Frun vill möblera om.

Äntligen en ledig helg, och det finns inget inbokat, bara att slöa och slappa. Jag har sett fram emot den här helgen länge.

Men när jag vaknade på lördag morgon kom min kära fru på ett lysande förslag. Hon tyckte att vi skulle möblera om. Det finns få saker som får mig på så dåligt humör som att möblera om. Men snäll som man är så ställer man upp under en stillsam protest.

Dagen går och jag bär möbler kors och tvärs, i vårt tv rum har vi ett gammalt stort skåp som jag behöver lyfthjälp med. Det är den sista grejen sen är ommöbleringen klar för denna gång. Frugan hoppar in i duschen efter allt bärande, hon är glad och tyckte att det blev jättebra. Jag ringer till grannen som kommer upp och hjälper mig att bära skåpet. Det är tungt men vi lyckas få det på plats. Vi går till köket och tar ett par stora groggar och skrattar lite grann. Skönt att grannen kom upp och lätta upp stämningen lite grann.

Min fru kom ner från duschen ren och fräsch. Hon var klädd i morgonrock som var lite lagom öppen. Hon tittade på mig och grannen och fråga var han hade sin hustru. Grannen sa att hon jobbade och kom inte hem förrän sent inatt. Frugan titta på mig och log lite finurligt. Jag hällde upp en grogg till min fru. Vi satt och pratade en stund om lite allt möjligt. Min fru lät under samtalet sin morgonrock glida upp långsamt. Man kunde ana brösten mer och mer. Jag märkte att grannen sneglade mot hennes bröst, jag och min fru hade pratat om att grannen allt var lite nyfiken på frugan.

Frugan reste sig och sa att hon skulle på huset. När hon reste sig böjde hon sig fram och jag och grannen fick se hela frugans byst. Han gjorde stora ögon men försökte att inte visa att han tittade på brösten. Jag visste nu var frugan ville att detta skulle sluta. När hon kom tillbaka från huset hade hon morgonrocken än mer öppen och man såg nästan bröstvårtorna på henne. Hela hennes underbara klyfta var framme. Innan hon satte sig bad jag henne ta fram snaps ur frysen. Hon gick fram till frysen och när hon böjde sig framåt för att ta fram snapsen såg hon till att det var fri sikt.

Jag tittade på grannen och hans blick var fångad av min frus underbara byst. Hon stod kvar framåtböjd och ”letade” efter snapsen i frysen. När hon letade gungade hennes byst läckert. Jag sa till grannen att visst har min fru sexiga bröst. Han fortsatte att titta på frugans bröst och nickade.

-Frugan tittade upp och frågade vad vi titta på.

-Dina vackra bröst sa jag lugnt till henne. Frugan hittade snapsen och kom och satte sig hos oss. Min kuk hade växt till sig ordentligt nu och jag ville knulla.

-Jag sa att jag och grannen hade spanat in hennes bröst när hon letade snapsen i frysen.

-Hon tittade på oss och log – Gillade ni vad ni såg då?

-Jag svarade att du vet vad jag tycker så du får allt fråga grannen vad han tyckte.

-Frugan tittade grannen i ögonen och frågade – Tyckte du om vad du såg?

-Grannen nickade och sa – De var jättefina.

-Frugan titta på grannen och sa – Fina inte sexiga?

-Grannen svara att de var jättefina och otroligt sexiga.

-Frugan titta på grannen och frågade – Gillar du att titta på dem i smyg, jag har sett att du försökt att se dem tidigare också? Brukar du spana in mig ibland?

Grannen visste inte vad han skulle svara. Han satt tyst och tittade ner i bordet.

-Jag sa till frugan att hon gjort grannen lessen och att hon nu var tvungen att gottgöra honom. Frugan tittade på mig och reste sig upp och gick fram till grannen. Hon satte sig grensle över hans knän och drog upp knuten så att hela morgonrocken gled isär. Hon var helt naken inunder. Frugan hade rakat fittan när hon var i duschen, hon var helt renrakad. Grannen satt som i trans. Han tittade på mig och sen på frugan. Frugan tog grannens händer och la dem på sina höfter hon förde upp händerna till sina bröst.

-Frugan sa – Förlåt om jag gjorde dig förlägen låt mig kompensera det på nåt sätt.

Grannen satt först som förstenad med sina händer på frugans bröst. Långsamt började han smeka dem. Frugan böjde sig fram och nafsade i grannens läpp. Grannen vaknade nu till liv och han och frugan kysstes och de lät sina tungor utforska varandra. Grannens ena hand letade sig ner till hennes särade ben och in till hennes underbara fitta. Blygläpparna var särade eftersom hon satt bredbent. Granne lät ett finger glida upp i frugans fitta. Hon lutade huvudet bakåt och njöt. Grannen fortsatte att fingerknulla frugan samtidigt som han böjde sig fram för att komma åt hennes bröstvårtor. Han tog ena bröstvårtan i munnen och frugan tog tag i bröstet och hjälpte honom.

-Jag titta på dem och fråga om vi inte skulle gå upp till sängkammaren istället.

-De titta på mig och nickade.

Frugan reste sig från grannens knä och lät morgon rocken falla till golvet. Hon tog grannens och min hand och drog oss till sängkammaren. Frugan la sig på sängen och sa till mig att hämta hennes dildo. Hon ville att vi först skulle titta på henne innan vi fick knulla henne. Jag tog fram dildo och gav den till henne tillsammans med en flaska olja. Hon öppnade oljeflaskan och hällde ut ett par droppar i handen och smorde in dildon. Hon smekte sina bröst med dildon.

Jag sa till grannen att det var dags att klä av sig för snart ville frugan ha riktiga kukar och inte dildon. Medan vi klädde av oss tittade hon på oss och lät dildon glida ner till fittan. Hon stönade när den gled in i henne. Hon knullade sig själv med dildon. Jag sa till grannen att det var dags att smyga upp på var sin sida om frugan och hjälpa henne på traven. Vi kröp upp på var sin sida om frugan som fortsatte att knulla sig själv med dildon. Grannen tog tag i dildon och sa att nu var det hans tur att använda dildon på henne han hade aldrig testat en sån förut. Jag kysste min fru och sa att hon skulle få riktig kuk ikväll och inte bara leksak.

Grannen knullade frugan med dildon och sa att hon var den sexigaste kvinnan han sett. Jag sa till honom att slicka frugans fitta samtidigt som han lekte med dildon i hennes fitta. Han böjde sig ner och lät sin tungspets leka med frugans klitoris. Hon stönade och njöt. Jag kysste henne och ställde mig sen på knä vid hennes huvud och stoppade in min kuk i hennes mun. Frugan tog in kuken i munnen och jag njöt av hennes behandlingen.

Grannen tog ut dildon och ville stoppa in sin egen kuk men fruga stoppade honom och sa till honom att dildon skulle vara kvar i fittan. Han skulle få knulla henne lite senare Först skulle han bli ordentligt avsugen. Grannen slöt upp på andra sidan och vi turades om att bli avsugna av frugan. Hon sög våra kukar med dildon djupt inne i fittan. Efter en stund tittade hon på grannen och nickade nu ville hon ha riktig kuk i fittan. Grannen la sin kuk mot fittan och tryckte in den långsamt.

-Frugan titta på mig och sa – Kolla nu åker grannens kuk in din frus fitta. Han knullar din fru. Jag blir så kåt av hans kuk djupt inne i min fitta. Ser du hur din fru får smaka kuk av en annan man. Hans kuk är så skön, han glider in och ut ur din frus fitta. Han knullar mig så skönt med sin kuk.

-Jag sa att jag såg hur grannen knullade henne och att hon skulle njuta av behandlingen.

Grannen stönade och var på väg att komma, frugan puttade bort honom och sa att han allt fick hålla sig en stund till för hon ville ha kuk länge till. Grannen la sig på rygg på sängen min fru vände upp sin sexiga bakdel mot mig och lät sina bröst dingla ovanför grannens mun, han var snabbt med på noterna han fångade upp brösten och sög och slickad på dem.

Jag slickade mun fru bakifrån och hörde henne stöna.

-Frugan sa – Slicka min kåta ny knullade fitta. Såg du hur grannen knullade fin frus fitta hur han trängde in i fittan min. Hans kuk var så skön.

Jag ställde mig upp och lät kuken glida in i fittan. Jag tog långsamma långa drag. Nästan hela vägen ut och sen in igen. Jag ökade farten och var snart på väg att skjuta upp satsen i fittan. Men innan jag kom så flyttade sig frugan och min kuk gled ur henne. Hon tittade på mig och sa att granne allt skulle få fylla hennes fitta först. Hon grenslade grannen som fortfarande låg på rygg. Hon lät långsamt kuken glida in i fittan. Hon tittade på mig.

-Frugan sa – Nu tränger grannens kuk in i din frus fitta igen. Han har så skön kuk. Jag rider grannens kuk, han ska få fylla din frus fitta med sin sperma.

Hon fortsatte att rida grannen jag ställde mig bredvid och hon tog min kuk i munnen. Grannen började stöna nu kommer jag snart.

-Frugan sa – Han sprutar snart i min fitta. Han fyller din frus fitta med sperma. Gud vilken skön kuk han har, jag är helt uppfylld av hans kuk. Nu sprutar han i mig, han tömmer sig i din frus fitta.

Grannen fyllde frugans fitta och hon gled av honom och hamna på rygg med särade ben. Sperman rann ur fittan på henne. Jag tittade på henne och lät min kuk glida in i fittan på henne. Hon stönade och slöt ögonen och njöt. Grannen kom upp på knä och stoppa fram kuken till frugans mun och bad att hon skulle slicka hans kuk ren. Frugan slickade kuken ren medan jag knullade hennes spermafyllda fitta. Efter en stund sprutar jag min sats i frugans fitta. Våra safter blandades inne i frugans fitta. Jag och grannen la oss på var sin sida om frugan och smekte henne långsamt över hela hennes kropp. Hon ligger med särade ben och låter våra händer vandra upp och ner över hennes kropp. Vi smekte hennes bröst och fitta och frugan blundade och njöt, vi lät omväxlande våra fingrar glida upp i hennes fitta som det hela tiden kom ut sperma ifrån.

-Frugan sa – att vi måste göra om detta fler gånger.

Både jag och grannen nickade instämmande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *