Är sedan nästan 3 år tillsammans med en jättesöt och gullig kille som heter Micael. Micael är 2 år äldre än mig och ska bli läkare precis som sin far. Han spelar fotboll och golf, är tyvärr upptagen en hel del med det och med studierna. Men han behandlar mig som sin lilla prinsessa och skämmer bort mig på alla vis. Han har en fin exklusive bil som jag älskar att åka omkring i och han ser oförskämt bra ut, mina tjejkompisar är hur avundsjuka som helst.

Micael gör mig lycklig med dyrbara gåvor och mängder av kyssar och smek. Han är en duktig älskare och har en vacker skön kuk som jag älskar att slicka och suga innan jag med glädje låter honom bestiga mig. Jag njuter av att rida honom och passar på att visa upp min lilla vältränade kropp när jag glider upp och ner på kuken.

Att vi är kära är det nog ingen som kan missta sig på. Kan inte hålla fingrarna i styr utan kysser och smeker varandra ständigt. Vi kan inte gå någonstans utan att hålla handen eller hålla om varandra. Skrattande kallar omgivningen oss för turturduvor.

Ja knullande turturduvor då, vi knullar nästan varje dag och ibland flera gånger. Jag tycks bara bli allt kåtare ju mer vi håller på.

När han kysser mig vibrera jag av förväntan och blir som gelé i kroppen, kryper som en spinnande katt in i hans famn och famlar efter kuken. Micael blir generad då jag inte drar mig för att hetsa upp honom in public. Efter att jag provat att svälja hans sats och älskade hans reaktion så suger jag av honom så ofta som möjligt och lockar honom till en snabbis så snart tillfälle ges. Retar honom med att vara troslös och lättåtkomlig, lockar honom att i smyg leka med fingrarna i min trånga flödande fitta.

Många desperata toalettbesök har vi haft. Någon provhytt och ett antal buskage och gräsmattor har också blivit platser för het sex. Jag älskar verkligen Micael och drömmer om att vi så småningom ska gifta oss. Levde i ett rosenrött skimmer av lycka men anade också små mörka orosmoln som skulle kunna rasera allt.

Jag verkar inte få nog…!!!

Allt oftare dök tankar på andra killar upp i mina fantasier.

Micael var den enda jag varit med och det vore otroligt spännande att någon gång få sära på benen för någon annan. Jag blir pirrig vid tanken på att låta någon ny kille knulla mig lite. Att jag ser bra ut och anses sexig har jag alltid vetat om.

Är fast övertygad om att jag är ett bra knull även om jag nog skulle behöva öva på några fler killar för att känna mig helt säker på saken.

Jag har, sedan jag var barn, älskat att fånga killars uppmärksamhet. Är oftast strålande glad, skrattar mjukt och lätt och flörtar med allt och alla. Har märkt att killar oavsett ålder har svårt att slita ögonen från mig. Är ganska lättflörtat är jag rädd, mäns blickar kåtar upp mig och jag tror inte att det vore svårt att peta omkull mig och få mig att sära på benen. Synd att det aldrig är någon som tycks våga pröva.

Jag älskar att kramas och kela med killar, gillar den nervösa spänning som ofta blir resultatet av en mjuk och sensuell kram. Några gånger har Micael ovetandes fått njuta frukten av att någon killes närhet har kåtat upp mig och jag snabbt måste få hans kuk i mig. Att bli uppbjuden till dans och se eller känna hur någon blir kåt på mig är underbart. Älskar när killen, ofta äldre, i dansstegen kliver in mellan mina ben och jag oskyldigt kan rida och gnugga mig mot hans lår.

Ingen kan väl ana att det döljer sig ett litet sexuellt monster i denna blyga familjeflicka. Ständigt kåt var bara frågan hur länge det skulle dröja innan jag skulle låta någon av alla intresserade hannar få mer än de hoppats på. Mina tankar snurrar ständigt kring sex och jag fantiserar om att få se in i ögonen på någon som just insett att jag tänker låta honom knulla mig. Visst är Micael fantastisk men det kan väl inte vara meningen att all uppvaktning och alla lystna blickar ska vara förgäves, att gå genom livet och bara pröva med en enda kille vore väl trist?

Micael hade väckt mina lustar men i min fantasi ville jag gärna låta några av de snyggare killarna få prova mig lite. Åtminstone låta någon kuk få nosa lite, känna att jag är våt och öppen och redo att ta emot den om han bara vågar trycka in den en bit. Tanken på ett främmande blodfyllt ollon i öppningen på min vilda kukglada fitta ger mig nästan kåtslag. I mina fantasier pressas kuken obevekligt djupare trots att jag om och om säger nej.

Vore synd om killarna inte skulle uppmuntras efter allt deras smicker? Ler glatt och klär mig ofta sexigt som tack för uppvaktningen. Är stolt över mina små fylliga bröst och älskar att sola toppless och dra blickar till mig på stranden, låtsas inför Micael och kompisar att jag bara tycker att detta är naturligt. Sanningen är att alla intresserade blickar gör mig kåt, önskar att jag vågade uppmuntra detta ännu mer och på något vis utnyttja att jag är ung och har ett utseende och en kropp som lockar.

Inners inne väntat men hur överraskande blev det ändå inte…

Jag hade precis duschat och gjort mig fin för att träffa Micael, tvättat och rakat benen och fittan ordentligt i hopp om att locka honom att slicka mig.

Ville gärna överraska med att klä mig sexigt så jag provade en del olika kläder. Sexigast var utan tvekan en söt rosa strandkjol som sitter lågt på mina smala höfter och är väldigt kort. Tillsammans med en tunn liten vit topp, som mer framhävde än dolde mina bröst och lämnades mycket av min platta mage bar. Hade normalt behå under denna topp då den var genomskinlig och de fasta brösten såg närapå helt nakna ut. Micael gillade när jag gick omkring i den när vi var ensamma hemma, älskade att se mina fasta bröst, som han sa. Dessutom gillade han att jag var omålad som nu, själv tyckte jag att jag såg så ung och barnslig ut utan smink.

Bröstvårtorna styvnade av välbehag, vore kul att våga gå klädd så här till Micael, riktigt sexig och troslös. Insåg att kjolen tyvärr är i kortaste laget om man inget har under, måste nog ändå använda trosor eller byta till klänning om jag ska våga gå ut och visa mig bland folk. Prövade på skoj att sätta på mina höga pumps också.

De fick mina ben att se långa och Barbie-smala ut och kjolen blev ännu kortare. Jag gick fram och tillbaka framför spegeln, sträckte på mig och försökte gå lite snyggt, tyckte själv att jag såg jättesexig och fin ut. Man såg ju inte direkt att jag var troslös men minsta lilla vindpust skulle kunna avslöja mig. Jag satte mig ner och särade på benen, lät ett finger glida in mellan låren och pilla på fittan, tror bestämt att Micael kommer att få en ovanligt kåt tjej på halsen ikväll.

Tänkte mig att det var hans kuk då jag lät långfingret glida in en bit och kände hur sammetsmjuk och redo jag var. Var så kåt att jag hade stor lust att springa hem till Micael lättklädd och osminkad som jag var. Hade ännu inte bestämt om jag skulle våga gå ut så där eller hur jag annars skulle klä mig då det ringde på dörren.

Mindes att pappa bett mig att släppa in en reparatör som skulle komma nu klockan fyra. Jag hoppas att det går fort, tänkte jag, var kåt och full av förväntan att snart få träffa Micael.

Tänkte just kasta på mig badrocken och springa för att öppna då jag kastade en blick på min halvnakna kropp i spegeln. Stannade upp och smekte fittan lätt, kände spänningen och pirret i kroppen och kunde inte låta bli att knulla mig några gånger med fingret långt upp i fittan.

Fan så sexig jag såg ut!!!

Vore väl fräckt att visa upp mig lite och förgylla dagen för en stackars hantverkare, tänkte jag djärvt?
Han kunde ju få titta lite, njuta synen av mina fina bröst och ana doften av kåt tonåring…!!!

Tanken fick mig att spricka upp i ett jätteleende och ögonen tindrade.

Vore kul om åtminstone någon fick se mig så här sexig. Bestämde mig kåtrusigt för att våga busa och öppna lättklädd som jag var. Sagt och gjort, innan jag hann ångra mig sprang jag och öppnade dörren.

Det var reparatören, han skulle fixa något med vår värmepanna.

Jag torkade försiktigt av fingret på kjolen innan jag hälsade. Min lilla hand försvann nästan i hans valkiga näve, han höll mig stadigt fast en aning för länge medan han åt mig med ögonen och stirrade på mina bröst.

Hjälp! Var detta kanske ett lite väl förhastat beslut, kände mig plötsligt väldigt naken när bröstvårtorna styvt pekade på honom? Efter ett ögonblick släppte han mig och log stort medan jag kände hur värmen steg på kinderna när jag såg hur snygg han var samtidigt som vinden kom genom dörren och smekte mig under kjolen.

Han var lång och stor, såg riktigt bra ut och tittade uppskattande på mig då han omedvetet slickade sig om läpparna. Gissar att jag gjorde intryck på honom också eller så kände han kåtheten i luften, syntes det kanske…

Jag visade honom var pannan stod och stannade nervöst kvar för att titta på medan han jobbade. Kände mig verkligen liten bredvid honom, han var mer än huvudet längre än mig, jag nådde honom inte ens till hakan fast jag hade mina platåskor på.

Undrade om en liten tjej som jag skulle kunna knulla med en fullvuxen man som han?

Tanken på att låta honom göra vad han vill med mig for genom huvudet. Vore väl häftigt att låta honom pressa in kuken i mig, att förverkliga min fantasi om att få känna mig uppträdd på en främmande kuk . Det var upphetsande att halvnaken stå honom så nära och se hur han hade svårt att slita ögonen från mig, jag log och njöt av mina oanständiga tankar och av att känna hans nyfikna blickar äta mig.

Min nakna nyrakade fitta bara någon meter från en snygg främmande karl, knappt dold av den lilla strandkjolen.

Är detta riktigt klok egentligen???

Kände hur hjärtat bankade och knäna skälvde där jag stod som fastväxt i golvet.

Mitt mod svek mig nästan då han arbetade med något som gjorde att han böjde sig ner.

Tankarna skenade…!!!

Vrider han på huvudet nu så ser han kanske min kåtglansiga fitta rätt upp under kjolen…

Hur skulle han reagera?
Jag log ansträngt, han skulle ju säkert bli kåt på mig? Det vore väl bara kul egentligen?

Är jag inte klok? Skulle jag verkligen låta den här storväxta killen knulla mig?

Skulle jag våga göra det bakom ryggen på Michael och med en hantverkare som pappa beställt?

Undrar vad han skulle säga om jag frågade rakt på sak om han vill knulla med mig?

Man skulle behöva ha lite bättre självförtroende än mig för att våga fråga förstås.

Men inte skulle han väl kunna tacka nej, eller?

En stor kille borde väl ha en större kuk också, spännande…!!!

Jag undrade om han kan känna doften av min flödande fitta?

Det pirrade i hela kroppen, kände för att stoppa in fingret igen.

Har han tjej och skulle det hindra honom?

Såg en ring på fingret och fattade att så var fallet.

Trodde ändå inte att han skulle kunna tacka nej om han visste att han fick knulla mig?

– Inte varje dag man har så trevligt sällskap, sa han och tycktes äta mig med ögonen

– Tack, sa jag och log sött. Kände hur kåt jag var och gillade hans sätt att se på mig.

Ska jag våga busa lite och vara otrogen mot Micael?

Om jag skulle gör det, hur skulle Micael kunna få veta något?

Tankarna skenade! Oj så spännande det vore att knulla med en vuxen man!!!

Jag slickade mig om läpparna och kände hur jag savade, det började bli blött lång ner på låren.

Jösses så kåt jag var!!!

– Jaha ja, det där var ju snabbt gjort, sa han. Inget annat jag kan hjälpa till med när jag ändå är här?

Det hoppas jag verkligen, for en vild tanke genom huvudet, men jag hade fått en idé och sa:

– Vet inte, om du inte är duktig på att laga mobiler, min har slutat fungera?

– Kan väl titta på den sa han och såg mig leende stadigt i ögonen som om han kunde läsa mina tankar.

Jag visade honom in på mitt rum och skämdes lite för den obäddade sängen och alla kläder som låg slängda överallt.

Han satte sig vid mitt skrivbord och efter lite pillande “lagade” han den faktiskt då det inte var något större fel på den.

Jag blev glad och tog chansen att kasta mig om halsen på honom och pussa honom mitt på munnen.

– Tusen tack, det där gjorde du jättebra, kvittrade jag!

Han tog emot mig i sin famn, höll mig stadigt kvar.

– Hoppsan, det där smakade bra sa han med ett stort leende. Inte varje dag man har en ung söt tjej i famnen, du är ju så jävla sexig också…

– Roligt att du tycker, fnittrade jag, sken som en sol medan hela jag vibrerade av spänning.

Han höll mig stadigt kvar, med mjuka hungriga läppar sökte han åter mina utan att möta något motstånd. Leende lade jag huvudet en aning på sned och besvarade fuktigt kyssen med öppen mun och mjuk lekfull tunga, smög mig keligt längre in i hans stora famn. Ville inte sluta kyssas när jag väl börjat, slog armarna runt nacken på honom och sög mig fast, lät min sammetslena tunga leka med hans då jag fuktigt kysste honom djupt. Kände hur han reste sig och lyfte mig mot sina läppar med ett stadigt grepp om min nakna stjärt.

Kjolen hade glidit upp då jag höll mig fast om hans hals och därmed frilagt min nakna rumpa åt honom. Hans händer verkade sökande treva efter mina trosor utan att hitta några. Tror att avsaknaden av trosor kåtade upp honom, kände hur något stort och hårt växte till sig mellan oss då han märkte hur naken och lättillgänglig jag var. Han insåg säkert att han just hittat en kåt liten tjej som visade alla tecken på att vilja leka lite, jag kunde knappast ha signalerat tydligare.

Min kropp var mjuk och varm, glad över att känna honom så nära. Jag var mer än villig, bestämd på att låta den här stora killen knulla mig om han hade lust. Spann nästan som en katt där jag lystet klängde mig fast vid honom.

Kände mig busig och lockad av att försöka förföra honom, kåt vid tanken på att få känna någon annan än Micael i mig.

Det pirrade i hela kroppen av spänning och förväntan, trodde nog att jag kunde få en främmande kuk i mig snart om jag bara vågade fullfölja detta.

En hastig tanke på Micael for genom huvudet, vad händer om han får veta?

Han skulle säkert lämna mig om han anade något.

Är jag beredd att ta risken?

Någon viskar i mitt öra att risken är minimal, den här mannen är betydligt äldre och känner säkert inte Micael, dessutom verkan han vara gift och vill säkert hålla detta hemligt.

Micael är hemma och väntar på mig, kåt och fylld av förväntan inför att jag ska komma hem till honom. Om jag håller masken och knullar med honom också så går allt säkert bra.

Hade läst om tjejer som knullar med flera killar.

Om Micael bara får som han vill så är han säkert nöjd.

Vore häftigt att testa att knulla med två killar efter varann?

Ingen i familjen väntas komma hem på länge än. Vill jag vara otrogen så är tillfället perfekt.

Oj, oj, oj, va jag ville…!!!

Han lyfte lätt upp mig så att jag grenslade hans midja medan han mjukt smekte min stjärt och kupade handen under min flödande fitta.

– Vilken otroligt härlig tjej du är, viskar han, att jag vill ha dig känner du säkert, så om du inte vill är det bäst att du stoppar mig nu.

Leende gav jag honom en djup hungrig kyss som tydligt visade vad jag ville.

– Du får väldigt gärna knulla med mig, sa jag allvarligt då jag såg honom i ögonen efter att ha hämtat andan.

Jag var sprickfärdig av kåthet då han lade ned mig på rygg i sängen.

– Oj då, det var rakt på sak! Hoppas att du är tillräckligt gammal bara, du är så liten och lätt och ser väldigt ung ut?

– Du behöver inte vara orolig, jag är sjutton och faktiskt ingen oskuld.

– Så bra, sa han, då är det väl bara att ta för sig och njuta av unga damen kan jag tro? Vilka sanslöst fina bröst du har, fortsatte han medan han drog upp min blus och kysste, kramade, sög och kelade med dem. Bröstvårtorna stod styva mellan hans sugande läppar och njöt av uppmärksamheten!

Min kjol satt som ett bälte kring midjan då jag särade benen för honom.

Han smekte insidan av mina fuktiga lår, böjde sig fram och gav min fitta en liten puss.

Sa att hon luktade himmelskt och såg bedårande söt ut.

Snart slickade han mig skönt och lekte med sin tungan i min savande fitta, det dröjde inte länge innan jag kom i en efterlängtad orgasm och vred mig i kramp under honom.

Passivt låg jag och stönade när han reste sig upp för att dra av sig sin overall och befria kuken.
Med stora ögon njöt jag av synen att titta på hans stora vältränade kropp, hans kuk var mycket större än Micaels och frustande redo.

När han lade sig tillrätta kunde jag inte låta bli att resa mig lite på armbågarna och stirra på den ådriga kuken med sitt stora blåblanka ollon som han masserade min flödande fitta med.

– Oj vilken stor kuk, sa jag spontant, den där får du nog vara lite försiktig med. Mycket större än min killes!

– Jasså du har kille, sa han och log brett, är han bortrest eller något eftersom du är så het?

– Nejdå, är nog bara ovanligt kåt kanske, jag är på väg till honom men lovade pappa att släppa in dig först.

– Jasså, skrattade han, då är det väl bästa att göra som pappa säger och släppa in mig lite, jag lovar att vara försiktig.

Jag visste inte om jag skulle kunna ta emot en så stor kuk men var väldigt ivrig på att försöka. Med brett särade ben lyfte jag villigt mina höfter och vidöppna kropp emot honom för att välkomna kuken.

När han sakta pressade sig in kändes kuken som en sängstolpe nästan, tur att jag var våt och väl förberedd. Fantastiskt att kunna locka en fullvuxen kille till att knulla mig så här direkt, att det var jag som förförde honom och utan större problem faktiskt.

Plötsligt slog det mig att jag inte kunde knulla utan kondom, det gjorde aldrig Micael och jag.

– Har du någon kondom, frågade jag?

– Nej, jag brukar inte använda sådana, sa han, men om du vill så slutar vi?

– Nej, nej, nej, du får inte sluta, flämtade jag nästa desperat med kuken halvvägs begravd i mig!

– Förstod nästan det, skrattade han. Om det är lika skönt för dig som för mig så kan vi omöjligt sluta nu, din lilla fitta kramar och suger så härligt.

Han hade rätt och jag ville ju inte ha lurat honom, hade ju sagt att han fick knulla mig och då skulle han få det också. Dessutom var det så jävla skönt att jag inte kunde tänka mig att sluta nu! Jag juckade istället glatt för att hjälpa honom in ordentligt.

Snart fick vi gemensamt in den och ökade försiktigt tempo, jag kvävde mina skrik under honom och mötte hans stötar så gott jag kunde.

– Oj, oj, oj, va otroligt skön du är, jublade han, vilken jävla grej! Första gången jag får knulla på arbetstid och med en liten blond sötnos som du också, fantastiskt, stönade han!

Med stora uppspärrade ögon knullade han mig febrilt och stönade ikapp med mig. Det kändes som att han knullade i en evighet och min kropp krampade i orgasm flera gånger om innan han plötsligt vrålade och lät kuken spruta mig full utan en tanke på att be om lov först.

Jag skrek ikapp med honom och kände hur tårar och svett rann längs mina kinder.

Det var första gången jag grät då jag knullade. Vilken underbar kuk han hade och vilket helt fulländat knull han gav mig!!!

När vi samlat ihop oss slog det mig att jag inte ens visste vad han hette och att jag har lite bråttom nu.

Jag berättar hur läget är, att jag måste skynda mig då min pojkvän väntar på mig.

– Jag lovade att han skulle få knulla då jag kom så han är säkert ivrig, sa jag leende.

Han skrattar och sa att han haft det otroligt skönt, att jag är en liten drömtjej. Hoppades att vi får chansen att göra om detta igen trots att jag har kille.

– Jag får väl hålla mig hemma om pappa ringer efter mer hjälp till huset, säger jag och ler.

Han hette Thomas och gav mig sitt nummer till jobbet om jag skulle “behöva honom” som han sa. Jag sa att det var bra att han var gift, antar att han också vill hålla detta hemligt då. Kysste honom lätt och lovade leende att inte glömma hans erbjudande, sa att jag säkert kommer att ringa, ville gärna knulla med honom igen.

Efter drygt en halvtimme var jag hemma hos Micael, jag hann ta en snabb dusch och fixa till mig lite innan jag stack. Han mötte mig med en kyss full av kärlek och saknad, jag besvarade den mjukt och bad om ursäkt att jag var lite sen. Kändes konstigt att kyssa honom så snart efter att jag med glädje haft en annan mans hungriga läppar mot mina, ruskar av mig känslan och besvarar villigt hans kyssar.
Micael var så läcker och fin att jag hade lite dåligt samvete, men min fitta jublade över det lilla äventyr hon just bjudits på, insåg att detta säkert inte skulle vara sista gången.

Jag smekte Micaels kind, ser honom i ögonen och talar om hur mycket jag älskar honom.

Kysser honom mjukt medan jag som ett mantra upprepar att jag älskar honom.

– Jag älskar dig och vill gifta mig med dig, säger jag medan jag kysser mig nedför hans kropp och lirkar fram den vackra kuken.

Medan jag suger tänker jag på hur det skulle vara att suga på Thomas stora kuk och undrar när jag får en chans att träffa den igen.

– Jag älskar dig Johanna, suckar Micael…

– Jag älskar dig också Micael, sa jag och sög mjukt på kuken.

När vi knullade lyckades jag övertala honom att knulla utan kondom som han velat pröva många gånger.

– Vi kan gå till apoteket och köpa dagen efter piller sen, lockade jag för att lösa problemet med att Thomas lagt en laddning djup in i min orgasmsugande fitta.

Ofattbart att jag haft en stor kuk i fittan och att den nyss hade sprutat i mig, sprutat mig full av kladdig sperma som jag säkert inte hunnit skölja bort ordentligt.

Och tänk om han skulle gjort mig med barn med den där bamsekuken.

Jag hade just varit otrogen och låtit en annan kille knulla mig, kunde jag verkligen komma undan med det utan att Micael märkte något, var det så lätt?

Jag var lite orolig att släppa in honom i min nyknullade fitta, kanske skulle han märka något?

Men Micael sa bara att jag var fantastisk skön, härligt att äntligen få knulla mig utan kondom och att han var den lyckligaste på jorden som hade mig.

– Du är skitskön Johanna, en tjej som alla världens killar skulle vilja ha.

– Nej det tror jag inte på, viskade jag.

Jodå, du skulle säkert få vem som helst om du hade velat, sa han.

– Sån tur att det är bara dig jag vill ha då, sa jag och log medan jag med höfterna mötte kukens stötar i mitt inre.

Jag var oerhört kåt och knullade vildare än på länge, det var väldigt upphetsande att knulla med Micael alldeles efter att jag knullat med en annan. Min fitta var drypande våt och tankarna snurrade i huvudet…!!!

Tänkte på Thomas stora kuk. På min första otrohet och hur enkelt det hade varit. Hur skönt det var att knulla utan kondom med Micael också.

På Thomas blick och vrål då han sprutade djupt i min fitta.

Hans överraskade ansiktsuttryck då han förstod att han skulle få knulla mig.

Alla komplimanger om hur liten och söt jag var, hur sexig jag såg ut och hur överraskande skön jag hade varit att knulla med. Jag lekte med tanken att jag skulle bli en mycket busigare tjej och försöka hitta fler killar att knulla med, tankarna tilltalade mig och jag kom i orgasm på orgasm…

Under dagarna därpå kunde jag inte tänka på annat än sex. Så häftigt att ha känt en annan kuk än Micaels i mig. Kunde inte glömma synen av det stora blå ollonet som ville in mellan mina ben, eller Thomas vilda blick och djupa vrål då han tömde sig i mig.

Plötsligt blev alla leenden och fräcka blickar från killar omkring mig som inviter till att få knulla.
Om killar inte förstår hur villig jag är och hur gärna jag låter dom få som de vill, måste jag hjälpa dem på traven, tänkte jag.

Mindre än en vecka senare hade jag ännu en ny kuk på besök mellan mina särade ben. Kanske har Micael rätt i att jag kan få vem jag vill att knulla mig. Då jag är naturligt glad och kramig gäller det bara att planera tillfället så att det finns en möjlighet att göra något åt den styva kuken som reagerat på närheten av min kropp.

Killen jag ordnade var en som länge hjälpt mig på gymmet jag går på. Stolt inser jag att jag faktiskt tokraggade honom. Det hade aldrig blivit något om jag inte visat mig så villig och styrt det åt rätt håll.

Han fick som vanligt en kram som tack för hjälpen, men den här gången passade jag på att mjukt smyga långt in i hans famn när han blygt besvarade kramen. Villigt lät jag honom hålla mig nära en stund och grenslade hans lår, kände tydligt hur hans kuk reagerade.

– Oj, sa jag, tror minsann att du tycker om mig?

– Förlåt, stammade han, det var inte meningen.

– Om jag gillade det då, förändrar det saken, sa jag och log?

Han såg ut som om han inte trodde sina öron men svarade tyst:

– Jo visst, då kan du få hänga med mig hem en stund om du vill, sa han och rodnade.

Det gjorde jag och fick uppleva ytterligare en kuk som gillade att stå på huvudet in i min villiga fitta. Han var duktig och ivrig som en iller när han fick chansen. Bollade runt mig i sängen som om vi inte gjort annat. Knullade mig hårt på raka armar tills jag i orgasm jublade när jag märkte hur det gick för honom. Han överraskar mig med att fortsätta utan att slakna och fick mig att som en fisk på kroken sprattlande ta emot två sprut till innan han föll samman över mig.

– Oj då, sprutade du flera gånger? De visste jag inte att killar kan, jublade jag!

– Var bara så jävla kåt på dig, stönade han.

Han var vältränad och full av energi! Jag blev smickrad över att han faktiskt tycktes vara helt vansinnigt kåt på mig, lät honom knulla mig vilt ett par gånger till efter att han hämtat sig något emellan varven. Han var helt fantastisk på att knulla och fick mig att lustfyllt skrika av njutning. Efteråt berättade jag att detta inte varit så smart då jag redan hade pojkvän. Han lovade att inget säga och jag lovade att han skulle få knulla mig igen om han kunde hålla tyst.

– Du har ju värsta kåndisen och är skitbra på att knulla, sa jag leende. Vet verkligen hur du ska göra en liten kåt tjej nöjd. De är klart att jag måste få träffa dig igen, eller hur?

Nu har det gått en tid och jag har knullat många gånger med andra än Micael. Reparatören Thomas och den där gymkillen knullar jag ganska regelbundet med. Jag har haft sju olika killar förutom Micael, utan att ångra någonting. Skulle inte vilja ha detta ogjort och bara vetat hur det var att knulla med Micael. Nu vet jag ju att han är bra även om det finns en del som är ännu bättre. Jag har upptäckt att det är jättelätt att ordna nya killar. Ingen tar illa upp av att få en liten sexig blondin om halsen.

Om jag är lättklädd och doftar gott så kan jag oftast känna hur de reagerar då jag kommer nära. Sedan är det bara att visa att jag inte har något emot deras närmande som den lilla killkåta tjej jag är.
Ibland har det gått lättare än jag trodde var möjligt. Som när jag och några kompistjejer gick på club efter att fnittrande och lite berusade hetsat varann med snack om killar. Vi skulle alla ordna knulla var vi överens om, trots att vi hade sällskap. en av tjejerna var dessutom gift och hade barn.

Just då vi kommit innanför dörrarna fick jag syn på en kille som åt mig med ögonen.

– Hej sötnos, sa jag och kröp in i hans famn. Är det mig du vill ha?

– Jovisst, stammar han fram.

Det visade sig att han menade det. Tio minuter senare visste vi var vi hade varann och jag smet från tjejerna.

Killen bodde ihop med en söt kompis som smålullig kom hem på natten. Jag mötte honom i hallen just när jag nyknullad och naken kom ut från toaletten. Lite lustig situation förstås men jag sträckte fram handen och presenterade mig som “nattens fjäril”, din kompis ragg. Lite smått berusad undrade han om kompisen behövde hjälp med mig? Hans ögon sa att han gärna hjälpte till, varför inte…?

Jag kunde inte motstå hans leende utan kröp naken in i hans famn och kysste honom prövande. Han besvarade kyssen och lät händerna livligt utforska den oväntade presenten.

– Din kompis behöver nog vila sig lite och ladda batterierna, du kanske har lust att underhålla mig under tiden, sa jag och log? Han svarade med att prövande smeka mina smala höfter och vidare från den platta magen leta sig ner till fittan. Lät prövande ett par fingrar glida in i min av sex och sperma uppmjukade fitta, försökte nog få skallen att fatta att jag var verklig. Man kan inte påstå att han fattade trögt!

Två sekunder och han var lika naken som jag. Några sekunder senare hade jag hans påle djupt in i fittan där jag låg och särade benen på hallgolvet. Han knullade mig som en liten kanin. Först framifrån och bakifrån på hallmattan, sedan bar han in mig till vardagsrumssoffan en stund innan han bar mig vidare in i sin säng för grand final och jättesprut i fittan.

Jag missade själv en jätteorgasm just då han kom. Smått besviken lämnade jag honom bryskt för att ta mig in till första grabben igen. Han låg med kuken i handen då han hört ljuden och förstått vad som hände. Hade inget emot att köra in den i min spermafyllda fitta och fortsätta där kompisen slutade.

Lycklig lät jag honom avfyra mig, grät av glädje då jag kom i en otrolig orgasm som fick det att svartna för ögonen. Resten av natten och långt fram på förmiddagen tassade jag fram och tillbaka mellan de båda rummen så länge jag orkade. Två läckra killar att knulla så mycket jag ville med, vilken höjdare!!!

Ordentligt välknullad kom jag nästa eftermiddag hem till Micael, kröp in i hans famn och talade om hur mycket jag älskar honom.

– Jag tycker att vi gifter oss i midsommar, viskade jag med ett litet leende då han spetsar mig på sin vackra kuk.

Det händer att jag grips av samvetskval och funderar på att berätta allt för Micael men det brukar gå över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *