”Nu stod hon där ÄNTLIGEN på alla fyra som en vild och kåt slampa av värsta sorten. Det var något djuriskt i hennes blick…”

Min fru har den absolut sexigaste rumpa på denna jord. Att se denna ljuva skapelse bakifrån är för alla normalt funtade män en given signal till sexiga fantasier. Jag går igång på att bara se den, trots att vi varit tillsammans i mer än 10 år.

Madeleine och jag har ett bra sexliv, mycket på grund av hennes fantastika kropp. Det är inte bara hennes bakdel utan även hennes långa slanka ben, smala midja, stora långa mörka hår som gör sitt till.

Jag har dock alltid burit på en fantasi som jag aldrig har fått uppleva. Drömmen är att få se Madeleine med en annan man i mitt sällskap, smaka på honom, smeka honom, kåta upp honom och framför allt njuta av att han tränger in i henne och att hon får en skälvande orgasm med honom.

Jag har länge försökt bearbeta henne för att förverkliga drömmen. Har under åren successivt talat i termer och låtsasskämta såsom ”han var riktigt läcker, jag förstår att du tänder till och fantasin börjar flöda hos dig!?…”

Jag får då till svar något i stil med ”Ja jag blir riktigt kåt…” men med ett skämtsamt leende på läpparna.

Jag har också frågat rent ut ”skulle det inte vara skönt att bli påsatt av två män”. Madeleine svarar då ”Jo i fantasin, men inte i verkligheten. Då vill jag bara ha dej”

Jag tror dock att hon är villig till en trekant bara jag hittar rätt person.

Karl heter en jobbarkompis till mig. Han är singel och som jag vet mycket tänd på Madeleine. Jag pratade om mina fantasier till honom och frågade om han ville knulla Madeleine? Det ville han gärna men han var tveksam till om hon ville. Vi får arbeta på det sa jag. Börja med att ge henne komplimanger, bli lite mer närgången, krama henne när ni träffas, gör ofta sexanspelningar osv osv.

Karl är ofta hemma hos oss och jag märkte att han tog fasta på mina idéer. Det märktes att Madeleine gillade det och gav Karl helt andra blickar än tidigare. Vilket gjorde mig störtkåt och jag kunde helt enkelt bara sitta vid köksbordet och få jättestånd bara genom att se dom två och låta fantasin flöda iväg.

En natt när Karl och jag hade varit ute och festat, tjatade han om att han ville se Madeleine naken på några bilder som jag hade. Det fick han. Det var Madeleine i olika ställningar, framför allt på alla fyra, där hon gör sig bäst. Hon har en helt bedårande svank som gör att rumpan framhävs och blir ännu fastare och större. ”det hade väl inte varit fel att få sätta in tasken där och få vrålknulla min fru bakifrån så att hon skrek av upphetsning, eller hur? Det märktes hur kåt han blev av tanken och att hans kuk styvnade under byxorna…

En kväll när vi Madeleine, jag och Karl satt och drack lite vin tog jag min chans, både Karl och Madeleine verkade avslappnade och uppåt och sexskämten hade haglat i rummet. ”vilken sexig röv Madeleine har, tycker du inte det? ”Jo visst den är omänskligt sexig, svarade Karl. ”Vill du inte känna på den. Den är fast också.” Jag väntade på Madeleines reaktion. Hon skämtade lite tillbaka och ställde sig på alla fyra. ”Känn ni, den är ganska fast, inte sant”. Jag gick fram och smekte hennes bakdel, lite lätt. Sedan gick Karl fram och smekte, han dröjde kvar handen rätt länge och smekte även lite lätt på insidan av låret. Madeleine var klädd i en ganska kort kjol och ett lätt linne. ”den var fin, sa Karl lite lätt andfådd och upphetsad över situationen.

Det var på gång nu tänkte jag upphetsat. Hur ska jag göra nu för att gå vidare? Måste ta det lite varligt

”Jag kan väl hämta kameran och fotografera lite. Vi har ju så få bilder på oss tre trots att vi känt varann så länge”

”Sätt er i soffan så tar jag först några bilder på er två”. ”Sätt er tätt intill varann så att det blir en riktigt mysig bild…Såja…Tätt intill…Och kinderna emot varandra…Ge honom en puss på kinden…Såja…Och så håll i varandras händer…De gjorde som jag sa och pussen blev en kyss och handtagningen blev en lätt touch på Madeleine lår. Till slut satt dom och råhångla med tungorna omslingrande i varandra…”Ojdå, sa Madeleine förläget. Hon trodde jag skulle bli arg…”Nej, nej fortsätt ni sa jag med ett sprängande stånd mellan benen.

Karl ställde upp Madeleine på alla fyra, slet av hennes kjol och trosor och började slicka hennes fitta och anus bakifrån. Han skrek att hon hade den sexigaste röven i hela världen och att hon snart skulle hon få känna på en stor härlig kuk. Hon stönade högt…Jag ställde mig framför henne och gav henne min kuk, som hon sög hårt och brutalt. Det var helt underbart att nu ÄNTLIGEN se att hon äntligen ville ha två kukar.

Karl slickade febrilt medans han började slita i hennes linne som snabbt slets bort. Min fru var nu helt blottad inför Karls och mina kåta fantasier och upptåg. Hon var vild och ville ha mer. Jag gick bort till Karl och började ta av honom hans jeans. Jag kände på hans kuk som pulserade av kåthet. Jag tog hans ollon i min mun och sög några gånger. Jag sa till honom att ”knulla henne hårt både i röven och fittan”.

Han gick bort med sitt stånd i handen, lade ena handen på hennes svank medans den andra handen styrde in kuken i hennes, nu sjöblöta fitta. Han började stötvis trycka in sin kuk till roten samtidigt som han drog i hennes midjelånga hår…Efter ett tag bytte han hål efter ett tags pullande i röven. Sakta, sakta, längre och längre in i hennes anus. Hon skrek av vällust…JAG KOMMER JAG KOMMER…fortfarande på alla fyra och med ansiktet riktat uppåt. Vilket upphetsande syn…Sen kom Madeleine…Och jag har aldrig sett henne i en sån pulserande orgasm…Jag gick fram till henne och munknullade henne…Karl och jag tittade på varandra medans vi kom båda två nästan samtidigt. Han i hennes röv och jag långt in i hennes mun.

Min kåta fru hade ÄNTLIGEN fått två kukar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *