Det var torsdag, och jag slutade tidigt från skolan, som jag vanligtvis gör på Torsdagar. Jag skyndade mig hem. Mamma och pappa skulle inte komma hem på ett par timmar. Det pirrade i hela mig när jag drog upp dörren hemma, och skyndade mig in och låste den. Hela veckan hade jag otåligt väntat på att få komma hem och vara ensam.

Denna veckas träning hade gått fantastiskt bra, och jag misstänkte att jag äntligen skulle kunna nå mitt mål. Jag trippade snabbt och förväntans fullt in på mitt rum. Jag drog igen dörren och låste för säkerhets skull om mig.

En vecka hade det gått sen senast jag fått vara själv, och jag hade inte fått någon möjlighet att göra det skönt för mig själv sedan dess. Så det värkte av kåthet i mig. Hade jag haft en kille eller tjej i rummet hos mig nu så hade de fått göra vad de ville med mig.

Jag nästan skakade av upphetsning, och fumlade snabbt av mig mina jeans. Mina blänkande vita trosor satt tajt om mitt underliv. Det värkte av upphetsning i hela mitt sköte. Jag ställde mig framför spegeln och tittade på mig själv. Mitt rödblonda hår var uppsatt där bak och jag släppte ut det och skakade ut det över mina axlar. Jag hade en vit åtsittande kortärmad jumper på mig. Den satt väldigt tajt och framhävde mina fina former. Pappa gillade inte att jag hade sådana kläder, speciellt inte nu när mina bröst blivit så stora, men för mamma fick jag ha dem på mig ändå, för alla andra hade ju det.

Jag smekta mina vita trosors framsida. Det ömmade och pirrade i hela mitt underliv när mina fingrar smekte sig ner mot min varma springa. Jag drog ner mina trosor en bit ner på låren och blottade min mörka tätta buske. Min svarta buske blänkte läckert i mitt skrev och det vattnades i munnen på mig när jag såg underbar den var. Jag lät fingrarna vandra in i den fuktiga varma springan. Det var ljuvligt. Jag tittade på mig själv i spegeln där jag stod med underlivet utskjutet, och lekte med fingrarna mellan mina läppar. Det gjorde mig ännu mer upphetsad. Jag kände mig läcker i min åtsittande jumper, med mina bara, kurviga höfter och de fylliga brösten som ömmade av upphetsning under min jumper. Men jag hade andra saker att göra än att smeka mig själv.

Jag drog ner mina vita trosor till anklarna och hoppade snabbt ur dem. Jag slet av mig min vita jumper, men behöll den vita behå:n och de svarta små strumporna på. Jag jag la upp alla kuddarna i mitten av sängen, och lade mig på rygg i sängen med huvudet på kuddarna, och med benen utanför sängen vid fotändan. Sedan hävde jag upp mina ben i luften, och sänkte dem in, bakåt över mig, så att min buske sakta närmade sig mitt ansikte, och fötterna landade vid huvudändan. Jag låg där hopvikt som en cirkusartist. Ryggen värkte lite av veckans träning, men det var inte farligt. Det kändes riktigt bra. Ryggen kändes elastisk, och jag hade kommit närmare mitt ansikte, med mitt underliv, denna gång, än någonsin, första gången, innan. Ryggen verkade kunna ge med sig en bra bit till utan problem.

Jag snegalde åt sidan och tittade på mig själv i spegeln där jag låg hopvikt i sängen, och tittade ut under mina lår, med benen över mig höfterna precis ovanför mitt huvud som var vinklat uppåt i en skarp vinkel där det vilade på kuddarna. Jag tittade upp i min mörkhåriga läckra buske, som tronade fram en bit från mitt ansikte.

Nu gällde det. Jag särade på benen och öppnade upp skrevet, och sänkte ner mitt underliv mot mitt ansikte, så att mitt huvud kom in mellan mina lår. Nu kunde jag klart och tydligt se min springa, och min kittlare, som var så nära mitt ansikte, kanske bara 10 centimeter bort från min mun. Ryggen stramade lite, men inte så farligt, speciellt inte när jag var så oerhört upphetsad som jag var. Jag lät ryggen anpassa sig till den obekväma ställningen, och låg där och betraktade min rosa springa, och de vackra fuktiga blygdläpparna. Jag var så nära att jag kunde känna den muskiga doften av mitt kåt ångande kön. De håriga blygdläpparna var svullna och upphetsade, och min öppning gapade svart och välkomnande mot mig.

Snart var det dags för första försöket. Jag tog tag om min ända och pressade med all kraft mitt underliv närmare min mun. Det stramade i ryggen, men jag kom närmare, fast det tog emot i ryggen. Så jag slappnade av igen. Jag hade kommit några centimeter närmare. Jag lät ryggen vänja sig vid uttöjningen, innan jag fortsatte igen.

Med ett nytt tag om ändan tryckte jag min springa närmare mitt ansikte.

Det värkte i ryggen, men jag försökte att hålla mig kvar i ställningen en stund innan jag slappnade av.

Jag konstaterade att jag var nära nu, kanske så nära som jag någonsin varit innan. Om jag sträckte ut tungan och böjde mig framåt nuddade jag med tungspetsen vid det svarta håret. Och ryggen kändes fortfarande som att den skulle orka en bit till, och i så fall skulle det räcka för att uppfylla min hetaste önskan. Att få slicka mig själv.

Det kändes som att, om jag tog tag längre upp på ryggen, istället för runt min ända så skulle jag kanske få ett bättre grep. Jag flätade ihop händerna med vristerna bakom ländryggen, och pressade allt vad jag kunde. Plötsligt var jag så nära som jag aldrig varit förr. Jag skakade hela jag inte bara av ansträngningen utan också av upphetsningen. Könshåret killade mot mina läppar. Jag sträckte ut tungan, och kände mitt hårda venusberg mot tungspetsen. Jag behövde bara komma lite högre upp. Men jag orkade inte längre, och släppte taget.

Nu var jag nära. Fast jag inte tryckte mig mot mitt kön så hade jag nu ansiktet så att jag kunde se min ändas delning torna fram sig framför mina ögon. Tittade jag lite längre ner såg jag min underbara springa i närstudie. Lukten av mina kåta safter var fantastiskt härlig.

Jag vilade ryggen och armarna som värkte en liten stund. Jag kunde inte hålla mina fingrar borta, de smekte över mina våta läppar upp till min känsliga punkt. Jag kunde se allt så nära som man om möjligt kunde komma.

Det sprängde av kåthet i mitt kön. Det kändes som att jag skulle explodera nu om jag inte fick en orgasm snart. Och då skulle jag ändå explodera av det…

Jag förberedde mig för ett nytt försök. Med händer och vrister sammanflätade i ett stenhårt grepp bakom ländryggen gjorde jag ett nytt försök. med alla mina krafter tryckte jag mitt underliv närmare min mun. Och nu fick jag blygdläpparna ända upp mot näsan. Jag blev alldeles blöt om nästippen. Jag sträckte ut tungan och jag kände mitt varma, våta kön mot min tunga, samtidigt som jag pressade mig närmare allt vad jag kunde. Jag virvlade runt med tungan i mitt sköte, och det var helt underbart.

Smaken av mitt kön spred sig snabbt i min mun, och jag blev alldeles våt i ansiktet av mina safter. Min virvlande tungas slickningar fick mitt underliv att brännas av uppdämd kåthet. Det gick varma vågor upp i min springa ut längs ryggraden och ut i resten av min darrande kropp. När min tunga började virvla runt min klitoris exploderade jag, och kastades ut i ett tyngdlöst vakuum av ljudlöst ljus och värme, en virvlande spiral, som hade sitt centrum mellan mina ben, och som kunde ha varat hur länge som helst. Jag vet inte om jag skrek eller var alldeles tyst. Efteråt var jag alldeles avdomnad i hela kroppen.

Det tog ett tag innan jag kom till sans igen. Jag vet inte hur länge jag var borta, eller vad som överhuvudtaget hände under tiden.

Så småningom nyktrade jag till och återfick sansen. Mitt underliv värkte av pirrande ilningar, och jag vågade inte ens komma i närheten av mitt sköte, för då skulle jag åter ha exploderat.

Jag hade aldrig haft en orgasm som denna, den hade varit bättre än jag någonsin kunnat tänka mig, eller drömma om. Jag fylldes av en känsla av att något inom mig var förlöst, och en tacksamhet mot världen för att jag fick uppleva denna känsla fyllde mig helt och hållet. Jag skrattade men det skalv till i mig så jag behärskade mig och slutade. Jag hade fortfarande mina läppar bara några centimeter från min buske, och hade jag sträckt ut tungan hade jag träffat min klitoris. Jag låg en liten stund och inväntade en avmattning i mitt kön. Och snart kom det.

Pirrande upphörde, och jag sträckte ut tungan, jag behövde bara cirkla runt med tungan ett par gånger innan det åter gick för mig. Denna gång inte så kraftigt, som den första, men tillräckligt för att jag skulle skrika min lust rakt in i mig själv.

Jag hade uppnått ett stadie där jag kunde få orgasm på orgasm utan någon ansträngning, och med tungans lena hjälp var det hur enkelt som helst. Jag vet inte hur många orgasmer jag fick den eftermiddagen men jag var helt utmattad med en helt otroligt värkande rygg, när jag väl kom upp ur sängen. Så jag kastade mig åter i sängen, på mage, och somnade.

Jag vaknade av att det rasslade till i ytterdörren. Yrvaken fick jag panik, någon var hemma. Jag kastade mig på mina kläder. Håret stod på ända, och pappa hejade högt ute i hallen. Jag hejade högt tillbaka i hopp om att han inte skulle ana ugglor i mossen.

Men han knackade snart på min dörr. Paniken genomfor mig, jag försökte rätta till håret,men det blev inte bra. Sedan låste jag upp och öppnade dörren.

Pappa undrade vad jag höll på med, och varför jag hade låst dörren.

-Jag…ja… jag fick inte fram något. Han såg konfunderat på mig och sniffade lite i luften. Lukten tänkte jag. Det måste lukta i hela rummet. Sen plötsligt gick han därifrån, och jag han bara se ett rodnande leende på hans läppar, när han snabbt vände sig om. Pappa förstod. Han förstod att jag haft en orgie på egen hand i mitt rum. Men han skulle aldrig lista ut hur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *