Så länge jag kan minnas har jag älskat att visa upp min kropp. Så är det och har alltid varit.

Jag kommer ihåg hur jag i skolan älskade gymnastik. Inte så mycket för själva gymnastiktimmen, utan för duschandet efteråt! Jag fick då en helt acceptabel anledning att visa upp min nakna kropp för andra. Att det var andra tjejer gjorde inte något. Bara jag fick visa upp mig.

Jag brukade stå länge och låta vattnet strila över min unga kropp. Jag smekte över mina bröst och tog alltid god tid på mig för att tvåla in underlivet. Jag älskade det. Mest av allt älskade jag, när jag märkte att mina kompisar inte kunde slita blickarna från min kropp. Då pirrade det i hela kroppen på ett otroligt skönt sätt och ibland hände det till och med att jag kom i en skön orgasm.
Ja jag såg alltid fram emot gymnastiken och duschandet.

En annan sak jag minns från min skoltid är biologilektionerna. Vi hade en lite äldre manlig lärare som var rätt snygg. Inför hans lektioner brukade jag alltid klä mig i kjol och inte ha några trosor. Jag satt allra längst fram i klassen och brukade sitta och skreva med benen för att visa upp min fitta för honom. Helt galet kåt blev jag, när jag märkte hur hans blick inte kunde slita sig från mitt underliv. Ibland smekte jag mig själv med handen bara för att hetsa honom ytterligare.

Jag njöt av hur påverkad han blev. Vid några tillfällen såg jag hur hans byxor putade ut och jag förstod att han hade fått stånd. Jag är säker på att han hade tagit fram sin kuk och runkat av den framför mig, om inte resten av klassen hade varit där.

Ja skolan var en härlig tid.

Mitt första stadiga förhållande hade jag med en annan flicka. Hon var rätt lik mig, utseendemässigt. Ganska kort och smal. Mörkt långt hår och lagom stora bröst.

Däremot var vi varandras motsatser när det gällde exhibitionism . Jag tyckte om att så ofta som möjligt vara naken när jag var tillsammans med henne. Hon hade svårare för det, trots att hon visste att jag älskade att se hennes nakna kropp, lika mycket som jag tyckte om att visa min egen.

När vi älskade ville hon helst ha mörkt i rummet, medan jag ville ha så mycket belysning som möjligt. Men trots dessa olikheter kommer jag ihåg att jag älskade henne mycket och genom henne lärde jag känna mina egna och också andra kvinnors behov.

Vi var ihop i ett år ungefär.

Efter det hängde jag ett tag ihop med ett par bögar. Jag kommer ihåg hur dom sög, runkade och knullade varandra medan jag onanerade framför dom. Hur vi kom på att dom gillade det, kommer jag inte ihåg. Men så var det. Ibland brukade dom spruta över mina bröst och vid några tillfällen minns jag att jag tog jag deras satser i munnen.

Sen följde en period när jag var tillsammans med en ”helt vanlig” kille. Han hette Göran och jag var nog rätt så kär i honom.

Han var några år äldre än jag och hade egen lägenhet. Jag gick fortfarande i skolan och han jobbade i en matbutik.

Jag kommer ihåg att han hade en hel samling med herrtidningar som jag ibland satt och bläddrade i, när han inte var hemma. Jag minns att levde mig in i känslan att det var jag som visade upp mig på bilderna. Hur jag blottade mig på det mest avslöjande sätt och hur andra män och kvinnor kåtnade till av att titta på mig. Vid ett flertal tillfällen onanerade jag ohämmat när jag tittade på bilderna som jag fantiserade om föreställde mig själv.

Jag kommer ihåg att en gång stannade upp och tänkte – jag tänder på att se mig själv. Efter det började jag allt oftare titta mig i spegeln, när jag onanerade. Att se mig själv naken gav mig, för det mesta, kraftigare orgasmer än jag t.ex knullade med Göran. Jag vet det låter lite perverst, men så var det. Och är det – måste jag tillägga.

Det var också i den här vevan som jag började skicka in bilder på mig själv till olika herrtidningar och efter några månader var jag rätt så flitigt anlitad som nakenmodell. Mest var det bilder på mig ensam som publicerades. Men vid några tillfällen fotades jag även tillsammans med andra. Både killar och tjejer.

En dag kom Göran hem och var rent ut sagt skitförbannad. Han hade en tidning i handen som han slängde rätt i mitt ansikte och sa:

”Fy fan ditt jävla fnask. Det är slut mellan oss. Stick!”

Tidningen han slängde på mig, var full av nakenbilder av mig i de mest utmanande ställningar.

Jag krusade inte honom. Jag packade mina grejer och stack.

När jag slutat skolan fick jag, förutom modelluppdragen på tidningarna, jobb på en ”stripklubb”. Jag kände direkt att det var ett jobb som passade mig som hand i handske. Att få klä av sig för andra människor och därtill få betalt. Kunde det bli bättre?

Jag minns att ett av de första jobben jag gjorde var på en ”svensexa”. Jag skulle strippa för ett tjugotal karlar i varierande ålder.

På klassiskt vis bars jag in i en jättelik papptårta och på en given signal hoppade jag upp. Alla karlarna applåderade och jag började min stripp. Sakta och ”sexigt” började jag ta av mig plagg efter plagg och snart stod jag i bara trosorna.

Jag gick runt bland karlarna och lät dom smeka min kropp. Ibland satte jag mig i någons knä och gned min ända mot hans underliv. Många av männen hade stånd, vilket hetsade upp mig och jag blev allt mer utmanande i mina rörelser.

När jag fått av mig mina trosor, la jag mig på rygg på golvet och skrevade brett med benen. Jag vred mig från sida till sida för att ge alla så fri insyn som möjligt. In i mitt allra heligaste.

Jag särade på blygdläpparna medan jag juckade häftigt upp och ner. Jag stoppade in ett par fingrar och förde dom med stor iver ut och in i min allt blötare fitta. Jag började bli kåt. Kåt av att visa upp mig inför alla dessa män. Och det var inte bara jag som tände.

När jag reste mig upp för att göra ett nytt varv bland männen, såg jag att några av dom redan hade plockat fram sina stakar och satt och runkade.

Jag minns att det tog hus i helsicke i mig och jag tänkte: ” Nä nu jävlar ska här bli show ” Nu skall jag fan i mej få alla karlarna att hala fram kukarna.. Och jag tänker inte ge mig förrän alla har sprutat åtminstone en sats!

Jag satte mig i knäet på en av männen och tryckte mina bröst mot hans ansikte, samtidigt som jag med ena handen tog ett rejält grepp om hans ”paket”.

Snabbt svängde jag över till nästa och exponerade min fitta bara några centimeter framför hans ögon. Samtidigt tog jag några runktag på hans redan framplockade kuk.

I rask takt gick jag från man till man och eggade upp dom mer och mer och snart nog satt all karlarna med fullt stånd och runkade.

Som jag njöt. Jag var som i trance.

Jag minns att det från början var planerat så att jag bara skulle strippa för karlarna. Inte mer. Ja kanske dom skulle få klämma på min rumpa eller så. Men absolut inte mer.

Men den gränsen överskred jag med råge, innan mitt uppträdande var över.

Jag placerade mig över en av de äldre männen ( 50 + ) och lirkade in hans kuk i min fitta. Jag red honom några gånger innan jag gick till nästa och gjorde samma sak.

Snart nog hade jag haft mer än tjugofem olika kukar i mig och jag var i sjunde himlen.. Jag kommer ihåg att jag noterade vilken skillnad det var på kukarnas längd och tjocklek. Men alla gjorde lika gott i min vrålhungriga fitta.

Jag slängde mig på rygg på golvet med benen brett isär. En efter en knullade männen mig och tömde sig i mig. De andra som väntade på sin tur, stod bredvid och runkade.

Till sist hade nästan alla männen kommit i min, vid det laget, väldigt såsiga fitta. Undantagen var tre män som valde att dra sig ur och i stället sprutade mig över bröst och mage.

Det här är himmelriket, kommer jag ihåg att ja tyckte. Så skall livet levas.

Så har mitt liv sett under de drygt trettio år jag jobbat ”i branschen” och den ger mig fortfarande lika mycket tillfredsställelse nu som då.

Jag tycker fortfarande att det är lika skönt att visa upp mig för andra. Män eller kvinnor – det spelar ingen roll.

Jag har under de här trettio åren haft fasta, lösa och tillfälliga relationer. Ibland med en man – ibland med en kvinna. Ibland med flera män och kvinnor samtidigt och vid några tillfällen har jag bott i kollektiv.

Jag har inte begåvats med några barn och det är väl på sätt och viss tur. Tur har jag också haft när det gäller ”sjukdomar”. Inte en enda har jag dragit på mig. Nu, när jag skall fylla femtio, känner jag mig som hälsan själv och ser fram emot ytterligare en hel del år i branschen.

Och fortfarande njuter jag av livet och underlivet och aldrig en dag har jag ångrat den väg jag slog in på.

Och än i dag, när jag ser mig naken i spegeln, blir jag fortfarande lika hejdlöst kåt att jag helt enkelt bara är tvungen att onanera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *