Ni som läst min berättelse ”En fitta berättar” känner ju redan till lite om vad jag och min ägare Lisa varit med om genom åren. Hur hon och jag levt ett liv ”i orgasmens tecken” och hur vi betjänat kukar och fittor i en stundtals aldrig sinande ström. Det jag nu skall berätta om är vad som hände på morgonen när Lisa firade min senaste födelsedag. Jag har inte samma födelsedag som Lisa, utan min infaller på den dag då jag fick min första orgasm.

Jag vaknade på morgonen av att Lisa smekte mig med ena handen, hur hon förde fingrarna fram och tillbaka längs skåran och masserade området runt min klitoris, som genast blev styv och hård under hennes sköna behandling. Omedelbart blev jag klarvaken, våt och kåt och jag höll nästan på att komma direkt i dagens första orgasm, när Lisa plötsligt slutade med sin sköna behandling.

Vad är nu detta – tänkte jag lite förnärmat – det är inte likt Lisa att avbryta sina smekningar just när det är på väg att gå för mig? Jag höll nästan på att bli lite sur på Lisa, när jag kände hur en stor dildo fördes in i mig ända till botten. Och det var inte vilken dildo som helst. Det var en helt ny och dessutom en otroligt skön sådan. Tjock och lång och med små taggar på, som kittlade mina väggar på ett oerhört upphetsande sätt. Den kändes så härlig inne i mig att jag inte kunde, eller ville, hålla tillbaka min orgasm utan kom på direkten och lät mina ymniga safter skölja över den underbara dildon likt ett vattenfall. ( Jag har alltid varit stolt över mina safter och hört många berömmande ord om dem från både killar och tjejer. )

Vilket uppvaknande – tänkte jag och log för mig själv i utlösningens efterdyningar, då jag plötsligt kom att tänka på att det var min födelsedag i dag. Det var idag precis X antal år sedan jag fick min första orgasm och som den omtänksamma fittägare Lisa är, har hon allt sedan dess varje år firat den dagen både grundligt och ordentligt. Oftast har hon brukat bjuda hem en del av sina manliga och kvinnliga bekanta, som på olika sätt uppmärksammat min bemärkelsedag och jag hoppades så klart att så skulle bli fallet även idag. Och en bättre inledning på födelsedagen och en bättre födelsedagspresent hade jag knappast kunna önska mig – en ny härlig dildo som verkligen höll måttet och som fyllde ut mig på det mest underbara sätt.

Ja Lisa vet verkligen hur hon skall ta hand om mig och jag hade knappt hunnit hämta mig från den härliga morgonorgasmen, förrän det var dags för toalettbesök och dusch. Först kissade vi och som vanligt lekte Lisa med kisset medan hon gnolade på någon melodi som lät ungefär som ” I kiss you darling and wish you a happy birthday – eller något liknande. Lisa kan inte sjunga speciellt bra, trots att hon är musiker, men jag blev ändå rörd av hennes sång –-och lite kåt också.

Efter kisset var det dags för duschen. Lisa ägnade denna morgon stor omsorg åt både mig och min granne Frk Stjärt. Ja faktiskt ännu mer åt henne än åt mig. Hon tvättade och spolade henne i säkert 5 – 6 minuter innan hon var nöjd. Men det var rätt så upphetsande och jag kunde inte låta bli att komma i dagens andra orgasm – med tillhörande utlösning – mitt i allt spolade. Jag tror att Lisa blev lite överraskad av min plötsliga utlösning, för hon skrek till och tappade nästan duschslangen. Men att hon tyckte om det är jag helt säker på.

Sen klädde Lisa på sig och dagen till ära tog hon en extra kort kjol, men givetvis inga trosor – det vet hon att jag inte tycker om. Hon stod länge och väl framför spegeln och vred och vände på sig och självklart förde hon också ner handen och smekte mig lite försiktigt i springan. Och hon hade säkert fortsatt med smekningarna om det inte varit så att det ringt på dörren.

Lisa gick och öppnade och jag hörde hur glad hon blev när hon såg vem det var.

-Nej men hej Yasmin. Vad roligt att se dig. Kom in.

-Hej Lisa. Självklart måste jag bara komma, det är ju din frökens födelsedag i dag och både jag och min fröken vill så klart gratulera.

Det blev tyst ett tag och jag misstänkte att Lisa och Yasmin kysste varandra när jag plötsligt kände Yasmins hand mot mig och hur ett par av hennes fingrar letade sig in i mig. Välkomnande kramade jag till om fingrarna, samtidigt som jag lät mina safter rinna till.

-Så blöt och härlig hon är – hörde jag Yasmin säga -jag tror att vi ska låta våra fröknar hälsa på varandra Lisa. Min har längtat så efter henne och hon har varit kåt och våt hela morgonen.

-Ja visst ska vi låta fröknarna umgås, det tycker jag absolut, men först tycker jag vi slickar dem lite – sa Lisa skrattande med kåthet i rösten.

-Oh ja – härligt – hördes Yasmins minst lika kåta stämma.

Snart kände jag Yasmins välbekanta tunga slicka mig som bara hon kan och jag anade att Yasmins fröken fick samma sköna behandling av min Lisa. Yasmin är en verklig naturbegåvning på fittslickning och ingen annan kan få mig att bli så kåt och komma så fort som hon. Och självklart blev det så den här gången också. Efter bara någon minut, när hennes tunga letat sig in i mig, så kom jag i en våldsam och fullständigt ohejdad utlösning. Safterna fullkomligt forsade ur mig, över Yasmins tunga och ner på lakanet där de samlades i en stor pöl. Samtidigt gick det nog även för Yasmins fröken, för hennes ägare skrek högt och hennes andhämtning blev våldsamt ansträngd och flåsande.

-Gud vad härligt – hörde jag min Lisa ropa.

-Ja jävlar vad skönt – stönade Yasmin.

Det gick inte många sekunder förrän jag kände hur Yasmins fittfröken pressades mot mig, så att både hennes och mina safter skvätte omkring oss. Det var verkligen ett kärt återseende och vi sögs till varandra, som bara fittor som verkligen älskar varandra kan.

-Ha den äran älskade Vagina – sa Yasmins fröken, medan hennes styva klitoris kelet gned sig mot min.

-Tack älskling – svarade jag och lät ännu mer av mina safter blandas med hennes.

En lång stund låg vi bara och njöt, medan våra ägare vällustigt gned oss mot varandra. Våra blygdläppar sögs nästan fast vid varandra och jag kände hur en ny orgasm inte var långt borta.

-Vagina – hörde jag Frk Yas flämta – jag kommer, jag kommer.

-Oh ja älskling – jag också. Låt oss komma tillsammans.

Och nu hände det som ibland kan hända oss fittor och som är så härligt underbart när det väl inträffar. Vi kom in i ett stim av orgasmer – både jag och Frk Yas. Gång på gång kom vi i den ena underbara orgasmen efter varandra och hela tiden rann safterna till och blandades med varandra. Våra safter rann till så ymnigt att det kändes som vi befann oss mitt i Niagrafallen.

Jag tror att vi tillsammans fick ett tiotal orgasmer under loppet av bara några minuter och jag överdriver inte när jag säger att det var en av de absolut skönaste stunderna jag upplevt i hela mitt kåta liv. Och denna fantastiska upplevelse fick jag på min födelsedag och till på köpet tillsammans med min allra allra käraste älsklingsfitta Frk Yas.

Och detta var bara början på min födelsedag. Mer fantastiska saker skulle komma och en del av det som hände hade jag inte ens kunnat ana mig till när jag vaknade denna härliga födelsedagsmorgon.

Tänk vad det är härligt att vara fitta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.