Jag såg henne redan på båten över Ladtjojaure. En söt tjej i 25-års åldern. Hennes ljusa hår fladdrade i vinden. Hon tycktes vara ensamvandrare hon också.

Efter någon halvtimme gick jag ikapp henne och jag gick och blev lite smått tänd på henne. Hon såg mycket läcker ut. Vi snackade lite om ditt och datt på vägen till Kebnekaise fjällstation. Det visade sig att hon var ute för allra första gången och vandrade.

Nu var både mitt och hennes mål att ta oss upp på Kebnekaisetoppen. Då hon var oerfaren föreslog hon att om jag hade lust kunde vi tälta bredvid varandra. Hon skulle då kunna få lite praktiska tips. Visst ville jag det!

Bara att slå upp sitt tält visade sig vara lite knepigt för henne. Jag visade hur hon skulle göra.

Nästa morgon hörde jag Paulina, som hon hette, öppna sitt tält på väg till jåkken för att tvätta sig. Jag blev förstås nyfiken så jag följde henne med blicken från mitt tält. Vid jåkken, som låg nära, tog hon av sig på överkroppen och där studsade ett par fina bröst fram. Formen åt det uppnosiga hållet. Dom gungade när hon tvättade sig och jag kunde inte slita min blick från henne.

Hon hade fullt sjå att slå ifrån sig alla andra beundrare också – myggorna. Det såg ganska komiskt ut. Till sist kom hon springande tillbaka, tätt följd av en stickande beundrarskara.

Vi gjorde frukost tillsammans och idag skulle det ske – toppbestigningen. Paulina och jag packade våra ryggsäckar med det allra nödvändigaste. Tälten lämnade vi här vid ”baslägret”. Paulina var alldeles överväldigad av naturen här. Jag själv hade gjort vandringen inte mindre än tre gånger tidigare.

Vi satte oss i en sluttning och pustade ut. Paulina var så söt att jag gav henne en puss på kinden. Hennes ögon glittrade till. Hon grenslade mig och lade sig över mig. Hon drog håret bakom öronen och kysste mig med stor glöd. Mina händer gick in under tröjan och smekte ryggen. Vidare in mot brösten som jag kunde greppa. Dom fick så fint rum i mina händer.

Vi rullade runt och Paulinas tröja åkte nu upp ordentligt. Så ordentligt att brösten kom fram helt och hållet. Jag nafsade i bröstvårtorna som genast blev hårda och därmed oerhört känsliga. Nu kunde jag bara inte avbryta det hela, utan knäppte upp hennes jeans. Drog dom sakta och retsamt nedåt. Magens lena

konturer gjorde mig ännu kåtare. Vidare uppenbarade sig härligheten mer och mer. Rundningen inåt fittan var nu synlig. Med ett ryck hade jag byxorna avtagna.

Paulina drog upp knäna och vek låren åt sidan. Med högerhanden smekte jag venuskullens lena hår. Hon fnittrade till lite och jag fortsatte. Fingrarna gled in mellan blygdläpparna och in i springan.

Paulina svängde kroppen av och an och bad mig slicka henne istället. Jag kysste insidan av låren och närmade mig fittan. Munnen nådde fittskåran och jag började slicka henne. Tungan banade väg lite in i skåran. Jag hjälpte till med händerna och särade blygdläpparna. Den rosafärgade ingången lyste inbjudande. Smakade härligt. Hittade klittan vilket jag verkligen blev varse. Paulina formligen kastade kroppen åt sidan, så upphetsad blev hon av behandlingen.

Vi tog oss vidare uppåt på vår vandring. Efter några timmar med Paulinas sexiga kropp framför mig, började jag bli verkligt kåt igen. Smekte skinkorna häftigt och viskade att jag ville knulla henne. Paulina vände blicken mot mig och sa att den tidpunkten nog kommer.

Vi tog oss upp på Kebnekaises sydtopp, den allra sista biten. Blev stumma av hängivelse över den storslagna utsikten.

-”Här uppe ska du få knulla mig”, sa Paulina med kåt blick.

-”Här uppe?”, fick jag fram.

Då vi var ensamma här, så varför inte.

Det måste väl bli en storslagen och ovanlig plats. Paulina lade sig på rygg och drog ner byxorna. Trosorna hade hon tidigare lyckats ta av sig, för att underlätta det hela.

Kuken kom ut i det fria – stor och alert.

Paulina tog tag i den och drog mig över sig. Riktade in den i den varma grottan, ett par juck och den var i botten. Paulinas armar runt min nacke. Vilken plats att knulla på. Här var Paulina verkligen ingen nybörjare. Vilken teknik! Efter bara några juck så var jag ”på gång”. Tydligen också Paulina. Vi kom nästan samtidigt och skrek ut våra orgasmer.

Jag behöver väl inte tala om att Paulina och jag höll ihop under hela fjällvandringen – och även senare.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *