Min bästa kompis Emma bodde i ett hus med en stor och outnyttjad vind. Gissar att det var för besvärligt att använda detta som förråd i någon större utsträckning då huset inte hade hiss och utrymmen för detta även fanns i källaren.

Vi älskade att vara där, det var aldrig någon som störde utan vi fick husera fritt.
Med tiden hade vi ordnat det ganska mysigt för oss där på vinden, fick t.ex. Emmas pappa att bära upp en stor gammal säng som skulle slängas och dessutom blev det en hel del andra möbler och grejer som vi tog vara på.

När vi en dag letade i min familjs förråd efter användbara saker hittade vi pappas gamla porrtidningsgömma, en förbjuden lockelse som var alltför svår att motstå. Vi lånade i smyg upp buntar av dem på vinden, låg i sängen och fnittrade ikapp medan vi storögt och förundrat läste sexnoveller och såg bilder på nakna knullande människor.

Naturligtvis blev vi upphetsade av detta även om vi försökte dölja det med fnitter.
På en direkt fråga från Emma om jag brukade onanera, svarade jag ärligt att jag gjort det ganska ofta. Emma hade aldrig prövat och undrade försynt om jag hade lust att visa henne? Lite nervöst var det men då jag blivit varm och upphetsad av att titta i de där tidningarna, klev jag ur trosorna och drog upp klänningen.

– Det är bara att smeka och gnugga här, sa jag och särade brett mina valpiga ben.
– Hur då, kan du inte visa lite, frågade hon?
– Så här, sa jag och smekte mig mjukt.

Inför Emmas nyfikna ögon smekte och gnuggade jag allt livligare. Hon ville att jag skulle visa hur jag kunde få orgasm men dessvärre hakade det upp sig då Emmas blickar störde min koncentration, gissar att jag säkert blev lite för nervös.

– Nej, det går inte då du tittar på, sa jag.
– Så synd, sa Emma. Skulle vara så spännande att se dig få orgasm!
– Kanske om jag inte ser något, vi kan lägga den där filten över mitt huvud, föreslog jag.

Emma bredde ut filten över mitt huvud så att det blev alldeles svart därunder. Jag försökte glömma att hon satt där och fortsatte smeka min fitta medan jag intensivt tänkte på noveller vi läst. Efter en stund kände jag hur spänningen stegrades och jag fick svårt att ligga still. Mina höfter juckade mot mina händer när jag så småningom kom i en underbar utlösning, första gången med någon i närheten.

– Oj, oj, oj va häftigt, viskade Emma. Otroligt va duktig du är! Du såg verkligen ut att ha det skönt.
– Ja det var härligt, svarade jag. Kanske extra skönt för att du var hos mig?
– Tror du, sa Emma glatt.
– Jo det var jättespännande att veta att du satt där och tittade på, sa jag.
– Kul, fnittrade Emma. Det här måste du göra flera gånger!
– Ja men du då, sa jag. Skulle vi inte lära dig? Nu är det din tur att prova!

Emma behövde ingen större övertalning, hon drog sin klänning över huvudet och hängde upp den på en galge som den ordentliga flicka hon är. Jag bredde ut filten över hennes huvud då hon dragit av sig trosorna och lagt sig naken mitt i sängen. Kunde nu ohämmat njuta synen av hennes vackra unga kropp. Emma gick på balett och hennes kropp var smärt och fin, lyste som alabaster i ljuset från lampan vid sängen. Hennes bröst var aningen fylligare än mina och bröstvårtorna verkade ha styvnat av spänningen eller kylan i hennes nakenhet. Magen var vältränad och platt och hennes balettben långa och välformade. En rysning av välbehag for genom min kropp, synen var nästan för vacker för att vara sann. Oj, oj, va fin hon är, tänkte jag!!!

– Okay, hur gör jag nu, väckte hon mig genom att säga?
– Gör bara som jag gjorde, sa jag. Sära benen och smek dig så som det känns skönast.

Ivrigt började hon smeka och leka med sig själv medan jag nyfiket njöt av utsikten.bJag såg att hon var lite tafatt och trodde säkert att jag hade kunnat göra det bättre.bSå småningom bad hon mig visa hur hon skulle göra vilket jag inte hade något emot. Kröp upp alldeles intill henne i sängen och smekte den platta magen innan min hand letade sig ner mellan hennes ben. Hon flyttade på sin hand för att överlåta sig åt mig.

Jag njöt oerhört av känslan att få ha henne i min famn. Känna värmen och fukten mellan hennes välformade lår och smeka hennes söta lilla fitta. Smekte och gnuggade tills musklerna i mina fingrar och min arm gav upp. Emma hade suckat och njutit men inte nått fram till något som liknat någon orgasm.

Jag gav upp och vilade mig vid hennes sida då hon föreslog att hon skulle få öva lite på mig. Jag hade inget emot det utan drog glatt av mig klänningen och lade mig på rygg i sängen med filten över huvudet igen. Särade brett på benen och hoppades att hon liksom jag skulle njuta av utsikten, ville vara i hennes våld och låta henne lätt komma åt mig överallt.

Överraskades av att Emma mjukt börjar smeka min kropp. Hennes lena små händer tyckes gå på upptäcktsfärd, letade sig via mage och höfter upp till mina bröst. Hennes mjuka beröring fick mina bröstvårtor att styvna då hennes fingrar cirkulerar omkring dem. Kände hur min hud knottrade sig där hennes smekande händer drog fram och mållöst njöt jag av hennes infall att andas på mina bröstvårtor innan hon försiktigt kysste och smakade på dem.

Jag kunde inte låta bli att vrida mig lite och stöna att det var ”så skönt” vilket tycktes locka henne till stordåd. När hennes händer, efter några villovägar, närmade sig mitt flämtande kön var jag färdig att spricka av lusta och längtan. Hon behövde inte smeka och gnugga länge innan min kropp reste sig som en sprättbåge och jag låter henne förstå att jag kommer i mitt livs skönaste orgasm.

Efteråt var vi båda tagna av händelsen och hon höll mig hårt i famnen en lång stund innan hon försiktigt sökte mina läppar i en mjuk och trevande kyss. Jag besvarar villigt hennes kyssar och lekte för första gången i mitt liv med tungan mellan någons mjuka läppar. Det var en enorm känsla av värme och närhet, ett första smakprov på gränslös samhörighet och tillit.

Efter den dagen blev livet sig aldrig riktigt detsamma. Vi pussade och kysste varandra ständigt, kramades och tillbringade mycket av vår tid i den sängen, läste porrtidningar och övade upp våra färdigheter. Emma fick snart också orgasm på orgasm och vi tävlade om att hitta på saker att knulla varandra med.

Från tidningarna lärde vi oss att slicka varandra vilket var ytterligare ett lyft, vi älskade att ligga i en så kallad ”sextionia” och slicka varann, kunde ligga så väldigt länge och somnade ibland på det viset. Emma smakade gudomligt gott och jag älskade att borra in hela ansiktet i hennes sköte, lät tungan gå på upptäcktsfärd i detta paradis.

Det hade gått nästan ett år sedan vi börjat ha sex då Emma undrade om vi aldrig skulle vara med några killar? Vi hade ju det ganska bra som vi hade det men visst.

– Vi borde nog börja med killar snart om vi inte ska förbli lesbiska, sa hon

Visst hade hon rätt, hade själv lockats en hel del av tanken då vi läst våra tidningar. Vi diskuterade och fantiserade en hel del om hur det ska gå till, vem vi kunde tänka oss med o s v.

– Bäst vore om vi hittar några som kan hålla käften efteråt, sa Emma.
– Ja det blir ju inte lätt, sa jag. Killar ska ju alltid skryta och skrävla, har vi otur så börjar ryktet gå som för Mia och Lisen t.ex.
– Sådant vill vi undvika, måste finnas något smart sätt, sa Emma. Kanske kidnappa en kille och binda fast honom i sängen med ögonbindel eller något, skrattade hon.

Månaderna gick utan att vi hittat någon lösning på problemet tills Emma en dag strålande glad kom springande och kastade sig om halsen på mig, hon hade kommit på ett sätt att ordna en kille sa hon.
Hon hade hjälpt en blind kille i parken som hade tappat den vita käppen. De hade suttit på en bänk och pratat en stund och han hade verkat jättetrevlig. Han hette Paul och var kanske lite äldre än vi tänkt oss men blind…!

– Fattar du? Han är blind! Tänk vilka möjligheter detta skulle kunna ge! Ingen chans att han skulle kunna sprida något skitsnack om vi sköter det snyggt. Han behöver ju inte få veta vilka vi är.
– Du är faktiskt inte riktigt klok Emma, menar du att vi ska knulla med samma kille? Att vi ska utnyttja en blind kille tillsammans?
– Ja och vad då då? Han skulle säkert inte klaga om han fick knulla lite, dessutom kanske han inte ens skulle märka att vi var två tjejer. Jag har i alla fall inget emot att knulla med samma kille som dig, sa hon och tittade frågande på mig.
– Ja, ja, ja, jag måste hur som helst få se honom, sa jag.

Dagen därpå hittade vi honom i parken där han satt och vilade på en bänk. Paul såg riktigt bra ut även om han vara ganska stor och tjugoåtta år gammal visade det sig. Efter att Emma varit smart och lärt känna honom under falskt namn under en tid, övertalade hon honom en dag att följa med och hälsa på hemma hos henne. Hon gick omvägar och krokar för att han inte skulle veta var han var innan hon tog honom med upp på vinden.

Väl där och då även jag pratat med honom en stund, bestämde vi oss för att rakt på sak fråga om han kunde tänka sig att låna ut sin kropp. Att vi var två tjejer som ville utnyttja honom för att bli av med oskulden.

– Oj då, sa Paul chockad! Varför jag?
– För att du är snygg, har en fin kropp, är trevlig. Men mest av allt för att du är blind och inte kan snacka skit om oss efteråt.
– Vi är lesbiska men vill prova att knulla med en kille, fyllde jag i.

Han såg vilsen ut och hans blinda ögon flackade ”Jag vet inte, menar ni allvar, sa han”. Jag reste mig och gick fram till honom, tog hans hand och förde upp den under min kjol.

– Du kan ju känna efter om jag duger att leka med, sa jag.

Jag förde trosan åt sidan så att han fick direktkontakt och genast började smeka mig mjukt.

– Vi skulle vilja att du klär av dig så vi kan leda dig till sängen, sa Emma. Där vill vi sedan sköta det mesta själva.
– Vad säger du, sa jag. Får vi leka med din kropp eller ska vi hjälpa dig komma hem igen?

Jag kände hur min fitta savade då han masserade henne, inget en frisk kille skulle kunna tacka nej till trodde jag.

– Okay, sa Paul! Var ska jag ligga?

Vi hjälpte honom att klä av sig och lägga sig naken på rygg mitt i sängen. Hans kuk var redan styv, svajade galant över magen på honom, vår uppskattning var att han hade en ganska stor och fin kuk, det här kommer att bli roligt!

Vi klädde raskt av oss nakna och satte oss på varsin sida av hans höfter, drog låren åt oss så att vi hade honom med särade ben emellan oss. Smekte samtidigt med nyfikna händer uppför insidan på låren och greppade nästan samtidigt den härliga kuken och hans stora ballar.

Smekte och drog i den som vi trodde att man skulle göra. Häftigt att kunna dra ner huden så att ollonet frilades som vi läst att man gör. Kukhuvudet var stort och runt, tycktes spänna upp sig och bli större av vår massage. Vi drog gemensamt huden upp och ner med flinka händer och Paul såg ut att gilla behandlingen och stönade tyst.

Emma såg på mig med tindrande ögon och ett stort lyckligt leende målat i ansiktet, gissar att jag såg lika glad ut då jag fnittrande frågade om hon gillade kuken?

– Ja visst, skrattade hon! Jag tycker att han har en stor fin kuk, fattar inte hur vi ska få in den i oss bara, tror knappt att detta är sant? Ska vi inte pussa och suga lite på den som de gör i tidningarna, frågade hon?

Som på given signal böjde vi oss fram, gav den en puss, slickade och sög på det grova skaftet. Vi hade läst mycket om hur man suger kuk och var båda ivriga att prova. Tillsammans drog vi ner förhuden och blottade det blanka blålila ollonet innan våra hungrigt sugande läppar från varsitt håll sög sig fast emot det.

– Varsågod, du först, sa jag leende och drog Emmas haka mot mig, kysste henne djupt med fuktiga läppar.

Jag stirrade storögt på medan Emma sög på det stora ollonet, slukade det och lät de sammetsmjuka läpparna som jag nyss så hungrigt hade kysst glida upp och ner över det. Leende såg jag in i hennes lustfyllda ögon och smekte mjukt hennes kind.

Jag reste mig och band fast Pauls armar med repen vi förberett i sängens övre hörn och lade filten över honom för säkerhets skull. Med Emmas sugande läppar kring kuken lät han utan tillstymmelse till motstånd sig villigt fjättras vid sängen. När även benen var fastbundna hade vi honom precis som vi önskat, han var nu vår att leka med som vi ville.

Vi turades om att suga honom och försökte lära oss hur det bäst skulle göras, hela tiden försiktiga med att låta honom spruta och tappa kraft innan vi fick chans att knulla ordentligt. Det var en ny och helt fantastisk känsla att ha detta stora pulserande, plommonliknande men blodfyllda organ i sin mun. Jag kände hur det smakade lite salt då han savade.

När vi kände oss nöjda och redo att bestiga honom bestämde vi att Emma skulle börja. Hon fortsatte suga honom medan jag förberedde henne genom och slicka henne grundligt och få henne att vrida sig i orgasm ett par gånger.

Hennes fitta flödade ordentligt när hon gjorde sig redo och jag sög lite på kuken för att göra den beredd liksom. Emma satt på huk över den stora kuken och riktade in den medan hon sakta lät sig sjunka ner allt djupare.

Med stirrande ögon och öppen mun pressade hon sakta in den i sig. Nästan sprickfärdig av nyfikenhet, såg jag hur kukhuvudet sakta försvann mellan hennes små söta blygdläppar som särade sig och tycktes suga på den. Hon gled liksom upp och ner på den medan den sakta försvann allt mer. Snart red hon den försiktigt som vi läst och såg ut att njuta oerhört, stirrade mig i ögonen och flämtade med vidöppen mun.

– Oj va stor den är men jävlar va skönt, stönade hon! Du har en skitskön kuk att knulla med Paul! Tack för att du låter oss leka med dig, utbrast hon glatt!
– Tack själva tjejer! Fan va skönt det är…oj, oj, oj!!! Tror att jag kommer att komma snart…
– Nej, nej, det får du inte skrek Emma och red honom allt djupare. Jag måste få lite till!

Jag kände mig lite utanför och ville gärna hjälpa till, lade mitt huvud på Pauls mage och försökte slicka Emmas fitta medan hon red allt vildare. Detta hjälpte kanske till för snart började hon joddla och flämta högt mellan små vällustskrik som jag kände igen och hört tidigare.

– Nu kommer jag, nu, nu, nu, skrek hon och det plaskade om henne så kuken blev alldeles blank framför näsan på mig.
– Jag också, skrek Paul och stötte med höfterna för att tömma sig så högt upp i Emma som möjligt.

Jag som låg och slickade Emma fick nästan näsan i kläm, men hade å andra sidan en fantastik utsikt över den grova kuken som blank och viril tömde sig i min kära kompis. Emma var som en trasa och föll omkull, hon ramlade ihop över mig men hennes fitta såg på nära håll ut som om den sög sig fast och mjölkade kuken.

Jag smekte henne och hjälpte henne att dra ut den och lägga sig tillrätta på sängen, kysste henne och höll henne i mjukt i min famn. Där låg vi en bra stund i varandras armar medan livsandarna återvände. Hon var älskogsvarm och kramgo, hade ett stort lyckligt leende i ansiktet och ögonen tindrade då hon såg på mig och sa ” Oj, oj, oj!! ” Kände hur ett stick av svartsjuka for genom mig, men då hon sökte mina läppar, kysste mig hungrigt och varmt skingrades dessa orosmoln stilla.

När hon kvicknat till så hjälptes vi åt att torka ren kuken och all sperma som rann som en flod ur Emmas fitta. Vi sköljde ren kuken med lite cocacola innan vi började suga fart på den igen, detta var verkligen något även jag ville uppleva!

Så snart kuken var styv och hård igen besteg jag honom ivrigt. Lät det stora blodfyllda ollonet pressa sig djupt in i min hungriga och väl förberedda fitta. Placerade Emma så att hon satt på hans mage mitt emot mig, ville kunna krama och kyssa henne medan jag upprepat spetsade mig på den stora kuken. Jag kom med Emma hårt i min famn, hennes bröst och platta mage tryckt mot mig. Med hennes tunga djupt i min mun och tårarna trillande nerför kinderna av lycka, fick jag en helt otrolig orgasm!.

Därefter sög vi fart på kuken om och om igen, den där dagen tycktes vi aldrig vilja sluta leka med den. Inte bara då förresten utan i nästan två år framåt då Paul blev vår husmaskot och vi efter den dagen fick göra vad vi ville med honom.

Kan lova att han var perfekt för två lekfulla tjejer som oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *