Jag vet inte exakt när jag först märkte att det passerat gränsen för vad som kunde kallas för oskyldigt. När jag stod där i köket, upptagen med disken, och plötsligt kände hans hand på min runda rumpa, då visste jag att det här var något annat än de oskyldiga kramar som min tonåriga son hade brukat ge mig något år tidigare. Sakta hade det eskalerat – från en liten klapp på stjärten i förbifarten, till båda händerna på rumpan och grova smekningar. Från en till synes omedveten smekning över bröstvårtan med baksidan av handen, till omfamning bakifrån med båda händerna kupade om mina stora, mjuka bröst.

Nu stod jag där med våta, löddriga händer och gjorde några halvhjärtade försök att vicka rumpan bort från hans smekande, klämmande, tafsande händer. När jag protesterade fick jag som enda svar ett kort skratt, och en dask på rumpan så att mina skinkor dallrade under mysbyxorna. När han lämnat rummet stod jag kvar, fortfarande upptagen med disken, men med djupt rodnade kinder.

Blyg var han verkligen inte, min Marcus. Inte nog med att han dagligen la sina händer på min kropps mest runda och mjuka delar – han skämdes inte heller för att visa upp sig. Han var en 15-åring i en vältränad 18-årings kropp, och han var stolt över sina magrutor och sin stenhårda bröstkorg. Lång och ståtlig var han också, runt 185cm och stor talang inom flera olika idrotter. Varje mammas dröm. Men jag får erkänna att mina drömmar kanske inte alltid liknade andra mammors.

Speciellt mycket kunde jag drömma de gånger som Marcus helt ogenerat promenerade genom huset helt naken. Hans far var visserligen välhängd – jag mindes fortfarande efter 16 år hur ont det gjorde den där gången när min oskuld rök all världens väg på den där tonårsfesten – men Marcus var ändå så mycket större. Mitt ögonmått är och har alltid varit hopplöst, men så mycket förstod jag att den där grejen som hängde och slängde längs Marcus lår när han gick rakt igenom mitt synfält, mellan mig och TV-skärmen, var närmare två decimeter lång, och då förstod jag även att det fanns tillfällen då den var både avsevärt hårdare och avsevärt större.

Men hela tiden förstod jag att det finns en avgörande skillnad mellan en dröm och en verklighet. I drömmen slöt jag mina ögon när Marcus masserade mina tunga bröst, och i drömmen fuktades mina trosor då han kysste min hals. I verkligheten fanns bara skam, och en panikkänsla som tvingade mig att rycka mig undan. De moderliga känslorna tog överhanden. Jag visste ju att ingenting kunde vara mer fel.

Och så kom då till slut den där gången då Marcus kom alldeles för tidigt hem från skolan. Jag var i mina egna tankar, omsluten av masserande ånga i det varma badrummet, min nakna hud under det heta vattnets smekningar. När jag visste att Marcus inte skulle komma hem så brukade jag hålla badrumsdörren öppen, så att spegeln inte skulle imma igen. Den här gången hände det sig alltså så att Marcus kom hem strax efter lunch, och i skydd av duschens smatter hade han kanske tjuvkikat på min nakna kropp medan han klätt av sig helt naken.

Plötsligt kände jag hans stadiga hand på min mage, och jag ryckte till så att jag nästan tappade balansen – jag räddades då min rygg fick kontakt med det kalla kaklet bakom mig. Marcus log och kom så nära, så nära att jag kände honom mot mitt lår, så hård att jag av reflex kippade efter andan. Jag var som fastkilad mellan hans hårda kropp och det ännu hårdare kaklet, och så kom kyssen på mina flämtande läppar, och jag smälte i hans armar. Det snurrade redan i huvudet när jag kände kittlingen mellan mina lätt särade lår, och innan jag helt förstått att Marcus flyttat ner handduschen och riktat vattentrycket mot min allra känsligaste punkt, så kunde jag höra ett ynkligt läte av njutning slippa ut ur min mun.

Därifrån gick allting så snabbt. Upphetsningen hade redan tagit över min kropp, och jag kunde nästan genast känna min orgasm byggas upp djupt inuti. Panikkänslorna smög sig på mig, som så många gånger förut, men den här gången kunde jag inte komma undan även om jag ville. Marcus höll mig bestämt mot kaklet och lät vattnet flöda tills jag inte kunde hålla emot längre. Orgasmen kom plötsligt, och den var så intensiv att benen knappt bar mig. Jag darrade och flämtade, och i ögonvrån kunde jag se Marcus diskreta lilla leende. Efteråt gav han mig en mjuk puss på kinden, och lämnade mig ensam. Jag sjönk sakta ner med ryggen längs väggen tills jag satt platt på rumpan på duschgolvet och kände mina lår darra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *