Det jag ska berätta hände mig för ca tre år sedan men det är fortfarande en av de mest fantastiska upplevelser jag haft. Vi, min fru Lina och jag hade vid några tillfällen annonserat efter andra par, för trivsam samvaro i sängen, med skilda resultat.

Och när vi stod utanför dörren till en trevlig liten gård ute på landet, undrade vi givetvis hur det skulle sluta i kväll. Svaret vi hade fått från ett som det såg ut, trevligt par i vår ålder, hade varit mycket lockande.

Dörren öppnades och Morgan och Tina kom ut och vi hälsade på varandra, Tina gav mig en härlig välkomstkram och tryckte sig hårt mot min kropp. Tina var ca 25 med en underbar kropp, smal välformad med lagom stora bröst, vars vårtor spretade uppåt under tyget i hennes åtsittande korta klänning, som var slitsad högt upp på låret. Och jag lät min hand smeka henne över ryggen samtidigt som jag började ana att det skulle bli något speciellt.

Lina och Morgan hade också passat på att säga hej och när och när formaliteterna var över blev vi inbjudna till en härlig middag med levande ljus och en fantastisk erotisk stämning.

Morgan och Tina visade sig vara precis det par vi sökt. Efter maten flyttade vi oss till soffan för att lära känna varandra ännu bättre. Efter en stund av skratt och skämtande frågade Morgan Lina om hon var rakad på fittan. Lina, fräck som hon är, svarade genast att:

-”Du får väl se efter”. Lina lät minikjolen glida längre upp på låret och Morgan var inte sen att hjälpa till.

Morgan andades häftigare när han såg att Lina saknade trosor och Tina och jag såg på hur han smekte Lina ner mot fittan, som faktiskt var ganska lurvig.

– Tyvärr är det ett tag sedan jag blev rakad” sa Lina, men det kan vi kanske ändra på”.

– Vi kanske ska låta killarna raka oss” säger Tina, och vi var inte sena att nappa på idén.

Snabbt tar vi av oss kläderna och Morgan går och hämtar två rakhyvlar och raklödder. Vi placerar tjejerna bredvid varandra på soffan med fittorna vända mot oss och benen vitt åtskilda så vi kom åt att först löddra in och sedan noga raka bort allt hår på fittorna. Jag lade ner hela min själ i att göra ett bra jobb och jag har faktiskt lite vana för jag brukar raka Lina ibland.

Jag klarade snabbt att få Tina ren från alla hårstrån och sen njöt jag av att smeka och slicka Tinas nu mjuka lena fitta ren samtidigt som jag känner att Tina blir våtare mellan benen. Hon håller mitt huvud hårdare och hårdare mot sin fitta och lägger sina ben över min rygg och trycker mig hårt mot sin egen kropp.

Hennes häftighet och kåthet gör mig mycket kåt. Tina vrider sig som en mask och flämtade vällustigt under min behandling.

Även Morgan blev klar och jag såg i ögonvrån hur Lina som fått samma behandling som Tina, var mycket kåt av behandlingen.
-Nu tycker jag att vi hjälps åt att ge Lina en riktig behandling, sa Morgan till Tina och mig och vi ställde snabbt upp och började hjälpa Morgan att smeka Lina.

Tina började smeka och kyssa Lina på brösten samtidigt som Morgan ihärdigt slickade Linas fitta.

Jag klättrade upp i soffan och stoppade in min kuk i Linas härligt sugande mun samtidigt som jag smekte både henne och Tina. Morgan stoppade in först ett sedan två fingrar i Linas fitta och jag såg att fingrarna var genomvåta när de gled in och ut samtidigt som Morgan slickade henne omväxlande på fittan, låren och upp över magen.

Tina var inte overksam utan hon smekte Lina med sin egen kropp och när jag drog ut min kuk ur Linas mun satte sig Tina över Linas ansikte för att Lina skulle slicka henne och jag såg att Lina blev allt våtare i ansiktet av Tinas safter.

Morgan och jag hjälptes åt att smeka Lina allt hetsigare och Linas kropp skakade allt mer okontrollerat under vår behandling och plötsligt kom hon i en helt otrolig orgasm och hon gick upp i brygga och skrek rakt ut och skakade i hela kroppen.

Det var fantastiskt vilken orgasm Lina fick, hon som annars har svårt att få det att gå men till slut sjönk hon helt utslagen tillbaka på soffan och Morgan och jag kastade oss över Tina istället och det var min tur att visa att jag också kunde tillfredsställa en kvinna med mun och fingrarna.

Tinas fitta var nu mycket våt och hennes blygdläppar var kraftig svullna och jag nafsade ömsom i dom och hennes lilla klitta. Jag lät tungan slicka klittan och sen neråt för att slinka in så djupt jag kunde i hennes fitta och sedan vidare ner runt hennes lilla stjärthål och tillbaka upp igen och vidare fortsatte jag att reta hennes fitta genom att inte stanna för länge på något ställe.

Jag masserade henne med handen och provar att trycka in först ett och sedan två fingrar i henne samtidigt som jag intensifierar behandlingen av klittan med tungan. Hon är så våt att det är mycket lätt att köra fingrarna in och ut i henne men jag känner att hon har mycket starka muskler i fittan som hon använder för att krama mina fingrar.

När jag ser uppåt ser jag att Tina suger på Morgans kuk och den glänser av hennes saliv när den går ut och in i hennes söta mun. Även Lina börjar vakna till liv och hon trollar fram en stor massagestav ur sin väska och sen sätter hon sig på soffans ryggstöd så att vi alla kunde se tydligt när hon sakta började att leka med sig själv och köra den stora staven ut och in.

Denna syn gör att Tinas upphetsning ökat över den gräns där hon kan kontrollera sig själv. Jag tar ett rejält tag runt hennes ben och jag begravde hela mitt ansikte mellan hennes ben och slickade intensivt på hennes klitoris och håller henne fast när hela hennes kropp skakar okontrollerat i hennes orgasm.

Efter detta sjönk vi alla ner i soffan för en liten paus. Lina kröp upp i min famn kysste mig, bet mig lätt i halsen och lät sina bröst dingla precis framför min mun och jag var inte sen att fånga bröstvårtan i min mun och suga på den. Jag kände att kuken var hård som aldrig förr och jag behövde få stoppa in den i någon av tjejerna men jag hann knappt tänka tanken förrän jag plötsligt kände jag en varm mun runt min kuk, det var Tina som vaknat till och nu började tjejerna behandla mig medan Morgan satte sig mittemot för att titta på oss.

Jag sträckte ut mig på soffan och Lina satte sig över mitt ansikte så jag kunde slicka hennes fitta medan Tina behandlade min kuk, först mellan sina läppar och sedan satte sig Tina sig över mig och lät min kuk sakta glida in i sin fitta. Det kändes gudomligt, kuken stod rakt upp i Tinas fitta och hon var underbart varm och den kramade så skönt runt min kuk.

Tina började rida mig och när jag såg ner mot kuken såg jag hur den gick allt häftigare ut och in i Tinas fitta, samtidigt som Morgan satt precis bredvid och studerade hur Tina red min kuk. Jag började känna att jag inte kunde hålla mig så länge till så jag beslöt att ge Tina min sats rakt upp i fittan. Jag såg att Tina och Lina kysstes och jag tog tag i Tinas lår och körde kuken hårdare och snabbare upp i Tina tills jag sprutade djupt in i hennes fitta.

Tina och Lina satt kvar tills min kuk slaknade och då vände de sig mot Morgan istället för att ge honom samma behandling. När jag vände mig mot dem såg jag hur Morgans kuk satt djupt inne i min frus fitta. Det var en härlig syn. Jag satte mig mittemot dem för att titta när min fru knullade Morgan tillsammans med Tina och de gav verkligen allt för att Morgan skulle bli nöjd.

Under natten fortsatte vi att älska och kvällen, natten för att inte tala om morgonen eftertillhörde skönaste minnena i mitt liv. Detta var början till en långvarig bekantskap med massor av sköna

stunder och kanske berättar jag om något annat tillfälle snart…. men jag säger er prova själva det är fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.