Sedan en vecka tillbaka var det bestämt att Johan och jag skulle möta hans jobbarkompis Alice på uteserveringen i stan, men en halvtimme innan vi skulle ses alla tre, ringde Johan och berättade att han skulle bli sen. Han hade hjälpt sin kompis Krille att bära och köra möbler hela dagen, och det skulle tydligen dra ut på tiden. Jag funderade först på om vi kanske skulle ställa in träffas men Johan sa i telefon att Alice skulle vägra ta ett nej bara för att Johan skulle bli sen…

En bit in på uteserveringen satt en smal tjej med stort svart hår, hon samtalade med kyparen och skrattade så att jag på långt håll kunde se alla hennes tänder. Jag tänkte på vad Johan sagt, Du kan inte missa henne, när jag klev in på serveringen. Jag sicksackade in mellan dinerande par, en familj och ett fyllo innan jag kom fram till bordet där hon satt. Självsäkert men samtidigt tveksam gled jag fram vid hennes sida, och hon slog upp blicken i ett skinande välkomnande. Jag hann inte ens fråga om det var hon förrän hon log välkomnande om bad mig sätta mig ned. ”Johnny!” ropade hon med ljus, nästan skärande röst, efter kyparen som precis lämnat bordet. Hon viftade med armen och fick hans ögonkontakt. ”Tar du hit en öl till, är du gullig!”

Hon vände sig snabbt om mot mig och sträckte fram handen för att skaka min hand i ett bestämt slag. ”Alice” sa hon med klingande röst och såg på mig med sina bruna ögon. ”Och du heter Moa” sa Alice och stal min replik. ”Johan har berättat så mycket om dig!” fyllde hon i och skrattade, tydligt berusad fastän klockan inte ens var sex på eftermiddagen. Vi kom snabbt igång med snacket, och pratade i mun på varandra medan vi hinkade öl, och snart var klockan redan åtta. Johan hade haft rätt. Vi var väldigt lika.

”Du” sa Alice till slut. ”Ska vi kila vidare in på Sportbaren? De har dansgolv och vi kan ju möta upp Johan där istället.” Jag ryckte på axlarna. ”Visst!” Så visslade Alice till sig sin kompis Johnny, kyparen, för säkert sjätte gången på två timmar, men den här gången bad hon om notan.

Vi gick arm i arm de tjugo metrarna till den närliggande nattklubben och fick båda visa upp våra leg för att komma in. ”Vill du se nåt mer än leget” flirtade Alice med dörrvakten, jag skrattade och knuffade till henne så vi hamnade innanför dörren. På väg ned för trappan till dansgolvet kollade jag mobilen, ett inkommet sms från Johan. Han skrev att han skulle bli ännu senare, om han ens skulle hinna ut. Jag suckade men släppte det snabbt, jag hade faktiskt ganska roligt tillsammans med Alice.

Inne på krogen var det fullpackat med folk, det var inte en enda människa jag kände igen, vilket inte var så konstigt eftersom Johan och jag knappt bott i staden ett år ännu. Alice och jag trängde oss igenom folkmassorna och fram till ett bord där vi klämde oss ned på en och samma stol. Vi satt nära varandra och som av en händelse hamnade hennes vänsterhand på mitt knä. Hon skrattade sitt varma, rungande skratt och klappade mig på låret var på hon reste sig och nickade mot baren. ”Jag bjuder, vad vill du ha?” Jag lyfte på ena ögonbrynet. ”Två öl!” ropade jag för att höras genom den dunkande musiken. ”Eller du, förresten, en öl bara. Johan verkar bli ännu mer sen.” Alice slängde med håret och blinkade mot mig då hon vände och försvann bort mot baren. Det verkade inte störa henne att det bara skulle vara hon och jag en stund. Jag suckade av lättnad.

”Är det okej med dig att Johan kommer ännu senare” frågade jag henne då hon kom tillbaka. Jag fick nästan ropa i hennes öra för att hon skulle höra mig genom sorlet av technomusik. ”Ja för fan!” ropade hon tillbaka. ”Är det okej för dig då, tjejen?” Alice lade huvudet på sned och tittade prövande på mig medan hon med sin fria hand försiktigt smekte mig, vad jag trodde var vänskapligt, på låret över de korta, ljusrosa shortsen. ”För du är väl inte rädd för lilla mig?”
”Jag har varit med om värre!” skrattade jag kort och drog handen genom håret. ”Ska vi slå vad” flinade Alice och blinkade snabbt. ”Va?” ropade jag, fastän jag hörde vad hon sagt. Alice log mot mig och klunkade ur den gröna glasflaskan.

”Det här är min låt” utbrast Alice i falsett då klubbens dj växlade skiva. Alice hoppade upp från barstolen med vilt uppspärrade ögon. ”Vi måste dansa, Moa!” skrek hon, fattade mig hand och plogade sig en väg genom folkmassan fram till mitten, med mig i släptåg. Alice var kanske liten i kroppsformen, men ack så kaxig, och hon hade jäkligt vassa armbågar, tydligen. Till den vilda diskomusiken dansade vi mittemot varandra, jag fortfarande med min hand i hennes, hon hade inte släppt mig. Vi dansade snart med armarna runt varandra, som bara tjejer gör, och jag kände hennes hand vila på ryggen under min tröja. Den vilade fast mot mitt skinn och jag såg rodnande ut över dansgolvet. Så mycket folk. Skulle vi komma isär här inne skulle jag aldrig kunna hitta igenom henne.

Till slut var det så fullpackat med folk, och så svettigt, att vi ställde oss framme vid baren. Alice var tyst, för omväxlings skull, och såg tankspritt ut över dansgolvet. Utan att jag ens lade märke till att hon röde sig så stack hon in två fingrar i byxbenet på mina shorts. Jag ryckte till. Hon smekte min troskant med fingerspetsarna samtidigt som hon log frånvarande och smuttade på sin drink. Med stora ögon såg jag på henne, men hon slutade inte, utan hon fortsatte smekta min ljumske medan hon retsamt såg åt ett annat håll. Herre gud, vad höll hon på med? Skojade hon med mig? Hennes beröring fick min kropp att skälva och just i det ögonblicket gled hennes ena finger innanför trosan. Hon skojade inte. Hon vände långsamt på huvudet och såg på mig. Jag blinkade snabbt med gråmelerade ögonlock. Med blicken fäst vid mitt ansikte lät hon sitt pekfinger glida in, och ut ur mig.

Jag såg mig omkring, flyttade mig lite så jag breddade mer med benen och hennes direkta beröring av min klitoris fick mig att skaka lätt. ”Du” andades jag i hennes öra. Hon stirrade på mig med läppglasglittrande halvöppen mun, väntade på domen. Jag harklade mig. ”Ska du med på efterfest?”

I en dimmig taxi gjorde vi sällskap hem till mig och Johan, och jag ringde för att förvarna honom på vägen. ”Vi kommer nu” fnittrade jag med Alices hand kittlande bakom ryggen. ”Och vi är ganska tankade” väste Alice och exploderade i skratt. ”Ja, du hör ju” sa jag i telefonen och fnittrade. ”Ta på dig dina snyggaste kalsonger, Johan, för vi vill ha en dansuppvisning när vi kommer” hann Alice gapskratta i luren innan jag la på. ”Herre gud, han kommer inte släppa in oss” skrattade jag, och taxin svängde in på vår gata.

Som skolflickor sprang vi upp för trapporna till lägenheten och ramlade in i hallen med ett brak. ”Honey, Im home” vrålade Alice och skrattade så hon tjöt. Johan tittade fram genom dörren från vardagsrummet. ”Alltså, förlåt” sa Johan då han kom för att möta oss. ”Det tog skitlång tid och när vi väl var klara så visade det sig att Krille hade ett piano på övervåningen som vi var tvungna att bära ner och…” Alice kastade av sig skorna och avbröt honom. ”Men Johan, tyst, vad tråkig du är. Ta och drick ifatt oss nu istället. Snacka om att du ligger efter!” Så vände hon sig mot mig. ”Var har ni spriten?” Alice och jag trampade tillsammans ut i köket och Alice började böka med flaskor och glas. ”Vi blandar en stadig grogg åt Johan så han kommer ikapp”, viskade Alice i ett fniss och gav mig en snabb puss bredvid munnen medan hon hällde upp vodka och redbull i ett highball-glas.

Vi sjönk ner i soffan, tillsammans alla tre och skrattande skålade vi och klickade runt bland några klipp på youtube. Johan gjorde sitt bästa för att lyda Alice och dricka ikapp, och var snabbt färdig med sin första grogg. Han kilade ut i köket efter en ny precis då Alice lutade sig mot mig och väste i mitt öra. ”Har du kysst en tjej nån gång?” Jag skrattade. Skämtade hon? Antagligen inte. Jag svarade att det hänt ett antal gånger, men Alice skakade på huvudet, synbart berusad. ”Det tror jag när jag ser det” och så satte hon näsan i vädret och förde sitt grogglas mot munnen. ”Jaså” sa jag kaxigt, ”du tror mig inte, eller vill du bara hångla upp mig?” sa jag skämtsamt.

Alice svalde drycken, ställde ner glaset och såg på mig. ”Båda” skrattade hon och slog ut med händerna. Utan att tveka böjde jag mig mot henne och pussade henne på munnen, lät läpparna glida isär och våra tungor möttes. Hon var hungrig. Intensivt kysste hon mig, slickade mina läppar och suckade djupt efter andan då hon hann andas. Jag lät mig ryckas med och tryckte mig närmre henne, vilket fick henne att ta ännu ett steg, och lägga armen om min hals. Jag rös av välbehag.

Johan gick förbi oss, som vanligt, och satte sig på sin plats i soffan igen. Han hade varit med om det här tidigare, men det kändes annorlunda än de andra gångerna jag hade hånglat upp en tjej på fyllan. Det pirrade den här gången, och det kändes i rummet, som elektricitet.

Alice tryckte mig ifrån sig, torkade sin mun med baksidan av handen och nickade mot Johan. ”Får jag… se dina bröst” frågade Alice med hes och plötsligt låg röst. Jag log mot henne och sedan mot Johan, han hade visst berättat om min operation.

Så reste jag mig upp och med ett handsvep drog jag av mig t-shirten. Mina bröst tittade ut i full frihet, droppformade och ganska tunga, men det behövdes ingen bh här inte. Alice kändes äta mig med blicken. Hungrig efter fler av hennes kyssar lutade jag mig framåt, lät mina bröstvårtor möta hennes knoppar som stod rakt ut i hennes lilla bomullslinne. Hon drog efter andan och nästan kastade sig fram över mig, kysste mig med hela munnen, tunga och tänder. Alice tog tag i mina bröst, ett i varje hand, och klämde dem så hårt att jag var rätt att implantaten skulle spricka. Hon stönade medan vi kysstes. Andfådd drog sig Alice tillbaka, med stora blöta ögon och vidöppen mun. Hon doftade socker och sprit efter alla drinkar hon hällt i sig tidigare under kvällen. Hon fumlade med axelbanden och små, runda bröst med ljusbruna, styva vårtor blottades då hon drog linnet över huvudet. Johan satt på soffkanten, längst bort, och såg storögt på med handen över kuken som bultande i hans byxor.

Med tungan i Alices mun trevade min hand över till Johans buktande bula. Jag knäppte upp knapparna och grävde fram hans kuk ur jeansen. Så slet jag mig från Alices mun och böjde mig ner över Johans kuk, kysste hans rot. Han log mot mig, försiktigt och med undran, medan han smekte mig över håret. Alice såg storögt på då jag dök över Johans mandom, arbetade honom med både händer och mun. Hon närmade sig och tittade på över min axel.

”Få se” sa hon till slut, där hon satt i soffan med ena handen masserande om sitt underliv. Det värkte i henne. Jag knuffade upp Johan på golvet och hans byxor sjönk till golvet. Som förhäxad av hans stora nyrakade kuk föll hon ned på knä framför honom och så sträckte hon fram handen för att känna på den, som för att övertyga sig om att den var riktig. Hon tittade upp på mig med sitt busiga leende. ”Du är en lycklig tjej, det ser ju jag det.” Johan skrattade hest och nervöst, och jag log mot dem. Alice tog med försiktig hand tag om kukstaftet och klämde lite på det, och började dra förhuden fram och tillbaka, långsamt. Så sträckte hon ut tungan, smakade på hans ollon, och så sneglade hon på mig med stora ögon och ett lurigt leende. Utan att kunna hindra mig själv gled jag ner på knä intill henne framför Johan. Girigt gapade hon över kuken och började suga honom. Hon daskade kuken mot tungan i sin vidöppna mun. Det rann saliv om henne. ”Du smakar gott, Johan” sa Alice i ett brett leende, och så gled hennes blick över till mig, och fick något allvarligare i ögonen. ”Hur smakar du, Moa?”

Innan jag hann uppfatta vad som hände vände sig Alice mot mig och tvingade ner mig på rygg på det kalla parkettgolvet, för att rulla över mig på mage. Jag låg stödd med armbågarna mot golvet och med rumpan i vädret medan Alice krängde av mig både shorts och trosor i samma svep.

Hon satte sig på knä mellan mina utspärrade ben och särade skinkorna med båda händerna. Hon öppnade munnen och lät en sträng varm saliv rinna ner mellan mina skinkor. Hennes tunga följde genast samma bana som saliven runnit. Från svanskota, ner i buktningen och vidare ner i dalen mellan mina varma, runda skinkor. Alice gav mig ett långsamt slick genom hela skåran mellan hålen. Hon släppte taget om min ena skinka och lät pekfingerspetsen glida ner över min anal, vidare ner över slidan. Där vände hon och lät pekfingret leta sig tillbaka till min bakre pussmun. Hennes pekfinger fick där sällskap av långfingret och med sammanpressande fingrar trycktes hennes fingerspetsar in i mig. Jag drog efter andan och kunde känna Alices varma blick i min rygg. Hon spottade igen, gav mig mera saliv och fler fingrar. Johan stod nu på knä framför mig och drog sin förhud, långsamt och masserande, upp och ned, medan han såg Alice penetrera min stjärt med fingrarna. Hon slutade efter bara ett par minuter, på eget bevåg, och gav Johan en bestämd blick.

”Knulla henne i röven Johan” andades Alice andfått. ”Jag vill se dig knulla henne i röven.” Johan sökte min blick men jag stirrade bara rakt fram på hans stora stånd som bara kändes växa för var minut. Han makade sig in mellan mina ben och daskade sin kuk över min öppning och det plaskade nästan av safter. Alice knuffade vänskapligt men bestämt omkull mig så jag kom runt på rygg igen. Johan tog plats och höjde mina ben med ena handen i ett fast grepp om mina anklar. Jag hann bara ta ett andetag innan Alice, utan att som tidigare fråga om lov, gränslade mitt ansikte och Johan i samma stund trängde in i min rumpa. Det gick trögt och Johan var försiktig, som vanligt, men Alice hetsade honom. ”Hårdare” flåsade hon med min mun som omslöt hennes underliv. ”Knulla henne hårdare!” Snart gled det på bra för Johan, jag hade slappnat av nästan helt och Johan gled in och ut obehindrat, men det trängde fortfarande alldeles för skönt för honom. Han stönade högt för varje inskjut i mig, och han var ovanligt hårdhänt. Jag gungade till hårt av varje inskjut.

”Gillar du det här, älskling” stönade Johan. Mitt anus slukade hans stora, ådriga kuk och jag kunde bara nicka vagt, med Alices fitta tryckt mot mitt ansikte. Jag särade försiktigt hennes blygt och borrade in tungan i hennes varma slida. Hon smakade lite salt, svettig sen vår dans, blandat med hennes safter. Alice gnydde och stönade högre och red mitt ansikte, tryckte gungande sin fitta mot min arbetande tunga samtidigt som hon hårt knådade sina små flickbröst. Efter ett sista skrik sjönk hon ihop över mig och blev liggande på mage över mitt ansikte, fortfarande krampande. Jag trodde att jag skulle svimma av syrebrist innan hon till slut kravlade sig upp på fötter igen, fnittrig och rödblossig.

Jag hävde mig upp till sittande läge och gav Johans kuk en lång, djup kyss. Så ledde jag honom bakåt, fick honom att sätta sig och sedan lägga sig på rygg framför mig. Jag klättrade upp på Johan och började rida. Jag höjde mig så pass att bara ollonet var kvar i mig, varpå jag satte mig med bestämda rörelser och lät hans kuk slå i botten av min slida. Alice stod på knä intill mig och höll mig om brösten, kysste mina axlar och nyckelben. ”Alice” viskade jag. Hon såg frågande på mig. ”Gillar du att bli slickad?” Hon sken upp och nickade. ”Ta chansen då, knulla honom i ansiktet” sa jag, aningen högre, och nickade mot Johan som låg med armarna bakom huvudet. ”Sätt dig” bad jag henne.

Samtidigt som Alice skulle sätta sig över Johans mun ökade jag takten, det verkligen klappade hårt och högt då vi slog ihop. Johan stönade högt mellan Alices blygläppar. Det dröjde inte lång tid innan Alice kom igen, Johan var snäppet mer välutbildad inom oralsex på tjejer än vad jag var.

”Ska vi byta” mimade Alice från Johans ansikte. Hela hans ansikte glittrade av hennes slidsaft och det stack i mig av kåthet. Aldrig hade jag kunnat tro att jag skulle bli kåt, inte ens i närheten av så här kåt, av att se Johan med någon annan. Men det var något särskilt med Alice. Jag kände mig trygg med henne. Eller bara kåt. Helt sinnessjukt jävla kåt gjorde hon mig. Så jag överlät min plats på tronen till Alice…

Hon satte sig med benen brett isär över honom, och sänkte sig sakta, andlöst, över honom. Alice drog med bestämd hand isär blygdläpparna och sänkte sig medan jag riktade kuken mot hennes öppning som glittrade av slidsaft. En droppe föll ner över Johans ollon och hans kuk pulserade synbart. Jag såg mot honom och log då jag kände Alices varma öppning möta ovansidan av min hand. Johan slöt ögonen och lutade huvudet bakåt i ett snabbt kast.

Jag kom helt bort mig och glömde bort att vi skulle ha bytt plats, Alice och jag. Jag blev förtrollad, fastade i deras samlag. Johan verkligen pumpade henne. Han tog ett rejält grepp om hennes skinkor som han omväxlande kramade och drog isär. Alice började känna av kittlingarna i kroppen för tredje gången i kväll och med upprepade, korta, mjuka stön gick det för henne i en lång orgasm som skakade hennes späda kropp. Johan fortsatte då att stöta på, ännu hastigare. Han nästan slet hennes kropp fram och tillbaka, upp och ned, över sin svullna kuk. Då Alices orgasm var över gled hon, nästan osynligt av honom, och skakade i små efterkramper på golvet. Johan sträckte armarna mot mig, viskade hest och hetsigt ”kom älskling, kom, kom”, så jag kröp över till Johan och satt upp på honom, än en gång. Aldrig hade jag känt honom så hård innan. Han kände så levande. Vild.

Med en intensiv känsla av sprängande kåthet drog jag mig högt upp på hans kuk, lät den känna en kort sekund i den varma lägenhetsluften. Sedan tryckte jag mig ned, med ett spänt underliv, och kände mina tighta slidväggar motvilligt pressas åt sidorna för hans stora kuk som trängde in i mig. Johan gav ifrån sig ett högt ”aah” och nästan tappade andan då jag släppte efter och hans stora kuk utan hinder gled rakt in i mig och slog i botten.

Alice var tillbaka igen. Nu med två fingrar i min fitta, synkad med Johan penetrerade hon mig. Snart blev det tre fingrar. Jag kände mig sprickfärdig och hela kroppen blev tyngdlös. Johan höll ett hårt grepp om mitt högra bröst med sin högerhand, och vänsterhanden höll han kupad under Alices fitta medan han pullade henne med långfingret. Jag bet mig hårt i läppen för att inte skrika av vällust, av både det jag såg och det jag kände. Vilda hästar hade inte kunnat få mig att sluta rida den sköna kuken och fingrarna i det ögonblicket.

Jag böjde hela kroppen bakåt och i ett skrikstön kom jag i en orgasm så väldig att jag tappade fattningen. Johan kunde inte hålla tillbaka då jag krampade runt honom, så han drog sig ur och pumpade frustande ur sig sin kladdiga, varma sats av sperma över mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *