Sommaren 2015. Jag ligger och solbadar naken i en vassdunge på en nudiststrand.

Dessa härliga varma solstrålar smeker min kropp och jag är totalt lugn. Jag ligger på magen och halvsover i den sköna värmen. Vågornas plask mot stranden har en sövande effekt. Några måsar skriker ett stycke bort, men det stör mig inte.

Helt plötsligt så börjar det att kännas lite småkyligt så jag öppnade ögonen för att se om solen gått i moln. Men det hade den inte för den sken vid sidan om mig. Då märker jag att någon står vid mina fötter och skymmer solen.

Jag skulle precis till att snäsa till den personen, men när jag vänder mig om så står det en tjej där. Det var ingen vilken tjej som helst, för när jag såg figuren så flög mina ögon upp och mötte hennes. Hon var väl en ca 170 cm lång och ansiktet var lika sött som en dockas, helt perfekt. Detta ansikte pryddes med ett par rådjursögon som det gnistrade om tyckte jag. Ansiktet och ögonen ramades in av ett korpsvart hår som nådde ner till midjan. Det är inte uppsatt i en fläta utan flyter ut över hennes rygg och nakna skuldror likt en nymf i sagorna.

Mina ögon får vandra längs hennes kropp som är som en fotomodells och brösten står stolta och fasta rakt ut. Jag fortsätter med min blick och mellan hennes ben sitter det en perfekt trimmad trekant av hår. Lika svart som håret på hennes huvud. Hennes ben var de mest perfekta jag sett och efter en lång granskning så kom jag fram till att hon var en koreanska.

– Har du tittat färdigt nu, sa hon och fyrade av ett underbart leende och bakom läpparna fanns det kritvita tänder.

– Jag tror det, svarade jag.

Hon frågade om jag hade tändstickor och det hade jag. Jag bad henne att slå sig ner och prata lite och det ville hon gärna, för hon tyckte att det var tråkigt att sola ensam.

Hon satte sig och drog ett bloss på cigaretten. Vi sitter så och pratar vid sidan om varandra och solen steker. Jag föreslår att vi skall ta ett dopp tillsammans och det ville hon gärna.

Vi reser oss och rusar ut i det svalkande vattnet. Det kändes skönt och vi började att stoja i vattnet. Efter ett tag så simmade vi ut på djupt vatten för det är lite kallare där. Plötsligt så dök hon under ytan och simmade under mig. Jag kände hennes rygg stryka sig tätt och lätt mot min mage. Hon dök upp på andra sidan och våra ögon möttes. Som på en given signal så vände vi och simmade tillbaka mot stranden igen.

När vi kom upp ur vattnet så frågade hon mig om jag ville frottera henne på ryggen med handduken. Det sa jag inte nej till för det gav mig en chans att få röra hennes underbara kropp. Jag började att frottera hennes skuldror och sen resten av ryggen.

Jag lät handduken falla till sanden och fortsatte att smeka hennes rygg, nu med mina bara händer. Hon stod alldeles still och jag kände hennes silkeslena hud.

Nu kan jag inte låta bli att lägga mina armar runt hennes midja och låta mitt bröst tryckas mot hennes rygg. Hon vände sig sakta om och lade armarna runt min nacke och våra ögon möttes.

Vi stod så en lång stund och tittade på varandra och så möttes våra läppar. Kyssen blev allt mer varm och upphetsad ju längre vi kysstes.

Vi sjönk ner på filten på knäna och vår kyss fortsatte. Jag började att smeka henne över ryggen och upp till nacken. Hennes händer började att smeka mig och snart så var vi så tätt omslingrade som vi kunde bli. Smekningarna och kyssarna blev allt intensivare och krävande för varje sekund som gick. Jag lade mina armar runt henne i ett stadigt grepp och lade henne på rygg ovanpå filten.

Det var tur att det fanns skyddande vass runt oss så vi var helt ostörda. Hon låg nu där helt utsträckt med denna underbara kropp. Jag halvsatt vid sidan om henne och lät mina händer och fingertoppar smeka henne lätt från halsen och ner till midjan. Hon njöt av den behandlingen. Hennes ögon var slutna och armarna låg slappt på var sida om den perfekt formade kroppen. Jag lät nu mina händer smeka denna gyllenbruna kropp, från halsen och helt ner till benen men undvek hennes sköte.

Efter ett tag så började hennes kropp att vrida sig svagt och hennes ena hand smekte nu min nacke och bröst. Plötsligt lade hon båda armarna runt min nacke och drog ner mig. Vi möttes i en ljuv och härlig kyss samtidigt som hennes händer smekte min rygg ivrigt.

Mina händer började smeka hennes kropp överallt där jag kom åt.

Så efter ett tag började jag med mina läppar en utforskande vandring över hennes kropp, halsen, skuldrorna, brösten, magen och låren men inte hennes sköte. Läpparna arbetade allt snabbare över hennes kropp och mina händer fortsatte att smeka den där jag kom åt. Inte en millimeter missade jag av henne, hon var lika mjuk som sammet och doftade som en sommaräng.

Våra smekningar blev allt intensivare och hennes kropp vibrerade och vred sig om vartannat. Vi började närma oss livlig extas som var allt mer krävande.

Jag lät läpparna söka sig till hennes sköte och började att slicka vid ljumsken. Sakta lät jag tungan vandra allt närmare klittan och när jag väl träffade den så skakade hennes kropp till och hon stönade högt rakt ut. Min tunga arbetade allt snabbare och snabbare. Hennes händer tog tag runt mitt huvud och tryckte det allt hårdare mot sitt sköte. Ta mig, ta mig hårt, nästan skrek hon.

Jag slutade att slicka och kröp upp över henne. Min lem hittade målet och jag lät ett par millimeter glida in. Sen stötte jag in resten med full kraft och hon stönade vilt. Jag lät lemmen vandra in och ut gång på gång. Hela tiden så sa hon hårdare, hårdare. Jag stötte så hårt jag kunde och hennes underliv stötte emot så det smaskade högt.

Jag arbetade hårdare och intensivare och nu kände jag de där välbekanta ilningarna längs ryggraden. Hon var också nära nu, hon stönade och det kom små skrik var gång jag nådde in i botten i hennes flödande sköte.

– Nu, nu, jag kommer, ge mig mer, hårdare, aaah nuuuu.

Vi kom i en jätteorgasm samtidigt, det bara forsade ur oss. Jag fortsatte att stöta lite till och sen låg jag alldeles stilla ovanpå henne. Min lem pumpade och pumpade. Hennes sköte kramade den som om hon var rädd för att mista en enda droppe av min saft. Min lem började bli slak men hennes sköte fortsatte att krama.

Hon började efter ett tag att smeka mig på ryggen. Min kropp började reagera efter en liten stund och jag kände hur min lem återigen började att växa i henne igen. Det är nog det mest underbara jag känt när den växte där, samtidigt som hennes slidmuskler kramade den. Snart så var den stor och redo för en ny rond.

Hennes underliv började att rotera och jucka mot mitt och det var helt underbart. Samtidigt som hon gjorde så lekte våra tungor med varandra. De vispade runt som besatta och jag blev allt kåtare och kåtare. Hon bad mig att ta henne bakifrån hårt och brutalt och det hade jag inget emot.

Jag gled av henne och hon vände sig och ställde sig på alla fyra. Hennes bak var vänd mot mig och det var en härlig syn. Mellan hennes ben fanns det nu glänsande svarta hår, glänsande av våra kärlekssafter. Jag lät min lem glida in och stötte till hårt och brutalt. Jag älskade henne hårt, brutalt och besinningslöst.

Jag var ett litet ögonblick rädd för att böra henne illa. Men om jag tog det lite lugnare så sa hon bara hårdare, hårdare och då lät jag all min kraft gå i arbete. Jag arbetade med min lem hårt en lång stund och hon var tvungen till att bita i filten för att inte skrika rakt ut.

Ilningarna började att krypa igen och nu hade jag inte långt kvar. Ju närmare orgasmen jag kom ju hårdare arbetade jag och hon stötte allt hårdare. Så kom vi i en jätteorgasm igen och vi skrek nästan rakt ut båda två. Min lem pumpade och pumpade och hennes slida kramade och kramade. Efter ett tag så tog det slut och vi sjönk totalt utmattade ner på filten vid sidan om varandra.

Vi slumrade i sjunde himlen. Det förflöt en timme eller så då jag frågade om vi inte skulle gå hem till mig och ta en drink och det gjorde vi.

Hon stannade en hel vecka och det enda vi gjorde var att älska och äta.

Tyvärr så har jag inte träffat henne efter det. Men de fantastiska minnena lever kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.