Vi är ett medelålders par som inte har varit gifta så länge men som ändå för ett tag sen beslöt oss för att prova på en trekant med en annan man. En man som då skulle få ha samlag med min fru i min åsyn medan jag låg intill henne och smekte henne. Vi gick därför in på kontaktsidorna på Internet för att se om vi kunde hitta en knullkontakt nu och lyckades efter någon timme få kontakt med en alldeles fantastiskt trevlig ensamstående karl i vår ålder som sade sig vara mycket intresserad av detta trots att ingen av oss är BS.

Vi bjöd därför hem honom på middag en kväll varefter vi alla tre gick in i vårt sovrum, satte på lite skön klassisk musik och klädde av oss nakna för att försöka ha det lite underbart tillsammans. Och härvid lade sig min fru då på rygg medan jag själv lade mig intill henne för att kela med henne, smeka henne över brösten och göra henne fysiskt tillgänglig för karln. Detta genom att stimulera henne lite intensivt med fingrarna där nere så att jag fick hennes slida blöt och vidgad innan han lade sig över henne.

Nu var det dock så att både jag själv och min fru fick något av en chock när den här mannen kom upp till oss i sängen. För han hade en penis som inte var av denna världen. Den var så tjock att det trotsar all beskrivning. Den var inte alls särskilt lång men den hade en omkrets som var något så enorm att det fullkomligt tog andan ur oss båda. Den var helt enkelt hemsk. Vilket chockade mig själv och gjorde min fru så generad att hon blev alldeles olycklig för min skull eftersom jag har en sån otroligt liten penis själv.

Till råga på allt kunde han inte få den erigerad utan den förblev helt slak på honom hela tiden. Något som dock inte omöjliggjorde hans samlag med min fru. Istället gled den faktiskt förvånansvärt lätt och egentligen utan något som helst motstånd in i hennes slida när han lutade sig över henne och hon drog upp benen så att han kunde doppa den i henne.

Vid det här laget var jag själv så chockad att jag knappt visste vad jag sa eller gjorde. Jag bara låg där som ett svartsjukt fån och smekte min hustru över brösten. Och jag kände mig fullkomligt förnedrad när hon av förklarliga skäl inte kunde undgå att förstulet jämföra oss män. Och därefter blev min upplevelse av det hela bara än värre. För när karln började utföra sitt samlag med henne blev hon som tokig.

Trots att hans lem var fullkomligt slak hetsade den henne ändå så till den grad att hon fullkomligt spontant slog armarna om honom och rev honom i håret och över ryggen och betedde sig på ett sätt som hon aldrig någonsin gjort hos mig. Faktum är att hon kom i en sån extas att hon nästan omedelbart fick en våldsam orgasm. Och på det viset fortsatte det sedan hela tiden. Med den konsekvensen att hon fick multipelorgasmer vilket hon heller aldrig någonsin har fått hos mig. Vilket gjorde att han trots sin helt slaka penis kunde ge henne en långt skönare och en långt mer grundlig och ordentlig sexuell tillfredsställelse än vad jag själv någonsin kunnat. Han gjorde henne helt enkelt nöjd och tillfreds på ett sätt som jag aldrig förmått.

När karln lämnat oss var hon dock fullkomligt olycklig och bara grät. För det sista i världen hon hade velat snyftade hon var att jag skulle behöva se hur mycket hon njuter av en karl med en stor penis. Och hade hon bara vetat att den här mannen hade en sån fruktansvärt stor och tjock och väldig lem så hade hon aldrig gått med på att ligga med honom förklarade hon.

För hon kände sig så obeskrivligt olycklig för min skull sa hon eftersom hon naturligtvis insåg hur vansinnigt förnedrande det måste ha känts för mig att se henne njuta så oändligt mycket mer av hans penis än av min trots att den var helt slak på honom. Det gjorde henne så ofattbart ont om mig sa hon. Att jag skulle behöva se att en karl med en fullkomligt slak penis kunde göra det så oerhört mycket skönare för henne och ge henne så mycket orgasm och ett så oerhört mycket mer tillfredsställande samlag än vad jag själv förmår gjorde henne alldeles olycklig för min skull sa hon. Sen vädjade hon till mig att försöka glömma det här och inte gå och tänka på det och plågas av det och låta det förstöra vårt äktenskap. Behöver jag säga att vi inte har planerat några fler trekanter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *