Här kommer en historia som jag skrev för många år sedan, och precis hittade i gömmorna. Var så goda!

Det jag skall berätta nu hände en sommar för några år sedan. Våran familj har en sommarstuga i Småland som vi åker till varje sommar. Denna sommaren hade vi grannarna på grillkväll första kvällen. Grannarna hade en flicka som hette Lisa, en tjej som jag umgåtts med varje sommar så länge jag kunde minnas. Själv var jag arton år, och Lisa hade nu blivit sjutton, en söt och sprallig tjej med mycket energi. Denna kvällen hade hon med sig en kompis som jag inte träffat förut.

Kompisen hette Jasmin och var något av det läckraste jag hade sett. Hennes hud var läckert brunbränd på alla platser där jag kunde se. Hon hade de underbaraste bruna välformade ben jag hade sett, och magen, som hon visade bar under en vit tajt topp var så inbjudande att man bara ville slicka på den. Den vita toppen framhävde hennes stora fasta bröst som guppade lätt när hon gick eller skrattade. De bruna bröstvårtorna syntes tydligt eftersom hon inte hade någon BH, och när de knoppade sig såg jag i min fantasi hur jag lekte med dem mellan mina tänder.

Hon hade mörkt kortklippt tufft hår och ett leende som drog min blick till hennes många gånger under kvällen. Varje gång jag tittade på henne blev min blick besvarad med ett förföriskt leende, som jag tolkade som om hon hade samma erotiska tankar som jag. Under kvällen frågade Lisa mig om jag ville följa med Jasmin och henne ut med båten och bada dagen efter, och naturligtvis svarade jag ja.

Nästa morgon träffade jag flickorna vid båten. Vi lastade i matsäck och drickor för en heldag på havet. Båda tjejerna var klädda i shorts och t-shirt, och jag hade redan tagit på mig mina badshorts och en t-shirt. Flickorna hade båda mycket korta och tajta jeansshorts, och medan de lastade båten böjde och vred de sig så att jag fick se deras former från de flesta håll och vinklar. Det kändes som om de gjorde detta medvetet båda två.

Jasmin satt med båda knäna brett särade på en sittbräda i ekan medan hon böjde sig framåt för att placera något på golvet i båten. Från min sittplats på bryggkanten fick jag en mycket vacker bild av Jasmins välformade runda lilla bak i de trångt åtsittande shortsen, och när hon hade benen särade som hon hade skenade fantasin iväg till ljuvliga erotiska lekar med henne. Jag märkte att det började växa i shortsen på mig och var tvungen att titta bort.

Då mötte min blick Lisas, och hon log retfullt som om hon visste precis vad jag tänkte på. Jag drog igång snurran och vi begav oss ut på havet mot en ö där Lisa och jag varit och badat från många gånger under vår uppväxt. När vi kommit ut en bit bad flickorna mig att stanna båten. Jag gjorde så, och de reste sig och tog av sig shorts och t-shirts. Under kläderna hade de bikini. Lisa hade en mörkblå bikini som satt perfekt kring hennes kropp, och när hon tog av sig shortsen stod hon vänd ifrån mig, böjde sig ner och drog retfullt långsamt ned byxorna, medan hon putade med sin lilla fasta rumpa innanför bikinibyxorna mot mig.

Jasmin gjorde på precis samma sätt, men under hennes jeansshorts fanns en mörkt röd stringbikini, så när hon putade mot mig kunde jag inte släppa hennes bakdel med blicken. Jag stirrade nog ganska storögt mot den lilla bit tyg som dolde hennes allra hemligaste del, och med min fantasi kunde föreställde jag mig den utan trosa. När hon sedan vände sig om för att sätta sig mötte min blick Lisas igen, och hon skrattade tyst åt mig än en gång. Min lem hade börjat växa igen, så jag satte fart på båten och satte mig så att det syntes så lite som möjligt.

Flickorna satt vända mot mig i fören på båten och pratade och fnissade med varandra, något som jag inte hörde då jag satt precis bredvid motorn. Då och då tittade de på mig och sedan på varandra och skrattade ännu mer. Jasmin hade verkligen fina stora bröst som satt perfekt innanför den röda bikinin hon bar. Plötsligt frågade Lisa mig om det var okej om de tog av sig bikinitopparna. Jag varken ville eller kunde säga nej, men när jag fick se deras bröst ångrade jag mig nästan.

Lisa hade små runda fina bröst, sådana som man bara vill nafsa på i timmar, med två små goda hallon som stod rakt ut på mitten. Det märktes på hennes min att hon förstod att jag gillade dem. Jasmins bröst var stora och bruna, men de ramlade inte ner det minsta när hon tog av sig toppen. Jag stirrade på hennes fasta bröst länge, fantiserande om hur goda de var att krama. Jag tittade upp när jag hörde Lisa skratta, och såg att hon tittade ner på mina shorts.

”Se upp med vart du kör, Sebastian”, sa hon och fortsatte skratta åt mig. Generat försökte jag dölja mitt stånd så gott jag kunde och körde vidare med båten. Till slut kom vi fram till ön, och jag lät flickorna lasta av medan jag låtsades kolla något i motorn. Jag kunde inte med att resa mig, med tanke på hur det skulle se ut. De gick i förväg till den lilla strand där vi brukade ligga och sola, och när de gått gick jag upp bland buskarna och runkade av mig den värsta kåtheten. Jag funderade lite på hur dagen skulle bli när jag promenerade bort till flickorna. När jag kom fram till dem hade de lagt sig på rygg på var sin strandmadrass i solen. Lisa tittade upp mot mig och sa:

”Var det skönt?”

”Vaddå?” svarade jag lite halvt generad.

”Tror du inte jag förstod varför du stannade vid båten? Du är ganska tänd på Jasmin, eller hur?” fortsatte hon. ”Gå du bort till henne och rör vid henne. Jag försäkrar dig om att hon inte har något emot det”. Jasmin låg lite längre bort på rygg med slutna ögon. Trots att hon låg ner bullade hennes läckra bröst upp ordentligt, med två ljuvliga små knoppar i mitten. Jag gick bort och satt mig på knä bredvid henne och sträckte ut ena handen mot hennes bruna mage. Lisa log mot mig och nickade och jag lade handen på Jasmins bruna mjuka mage och strök lite försiktigt över den.

Jasmin mumlade något och så tog hon tag i min hand och förde den upp till sitt bröst. Det gick som en ilning genom mig när jag slöt min hand om hennes bröst och kände bröstvårtan styvna mot handflatan. Jag började massera bröstet som fast och spänstigt gjorde motstånd mot mina rörelser. Jag placerade hennes styva knopp mellan två av mina fingrar och böjde mig ner och lät tungan smeka den. Jasmin började gny och flyttade mitt huvud till det andra bröstet. Där bearbetade jag vårtgården med tungan utan att röra bröstvårtan ett tag, och Jasmin gnydde allt högre. När knoppen styvnat ordentligt sög jag in den i munnen och gnagde lite med tänderna samtidigt som jag pressade ihop hela bröstet med båda händerna och knådade ordentligt. Jasmin skrek till av välbehag och spände ögonen i mig, utstrålande en enorm upphetsning.

Hon la sig på sidan och flyttade ner så att hennes ansikte kom lagom i höjd med mitt underliv. Hennes hand for beslutsamt in genom ena benet på badshortsen och fick genast tag på min kuk, som hade börjat styvna lite igen. Hon drog ut den genom shortsbenet och sög genast in ollonet i munnen. En stöt gick genom kroppen på mig när hon slickade med tungan på min känsliga spets, och lemmen blev ganska snabbt hård igen. Jag tittade upp och såg att Lisa tittade rakt på mig och log. Jag försökte le tillbaka, men Jasmins tungas behandling stoppade detta.

Lisa låg ned på sin badmadrass och hade sin ena hand innanför sin bikinitrosa. Hon tyckte tydligen om det hon såg. Min blick slets från Lisas av att Jasmin rullade över på rygg igen och styrde mig över henne. Nu stod jag på alla fyra över henne med min styva stake i flickans mun. Hon tog tag med båda händerna om mina skinkor och fick mig att sätta igång att knulla henne våldsamt i munnen. Gud, vilken känsla, med hennes tunga hela tiden spelande över ollonet. Jag tittade ner och fortsatte stötandet med en intensiv ögonkontakt med Jasmin. Hon älskade detta! Så rullade hon runt, fortfarande sugande min stake. Ögonkontakten bevarades när hon låg med ansiktet mellan mina ben och sög som om hon aldrig gjort annat.

Så slutade hon och lät kuken ramla tillbaka in i shortsen. Hon kröp uppåt och förde min hand in under hennes trosor. Där inne var det varmt och mycket fuktigt. Hon styrde min hand upp och ner, och hennes våta härliga blygdläppar styrde fingrarna som jag lät söka sig allt djupare in i hennes saftande skåra för varje gång. Efter ett tag hade jag två fingrar långt inne i henne, och hon stönade högt när jag vred och vinklade dem. Min hand blev helt insmord av hennes safter, och Jasmin njöt av varje rörelse med handen. Så lyfte hon sitt sköte från min hand, och jag smakade den underbara saften på mina fingrar. Jasmin ställde sig upp över mig och drog av sig trosorna och lät mig se den härliga fittan mina fingrar just varit inne i, och tog sedan av mig mina byxor.

Hon satte sig på huk och lät min kuk glida mellan hennes våta blygdläppar. Hon rörde sig rytmiskt upp och ned och gned in staken i sina safter, medan hon höll blicken fästad vid mig. Jag hade ögonen klistrade vid hennes härliga bröst som guppade i takt och då och då drog hon sig så högt att jag kunde slicka på de härligt styva vårtorna. Plötsligt knixade hon till med underlivet och tryckte sig nedåt. Min kuk gled in i hela sin längd i hennes varma våta sköte, som kramade och pressade runt staken som om det hade ett eget liv. Jasmin satte sig upp och började rida min påle som den aldrig blivit riden förr. Hon reste sig varje gång så att ollonet precis syntes i öppningen innan hon lät hela kroppen falla så att hennes underbara fitta slukade hela staken igen.

Då lutade sig plötsligt Lisa över mig och frågade: ”Har du det skönt?”, medan hon log sitt retfulla leende. Jag kunde bara nicka och mumla fram ett ja till svar. Lisa böjde sig ner så att hennes bröst hamnade framför min mun, och jag sög begärligt i mig en av hennes hårda goda bröstvårtor. Den hårdnade ännu mer mellan mina tänder och Lisa gnydde belåtet när jag nafsade i takt med att Jasmin lät min stake köras in och ut i henne. När jag gick över till Lisas andra lilla bröst med munnen tog hon tag i min hand och stoppade den innanför sin bikinitrosa.

För andra gången fick mina fingrar känna en våt och villig fitta som bara ville ha mer ju hårdare handen behandlade den. Efter ett tag drog Lisa av sig sina trosor och kom upp med sitt fuktiga sköte till mitt ansikte. Hon särade brett på benen och lät de svullna blygdläpparna omsluta min tunga som jag lät arbeta frenetiskt inne i henne. Det var en fantastisk känsla att ligga på rygg med Jasmin ridande min kuk samtidigt som Lisa ålade sig över ansiktet. Båda flickornas stön tillsammans med mina bildade ett ljud som jag aldrig kommer att glömma. Jasmin red som en maskin och för varje gång jag kom helt in i henne skrek hon till allt högre, tills hon efter ett tag kastade sig bakåt och skrek ut sin orgasm. Hon satt på mig i stort sett still ett tag och hämtade andan, innan hon klev av och fortsatte runka mig med handen. Efter att ha gnuggat sin våta lena grotta ett tag mot min tunga klev Lisa av mitt ansikte och ställde sig på alla fyra. Sedan bad hon mig, sin gamla barndomsvän, att ta henne bakifrån.

Jag ställde mig bakom henne och slickade först hennes inbjudande stjärt som också hade blivit insmord av hennes safter. När jag lekte med tungan i hennes bak skrek hon rätt ut och jag var tvungen att koppla ett grepp med en arm kring hennes mage för att hålla henne kvar. Hennes kropp skälvde så att marken kunde rämnat, och hon kunde knappt hämta andan mellan sina lustskrik som måste ha hörts vida omkring. Så slutade jag med denna behandling och tog tag i hennes höfter med båda händerna. ”Knulla mig nu, Sebastian”, hörde jag Lisa böna, min lilla Lisa som jag känt i så många år.

Aldrig hade jag trott att hon var en sådan pilsk liten tjej och aldrig hade jag ens kunnat drömma om att få se henne naken. Om nu stod hon här framför mig på alla fyra, särade på benen och bad mig att knulla henne! Jag förde ollonet mot hennes grotta och gned det lite mellan hennes våta läppar. Så tog jag kraft bakom och stötte pålen i botten i henne. Hon skrek till av njutning, och för varje stöt jag gjorde gnydde hon högljutt. Jag stötte så hårt jag kunde och efter ett tag ramlade hon ihop och låg platt på magen medan jag stödjande på mina armar fortsatte att stöta med all min kraft. Lisa bara låg och tog emot och fick blandat med stön fram något i stil med: ”Ja, ja! Mmm. Fortsätt! Precis så, Sebastian! Hårdare!”.

Under tiden låg Jasmin bara bredvid och tittade på oss. Efter ett tag av brutalt stötande började Lisa skaka och skrika allt högre: ”Ja, ja, JA, JA!”. Jag la mig ner på henne och tog kraftiga kramande tag i båda hennes bröst, och med all min kraft pumpade jag med stora rejäla stötar min sats in i henne, samtidigt som jag skrek ut den underbara smärtblandade känslan. Så låg vi still ett långt tag, till min lem hade slaknat och dragit sig ur Lisas varma fitta av sig själv. Lisa låg och tittade in i mina ögon ett bra tag innan hon sa: ”Du var mig en jävel, Sebastian”. Jag tog det som en komplimang och sa till båda flickorna detsamma.

Vi var alla tre mycket svettiga och tog oss ett dopp och hjälpte varandra att tvätta varandra helt rena från svetten. Efteråt la vi oss på strandmadrasserna och vilade ett tag. Jag var så utmattad att jag somnade där jag låg, men efter ett tag vaknade jag av att flickorna pratade med varandra.

”Bra att du vaknade”, sa Lisa. ”Lägg dig nu på sidan så skall vi göra det riktigt gott för dig, lilla Sebastian”, fortsatte hon och log. Jag gjorde som hon sa. Jasmin la sig då bakom mig med huvudet nere mellan mina ben. Hon lyfte upp det övre av mina ben och började slicka lite lätt nere vid pungroten. Det gick rysningar genom kroppen på mig och hon började att använda tungan och läpparna över hela pungen på mig. Nu lade Lisa sig med ansiktet framför min snopp som långsamt började bli större igen av Jasmins behandling.

Lisa tog tag om lemmen med handen och började slicka över ollonet med sin sträva lilla tunga. Sedan sög hon in hela kuken i munnen och lät den vandra in och ut. Jasmins tunga lekte vid pungroten, och när Lisa tittade upp mot mig med munnen full tror jag hon kunde se hur jag njöt. Hon började suga snabbare och hårdare och samtidigt blev Jasmins rörelser intensivare. Jag tog tag i Lisas huvud med båda händerna och följde med i rörelserna.

Så vandrade Jasmin bakåt med tungan och började cirkla kring mitt bakhål. Känslan var bedövande, jag skrek till och tryckte Lisas huvud mot mig. Då drog hon tillbaka huvudet så att hon bara hade ollonet i munnen medan hon började runka kuken hårt med handen. Känslan var otrolig, och när Jasmin stack in sin tunga där bak på mig skrek jag till och kände hur det började spritta där nere. Med ögonen spända i Lisas sprutade jag min sperma in mot hennes tunga.

En sådan utlösning hade jag aldrig haft innan, det skrek av smärta och njutning i hela mig. Jag pressade in kuken i Lisas mun och hon fortsatte att suga medan det gick för mig och sedan till den började slakna igen. Samtidigt fortsatte Jasmin med sin tunga där bak. När allt var över låg vi en lång stund hos varandra, jag smekte deras bröst och de lekte med min slaka lem. Jag tackade för det bästa sex jag haft, och de gjorde detsamma. Vi åkte på flera utflykter den sommaren…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *