Jag betraktades som den kanske vackraste kvinnan I vår lilla stad, mitt ansikte var fortfarande flickaktigt med rena drag trots att jag fyllt 40, kroppen var ungdomlig och vältränad, brösten stora på ett naturligt sätt, höfterna förföriskt sensuella och mina ben hur sexiga som helst.

När det här hände bodde jag fortfarande hemma hos min man trots att vi låg I skilsmässa och levde separata liv. Själv hade jag börjat leva ett lite väl ungdomligt liv under den här tiden, varit ute med flera olika unga män, låtit mig bjudas på kokain av två av dom och kanske lite desperat försökt att hitta en ny väg I livet.

Jag visste inte hur mycket min man kände till om mitt nya liv, men jag hade förstått att han visste en hel del. Att han och min bästa väninna Vivianne skulle konspirera för att ställa till så mycket jävulskap som möjligt för mig, det hade jag dock ingen aning om. Men det skulle visa sig sant ganska snart. Anledningen, det fanns en vårdnastvist mellan oss. Vem av oss skulle få vårdnaden om vår femåriga dotter. Vår sextonårige dotter däremot kunde ju själv få bestämma vem av oss hon ville bo hos

Min väninna Vivianne hade dagen innan ringt och undrat om jag ville följa med henne på en fest, en maskerad, och jag hade svarat ja efter att först ha rådgjort med min man

– Gå du sa han, det kan var kul för dig. Och Vivianne är ju med. Då är det ju lugnt.

Maskeraden hade temat SEX. Jag bestämde mig för att ta det på allvar och satte på mig en leopardmönstrad bustier, ett par matchande stringtrosor och stockings, naturligtvis såg jag också till att ta på mig mina allra sexigaste högklackade skor. Jo, jag satte förstås på mig min nya hellånga sommarkappa innan jag sa hej till min man och gick ner till den väntade taxin där Vivianne satt .

Vad tycker du, sa jag och poserade en kort stund med öppen kappa innan jag steg in i bilen. Hon blev alldeles till sig.

– Så där sexig har jag aldrig sett dig, sa hon. Du kommer att göra pangsuccé, skrattade hon.

När jag tagit av mig kappan och gått in festlokalen märkte jag omedelbart att hon hade rätt. Jag hade inte bara ögonen på mig. Alla unga killar försöker bildligt talat slita av mig de tunna kläder jag bar. Jag kände mig smickrad av uppmärksamheten men intalade mig själv att vara försiktig. Låt dom åtminstone inbilla sig att du är ointresserad sa jag till själv medan jag gick runt och visade upp mig från min allra sexigaste sida. Motsägelsefull? Visst men så är jag, en kvinna som gärna visar upp sin sexighet men som ändå är försiktig när det gäller.

Strax efter midnatt när några av gästerna börjat droppa av får jag plötsligt höra att det bjuds på kokain i viprummet. Jag tackar dock bestämt nej. Den drogen hade jag inga planer på att testa igen. En stund senare kommer Vivianne fram och lyfter retfullt på min troskant, pekar och säger vill du inte sniffa kan du lägga det där det känns som allra skönast, på dina mest intima slemhinnor. Det har du ju gjort tidigare, det har du ju själv berättat för mig, ler hon och tittar på mig precis som om hon vill att jag ska falla för frestelsen.

Jag säger till mig själv att jag måste behärska mig. Men så bränner det till och jag känner mig plötsligt så kåt på den upphetsning drogen ger att jag oförfärat tar den sträng av det vita pulvret som erbjuds mig direkt ur en liten plastpåse, på mitt pekfinger.

Jag ser att två av killarna, de två yngsta, två snygga, mycket välbyggda,18-åringar, Peter och Stefan, tittar med stora ögon på mig när jag lyfter på troskanten, sticker ner pekfingret under den och drar det vita pulvret jag blivit bjuden på runt den inre blygden. Jag känner hur ett starkt välbefinnande sprider sig genom kroppen och vet att det snart kommer att övergå i en uppeggande kåthet.

– Glöm vad ni just såg, säger jag till killarna. Det som hände nu har aldrig hänt.
– Du borde tänkt dig för säger Peter. Det där skulle du varit försiktig med. Det var inte kokain, det var något mycket starkare, metamfetamin.

Så lägger Stefan till: Nu kommer du inte att vilja göra någonting annat än knulla det närmsta dygnet. Frågan är bara vilka som blir dom lyckliga killarna säger han och tittar på mig både längtansfullt och lite svartsjukt.

Jag visste mycket väl vad metamfetamin var och hade hört tals om hur beroendeframkallande just den drogen var, mycket mera centralstimulerande än kokainet. Så att tankarna på sex kom omedelbart förvånade mig inte. När jag så ser att Peter drar med handen över sin gylf, liksom för att testa mig, känner jag hur en våg av kåthet sköljer genom kroppen. Vilken läckerbit, tänker jag och börjar omedelbart fantisera om honom. Behövdes det så lite för att jag skulle känna så mycket hinner jag tänka innan jag instinktivt placerar mitt ringfinger snett ner över trosan som en bekräftelse på att jag inte är ointresserad av den typen av förslag.

När Stefan ser det reser han på sig och kommer fram till mig med förnyat mod.

– Vill du hänga med på efterfest, frågar han och ler om än lite spänt.

Jag tittar på klockan och ser att den det redan är morgon. Klockan är nio. Jag vet mycket väl att jag borde gå hem, men känner att det är omöjligt. Istället ler jag och smeker insidan av låren medan jag reser mig upp

– Var är efterfesten då, frågar jag. Hemma hos dig?
– Nej, I gallerian, svarar han.
– Gallerian, undrar jag förvånat.

Stefan ler och sätt sig återigen ner. Under ytterligare någon timme är vi kvar I festlokalen. När påsen med det vita pulvret erbjuds mig igen så tar jag girigt emot. Stefan och Peter tittar återigen lika storögt som förra gången när jag tar pulvret på mitt pekfinger och för det in under troskanten.

– Gud vad kåt hon måste vara, hör jag Stefan säga.
– Jag måste bara få knulla henne, replikerar Peter och stirrar på mig som om jag var det mest åtråvärda han någonsin sett.

När Vivianne strax därefter kommer fram nästan vädjar hon att jag ska följa med henne hem. Hon verkar uppriktigt orolig.

– Jag vill inte att du ska hamna I tråkigheter. Fast du har kanske andra planer, undrar hon oroligt.

När Stefan ser Viviannes ansiktsuttryck blir han orolig att jag ska följa med henne och han kommer återigen fram till mig för att be mig hänga med på efterfesten.

Jag nickar och ställer mig upp och säger, javisst, låt oss gå nu och ha lite skoj, Nu vet ni ju att jag är småkåt.

När Stefan tar mig under armen njuter jag av hans närhet och tar tacksamt emot den andra armen när Peter erbjuder den. Det är en underbar sommarmorgon när vi går längs gågatan, jag låter min sommarkappa fladdra för vinden och tydligt avslöja vilka sexiga underkläder jag har under kappan för de människor vi möter på vår vandringen till gallerian.

– Var det inte hon, hör jag hur någon säger.
– Jo, det var hon, med dom där unga killarna, och bara underkläder hade hon på sig.
– Så hemskt, säger någon.
– Så sexigt säger någon annan.
– Är hon så kåt säger en tredje.

Trots de blickar och kommentarer jag får, skäms jag inte det minsta när vi promenerar fram längs gågatan med armarna runt varandra. Inne I gallerian skymtar jag flera bekanta, någon ler nyfiket mot mig, men jag bryr mig inte om att stanna upp. Inte ens när jag hör min 16-åriga dotter ropa, mamma, vänder jag mig om. Jag lyckas intala mig att jag bara är en del av en fantasi

Killarna för mig snabbt ner för trappan till undervåningen och fram till skinnsoffan som står I mittcirkeln. Jag tar av mig kappan och lägger den på på en stol innan jag sätter mig ned i soffan. Stefan förstår precis vad jag tänker på när han undrar om han får knäppa upp bustiern och smeka mina bröst.

– Men ska vi göra det här, frågar jag lite oroligt. Någon kan komma.
– Det bryr vi väl oss inte om, replikerar han.
– Inte? OK., säger jag och tar själv av mig bustiern, Stefan sätter sig ner och börjar lustfyllt smeka mina bröst.
– Jag har aldrig sett så vackra bröst säger han upphetsat efter en stund. Och dom känns helt äkta.
– Det är dom replikerar jag.

Stefans smekningar får min kåthet att växa I styrka, jag ser också hur han beundrar mina styva bröstvårtor.

– Jag har aldrig sett något liknande säger han, dom ser ut som fingerborgar och är styva som min kuk

Efter att Stefan ivrigt också dragit av mig trosorna sitter jag plötsligt helt naken I soffan och njuter av hans fingerrörelser över min kropp. När jag böjer mig framåt och knäpper upp hans byxor hjälper han själv lydigt till att dra ner dom. Han är helt naken under och hans stora kuk pekar ivrigt och bestämt uppåt, jag tar tag i den och smeker den mjukt och lustfyllt samtidigt som jag kysser honom passionerat på halsen och läpparna under en lång stund.

Låt det bara inte ta slut, tänker jag för mig själv. Så särar jag på benen och ger honom det utrymme som behövs för att han ska kunna komma mig ännu närmre.

