Mina föräldrar köpte en gammal bondgård som sommarstuga. De har släpat dit mig varje sommar sedan jag var sju år. Jag har alltid tyckt det är mördande tråkigt då det inte bor några människor här, gården ligger mitt ute i ingenting typ. Finns inga grannar eller kompisar alls, har bara haft vår hund som sällskap men han dog för ett halvår sedan. Morsan och farsan trivs och jobbar hela dagarna med att böka i jorden, de vill försöka vara självförsörjande. Båda är lärare så sommarloven här på landet blir väldigt långa.

Det enda roliga som händer brukar vara när några kommer på besök. Jag fyller år på sommaren och släkten passar då på att komma hit, somliga brukar stanna kvar några dagar men ger snart upp och åker tillbaka till stan.

Den här sommaren hade jag fyllt sexton år och gick ensam till sjön, som låg en bit från vår gård, för att bada. Jag var lite deppig då min kille, sedan mer än ett år, hade åkt hem för några dagar sedan. Han hade verkligen förgyllt sommaren med sin närvaro, hade varit här då jag fyllt år och stannat i totalt tre veckor men nu skulle vi inte ses på sex veckor eller så.

Det var en liten sjö men med en ganska stor och trevlig brygga vid en stenig strand, tror att det var någons privata brygga egentligen, men jag har aldrig sett en främmande människa där. Det är ensligt och folktomt i den här delen av landet som sagt.

Min kille, Tommie, och jag har cyklat hit nästan varje dag för att sola och bada, det hade varit en helt fantastisk sommar, väldigt fint väder i över en månad men vi såg trots det inga andra människor.
Mina föräldrar klagade på att det inte regnar men är ändå för upptagna för att ta sig iväg och bada. De brukar numer alltid duscha sig med slangen, så jag har i flera år haft sjön som mitt eget lilla paradis om vi inte haft gäster.

Tommie och jag solade nakna, knullade många gånger om dagen på bryggan och i skogen där omkring. Härligt att ligga naken på filten, halvsova med särade ben och bara vänta på att när som helst få Tommies kuk på besök i min solvarma kropp. Jag tycker också det var härligt att ligga och suga honom länge eller rida hans fina kuk sakta medan jag njöt av utsikten, friden och stillheten här vid den lilla sjön. Men det var ju som sagt flera dagar sedan han lämnat mig för att åka tillbaka till stan och jobba.

Jag hade fått punktering på cykeln och därför ensam tagit mig en tidig morgonpromenad till sjön, hade ju inte bråttom precis. Jag klev upp ur vattnet och lade mig att soltorka på den varma bryggan, hade inte ens orkat ta med mig någon handduk den där dagen.

Mitt hår hade blivit lite torrt av solen och jag hade nog sällan varit så brun. Var liksom jämnt brun också, berodde nog på att vi rört mycket på oss då vi hela tiden knullat eller spelat boll. Hade sedan första sommaren vant mig vid att ofta bara ha en tunn sommarklänning på då jag inte var naken. Nu i år, då Tommie varit här, var det praktiskt då jag ville vara lätt tillgänglig när han fick lust att knulla mig. Det ville han ofta! Blev så kåt på mig då jag så naturligt rörde mig naken och alltid villigt tog emot honom, som han sa.

Genom åren hade jag tillbringat mycket tid här vid sjön, legat och längtat efter någon lekkamrat de första åren, efter någon kille att kela med de senare åren. Jag var van att gå omkring naken eller åtminstone toppless i skogen eller här vid sjön. Vår hund Rocky och jag gjorde ofta små turer då jag gärna smög omkring naken för att det var lite spännande. Det ingav en skön frihetskänsla att gå naken eller bara kasta en lätt klänning på mig om det skulle behövas. Rocky gjorde mig alltid sällskap, det kändes tryggt, han vaktade och badade med mig.

Mina första orgasmer fick jag här på bryggan när jag lekte med mig själv, var då tvungen att binda fast Rocky annars lät han mig inte vara ifred, om han fick en chans tryckte han sin blöta nos in mellan mina ben och försökte slicka.

En gång, av nyfikenhet, lät jag honom hållas för att se vad som skulle hända. Låg på rygg med särade ben då Rocky började slicka mig. Det var så otroligt skönt, han var ivrig och gillade tydligen detta då han tycktes kunde fortsätta hur länge som helst, gav mig flera helt fantastisk orgasmer med hjälp av sin lena tunga. Efter att jag kommit och flödade ymnigt blev han nästan vild och var helt enorm på att göra det skönt för mig med den långa tungan. Det var oftast jag som med våld måste få honom att sluta då jag inte orkade få flera orgasmer för tillfället. Sedan Rocky dött har jag saknat honom väldigt och trodde inte att jag skulle klara denna sommar, hade inte Tommie kommit hit hade det nog blivit väldigt jobbigt.

Regelbunden sex blir tydligen lätt en vana, kände hur min kropp ropade och skrek efter Tommie. Det hade bara gått några dagar sedan han for men jag började redan bli smått frustrerad, fattade inte hur jag skulle klara mig utan en kille i en och en halv månad?

Efter att ha knullat ett oräkneligt antal gånger var dag i loppet av tre veckor hade jag tydligen skämt bort kroppen och skapat ett behov som skrek efter att stillas.

Solen värmde skönt min brunbrända kropp, jag särade benen och lekte med mjuka lätta fingrar. Kunde helt slappna av, öppnade inte ens ögonen då jag var helt säker på att det inte fanns en människa i närheten. Hade bara varit roligt om någon stått och kollat in mig så jag hade fått lite sällskap. Här på landet händer aldrig något så chansen att någon kille skulle råka hitta mig måste vara mikroskopisk.

Det var inte bara Tommies kuk som var på besök i mina fantasier, försökte tänka mig hur det skulle vara att knulla med de flesta jag kunde komma att tänka på. Just när jag höll på att få orgasm kom jag att tänka på militärer, vi hade hört det skjutas bortifrån skogen i förra veckan. Tommie sa att det måste vara militärer då det lät som k-pister, kan det vara så att de fortfarande är kvar?
Jag fick en skön orgasm, låg där och kved och saknade sällskap.

Om det där var militärer, som Tommie sa, kanske det är dem jag hört i alla år när jag trott att det varit jägare som övat.

Efter en stund blev jag rastlös, kan inte ligga här ensam hela dagen och mycket brunare kan jag nog faktiskt inte bli, bestämde mig för att gå hem. Tog ett sista dopp och funderade, fan jag var fortfarande kåt och skulle nästan kunna sära på benen för vem som helst. Skrattade åt mig själv, vad har egentligen tagit åt mig, knulla med vem som helst? Hade jag blivit knäpp eller?

Om det nu finns militärer i skogen så innebär det killar, kan väl åtminstone gå bort och se efter, tänkte jag. Bättre än att bara gå tillbaka hem igen!

Så fort jag torkat hjälpligt drog jag på klänningen och tog stigen genom storskogen åt det håll vi hört skotten. Det var en underbar sommardag, fåglarna kvittrade och det var lugnt och stilla i skogen. Jag log vid tanken på hur vi för några dagar sedan sprungit omkring nakna här och provknullat mossan.

Sakta och drömmande tog jag mig genom skogen, bröt kvistar och torra grenar som markerade vägen så fort jag bytte riktning och följde någon ny stig. Drömmande gick jag och såg upp genom träden, kunde ibland snubbla till lite men oftast var det bara mjukt och skönt att gå här.
Tänkte på vad jag skulle säga om jag träffade någon, kunde ju säga att jag letar bär och svamp eller att jag bara älskade att vandra i skogen typ.

Om jag hittar någon kille i skogen som varit här i någon vecka kanske han är lika het som jag vid det här laget. Tommie kanske inte skulle ha lämnat mig ensam tänkte jag leende medan jag för mitt inre såg hur jag särade på benen och lät någon obestämd figur få knulla mig.

Jag gick och dagdrömde om killar, fick inte bort tankarna på sex ur skallen. Var jag så sexgalen att jag verkligen skulle knulla med någon i skogen om jag fick en chans, frågade jag mig?

Svaret blir nog….., ja kanske, tänkte jag och log glatt åt mig själv!

Tommie är duktig men det vore spännande att testa någon annan också. Jag hade varit otrogen med en kompis äldre brorsa några gånger och visste att det kunde vara ännu bättre. Den killen var helt otrolig på att knulla och skulle alltid få ta mig igen oavsett om jag hade kille eller ej!

Det Tommie inte vet lider han inte av, han skulle ändå aldrig kunna drömma om att jag skulle hitta någon kille att vara otrogen med här ute i ingenstans.

Det pirrade i kroppen och jag började tänka att det skulle kunna duga med en skogvaktare eller en jägare eller något också. Bara jag hittade en kuk att leka med, klarar inte att vänta i över sex veckor, tänkte jag. Tanken på att knulla med en gubbe var väl inte så tilltalande men säkert bättre än ingenting. Det måste ju finnas någon som skötte om den här skogen, någon med fin kuk, ha ha!

Hade gått en bra bit och nästan tänkt vända då jag såg något vitt där framme mellan träden. Jag gick åt det hållet, något senare såg jag att det var en byggnad av något slag. Ett stort vitt hus, hade inte sett det förr men hade inte heller gått så här långt. Det stod en militärgrön bil, eller jeep typ, inunder ett litet tak i ena hörnet.

Är det sant? Är det verkligen soldater här?

Hjärtat slog volter i bröstet på mig, då fanns det kanske killar i skogen då! Oj så spännande det här plötsligt blev! Vad ska jag göra nu, vågar jag gå fram och hälsa? Det var alldeles tyst och tomt där, men har jag nu gått så här långt kan jag ju inte bara vända och gå hem igen. Markerade starten på min stig hem innan jag gick vidare.nMåste få veta vilka de var! När jag smugit närmare såg jag att det absolut måste vara ett militärt hus då det stod några gröna cyklar mot ena väggen. Jag ropade hallå och gick försiktigt framåt.

– Är det någon hemma, ropade jag!

Ut ur en dörr tittade en blond snagg, han sken upp i ett brett leende då han fick syn på mig.

– Hej, jag trodde att det var fienden som kom, sa han skämtsamt och log!

Han såg trevlig ut och hade en fin kropp med bar överkropp och ett stort fint leende.

– Nä, det är bara jag som är på en tur i skogen, hade väl knappast trott jag skulle träffa på killar, fnittrade jag.

– Vem pratar du med , sa någon annan och tittade ut, han såg också bra ut. Var ganska lika Tommie, hade nästan kunnat vara hans storebror eller något.

– Hej! Har ni varit här länge, frågade jag.

– Snart två veckor, sa den första och log stort. Men innan dess hade vi övningar och har inte haft permission på en och en halv månad nu. Vi har inte sett en tjej på evigheter, väldigt trevligt att se en igen, tillade han. På det första stället hade vi bara några kärringar i köket att titta på, nu har vi inte ens det. Jag heter Micke förresten och det där är Anton, vad heter du?

– Jag heter Gunilla men kallas Nilla, sa jag med ett leende.

De såg bra ut båda två och var klädda i gröna shorts, tindrade med ögonen när de talade med mig. Frågade var jag bodde och hur det kom sig att jag hittat hit. De log hela tiden och åt mig med ögonen, pratade i munnen på varandra vilket fick mig att skrattande säga:

– Det var ett tag sedan ni såg en tjej va?
– Jo det har varit dåligt med tjejer här i skogen, sa de i mun på varann.
– Man börjar nästan klättra på väggarna snart och längtar tillbaka till stan, sa Micke. Dessvärre ska vi vara kvar i tre veckor till, kommer ju att dö av tristess och brist på tjejer, kommer väl att sluta med att vi får hormonrubbningar ha ha…
– Ni får väl ta igen det sedan, sa jag med ett stort leende.
– Jovisst, om vi överlever! Men nu har vi ju fått besök av en liten sötnos så just nu är det väl inget att klaga på, sa Anton. Vill du se hur vi har det?

Gillade att han kallade mig sötnos men jag borde nog vara lite försiktig, tänkte jag. Samtidigt var jag oerhört pirrig i kroppen, Tommie är jämnårig med mig men jag gissar att de här killarna måste vara över tjugo. Båda såg bra ut så de hade säkert lätt för tjejer, normalt var de säkert vana vid att få knulla en hel del. Jag förstod ju att de nu var svältfödda och säkert skulle knulla första tjej som särade på benen, en och en halv månad utan tjejer, tyckte nästan synd om dem! Jag som bara varit utan i några dagar och ändå hade svårt att tänka på annat. Kände hur det började pirra i mig då jag anade att jag skulle kunna få knulla om jag bara vågade sära på benen lite, hade ju just hittat tjejkåta killar i skogen, bättre än jag hade vågat hoppats.

Jag följde försiktigt med på en liten rundvandring. Huset var i två våningar, ett stort kök och en antal små rum med våningssängar. På övervåningen fans förutom badrum ett par små rum till samt en stor härlig terrass där de tydligen legat och solat. Det låg en stor grön filt över någon sorts madrass.

– Så fint ni har det, hur många bor ni här, sa jag?.
– Vi är tolv och ett befäl, svarade Micke.
– De andra är ute på övningar och vi vaktar huset, sa Anton. Vill du ha något att dricka föresten, det är ju så förbannat varmt?
– Ja, tack gärna, sa jag leende. Ett glas vatten vore gott.

Jag fick mitt vatten, satte mig i den ena av de två solstolarna, Anton satte sig i den andra och Micke på filten framför mig. Klänningen gled upp en bit på låret då jag satte mig, när jag såg Mickes ögon förstod jag att han såg rätt in mellan mina smala nakna lår.

Naturligt hade varit att dra ner klänningen och föra samman knäna men jag kastade mig istället över vattnet. Låtsades inte märka något, drack törstigt och försökte slappna av och låta honom njuta av synen, jag kunde gott bjuda på det, hi hi!

Det var svårt att tänka på annat fastän jag försökte prata mest med Anton, det pirrade i hela kroppen vid tanken på att jag helt fräckt satt här och visade upp fittan. Situationen gjorde mig kåt och jag fick lust att busa lite med Micke. Med bultande hjärta frågade jag om jag kunde få lite vatten till medan jag vred mig mot Anton med glaset, samtidigt drog jag så naturligt jag kunde åt mig fötterna och särade ytterligare på knäna vilket borde ge Micke ännu bättre utsikt. Kände hur tankarna snurrade och det pirrade i kroppen när den där läckra killen satt och tjuvtittade på mig. Tanken på vad dessa kåta killar kunde ta sig till om jag satt här och eggade upp dem tordes jag knappt tänka på.

Fick mitt vatten men vågade inte titta på Micke utan vände mig till Anton och frågade vad de gjorde hela tiden?

– Vi ska bevaka ett “dolt flygplan”, ja det finns ju inget plan att bevaka men vi ska låtsas och övar på det, suckade han. Men det gör att vi sakta håller på att bli knäppa i brist på tjejer, vi längtar alla hem eller till en permission åtminstone.

Jag kände spänningen i luften, deras påtvingade isolering gjorde att de länge längtat efter en villig tjej att leka med och åt mig nu med hungriga ögon. Det syntes tydligt att de var riktigt tjejkåta, speciellt Micke som försökte dölja sitt stånd och knappt kunde slita blicken från min fitta.

Att plötsligt få hit en kåt liten sextonåring i lägret var väl närmast som en önskedröm, fattade ju att det måste vara så! Jag visste att jag såg bra ut och nog var ganska sexig, skulle säkert slippa vänta i sex veckor på att få knulla om jag bara vågade visa mig lite intresserad typ?

Mina bröstvårtor hade styvnat av spänningen, retsamt sträckte jag på mig så att mina fylliga bröst spände under det tunna klänningstyget.

– Oj, oj vilken söt och sexig tjej du är, sa Anton. Hur gammal är du?
– Tack, sa jag och log stort! Jag fyllde sexton för några veckor sedan.
– Har du någon kille, frågade Micke och ansträngde sig för att se mig i ögonen?
– Ja, jag är ihop med en kille som heter Tommie sedan ett år ungefär, svarade jag.
– Var är han då?
– Han åkte tillbaka till stan i söndags för att jobba, han har varit här hos mig i tre veckor, sa jag. Men nu kommer vi inte att ses på sex veckor minst.
– Jahaja, sa Micke. Då kommer du också att få sexabstinens då?
– Vad betyder det, frågade jag?
– Det betyder att man nästan blir tokig av kåthet och längtan att få ha sex igen. Att vi till och med fantiserat om de fula kärringarna i köket, sa Anton.
– Ha ha ha, skrattade jag glatt. Ja, jag känner igen det, har redan…!
– Jaha du….välkommen i gänget, sa Micke med ett roat leende. Du kommer snart att vara lika svältfödd som oss ska du se!
– Ja du kommer väl också att börja klättra på väggarna snart, fyllde Anton skrattande i!
– Jaaa….skitjobbigt, fnittrade jag medan jag med ett leende försökte möta deras blickar och nervöst slickade mig om läpparna. Kände hur spänningen tätnade, hur tydlig får man vara egentligen?
– Men en liten sexig och söt tjej som du behöver väl aldrig vara utan sex, sa Anton, Finns ju hur många killar som helst som med glädje skulle vara med dig?
– Knappast några här ute på landet i alla fall, suckade jag.
– Utom vi förstås, sa Micke och log stort.
– Ja men ni är ju bara här tillfälligt, å så är ni ju ganska mycket äldre också, sa jag smickrad och road av samtalets utveckling.
– Så du tycket att vi är för gamla att ha sex med, frågade Anton djärvt.
– Kanske, vet inte, sa jag och rodnade.
– Skulle du våga testa lite, sa Micke ivrigt? Skulle du våga prova och se om du kan med oss? Om du har övat ordentligt med din kille i ett år och nyss semesterknullat i tre veckor, så spelar det nog ingen roll hur gammal killen är som du försöker knullar med längre.
– Nej du kan säkert knulla med vem du vill, sa Anton, Då skulle du ju slippa abstinensen, kanske skulle det vara lite lockande att testa eller hur?
– Vet inte, kanske, sa jag blygt. Men inte med er bägge två väl?
– Vem vill du testa med då, frågade Micke snabbt?
– Dig kanske, viskade jag knappt hörbart.
– Okay, kom då, sa Micke och tog genast leende min hand och drog upp mig på fötter. Ursäktar du oss, sa han till Anton som genast gick ner i köket.

Nästan skräckslagen över vad jag tog mig till lät jag honom villigt smeka min kind och prövande pussa mig försiktigt. Kände hur benen nervöst skälvde då jag förstod att han faktiskt tänkte knulla med mig här på filten, han tänkte helt fräckt stoppa kuken i den här lilla tjejen de hittat.
Han drog mig intill sig och kysste mig hungrigt medan han kramade mig mjukt. Automatiskt besvarade jag kyssen, min tunga lekte med hans då jag som en lysten katt smög in i hans famn. Hans händer smekte min kropp och sökte sig uppför insidan av mina lår tills han kupade fittan i sin hand och masserade mjukt.

– Oj, oj, oj, vilken härlig tjej du är viskade han och drog snabbt av mig klänningen, tog min varma nakna kropp i famn och kramade mig hårt. Smekte min rygg och kramade min nakna stjärt innan han tog ett steg ifrån mig, tittade på mig med stora ögon och sa att jag var helt fantastiskt fin. Du är brun som en liten pepparkaksgumma, sa han leende. Du måste ha solat naken hela sommaren, visst?

– Jo, sa jag, man behöver väldigt lite kläder i den här värmen på landet.
Han kysste mig igen, smekte mina bröst och sög mjukt på mina styva bröstvårtor innan han försiktigt lade ner mig på den gröna filten. Kastade av sig shortsen och svajade med en stor styv kuk innan han särade mina ben och lade sig mellan mina smala bruna lår.

Kände hur jag flämtade av spänning, mina lår vibrerade svagt, visst ska jag väl låta honom knulla mig, eller? Var så kåt att jag kanske ändå inte skulle kunna stoppa det nu..! Måste vara helt skogstokig, tänkte låta en militär knulla mig bara tre dagar efter att Tommie åkt!

Kanske borde jag stoppa honom? Det var så taskigt mot Tommie, kanske bäst att sluta nu? Men Micke pullade mig redan, lekte med min blöta fitta och pressade ett par fingrar ut och in i mig. Mina ben särade sig mera, inte kan jag väl stoppa honom nu? Såg kåtheten flöda ur Mickes ögon, han skulle säkert våldta mig om jag försökte hindra honom nu. Han började slicka mig fantastiskt och jag puttade undan tankarna på Tommie. Det var så jävla skönt att jag gav upp, gillade att det var en ny och äldre kille som slickade mig, att jag inte vågade stoppa honom var bara häftigare liksom.

Micke slickade mig till orgasm, jag vred mig som en mask under honom och juckade vilt mot hans läppar och virvlande tunga. Med ett lyckligt leende och med bankande hjärta kände jag hur han särade mina ben ytterligare och pressade sig sakta in i mig med den stora sköna kuken.

Det var härligt att se honom, nästan djuriskt kåt över mig. Han åt mig med ögonen, log ett vargleende och stötte med kuken. Jag mötte hans dimmiga blick och log också stelt, var kåt som fan då jag vilt juckade mot honom. Det var härligt att känna blygdläpparna sära sig för en kuk igen och det gick ju bra fastän det inte var Tommie utan en äldre kille. Jag var så plaskvåt och redo att det glänste om kuken i solskenet!

Fick lite dåligt samvete när jag tänkte på Tommie och att det inte tagit många dagar innan jag var otrogen och nu hade en annans kuk i fittan, men det var spännande som fan att låta Micke knulla mig.

Det var bara skönt att kuken var lite större, kändes ju att det var en ny kille liksom.
Han knullade mig så att jag stönade högt av glädje under honom och juckade emot så gott jag kunde.

Plötsligt ser jag Anton stå där naken och stirra på oss med uppspärrade ögon. Han runkade sakta medan han såg på mig med ögon fulla av åtrå, fan va kåt han måste vara, tänkte jag. Stackars Anton! Om man ändå kunde hjälpa honom på något vis? Det hade ju lika gärna kunnat vara honom jag valt att knulla med, såg honom ursäktande i ögonen medan Mickes kuk stötte skönt. Anton såg på mig med kåt blick och slickade sig om läpparna medan han sakta runkade sin stora kuk, såg intresserat på hur jag stönade och juckade med brett särade ben och blev knullad av hans kompis.

Jag stönade högt och stirrade stint på Antons stora vackra kuk då Micke kramade mina stjärt och pumpade hårt. Min blick blev dimmig då jag närmade mig en orgasm och känner att även Micke är nära, det gick nästan samtidigt för oss, svartnade för mig när han stönade och stötte sig djupt i mig när han fyllde fittan med sin babyjuice.

– Fan, fan, fan va skön du är, skrek han. Jag kommer! Jag kommer! Jag kommer nuuuuuu…..! Oh, oh, oh!

Som bedövad ligger jag och känner hur fittan kramar och krampar i efterdyningarna.

Jag blundade och försökte samla tankarna. Undrade om Anton sprutat, hade varit kul att se det! Förstod att Anton annars var sprickfärdig av kåthet nu och egentligen också borde få knulla.
Det här var ju inte klokt, men jag var fortfarande kåt och tyckte väldigt synd om Anton, gillade att han hade tittat på mig medan han stod och runkade, tydligt visat att han ville ha mig! Jag vågade nästan inte tänka tanken, men det skulle inte göra mig något om han också testade att knulla med mig.

Jag kunde ju inte säga det högt förstås, låg bara kvar och blundande med särade ben när Micke rullade av mig. Avslappnad och nöjd lugnar min kropp sakta ner sig och andhämtningen blev mer normal, fittan efterkrampade några gånger och saknade redan kuken, det hade varit så skönt!

Det gick någon minut, allt var helt tyst och stilla innan någon mycket försiktigt smekte mina lår och upp över magen. Var det Micke, eller kunde det vara Anton som inte kunde låta bli mig? Hjärtat bankade!

Han kupade händerna kring mina bröst, kysste och nafsade på mina bröstvårtor. Någon lade sig mellan mina ben, lät en styv kuk hälsa på min fitta som vibrerade av otålighet när hon anade att det skulle bli mer knulla…fittan gnuggade sig självmant som en kelen marskatt mot kukhuvudet och flämtande öppna jag ögonen och såg rätt in i Antons, jag log brett och nicka mitt bifall med ståpäls över hela kroppen.

Jag smekte själv mina bröst och nöp i de styva bröstvårtorna när kuken försiktigt pressade sig in i mig, det var så skönt att jag trodde jag skulle dö när det stora runda ollonet kommit in och juckande trängde allt djupare.

– Ja, ja, ja, stönade jag. Knulla mig Anton, snälla knulla mig!

Hans kuk kändes större och grövre, leende såg jag ner på den och njöt synen av hur den stora kuken pressat sig in i mig. Det var inte klokt men nu hade jag också Antons hårda tjejkåta kuk långt in i fittan, fick verkligen njuta av att bli ordentligt genomknullad.

– Oj, oj, oj, ni är så härliga, fnittrade jag glatt! Knullar mig bägge två, ni är ju inte kloka, ha ha!!!
– Vill du jag ska sluta, frågade Anton med ett leende?
– Nej…nej…nej, stönade jag glatt! Ni får knulla mig hur mycket ni vill!
Anton stod på raka armar över mig med ett stort lyckligt leende i hela ansiktet. Micke trängde sig emellan och kysste mig hungrigt
– Vilken fantastisk tjej du är, sa han. Kåtaste lilla sextonåring man kan tänka sig, är det skönt?
– Jaaaaaa, skrek jag! Ni gör det så jävla skönt för mig!
– Vill du suga fart på min kuk medan Anton knullar dig, frågade han.
– Javisst, stönade jag. Kom hit med den, jag suger gärna!

Snart hade jag hans kuk i min sugande mun. Jag stönade och skrek kring den då den växte till sig mellan mina läppar, det var så jävla skönt att bli knullad av Anton. De fick mig gemensamt att komma massor av gånger, tyckes inte få nog utan turades om att knulla mig flera gånger var. Såg hur lyckliga och glada de blev av att äntligen få knulla igen.

Jag fick mer än jag vågat drömma om och vi stönade ikapp då de nästan brutalt körde kukarna i omgångar i mig.

– Fan va kåta ni är, fnittrade jag! Tur att jag kom förbi så ni fick knulla, va?

Fattade ju att de skulle ha gjort det med vilken tjej som helst, kanske t o m med någon av kärringarna i köket om de fått chansen. Å andra sidan kanske jag hade knullat med någon gammal gubbe i skogen om det velat sig annorlunda. Vilken tur att jag hittade till deras hus! Så otroligt skönt att få knulla igen, hoppas Tommie aldrig får veta detta bara! Undrar om jag kan komma hit flera gånger, det vore kul! Jag kommer säkert snart att vara sprickfärdig av kåthet och längta efter de här tappra soldaterna igen. Tänkte på alla somrar då jag desperat längtat efter kompisar och killar, militärerna hade säkert haft övningar här varje år. Om jag vetat att skogen var full av tjejtokiga killar hade jag säkert letat mig hit för flera år sedan, hade kunnat vara skitkul! Synd att inte några hade hittat mig då jag ensam låg och solade naken vid den lilla sjön, hade ju varit spännande om de kommit just då jag onanerade eller nå´t.

När de så småningom var nöjda tänkte jag att det var bäst att gå innan de andra kommer tillbaka. Försiktigt reste jag mig och drog klänningen över huvudet, det rann sperma nerför låren när jag gick mot trappan.

– Du Nilla, sa Micke. Jag tänkte på en sak! Skulle inte du vilja göra en insats för det svenska försvaret och sommarjobba hos oss.

– Hur menar du, sa jag leende. Sommarjobba?
– Ja vi skulle verkligen behöva en tjej här om dagarna, sa han. Som du ser finns det en hel del att göra här, du skulle inte behöva göra mer än du själv vill förstås, vi vill bara njuta av din närvaro liksom. Va säger du, intresserad?
– Du kan ingå i servicepersonalen genom att se till att vi mår bra och inte blir sjuka av ensamheten här, infogade Anton.
– Ja, nästan som en sjuksköterska typ, sa Micke. Många av killarna mår inte bra!
– Hur mycket skulle jag få jobba och vad skulle jag tjäna då, frågade jag nyfiket?
– Du kan komma och gå som det passar, sa Anton. Hur mycket skulle du vilja ha i timmen?
– Jag har en kompis som tjänar femtio kronor på sitt jobb i stan, sa jag. Det skulle jag vara väldigt nöjd med.
– Vi betalar dig sextio, blir det bra, frågade Micke?
– Ja visst, sa jag ivrigt. Om jag försöker jobba sex till åtta timmar om dagen, blir det bra?
– Jättebra, sa båda i munnen på varandra!
– Då skakar vi hand på det då, sa Micke. Det skulle förstås vara jättebra om du kan arbeta helgerna också då det bara är under tre veckor?
– Okay, sa jag glatt. Men får man verkligen anställa folk så här hur som helst i försvaret?
– Javisst, sa Micke, Du kommer ju inte att tjäna så mycket att du behöver betala skatt och får då jobba som du vill och vi kan anställa dig tillfälligt.
– När ska jag börja, frågade jag och log.
– Direkt i morgon om du vill, sa Anton. En del av killarna behöver verkligen muntras upp, vill du passa på att ha sex med någon så gör du precis som du vill. Gissar att det kan vara en effektiv behandling för att få någon glad.
– Ja det vore nog ett bra sätt att hålla din egen abstinens borta också, sa Micke med ett skratt.

Kände hur jag rodnade då jag tänkte på att få knulla med några fler av deras kompisar, att plötsligt ha överskott på killar här på landet. Insåg att det säkert skulle blivit svårt att få tag i Micke och Anton ensamma igen, de turades säkert om att vara hemma och vakta. Men med ett sånt här jobb kommer jag säkert att kunna knulla en hel del ändå resten av sommaren.

Hade ju drömt om att sommarjobba och tjäna lite pengar men det hade varit omöjligt då vi skulle hit ut på landet varje år. Men att jobba som sällskapsdam åt ett gäng militärer var då inget jag någonsin kunnat drömma om?

Micke avbröt mina tankar:
– Du tjejen, du är fantastisk vet du det, sa han? Tycker mig se en glimt av iver i dina ögon. Här får du fyrahundra som dricks och ett stort tack för idag, helt underbart! Om du sköter jobbet bra så kommer du säkert att få en hel del dricks också skulle jag tro.

– Tack, sa jag överraskat! Det blir jättebra och jag ska göra så gott jag kan. Om ni alltid gör det så här skönt för mig så ska det bli kul att komma till jobbet, sa jag och fnittrade. Stolt om jag kan göra en insats för det svenska försvaret. Jag kommer tillbaka i morgon, då kan ni låta ett par andra killar vakta så får vi se hur de mår.

Trallande och lycklig skuttade jag iväg med pengarna i handen, sprang stigen tillbaka med sperma rinnande nerför låren. Stannade och tog ett dopp i sjön för att tvätta av mig och tänkte på det som hänt och funderade, hur jag skulle jag göra? Hur dags ska jag gå dit i morgon, utan militären skulle det ha blivit trist och tomt tills jag kunde träffa Tommie. Nu hade jag chansen att slippa vara ensam, sommarjobba lite och hjälpa soldaterna att må bättre. Räknade ut att jag skulle kunna tjäna en hel del på de tre veckor som de ska vara kvar, kanske kunde jag ordna en del dricks också, tänkte jag glatt.

Oj, jag som aldrig tjänat en krona förr och alltid haft ont om pengar, kanske kan jag köpa mig lite snygga kläder till i höst?

Dagen därpå satt två nya killar och väntade på mig då jag kom. Jag sa hej och log stort då jag såg deras kåta blickar.

– Härmed anmäler jag mig till tjänstgöring, sa jag blygt men med sexigaste rösten.
– Är det sant att du ska vara med oss här om dagarna resten av tiden, du är ju skitfin ju, frågade de skeptiskt?
– Javisst, jag ska försöka muntra upp er, det är mitt sommarjobb, sa jag och log. Många av er saknar säkert en tjej i lägret, eller hur?
– Jo man blir faktiskt sjuk av längtan efter någon tjej ibland, sa den större och blinkade.
– Jag är anställd för att ni ska må bra och kommer att göra allt för att ni ska trivas, sa jag käckt. Drog av mig klänningen och sa att jag tillhörde servicepersonalen, snurrade runt lite och lät mig ätas med ögonen.
Killarna stod först bara och gapade, tycktes inte tro sina ögon när en liten naken sextonåring leende stod och visade upp sig. Men de samlade sig snart och ledde mig försiktigt in i huset,

De var verkligen utsvultna och sugna på mig, skulle bli roligt att hjälpa dem att må bra igen!
De lade ner mig på det stora stabila matbordet, smekte mig och särade på mina ben medan de tycktes njuta av utsikten. Båda suckade och skakade på huvudet, som om de drömde, innan de ivrigt drog av sig uniformerna utan att släppa mig med blicken. Jag smekte min kropp och mina bröst för att hetsa lite. Innan jag visste ordet av hade en jag en kuk i handen och en virvlande tungspets i fittan. Efter att jag snabbt fått en lång skön orgasm kände jag en stor och tjock kuk på väg in i min nu flödande fitta. Han hade dragit ner mig till bordsändan, särat mina ben brett då de tryggt vilade i hans armveck medan han med visst besvär pressade sig ut och in i fittan.

– Fan va trång och skön du är, stönade killen! Känns som om du aldrig haft en fullvuxen kuk i dig förr, hur gammal är du?
– Sexton, stönade jag. Är det du som är befälet, du verkar vara lite äldre än de andra?
– Ja det stämmer, stönade han. Låter som en bra idé att du vill hjälpa till och muntra upp oss, välkommen i gänget!
– Tack! Det var snällt sagt, sa jag och log. Hoppas ni kommer att tycka om mig?
– Tror jag nog, tror jag nog, stönade han medan kuken gled allt lättare i fittan. Du är nästan för bra för att vara sann, tror säkert att du kommer göra dig förtjänt av en hel del dricks förutom lönen.

Leende förstod jag att han nog hade rätt! Jag kramade mina bröst, flämtade och log lyckligt när jag mötte hans kåtafyllda ögon.

Som små kaniner turades de om att knulla mig så att det slog gnistor om det. Orgasmerna förde mig in i ett rosenrött töcken, kändes som om jag gled på en mjuk våg som varsamt kastade mig hit och dit..

Genom dimman tyckte jag mig efter hand känna fler killar omkring bordet, anar att resten av gänget kommit tillbaka. Hundralapparna samlades i en allt tjockare bunt i min hand innan någon kom på att jag kunde samla all dricks i en tom kåsa.

Jag älskar mitt sommarjobb, ska göra så gott jag kan för att alla ska må bra, tänkte jag. När befälet sa att det var övningar här varje sommar och att han säkert kunde ordna sommarjobb åt mig nästa år också blev jag jätteglad!

Det här var ju det perfekta sommarjobbet, kanske kan behålla detta flera år framåt. Jag som trodde att detta skulle bli sista året jag följde med mina föräldrar hit, kanske skulle överraska med att nöjt komma med igen flera år. Har jag ett sådant här sommarjobb som väntar så kan det bli roligt och någon sexabstinens behövde jag inte oroa mig för!

Epilog

Denna novell skrev jag för första gången för flera år sedan under annat namn.
Gillar den själv och har skrivit om den flera gånger. Detta är nu den senaste och kanske sista versionen.

Hoppas ni också gillade den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *