Sann berättelse om en händelse som inträffade för några år sedan…..

Ellie och jag var KK sedan flera år och har en mycket het sexrelation. Vi känner båda att den enorma sexuella tillfredsställelsen vi får av varandra är något vi inte ens kunnat drömma om.

Ellie är blond och sexigt kurvig, har underbara bröst med supersköna, styva vårtor. Gör mig alltid stenkåt att se dem gunga fram ur blusen. Hon är ganska kort, har ett gulligt ansikte och härliga ben. Till och med fötterna är det sötaste du kan tänka dig..

Och förutom att hon är en underbar person, så är hon alltid kåt! Rejält kåt!

Ellie är är väldigt tajt och har en otrolig mus med muskler som kan krama och mjölka en kuk till paradiset. Silkeslen och alltid härligt våt, att köra in kuken här får det direkt att blixtra i min hjärna. Men allra mest upphetsande är hennes hunger efter kuk, hon kan knappt bärga sig innan hon får i sig den till roten även om vi knullat bara några timmar tidigare. Och sen kör hon igång som om hon inte haft en kille på 13 år, hon knullar hårt och högljutt tills man sprutar henne full. Glöm förspel och gull, här är det knulla som gäller!

En av Ellies drömmar var att bli tagen av en helt främmande man och det var något jag också tyckte var upphetsande…

Problemet var att hitta en kille som skulle uppfylla kraven. Frisk, sympatisk, avslappad och med hyfsat häng, ville se henne bli tagen av en grov kuk.

Efter någon månads förgäves letande kom jag av en slump i kontakt med en av mina fd tjejer som var gift sedan många år. Vi satt och snackade om livet över en kopp fika på Linnégatan och hon berättade att hon sexuellt tröttnat på sin man sedan ett tag och hur vardagslivet kunde ta död på erotiken om man inte passade sig. Det slutade osannolikt nog med att hon skulle be honom kontakta mig för sitt livs nyp, hon tyckte att han var värd lite sex trots att hon inte kände för det.

Han ringde mig några dagar senare och jag lade upp planerna för honom, så här gick det:

Ellie hade på sig sin tajta, kort mörkblå sommarklänning, inga trosor och svarta stayups när vi satte oss i min Audi. Hon var underbart sexig och jag hade händerna på hennes lår lika mycket som på ratten. Smekte hennes mus mjukt och hörde hennes sköna lilla stönanden. Hon var rejält upphetsad redan och ganska nervös inför kvällen tror jag.

Vi körde ner till Sandsjöbacka och parkerade på en liten skogsväg. Jag band för hennes ögon med en ögonmask från flyget (Tack, Lufthansa!) och ledde henne varligt till en glänta i skogen där det stod ett gammalt picknickbord. Här fanns bara folk under svampplockningsstider, nu var här helt folktomt.

Jag lade en tjock filt över bordet och lär Ellie luta sig mot den. Hon såg så härlig ut och de svarta, höga sandaletterna var väl inte de bästa i skogen men var verkligen läckra avslutningar på de vackra benen. Kysste henne hungrigt, hon stönade i min mun och kramade min kuk genom jeanstyget. Stenkåta var vi båda två..

Drog mig undan lite bakom några buskar och väntade på att Patrik skulle komma, Ellie njöt av solen där hon stod lutad mot bordet.

Efter fem minuter hörde vi bilen komma och snart kom Patrik gåendes genom skogen, hade varit lite rädd att han inte skulle hitta hit. En rätt storvuxen, mörk kille som såg trevlig ut i tenniströja och blå jeans. Jag hade lovat att hålla mig utom synhåll tills han blivit lite varm i kläderna och det hade jag full förståelse för. Såg genom buskarna hur han stannade upp när han såg den upphetsande synen i gläntan, han stod alldeles still en lång stund och bara tittade. Ellie hade hört honom komma och vred lite på sig, sa till honom att komma närmare. han gick fram och stannade strax framför henne, fortfarande utan att säga något mer än: Hej, det är jag som är Patrik!

Såg att Ellie inte längre var så nervös utan började bli sig själv igen, hon slickade sig runt sina läppar och frågade hest om han gillade vad han såg..

Sakta smekte hon sig över brösten så att vårtorna nästa skar rakt igenom det tunna tyget och sen drog hon sakta upp klänningen över låren tills hennes renrakade svullna mus visades för hans stirrande ögon. Sakta förde hon sina fingrar över musen som glipade fuktigt mellan de särade låren och sa: Vill du knulla mig, Patrik? Kom hit! Jag blev förvånad över hur samlad hon verkade, helt avspänd plötsligt.

Han gick närmare och höll henne om axlarna och kysste henne hårt, hörde hennes stönanden och såg hennes händer smeka honom i skrevet, det röda nagellacket blänkte i solen. Det var enormt upphetsande att se sin KK njuta av en annan kille, kuken var stenhård och värkte av upphetsning. Kunde tänka mig hur det kändes för honom efter några års torka..

Hans händer sökte sig till hennes sköna bröst, smekte dem och klämde upphetsat i vårtorna. Hon stönade högre nu, flämtade högt när han njöt av hennes tunga, stora bröst. Hon knäppte flinkt upp livremmen, drog ner gyllfen och drog fram hans stake. Jag såg hennes händer arbete mellan deras kroppar och såg honom spänna skinkorna av behandlingen. Klämde mig själv på ollonet med ena handen och kände hur försaven kladdade.

Hans ena hand var mellan hennes ben nu och han körde den fram och tillbaka, förmodligen med ett finger i hennes hala fitta. Båda flämtade nu upphetsat och Ellie drog av sig klänningen och stod i bara stayups och sandaletter framför honom.

Jag såg honom sluka henne med blicken och sedan slet han av sig kläderna med fart, kuken vajade tungt framför honom. Han förde hennes händer till kuken och hon började runka honom med kraftiga tag, kuken var mycket grov och ganska så lång. Det såg härligt ut och hon gick ned på knä för att ta det svullna ollonet i munnen, hon började hungrigt suga samtidigt som hon kramade hans pungkulor.

Jösses, det här klarar han inte länge, tänkte jag, visste ju hur det kändes. Och mycket riktigt tryckte han bort hennes glupska mun från sin kuk, som nu stod som ett järnsspett och glänste av saliven.

Hans mun sög och slickade på hennes styva bröstvårtor och hans händer smekte hennes rumpa och mus, såg hur ett finger gled in och ut i hennes trånga hål. Hennes fittläppar var uppsvullna och blöta av behandlingen, hon lutade sitt huvud bakåt och skakade av kåthet. Jag trodde att jag skulle komma i byxorna när jag såg hennes njutning, tvingade mig att inte röra på kuken. Gick lite närmare, men höll mig fortfarande bakom busken för att inte störa..

Knulla mig, flämtade hon, knulla mig nu! Hon lutade sig bakåt på bordet och lyfte upp ena foten till sitsen, benen var vitt utspärrade och jag såg hennes savande fitta glänsa. Hon hade kuken i ett fast grepp om roten och körde in tungan i hans mun samtidigt som hon drog ollonet närmare fittöppningen, jag såg hur hon ryckte till när ollonet fick kontakt med musen.

Hon kommer snart, redan, tänkte jag, hon är vrålkåt.. Hon tungknullade honom och ollonet gled några gånger över öppningen och den svullna klittan innan han pressade in den mellan hennes läppar. Hon är mycket tajt, speciellt när hon är mycket upphetsad, så han fick trycka på för att kunna få in ollonet. Han drog ut den igen och juckade sakta fram och tillbaka tills han fått in halva kuken i henne, hennes fittläppar spändes runt den grova kuken och plötsligt började hon skaka i orgasm samtidigt som hon stönade: Knulla mig nu då, ta mig hårt, jag kommer!

Han började frenetiskt knulla henne och jag kunde se hur han njöt av hennes fantastiska mus, man håller inte länge när man knullar Ellies hårt mjölkande fitta. Hon flåsade högt och kom ännu en gång och nu var hela kuken inne i henne. Hon slängde sig ner med ryggen på bordet med vitt särade ben och han lyfte hennes ben och började hårdknulla henne. Hennes bröst skakade härligt för varje hård stöt och hennes ansikte var förvridet av lusta under ögonbindeln.

Spruta i mig, kom djupt inne i mig, gnällde hon och juckade hårt mot hans sprängfyllda kön. Jag stod ganska nära nu och såg hela härligheten klart och tydligt, kuken bultade innanför gylfen. Kunde känna hennes mus krama och krama, hålla staken i ett sugande järngrepp i väntan på en het laddning.

Hon lyfte sig upp mot honom och körde in tungan vilt i hans mun igen, samtidigt som hon spjärnade med fötterna mot sittbrädorna och vilt knullade med krampande skinkor mot hans hårda kuk.

Plötsligt vrålade han till och skakande tryckte in kuken till roten i hennes nu av orgasm kramande fitta, kunde riktigt känna hur våg efter efterlängtad, värkande våg av het sperma sprutade in i hennes sugande fittas djup. Hon hade ett sätt att hålla själva ollonet i ett fast grepp längst in när man sprutade, vilket förhöjde känslan något vansinnigt. Såg nu Patrik med spänd kropp överraskas av denna effekt och det verkade som om han sprutade av sig i henne i en evighet medan hon slet i hans skinka med ena handen och hårt kramade hans ballar med den andra, stånkande och stönade av en sista tung orgasm. Bröstvårtorna rakt ut på de skälvande brösten när han åter tryckte sig i botten….

De stod darrande och flåsande stilla, svettigt hopslingrade, några minuter… Sakta drog han sin fortfarande grova kuk ur henne och sperman började rinna ur hennes vidöppna, rödknullade svullna mus. Vilken syn!

Han drog flämtande på sig kläderna, torkade av sig på en av våra handdukar och sa: Jag har aldrig vart med om något liknande, jag är mycket glad för detta.. Du är helt enastående att knulla!

Japp, dagens underdrift..

Han drog iväg med bilen och jag tog av henne ögonbindeln och såg henne i de vackra klarblå ögonen, Hon log lyckligt, matt och lite skamset mot mig.

– Herregud, vad gott att knulla med någon helt främmande utan att se vem det var, tappade helt sansen! Kom så hårt tre gånger trots att vi bara knullade några minuter, sa hon matt.

Jag sa inget, lät henne dra fram min nu genomblöta och stålhårda kuk ur byxorna och runka den några drag. Kände att jag redan var på väg efter all upphetsning så jag slängde ner filten på gräset, la henne på rygg med benen brett isär och de sköna, tunga brösten gungade när jag körde in min kuk i det såphala, spermafyllda, väntande hålet.

Hennes bröstvårtor stod som spett rakt upp och jag sög hårt på dem samtidigt som jag tog dem i det hårda grepp som hetsar henne så mycket. Tryckte ner i botten och låg stilla några sekunder innan hennes krävande höfter började stöta mot mig och hennes fitta började mjölka min dunderkåta lem.

Såg henne djupt i ögonen och våra tungor slingrade vilt runt varandra när jag utan styrsel började hårdknulla för allt jag var värd. Hon drev på mig med hesa rop och krampaktiga motjuck, det plaskade när jag drev in kuken så långt det gick, gång på gång. Pungkulorna dunkade hårt mot henne anus och kuken var hård som flinta och musen klämde hårt om ollonet längst in.

– Spruta i mig, så jag får komma igen, väste hon, knulla mig hårt i min uppknullade fitta!

Satsen kom i en explosion, jag såg verkligen stjärnor och jag trodde att jag skulle svimma.. Så skönt var det när hennes fitta kramade ur varenda droppe av min bultande kuk, jag sprutade och sprutade och Ellie skrek sin orgasm rakt ut med hela kroppen i spasmer. Pungen värkte ända upp i ryggen men fortsatte att leverera, jag har aldrig varit så upphetsad och kommit så länge!

Hennes mus låste sig i ett stenhårt grepp runt min stake och vi låg stilla i säkert tio minuter medan hennes fitta vibrerade krampande i efterorgasmer, hennes händer smekte mina nu mycket ömmande pungkulor. Hon skrattade till och strålade emot mig: Vilken otrolig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *