol och vind smeka min solvarma hud och veta att Oscar säkerligen fortfarande tjuvtittade ingav ytterligare spänning.

– Vet du om att vi länge haft publik, viskade jag. Oscar står i fönstret och njuter av utsikten.

– Vad säger du, sa Lisa och slickade mig ljuvligt i fittan? Och det stör inte dig att brorsan kollar,

Häftigt! Samtidigt som hon sa det såg jag att deras blickar troligen möttes då hon nyfiket tittade upp.

– Såg du honom, frågade jag nyfiket?

– Jodå, sa hon och slickade mig ivrigt. Han måste ju vara skitkåt stackaren, har du något emot om jag låter honom knulla mig?

– Nejdå, flämtade jag då nästa orgasmvåg snabbt tog fart i min vilda kåta kropp! Bara han inte tar över dig så…

Hon övertygade mig om att hon hade tillräckligt med energi för oss båda, lockade lekfullt ur mig orgasmer så att jag vred mig på filten och fick kämpa för att inte störa grannarna eller folket ända nere vid badet. När jag nöjd, flämtande och ledlös låg under henne såg jag hur hon reste sig upp på knä. Hon satte händerna på höfterna och sökte Oscars blick.

Rak i ryggen sköt hon fram de uppnosiga brösten, gungade med höfterna, vred sig och poserade för honom innan hon leende gav honom en slängkyss och lockade ut honom med ett litet lekfullt finger.
Oscar kom rodnade utsmygande som om han var beredd att fly vilken sekund som helst, såg generat ner på mig som naken och med särade ben skamlöst låg kvar och flämtade.

– Vi har det jätteskönt här, sa Lisa tyst men tydligt och klart. Jag längtar efter en kuk och din syster säger att du säkert gärna ställer upp, stämmer det?

– Jovisst men…

– Bra då vill jag genast att du knullar mig, fortsatte hon och lade sig på rygg emellan mina ben med mitt venusberg som kudde medan hon kramade sina bröst.

Stackars Oscar såg alldeles chockad ut när hon särade på benen och sträckte armarna upp mot honom.

Jag gjorde det inte lättare för honom då jag nyfiket såg varje rörelse och intresserat kollade honom mellan benen.

Gissar att kåtheten drev honom vidare då Lisas blöta fitta låg så öppen och uppdukad för honom.
Han drog röd om kinderna ner shortsen och släppte ut den styva kuken i frihet när han klev ur dem.
Kuken var större än jag hade väntat mig, måste ha växt till sig betydligt senaste åren!

– Kom nu, jag är så väldigt kåt, lockade Lisa mellan mina ben!

Oscar tog sig samman och kröp ner mellan hennes ben, lät den styva kuken glida i springan innan han sneglade på mig och röd i ansiktet pressade in kuken.

Lisa greppade den lilla rumpan och pressade honom närmare sig, fick in kuken helt och uppmanade till att öka tempot medan hans ögon flackade mellan henne och mig.

Både jag och Lisa insåg säkert att detta inte skulle bli långvarigt, hon slog benen runt honom och pressade in honom hårt medan han med tom blick sprutade i henne, föll samman och slocknade i hennes famn.

– Tror säkert att jag kan suga fart på honom igen, sa hon med bus och kåthet i rösten!

Visst kunde hon! Efter att ha slickat och sugit kuken ren så dröjde det inte länge innan den var redo igen.

Lisa bad honom ta henne bakifrån då hon doppade näsan i min fitta igen, jag njöt av att få vara med på ett hörn, kände stolthet över min bror som så snart kunde visa upp en stor och användbar kuk igen.

Blygheten började tydligen lägga sig hos Oskar då han tydligt och ogenerat drog några tag i kuken innan han leende mötte min blick och pressade in kuken i den väntande fittan.

Kunde känna hans stötar fortplanta sig genom hennes kropp och mjuka läppar, den söta tungan virvlade och läppjade då jag omväxlande mötte båda deras kåtdrypande blickar.

Lisa flämtade av njutning av att ha kuken i sig men ansträngde sig för att samtidigt stimulera mig intensivt.

Oscar stirrade på mig med sådan kåthet att jag kände mig generad, han greppade hennes höfter och pumpade duktigt.

Såg hur Lisa stimulerade sig själv samtidigt och plötsligt kastades jag ut i en våldsam orgasmflod, det gick för mig oupphörligt!

Jag fastnade med blicken i Oscars ögon under orgasmen, hörde hur Lisa stönade och gnällde medan kuken pumpade djupt i henne.

Det svartnade för mig, på avstånd hörde jag Oscars kvävda bröl och kände hur Lisa nafsade lätt på mina fittläppar.

Det blev en nästan osannolik sommar, vi levde alla tre i ett ständigt kåtrus.

Lisa mer eller mindre bodde hos oss dessa veckor, jag och Oscar hjälptes åt att hålla henne tillfredsställd och bearbetade ständigt hennes vackra kropp.

Ibland gick ett hugg av svartsjuka genom mig då jag såg hur skönt de hade det tillsammans, ville ha henne för mig själv trots att också jag led av längtan efter kuk.

Utan att det kändes det minsta sjukt eller konstigt särade jag därför, några dagar senare, villigt på benen för Oscar medan Lisa kysste mig djupt och smekte min kuktörstande kropp. Det var Lisa som uppmuntrat mig då jag under flera dagar haft oerhörd kukabstinens trots ständigt besök av hennes livliga tunga och flinka fingrar.

– Du kan ju låtsas att det är jag som knullar dig, fnissade hon och tindrade med ögonen.

Med hennes läppar mot mina i en kyss som fick tårna att krulla sig fantiserade jag att det var hon då jag särade på benen, att äntligen efter flera dagars intensivt sex få en kuk på besök i fittan skickade mig som en raket mot skyn och jag skrek av njutning mellan Lisas ljuddämpande läppar.

Oscar hade börjat lära sig en del och var härlig, han fick därefter knulla mig också även om det dröjde länge innan jag klarade av att möta hans blick medan han tog mig, kände mig länge oerhört generad av att bli knullad av min lillebror.

Att våga hjälpa Lisa att suga fart på honom då han slaknat tog också sin tid, det krävdes mycket övertalning från hennes sida, men då min fitta sugit kraften ur honom var det väl inte mer än rätt.

På nätterna sov Lisa hos mig och vårt förhållande blev allt kärleksfullare och innerligt.
Den tolfte juli erkände jag för första gången högt att jag älskade henne.

Detta blev verkligen en sommar att minnas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.