Stefan gnyr av välbehag när jag för hans kuk in mot min springa.. Så tränger han in i mig och börjar knulla mig direkt med full kraft. Själv är jag så upphetsad att min orgasm kommer svepandes genom kroppen efter bara någon minut. Strax innan det går för Stefan mumlar han något om hur vacker jag är och hur gärna han vill spruta sin sperma över mina bröst. Så drar han ut kuken och flämtar upphetsat medan han låter mer sperma spruta fritt över mig där jag halvligger i soffan.

– Men hon är ju så otroligt vacker, hör jag plötsligt någon säga någonstans ifrån och förstår att det handlar om mig.
– Men varför knullar hon med dom där killarna här, säger någon annan. Har hon igen smak.
– Hon gillar lamkött, jag har hört det från säker källa, säger en tredje.
– Det är hennes man som ligger bakom, säger en fjärde. När inte äktenskapet funkade bestämde han sig för att försöka göra henne till sex- och drogmissbrukare bara för att få vårdnaden om den yngsta dottern.

Jag tänker inte på någonting annat än satt njuta full ut i det ögonblicket och sträcker mig fram mot Peter som stått och väntat en lång stund bredvid soffan, jag tar tag I hans ena hand samtidigt som jag särar på mina ben igen. Han böjer sig ned och låter sin tunga svepa som en propeller runt min klitoris. När det går för mig för andra gången den dagen skriker jag rakt ut av tillfredsställelse. När jag efter några sekunder återhämtat mig flyttar jag mig närmare honom och tar med bägge händerna runt hans kuk samtidigt som jag böjer mig upp och ivrigt börjar slicka runt ollonet. Han kommer nästan direkt. Sperman flödar runt min mun och över mina kinder.

– Är det hon, hör jag återigen någon säga
– Javisst, skrattar någon annan. Visst är det hon och hon är inte bara den vackraste kvinnan i vår lilla stad, nu är hon också den slampigaste horan. Så kan det gå. Ett rått skratt hörs medan rösterna försvinner.

Själv bryr jag mig inte utan fortsätter att slicka och suga Peters kuk under en lång stund. Först när han ber mig vända på mig och ta spjärn mot soffans karm, slutar jag.

– Vill du ta mig bakifrån, frågar jag,
– Exakt svarar han och tar tag i vardera sidan av min rygg innan han ivrigt skjuter in sin kuk i min förväntansfulla fitta. I flera minuter låter han kuken löpa in och ut tills det går igen för honom och han sprutar sin sats över min rygg.

Så reser han på sig och säger till Stefan att han känner sig rätt nöjd nu. Stefan mumlar att också han tycker det är dags att göra någonting annat. Jag försöker vädja till dom.

– Ni tänker väl inte lämna mig så här, säger jag.
– Jo vi tänker lämna dig precis så, med sperman rinnandes nedför din vackra kropp, säger Stefan tvärt. Det var superskönt att knulla dig, men herregud om min mamma ställde upp på något liknande då skulle jag ju hellre dö.

Killarna vänder sig om, säger ett kort hej och börjar promenera uppför trappan  Plötsligt känner jag den där känslorna av tomhet som kommer efter att kokainet, eller vad det nu var jag fått I mig, lämnar kroppen. Jag blir sittandes i soffan en lång stund och stirrar tomt rakt fram medan jag varsamt tvättar bort den sperma jag har kvar på brösten med en våtservett jag hittat I ena kappfickan. Så hör jag plötsligt snabba steg nedför trappan. Trappsteg som jag mycket väl känner igen. Det är min 16-åriga dotter som oroligt kommer springandes.

– Men mamma vad har du gjort, säger hon både anklagande och oroligt. När hon förstår det som hänt ser hon på mig som jag var en fullständig galning.. Har du knullat här, upprepar hon gång på gång upprört. Och du tyckte det var skönt. Jag nickar och ler lite skamset. Du är ju helt otrolig. Du är värre än någon tjej jag hört talas om. Nu sätter du på dig trosorna och följer med mig hem.

Jag tittar vädjande på henne. Berätta bara inget för pappa, säger jag medan jag drar på mig de små läckra stringtrosorna som dragit så många blickar till sig, när jag var på maskeraden kvällen innan. .

– Du behöver inte vara orolig. Jag tänker inte säga något,s äger hon till mig. Men han vet nog redan om det. Det var ju han som bad mig gå hit och hämta dig.

I det ögonblicket kan jag inte mer än småle åt eländet.

– Värre kan det i all fall inte bli när man är kåt och påtänd, säger jag tyst medan jag tar min dotter i handen och promenerar ut ur Gallerians undervåning via en bakväg.
– Är det hon hör jag en röst säga säga genom skuggorna. Hon som är så jävla sexig.
– Jo det är hon svarar en annan röst. Det var hon som knullade med dom där unga killarna. Och som hon knullade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *