Sabina var 20 år gammal när Deborah tog hennes oskuld. Visst, hon hade haft sex med killar förut, och strulat med tjejer. Men aldrig på det sättet. Aldrig nånting som räknades. När Deborah tog makten över henne, för det var precis vad hon gjorde, så var det som om Deborah läst Sabinas tankar och tyst berättade för Sabina vad hon ville, fast hon inte visste det själv än.

Deborah var inte snygg som på bild eller klassiskt vacker. Hon var mager och senig, med råttfärgat slitet hår som hon inte vårdade, bar alltid lika slitna jeans, och t-shirts med konstiga band. Hon hade små bröst och ingen behå, så hennes bröstvårtor stack ut under tröjan. Sabina var tillräckligt intresserad av tjejer för att lägga märke till det. Deborahs tänder var lite sneda och började gulna av nikotin. Men hennes ögon var något alldeles speciellt, de var gul gröna med små irisar och ännu mindre pupiller, som en katt i dagsljus.

Sabina kände sig å andra sidan inte som någon skönhet själv heller. Visst, hon såg okej ut, men hon var lite för rund, det bekymrade hon sig alltid för. Och hon hade tjocka glasögon hon inte kunde ersätta med kontaktlinser.

De träffades först på en fest i en lägenhet. Sabina hade blivit för full och klängig, och började svansa efter Deborah. Deborah verkade däremot ge henne kalla handen. Hon lyssnade förstrött på Sabinas fylle prat och lät henne klänga. Sen när Sabina mådde dåligt visade hon ingen sympati. Hon stod föraktfullt bortvänd och rökte en av sina Lucky Strike och lät Sabina kräkas magen tom i en rabatt på uteplatsen.

Det blev sent och de fick sova över på sofforna, tillsammans med ett par andra som bodde långt bort. Deborah stoppade om Sabina, men på morgonen sa hon inte ett ord. Inte förrän Sabina bakfull släpade sig till bussen så följde Deborah efter och satte sig bredvid henne. Halvvägs till Sabinas hållplats vände sig Deborah till henne och fixerade henne med de kattlika ögonen.

“Sabina, jag skulle vilja träffa dig ingen. Kan du komma till mig imorgon?”

Imorgon var söndag, och Sabina skulle jobba på måndag, men hon insåg att Deborahs röst inte tålde nån motsägelse. De enda svaren var “ja” eller “nej, och vi ses aldrig mer”. Hon drog efter andan, för av någon anledning hade hon fjärilar i magen.

“Ja”, sa hon enkelt.

Deborah svarade inte, utan bara log. Hon tryckte på knappen, ställde sig upp, och klev av vid nästa busshållplats.

“Här är det. Kom vid fyra så möter jag dig.”

Sabina kände att det var passande att klä upp sig så fint hon kunde. Hon tog på sig svarta strumpbyxor, en knälång kjol, en röd top och en kofta. Hon sminkade sig, kanske lite för mycket. Röda läppar. Hon tänkte inte tanken riktigt till slut, men hon visste att hon ville se fin ut för Deborah.

Deborah mötte henne klädd på samma sätt som till festen. Men det var en ny t-shirt, med seriefiguren Lenore. Sabinas ögon fastnade på det breda bruna läderbälte som höll Deborahs jeans uppe. Vid hållplatsen tog Deborah hennes hand. Det var trevligt. Deborah bodde i ett hyreshus på den andra gården de passerade. Det var en tvåa med litet kök, den var spartanskt inredd. Det luktade mat.

“Jag har gjort en liten middag.”

Hon drog ut stolen och visade Sabina till en plats. Hon satte sig mitt emot. Deborah var vegetarian, så maten kändes ovan men var god. Sabina förvånades av hur den smakade av kryddor och vinäger.

De pratade om allt möjligt. Fast det var mest Sabina som pratade, hon pladdrade på om hela sitt livs historia. Deborah svarade kort, log ibland, och uppmuntrade henne.

“Men ååh, jag pratar alldeles för mycket! Förlåt!”

“Inte alls. Du verkar ha bra saker att säga, tycker jag. Så fortsätt gärna med det. Vill du ha kaffe eller te?”

“Gärna te, ifall det finns.”

“Annars skulle jag väl inte fråga?”

Hon satte på vattenkokaren och kaffebryggaren med en kopp till sig själv, och fyllde en tekanna till Sabina. Teet luktade kryddor och frukt. Medan teet drog berättade Deborah lite mer om sig själv, inte mycket, men mer än vad hon sagt tidigare under kvällen.

Hon var 26 år, jobbade med tele marketing, och pluggade lite grann vid universitetet. Hon hade flyttat in för ett halvår sedan, från Stockholm. I hennes bokhyllor stod alla möjliga sorters böcker, i ingen särskild ordning. Hon erbjöd sig att sätta på musik, och frågade om Sabina ville höra Chopin, eller Motörhead. Sabina kunde bara skratta. Teet var klart, och Deborah hällde upp en mugg.

Sabina tänkte knappt på det, men medan de pratade hade hon snart druckit upp hela kannan. Sen blev hon extremt kissnödig.

“Får jag låna toaletten?”

“Om du hittar till den.”

När Sabina satt sig på toaletten såg hon tavlan som hängde på väggen mitt emot. Det var ett inglasat fotografi, det var gammalt, i viktoriansk stil. En naken kvinna stod framåt lutad över en korgstol. Hennes händer var bundna med ett rep. Hon hade en blek päron formad rumpa som såg mjuk ut. Bredvid henne stod en kvinna iklädd ridbyxor, en jacka och hatt. Hon höll ett bambuspö i handen, redo att svänga det över den andra kvinnans bak. När Sabina såg bilden klickade det till i henne, som om något föll på plats. Hon kissade och skyndade sig ut, nu var hon plötsligt riktigt upphetsad.

När hon kom tillbaka till köket hade Deborah plockat undan. Hon stod i balkong dörren och väntade med ett paket cigaretter i handen.

“Jag behöver bara röka lite. Hänger du på?”

Utanför började det skymma, och ljusen i fönstren var tända. Deborah hade släckt lamporna i taket men tänt stearin ljus i vardagsrummet. Hon tände en cigarett och tittade ut. Det blev tyst en stund, sen sa hon,

“Sabina, vill du ha sex med mig i min soffa?”

“Menar du..? Är du..? Har du..?”, Sabina visste inte vad hon skulle säga. Mer än “ja”. Hon måste säga ja på något sätt. “Menar du som på fotot..?”, lyckades hon få ur sig.

Deborah skrattade till. Hon vände sig om och tittade direkt på Sabina. Hennes pupiller hade blivit större nu, i bara ljuset från cigarett glöden.

“Skulle du gilla det då? Jag kan tänka mig sex utan sånt också, bara det är med dig.”

“Ja, jag.. tror det. Det.. är nytt för mig.”

Deborah log.

“Jag ska försöka vara en snäll flicka.”

Hon askade i en lerkruka, la handen på Sabinas nacke och ledde henne in i rummet. Hon stannade mitt på vardagsrums mattan.

“Får jag se på dig? Armar uppåt sträck.”

Hon drog upp Sabinas top. Under hade hon sin vita spets behå. Deborah ställde sig framför henne, och lät händerna glida nerför Sabinas sidor. Sen lutade hon sig fram och kysste henne försiktigt på läpparna. Försiktigt först, sen öppnade Sabina munnen, och Deborah stack in sin tunga. Hon smakade cigarett och kaffe.

Efter en hetsig kyss tog Deborah ett steg tillbaka. Hennes kattögon granskade Sabina, och blicken fick henne nästan att rodna, hon slog ner blicken.

“Du är söt. Du har inget att skämmas för.. Fast jag vet att jag stirrar på dig. Jag tänker inte ta av mig tröjan själv, för det är inte så mycket att se.”

Hon ställde sig bakom Sabina, knäppte upp hennes behå och släppte den på golvet, och la sen händerna på hennes mjuka mage. Hon smekte henne på magen och brösten, Sabinas bröstvårtor var hårda. Hennes händer visste vad de gjorde, det pirrade i Sabinas kropp. Så stod de en stund, innan Deborah viskade,

“Sätt dig på knä i soffan.”

Hon släppte taget och lät Sabina gå ensam fram. Hon kände sig ut tittad genom det stora fönstret, fast ingen kunde se så här på fjärde våningen. Hon satte sig och la händerna på soffans ryggstöd.

“Så här?”

“Det är bra. Slappna av bara.”

Det var lättare sagt än gjort. Sabina drog efter andan när hon såg Deborah ta av sig sitt breda läder bälte. Hon drog ner sina byxor och hängde dem över soffans armstöd.

“Så de inte faller av..”

Hon gjorde en ögla av bältet, gick fram och tog varligt Sabinas armar.

“Håll dem bakom ryggen så här.”

Hon la öglan om Sabinas handleder. Sabina förstod att hon måste ha gjort hål längs hela bältet, för Deborah spände det i ett läge som höll hennes händer fjättrade, och en stor del av remmen hängde ner för hennes rygg. Det satt inte så hårt att hon inte skulle kunnat ta sig loss om hon verkligen ville, men tillräckligt för att ge henne känslan av att vara bunden.

“Som på bilden”, viskade Deborah. Hennes röst var nu mjuk och melodisk på ett helt annat sätt än förut.

Deborah satte sig bredvid henne i soffan, vänd mot hennes sida. Hon fortsatte smeka Sabina, över ryggen, ner till kjolens början.

“Berätta för mig. Känns det bra?”

Sabina hade svårt att hitta orden igen. Deborahs händer var sköna och fick henne att längta efter mer. Men hon visste inte riktigt hur hon skulle säga det.

“Bra.. Det känns fint.”

“Ska vi ta av den här, tycker du?”

Hon drog i kjolen. Sabina nickade tyst och bet sig i underläppen. Det känndes lite pinsamt att bara sitta där och inte röra sig, hon som brukade känna sig rätt så världsvan i sexuella sammanhang. Samtidigt var hon som förtrollad av Deborahs händer och remmen runt handlederna. Deborah knäppte upp kjolen och förde ner den till hennes knän. Sabina kände det som om Deborahs ögon brände på hennes exponerade rumpa.

“Jag skulle tycka om ifall du tittade på mig. Du behöver inte stirra i väggen.”

Sabina vände på huvudet. Deborahs ögon var ännu mer förtrollande. Hon ställde sig upp, och fixerade fortfarande Sabina med blicken. Hon la ena hande på Sabinas nacke, och med den andra sträckte hon sig efter något översta lådan i en liten byrå bredvid soffan. En sax. Lång och vass. Sabina rös.

“Var bara lugn. Men jag tänker förstöra dina fina strumpbyxor. Jag kan köpa nya åt dig. Är det okej?”

Sabina nickade. Hon förstod egentligen att Deborah inte tänkte klippa eller rispa henne med saxen, och det skulle hon heller aldrig tillåta även om Deborah verkade ha en mystisk makt över henne. Ändå höll hon efter andan när den kalla metallen rörde hennes midja. Deborah klippte mot hennes hud, två långa revor, sedan slet hon sönder strumpbyxorna. Saxens snippande ljud och rivandet kändes öron bedövande högt. Så la hon saxen ifrån sig, förde Sabinas trosor ner till knävecken, och rörde äntligen vid Sabinas rumpa. Hon andades tungt och tryckte sig mot Deborahs hand. Deborah mötte hennes blick och sa sakligt,

“Så, nu tänker jag smiska dig. Hoppas du inte blir besviken att jag inte har något bambuspö.”

Hon skrattade. Sen tittade hon rakt i Sabinas ögon.

“Är du redo?”

Sabina nickade. Deborah lyfte handen för första gången och lät den falla över Sabinas skinkor. Ljudet var mycket högre än hon väntat sig. Smärtan tonade snabbt bort igen. Deborah smekte henne över rumpan och ländryggen. Andra handen låg kvar på hennes nacke.

Deborah smiskade henne ett par gånger till på samma ställe. Sabina föreställde sig hur ett rött hand format märke blommade upp på hennes rumpa. Kanske inte, men hon måste bli röd i alla fall, rumpan började bli het. Hennes armar började värka lite också. Deborah förde nu ner handen mellan hennes ben och rörde för första gången vid hennes fitta. Den var hårig, fuktig, och känslig för beröring. Sabina rös av välbehag när handen först strök över håret. Deborah drog snabbt tillbaka sin hand och vilade den på Sabinas rumpa.

“Hur känns det nu?”

“Varmt”, viskade Sabina. Hon måste le åt sig själv när hon hörde hur fånigt det lät. Deborah log tillbaka.

“Får jag fortsätta?”

Sabina drog efter andan.

“Gör vad du vill med mig.”

Deborahs bröstvårtor stack trotsigt fram under t-shirten. Sabina tittade också på det lilla berget fram på hennes svarta hipster trosor. Deborahs hand gled längs hennes mjuka runda lår, sen höjdes den igen. Sabina fick slagen i långsam följd, med tid att pusta ut emellan. Deborah tittade tyst in i hennes ögon, och smekte hennes rygg med den andra handen. Mellan slagen letade hon sig sen ner med handen till Sabinas fitta för några flyktiga smekningar. Sabina blev allt mer upphetsad och blöt.

Deborah fortsatte tills hon var nöjd med färgen på Sabinas rumpa. Hon liknade verkligen den viktorianska kvinnan på fotografiet, även om hennes rumpa säkert skulle blivit mycket ilsknare röd och mer randig av bambu spöets behandling. Inför det sista slaget lät hon handen vänta i luften, släppte Sabinas rygg, och ställde sig bakom henne. Slaget föll tungt från höjd, och fick Sabina att hoppa till. Hon hade varit helt tyst, bara flämtat lite på slutet.

Nu satte sig Deborah på knä och kysste Sabinas röda lysande skinkor. Sabina skämdes plötsligt. Skulle Deborah stå på knä och kyssa hennes tjocka rumpa? Det fick henne att rodna, men det skulle inte synts, för hon var redan hög röd i ansiktet. Men Deborahs läppars beröring var ändå skön och upphetsande. Hennes rumpa kändes extra känslig och saliven var som vatten på en het platta. När Deborah slutade önskade hon istället att hon skulle forsätta. Istället sa Deborah åt henne,

“Gå ner på golvet nu. Jag vill visa mig för dig.”

Sabina flyttade sig med möda ner från soffan, det var ovant och obekvämt med händerna bakom ryggen. Hon föll på knä. Deborah satte sig rakt framför henne i soffan, drog ner sina trosor och särade brett på benen. Hennes pubeshår var kort, mörkt och slätt. Och fuktigt, kände Sabina när Deborah förde hennes huvud framåt, så det hennes ansikte rörde vid fittan. Sabina tvekade och höll emot en bråkdel av en sekund, sen lutade hon sig fram och lät Deborah trycka hennes huvud mot sig.

Hon förvånades av hur fittan doftade och smakade som av kryddor och syrliga frukter. Hon andades genom näsan och öppnade munnen. Deborah stängde sina ben som en räv sax om hennes huvud, och borrade naglarna i hennes nacke. Sabina kände en doft av svett, om det var hennes eller Deborahs. Det hettade om hennes skinkor och brann mellan hennes ben när hon slickade Deborah till orgasm. Deborah svor när det gick för henne,

“Fan! Jävlar! Helvete!”

Sen släppte hon ifrån sig en lång suck, hennes ben släppte greppet om Sabinas huvud, och rörde sig framåt i soffan, gnuggade sin fitta mot Sabinas ansikte. Sabina blundade och vände ansiktet uppåt. Deborah sjönk tillbaka i soffan.

Efteråt kändes det helt naturligt att sitta på golvet framför Deborahs fötter. De såg på en spansk film, med många kvinnor som talade om stora känslor. Deborah satt och petade i hennes hår, smekte hennes hals och vilade händerna på hennes nacke.

Sabina kände fortfarande lukten av Deborahs fitta i sitt ansikte, och svedan efter Deborahs hand på sin rumpa.

“Det är ju inte riktigt rättvist att bara jag fick komma, eller hur?”, sa Deborah plötsligt rakt ut i luften.

Sabina kände upphetsningen komma igen. Hon kunde bara nicka stumt.

“Vi ska väl göra nåt åt det, eller vad säger du?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *