Jag och Linda trängdes framför spegeln i mitt rum när vi stod och sminkade oss i bara underkläderna. Jag kunde inte låta bli att titta lite på henne när jag gick till sängen för att hämta solpudret och den stora svarta sminkborsten. Hon hade på sig ett par rosa stringtrosor i spets, med rosetter i sidorna, och matchande push-up bh som smet åt sexigt om hennes runda välformade c-kupor. Stringen delade ett par perfekta jämnbruna skinkor, och jag kände hur det pirrade till innanför de svarta spets-stringen jag hade på mig när jag sänkte blicken lite till. Jag har nog alltid varit lite kåt på Linda, fast jag skulle aldrig våga erkänna det.

När sminket var färdigt gick vi båda in i min stora walk-in closet för att se vad vi skulle ha på oss på kvällens fest. Det var en vanlig hemmafest hos en av våra kompisar Jonte, och det skulle komma massor av nytt och gammalt folk, så vi båda ville ju se så bra ut som möjligt.

– Har du något snyggt att låna mig? frågade Linda medans hon granskade sin kropp i helkroppsspegeln som hängde på väggen.

– Tja, sa jag och rotade bland galgarna. Denna skulle nog sitta bra på dig, sa jag och höll fram en kort svart klänning med rosa detaljer på brösten och med snörning i ryggen.

– Du tror inte den blir för slampig då? frågade Linda när hon fått på sig den tighta klänningen.

– Nejdå, du är ashet! sa jag och drog på mig den tighta svarta klänningen utan axelband.

– Jaså du ska vara tillgänglig ikväll ser jag, utan axelband och allt? sa Linda och flinade åt mig.

– Haha, alltid redo som du vet, svarade jag skämtsamt.

Vi öppnade varsin burk cider, 7.0:or och fortsatte fixa allt det sista innan vi skulle åka till festen. Med våra små och smala kroppar hade jag och Linda inte så mycket att säga till om när alkoholen från den första cidern började kännas i huvudet. Jag hade ganska fort styrt in samtalet på sex, och jag och Linda jämförde våra sexuella erfarenheter. Linda verkade vara mindre erfaren än mig, hon hade bara haft sex med sin förra pojkvän, och blivit slickad av en kille hon knappt kände i en bil på väg hem från en fest.

Jag som var ganska erfaren och helt galen i sex hade trots mina bara snart 17 år hunnit avverka 4 olika stadiga sexpartners, några avsugningar här och där, analsex och lite sådant. Jag hade dock aldrig blivit slickad, och var väldigt nyfiken på hur det kändes. Lullig av de en och en halv ciderna frågade jag Linda hur det var.

– Att bli slickad? Underbart, svarade hon och log mot mig. Har du tur kanske du får veta ikväll, sa hon och reste sig upp.

– Vi får nog åka nu om vi inte ska komma för sent, sa jag och log tillbaka mot henne.

När vi väl kom till festen var det mesta av folket redan fulla, och i varje hörn stod det minst ett par och grovhånglade. Jag kände hur det började bli blött i mina trosor av allt sexprat tidigare under kvällen och under bilturen till festen. Vi blev välkomnade och satta i en soffa bland minst 7 killar som stirrade på våra ben som låg tätt mot deras i den trånga soffan. Killen som satt bredvid mig tog sig friheten att lägga sin hand på mitt vänstra lår och långsamt smeka sig uppåt. Jag kände att fittan skrek efter att någon skulle ta på den, men jag blev plötsligt avbruten i mina tankar.

– Ey, du killen lägg av, hon är min! Hörde jag från min högra sida, där Linda satt.

– Jaså det säger du Linda? sa jag och höjde ögonbrynen lite skämtsamt mot henne. Killarna runt oss hade nu alla vänt sina ansikten mot oss och stirrade med stora ögon på oss.

– Sofie, ska vi inte ge killarna vad dom villa ha? sa Linda och jag blev lite chockad av vad hon sa.

Hon la sin ena hand runt min midja och började sakta kyssa mina läppar, jag såg i ögonvrån när jag öppnade ögonen att killarna satt med händerna över kuken för att försöka dölja att den rest sig. Jag besvarade kyssen riktigt sexigt och tog tag i Lindas hår. Vi satt där och grovhånglade ett tag och sedan reste sig Linda upp och drog mig med sig. När jag vände mig om såg jag killarnas besvikna miner av att vi hade lämnat dom.

Linda stängde dörren om oss och vände sig mot mig.

– Jag vet att du vill ha mig Sofie, och jag vet att jag vill ha dig. sa hon med kåthet i blicken.

– J-a-aa, stammade jag, andfådd av kåtheten som rusade genom min kropp .

-Lägg dig ner, sa hon och gick mot mig.

Jag satte mig på sängen och la mig snabbt bakåt, och kravlade på armbågarna längre upp i sängen. Linda kom och satte sig på knä på golvet och drog mig till sig. Hon drog upp klänningen en bit och började fingra på min fitta utanpå trosorna. Jag stönade högt av den lilla beröringen och hon småskrattade lite.

– Alltid redo var det ja.

Hon drog mina trosor åt sidan och stack in sin tunga i fittskåran, och drog den upp och ner, ända ner till stjärthålet, upp till klitoris. Jag stönade av vällust, och puttade bort hennes huvud för att få av mig trosorna som skar in obekvämt vid sidan av min fitta. Sedan tog jag tag i hennes huvud och satte det över min fitta igen. Hon slickade ömsom min klitoris, stack in tungan så djupt hon kunde i fitthålet, ner till stjärten och till och med in i mitt rövhål några gånger.

När jag närmade mig orgasm började jag skaka och Linda koncentrerade sig på klitoris samtidigt som hon stack in ett finger i röven på mig, och då gick det för mig i en underbart härlig orgasm som jag skrek ut över rummet.

– Kom hit Linda, så jag får smaka på dig också, sa jag och sträckte ut min hand mot henne.
Hon tog emot den och satte sig över mitt ansikte och jag stack in tungan och kände den salta goda smaken av tonårsfitta.

Efter en stunds slickande reste sig Linda och gick mot dörren, hämtade sin handväska och drog fram en påse ur den. Ur påsen plockade hon fram glidmedel, en liten och två stora dildos med vibrator.

– Är du redo för att ha lite roligt hjärtat? sa Linda och la leksakerna på sängen.

– Som jag har väntat, svarade jag, la ner huvudet och suckade.

– Ge mig en kudde, sa Linda och jag gav henne den, hon la den under min rumpa så att jag kom upp en liten bit.

Sedan tog hon en av de stora dildosarna och tryckte den försiktigt mot min fittöppning. Snart var hela ollonet inne och sedan tryckte Linda på allt mer tills hela var inne. Hon drog den ut och in några gånger innan hon satte på den lägsta vibrationen. Hela jag ryckte till och samtidigt som Linda knullade mig med dildon masserade hon min klitoris så jag kom åter en gång. Hon ökade vibrationen till högsta och orgasmen dröjde sig kvar länge. Hon tog upp den lilla dildon och började att smörja in den med glidmedel, jag längtade tills jag hade den i mig också.

Med den stora dildon vibrerande och roterande inuti min fitta började Linda trycka in den mindre dildon i röven på mig.

– JA, KNULLA MIG I RÖVEN MED DEN LINDA, SNÄLLA! stönade jag ur mig, och Linda tryckte på.

Det svartnade för ögonen på mig när jag kände mig helt uppfylld, och Linda började köra den ut och in i min röv, jag kände hur hon vred på vibrationen även på den, och jag kände samtidigt min tredje orgasm byggas upp inuti mig. Med två dildos vibrerandes och roterandes inuti fittan och röven skrek jag ut min orgasm medans Linda sög på min väldigt svullna klitoris. Jag har aldrig kommit i en sådan orgasm som den, och det var det mest underbara jag varit med om i hela mitt liv. Vi låg så ett bra tag tills det knackade på dörren.

– Hallå eller, det finns fler som vill knulla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.