Mia och jag hade länge pratat om att skaffa oss en dildo som kan spruta. Efter att ha kommit över vår värsta kukabstinens, (både jag och Mia hade varit ihop med killar innan vi träffades ) hade vi märkt att det egentligen gick alldeles utmärkt att klara sig utan kukar, vi hade ju våra dildosar som var väldigt pålitliga “orgasmfixare” och som dessutom alltid orkade och aldrig slaknade. Men då och då saknade vi det som våra dildosar inte kan men som riktiga kukar kan – nämligen att spruta. Därför bestämde vi oss för att skaffa en dildo med sprutmöjligheter, en som vi kunde fylla med vilken vätska vi ville och som vi kunde låta spruta så länge och ofta vi ville. Här är berättelsen om vad som hände när jag och Mia åkte ner till sexshopen för att köpa vår sprutande dildo – “Squirty Peter”.

En dag när vi höll på att hänga in kläder i garderoben efter det att vi hade tvättat sa jag till Mia:

“Tycker du inte att vi har rätt tråkiga kläder Mia? Vad säger du om att åka ner till stan och köpa lite nya?”

Mia strålade upp med hela sitt söta ansikte , kramade om mig och gav mig en blöt puss mitt på munnen.

“Ja älskling – det gör vi. Vi åker ner till stan och ser om vi hittar något riktigt snyggt till oss. Jag vet att jag behöver en ny tröja och kanske lite nya strumpor. Och ett eller två par nya trosor skulle både du och jag behöva. De vi har börjar bli rätt söndertvättade och är inte roliga alls att ha på sig längre.

“Ja och när vi ändå är nere på stan, kanske vi kan gå in i den där sexshopen och se om de har en sådan där dildo som kan spruta. En sådan som vi har pratat så länge om att skaffa.”

“Det kanske också finns något annat kul där? Skulle vara roligt att få lite nya leksaker.”

“Vi får se Mia.Nu tycker jag vi gör oss i ordning och åker ner på stan.”

Vi klädde av oss och gick in på badrummet. Mia behövde kissa, så medan jag satte på vattnet till duschen så kissade hon. Det hördes mysigt när hon kissade och jag blev lite kåt av det, så jag ställde mig framför henne och smekte mig lite med fingrarna medan hon kissade. När Mia kissat färdigt, torkat sig och spolat, gick vi in i duschen och kramade och kysste varandra medan vattnet sköljde över oss.. Sen hjälptes vi åt att tvåla in varandra. Sen tog jag duschmunstycket i handen och sköljde av Mia. Först sköljde jag av hennes bröst och rygg och sen tog jag ner duschen och lät vattnet skölja över hennes underliv. Jag höll munstycket tätt intill hennes fitta och Mia skrattade först lite, men sen sa hon hur skönt det kändes. Jag ville att hon skulle göra samma med mig och det gjorde hon och det var jätteskönt. Det var så skönt att jag lät det gå för mig och när jag kom, så kunde jag inte låta bli att kissa lite också. Sen hjälpte jag Mia att komma också, men hon kissade inte, det hade hon ju redan gjort.

När vi duschat färdigt torkade vi av oss noggrant. Sen sminkade vi oss och gick in i klädkammaren och tittade vad vi skulle ha för kläder på oss. Vi stod länge och valde men till sist bestämde vi oss. Jag valde en svart och Mia en röd kort kjol och var sin ganska så urringad tröja. Ingen av oss tog någon BH och eftersom det var rätt så varmt ute, så brydde vi oss heller inte om att ha några trosor. Sen tog vi på oss våra svarta skinnstövlar, tog våra handväskor och gick ut från lägenheten och låste dörren noga efter oss. Sen gick vi hand i hand bort till busshållplatsen.

När bussen kom var det ganska mycket folk på den och bara en sittplats ledig, så Mia fick sitta i mitt knä medan vi åkte. Sidan om oss satt en äldre man som luktade alkohol och han tittade på mig och Mia som om han ville äta upp oss. Mitt emot oss satt en annan man som också han tittade på oss och hade ett lite fånigt leende på läpparna. Medan vi åkte tryckte han som satt sidan om oss sitt ben hårt mot mig och jag tyckte inte om att han gjorde det eftersom han luktade sprit, så jag förde snabbt ihop mina ben så att Mia hoppade till så att hennes kjol åkte upp en bit. Mannen mitt emot gav då till en vissling och jag förstod att han hade sett att Mia inte hade några trosor på sig. Mia vände sig om mot mig och fnissade och bara för att busa lite så lyfte jag mina ben upp och ner så att Mia och hennes kjol hoppade precis som när man leker rida ranka

När vi var framme vid Knutpunkten, där jag och Mia skulle gå av bussen, reste vi på oss och jag såg då att mannen som satt mitt emot oss hade en stor bula framtill på byxorna. Jag viskade det till Mia och hon tittade rakt på mannens bula och log och han blev alldeles illröd i ansiktet. Jag log då också åt honom och förde in min hand under Mias kjol och smekte henne över stjärten och gav mannen en slängkyss. Sen gick vi av bussen.

Vid Knutpunkten var det mycket folk överallt och jag och Mia hade blivit lite törstiga, så vi bestämde att innan vi gick till sexshopen, som låg mitt emot Knutpunkten, så skulle vi ha något att dricka. Kläder bestämde vi att vi skulle handla senare. Vi gick hand i hand in på Knutpunkten till Espresso House och beställde var sin kopp kaffe. Där var det rätt mycket folk, men vi hittade ändå sittplatser vid ett bord där det satt en man som läste en tidning. Jag och Mia började prata lite om sånt vi kanske skulle köpa inne på sexshopen – dildosar och sånt – och när vi hade pratat en stund märkte jag att mannen sidan om oss satt och lyssnade. Då fick jag för mig att vi skulle busa lite med honom, så jag blinkade till Mia och började prata om lite olika sexhändelser vi varit med om. Jag frågade Mia om hon kom ihåg den gången när hon och jag låg nakna och slickade varandra på soffan hemma hos hennes föräldrar och hennes pappa kom hem från jobbet och såg oss. Eller den gången när vi bjöd in grannen och han satt och runkade i stolen sidan om sängen medan jag och Mia turades om att knulla varandra med dildon.

Jag sneglade på killen medan jag berättade och såg att han försökte låtsas att han läste tidningen men att han inte alls gjorde det utan i stället lyssnade väldigt intresserat. Då kände jag mig ännu busigare och tänkte att nu tappar jag något under bordet och böjer mig ner och plockar upp det, så jag visar hela min stjärt för killen. Så tänkte jag och tog min nyckelknippa i handen och lät den trilla ner på golvet under bordet. Jag sa högt “Fan också” och böjde ner huvudet för att plocka upp knippan. Det var rätt trångt och knippan hade trillat en bit bort, så jag fick sträcka mig rätt rejält för att få tag I den. Jag skrattade för mig själv där låg med huvudet under bordet och min nakna rumpa i vädret fullt exponerad för killen och tänkte, att nu kallar han väl på ordningsvakten och anmäler mig för blotteri, eller vad det heter, så jag tog nyckelknippan och skulle resa mig, men märkte att jag inte kunde. Jag satt fast!

Hur jag än försökte resa mig, så kunde jag inte. Jag hade på något sätt fastnat mellan stolen och bordet. Där låg jag halvvägs under bordet med min nakna ända I vädret och med Mias ben framför mig.

“Mia” – viskade jag lite högt och knep henne I låret. “Mia – hjälp mig, jag sitter fast!”

Mia böjde sig ner, tittade på mig och skrattade och frågade om jag hade det bekvämt, sen reste hon sig och gick runt bordet till min sida. Hon tog tag med händerna om mina höfter och drog och drog, och plötsligt kom jag loss och Mia och jag föll ihop i en hög på golvet. Jag tittade upp och där stod det minst 10 personer runt omkring och tittade på oss och applåderade, precis som om Mia och jag hade gjort något slags circusnummer eller nåt. Och artiga som vi är, så reste vi på oss, tog tag i våra kjolar med fingertopparna och neg vackert. Sen satte vi oss ner – killen med tidningen var försvunnen – och drack upp vårt kaffe. När vi var klara gick vi ut från Knutpunkten, tvärs över gatan och bort till sexshopen.

Det går inte att titta in genom fönstren på sexshopen. Att det inte går att göra det har nog fått en del, som gått förbi, att spekulera över hur där ser ut och också undra över vad för skamlösa orgier som egentligen pågår där inne. Sådana tankar är det i och för sig inte så konstigt att vissa har, eftersom det för den typen av människor är tabu det där med sexshopar och allt annat också som har med sex att göra. Allt med anknytning till sex som inte görs I mörka rum och bakom stängda dörrar, tycker den sortens människor är tabu. Det är den typen av människor som aldrig skulle drömma om att prata om sex eller erkänna för någon att de ens tänker på sex – bara för att sen när de kommer hem, rulla ner persiennerna, sätta på en porrfilm och onanera hej vilt. Det är den sortens människor, med sin dubbelmoral, som vill få sex – och allt som har med sex göra – att verka fult, skamligt och oanständigt och något som bara djur håller på med. Hade de fått bestämma, hade de säkert förbjudit sex helt och hållet ( med undantag för de porrfilmer som de har hemma och sitter bakom nerrullade persienner och onanerar hej vilt till ).

Men nog om det. Där stod alltså jag och Mia utanför sexshopen på Järnvägsgatan och skulle precis gå in, när vi hörde en bekant mansröst bakom oss ropa:

“Hej Anna och Mia!”

Det var Mias pappa. Han kom fram till oss och frågade hur vi hade det och sa att han var I Helsingborg I affärer och att han nu var på väg hem och skulle ta tåget från Knutpunkten. Han tittade lite granskande på oss och tyckte förmodligen att vi var klädda som ett par prostituerade med våra korta kjolar och urringade tröjor, men han sa inget.

Mias pappa är I 50-årsåldern, närmare bestämt 57 och snygg. Ja jag kan inte hitta något bättre ord för hur han ser ut än just snygg – manligt snygg. Lite I stil med Pierce Brosnan – ja kanske inte lika snygg, men åt det hållet. Eftersom jag är svag för äldre män, har jag allt sedan jag träffade Mias pappa första gången, varit lite kär I honom och jag vet att han är lite förtjust I mig, och kåt på mig också, om jag skall vara ärlig – och det ska man ju!

Jag minns en gång alldeles i början efter det att jag och Mia hade träffats. Vi var på besök hemma hos Mias föräldrar och hon och hennes mamma hade åkt iväg för att handla och jag och Mias pappa var ensamma kvar hemma. Vi satt I soffan och drack kaffe och pratade om lite om ditt och datt och så småningom kom vi in på hur jag och Mia hade lärt känna varandra. Jag berättade att vi hade träffats när vi gjorde ett jobb tillsammans för en klädesfirma och att vi med en gång känt att det var något speciellt mellan oss och att vi hörde ihop. Stefan, som Mias pappa heter, log och sa att han förstod precis vad jag menade och att han var väldigt glad att hans dotter träffat en så charmrande och vacker kvinna som jag och att han verkligen hoppades att vi skulle få det bra tillsammans.

Efter att ha suttit tysta en stund tittade Stefan på mig och sa lite trevande:

“Anna. Jag har inte känt dig så länge, men på den korta tid jag gjort det har jag fått intrycket att du är en mycket öppen och fördomsfri ung kvinna. Rakt på sak och ärlig I dina åsikter och jag undrar om jag kan få fråga dig en sak?

Vad är det nu Mias pappa vill – tänkte jag?. Att det är något han sitter och klämmer på märks hur tydligt som helst. Hoppas han frågar om han får knulla med mig – då klär jag av mig direkt och låter honom knulla mig rätt upp och ner här på soffan.

“Givetvis får du fråga mig om precis vad du vill Stefan” – sa jag och tiittade honom djupt I ögonen medan jag log mitt allra vackraste leende.

“Jag vet inte hur jag skall uttrycka mig för att du inte ska missförstå mig, men eftersom du och Mia är ihop så utgår jag ifrån att ni är intima med varandra också?” – sa Stefan och det syntes en liten rodnad I hans snygga ansikte.

“Om du med intima menar att vi har sex med varandra – så är svaret ja. Självklart har vi det.” – svarade jag leende och blinkade lite med ögonen.

“Ja självklart” – sa Stefan skrattande och skruvade generat på sig I soffan – “självklart har ni det och det är underbart. Det är så vackert med kvinnor som har sex, så sensuellt och upphetsande”.

Jag log för mig själv åt det Stefan sa och undrade vart han egentligen ville komma?

“Så det gör dig kåt att tänka på kvinnor som har sex? – frågade jag leende. “Har du kanske rent av fantiserat om när jag och Mia har det?

Stefan blev alldeles högröd I ansiktet av min rättframma fråga och nickade som bekräftelse på att jag hade gissat rätt.

“Ja jag har fantiserat om det, har inte kunnat låta bli. Mia är min dotter, men jag ser henne också som en väldigt attraktiv kvinna och du Anna – du är sagolikt vacker och tanken på er tillsammans….ja du förstår kanske att fantasin skenar iväg då? Men tyck nu inte att jag är nån gammal snuskgubbe, för det är jag inte och jag vet egentligen inte varför jag berättar det här för dig, jag har inte pratat någon annan om det, men jag tror att det beror på att du verkar så förtroendeingivande och kanske jag berättar om mina tankar för dig för att lätta på mitt dåliga samvete för dessa tankar? Hoppas du inte avslöjar något för människor till höger och vänster nu?”

“Jag lovar Stefan – det här stannar mellan dig och mig” – sa jag när jag plötsligt såg den stora bulan I hans byxor – den mycket stora bulan vill jag poängtera. Stefan satt och hade stånd och jag kände hur det pirrade till i min kropp av vetskapen om att han var kåt. Hur det hade utvecklat sig om inte Mia och hennes mamma precis hade kommit hem från shoppingrundan vet jag inte, men nu hände inget och det var kanske på sätt och vis tur det?

Vid ett annat tillfälle, när jag och Mia också var på besök hos Mias föräldrar, fick jag av en händelse se upphovet till den stora bulan I Stefan byxor. Jag vaknade tidigt och var kissnödig och var tvungen att gå på toa. Jag och Mia sov på ovanvåningen där också Mias föräldrar hade sitt sovrum och där det fanns duschrum med toalett. Eftersom det var tidigt på morgonen tänkte jag att det inte var någon annan vaken, så jag brydde mig inte om att ta på mig någon morgonrock, så jag gick helt naken. När jag öppnade dörren till toan, hörde jag hur vattnet strilade inne I duschen och jag såg att det stod någon där inne. Först tänkte jag att jag skulle gå ut igen, men sen blev jag lite nyfiken och ville se om det var Mias mamma eller pappa som duschade. Jag gick fram och tittade I springan – duschkabinen var inte riktigt stängd – och såg att det var Mias pappa som duschade – och duschade var inte det enda han gjorde – han runkade också. Han stod med kuken I handen och drog skinnet fram och tillbaks över ollonet, medan han lät vattnet strila ner över sig. Det såg härligt ut och min kissnödighet gick över I kåthet. Jag blev kåt av att se Mias pappa runka sin kuk – och vilken kuk sen – lång och tjock och med ett härligt stort ollon som glänste i ljuset. Automatiskt förde jag ner min hand och smekte mig medan jag fascinerad tittade på Mias runkande pappa. Jag blev kåtare och kåtare och kom närmare och närmare en oundviklig orgasm och just som jag såg hur Stefans kuk började pumpa ut sin sperma, så kom jag I en orgasm som nästan tog andan ur mig och gjorde mig alldeles knäsvag.

Jag smög tyst ut ur toan, men kom halvägs till rummet på att jag fortfarande var kissig, så jag vände och gick tillbaks till toan igen och kom lagom in för att se Stefan komma ut från duschkabinen. Han hajade till när han såg mig och gjorde vad han kunde för att skyla sin nu halvslaka kuk. Jag sa förlåt – jag skulle bara kissa – och han nickade generat och försvann ut från toan – lyckligt eller olyckligt ovetande om att jag, bara ett par minuter tidigare, hade sett honom runka sig färdig inne I duschen.

………så vad ni ska ni göra nu”? – hörde jag Mias pappa säga och med ens var jag tillbaka på Järnvägsgatan utanför sexshopen I Helsingborg. – “Ska ni gå in där”? – fortsatte Stefan och pekade leende på sexshopen.

“Ja det ska vi” – sa jag glatt – ”Vi ska gå in och köpa en sådan där dildo som kan spruta. De har en som heter Squirty Peter och som bara kostar 299:-”

Jag kände hur Mia slog till mig I sidan med handen och hur hennes pappa först stelnade till I ansiktet, men sen sprack han upp I ett leende, tog fran plånboken och plockade fran 3 hundralappar och sa:

“Det tycker jag ni gör alldeles rätt I. Bara det bästa är gott nog åt mina underbara tjejer. Här – jag bjuder” – sa han och räckte mig hundralapparna.

Jag och Mia tittade lite förvånat på varandra, men sen log vi och gav Stefan var sin stor kram, sa hej då till honom och öppnade dörren till sexshopen.och gick in.

Att sen Mia råkade snubbla på tröskeln när vi gick in och att det manliga biträdet var både fumlig och nervös och råkade välta ner en massa didlosar på golvet, som vi tillsammans hjälptes åt att plocka upp och att det just då kom in en kund som såg mig och Mia ligga på golvet med våra nakna ändor I vädret – det är en helt annan historia. Vi köpte vår “Squirty Peter” – och det ångrar vi inte för ett ögonblick att vi gjorde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *