Johan och jag hade varit tillsammans i tre år. Vi hade bott i Karlstad tillsammans i två och ett halvt, varit med om både med- och motgångar och haft ångande bra sex sedan första natten tillsammans. Jag var kär i honom, över huvudet förälskad, och han var lika galen i mig, om inte mer. I februari 2006 flyttade vi till Halmstad, där hans släkt fanns, hans hemstad och gamla vänner. Vi ville prova något nytt, upptäcka nya platser, nya saker, nya vänner.

Efter inflyttningsfesten i vår radhuslägenhet rullade allt igång, våra jobb, eller ja, i alla fall Johans jobb på elektrikerfirman. Mina kommande tre år av studier på Halmstads Högskola skulle starta till hösten och till dess skulle jag vara en bortskämd, och väldigt uttråkad, hemmabrud. Oftast var jag trött och lat. Att inte ha något att göra på dagarna gjorde mig utmattad, vilket gjorde Johan less. Det var i början ett rent under att han inte tappade tålamodet och gick sin väg. Men han väntade, för han visste att det skulle ordna sig.

Vi kom att bo i samma stadsdel som Johans barndomsvän Richard, en välbyggd, mörkblond kille med en stor portion humor, en grov jargong och ärliga ögon. Johan och Richard hade varit bästa vänner sedan de bar blöjor och lekte med Transformers, till dags dato då Johan gått klart sin utbildning till elektriker och flyttat till radhus med flickvännen. Richard hade inte flyttat till Halmstad för något jobb eller några studier, han stack hem igen, från jobbet och lägenheten i Stockholm då hans tioåriga förhållande med Klara tog slut. Han åkte hem igen, till trygga Halmstad och dess varma gator. Richard hade fått flytta in hos mamma och pappa igen, skyfflat in sina möbler i garaget och sova i sitt gamla rum, vilket Richards pappa Mats kallade ”kontoret” där det fanns en säng och en dator. Så Richard hängde mest hemma hos oss, både dag och natt.

Det började som en kul grej.

Något som jag och Johan, min pojkvän, hade pratat om, mest på skoj, många gånger innan. Mest på fyllan, men där det ändå legat något bakom hela tiden. Något kittlande, något förbjudet och spännande.  Vi hade kollat kontaktannonser24 nån gång men inget mer. Sen råkade det bara bli Richard…

Det var en måndag precis efter jobbet då Johan och Richard mötte upp mig på parkeringen i Forden efter kvällspasset. Med väskan på axeln sprang jag över vägen och hoppade in i bilen. Jag huttrade och satte mig tillrätta i baksätet, med Johan vid ratten och Richard intill i passagerarsätet.

”Vi tänkte lyxa till det med Mc Donalds” började Johan och log i ett vittandat leende. ”Ja, eftersom det är måndag och allt” skrattade Richard. Jag skrattade och kastade ifrån mig väskan bak i skuffen. ”Ja, det ser väl jag det att det är något särskilt på gång… du har ju strukit din skjorta dagen till ära!” flinade jag och tillade ”Eller, det är väl din mamma som har strukit den!” Johan skrattade högt och Richard boxade mig vänskapligt på armen.

Efter snabbmatsbesöket tog vi en snabb sväng in på köpcentret och sedan körde Johan bilen hemåt igen, med bagageutrymmet klingande av ölflaskor. Vi hann knappt stänga bildörrarna efter oss innan Johan och Richard med hjälp av en tändare öppnat två flaskor och skålat. ”Skål för…” började Johan. ”Att det är måndag, såklart” fyllde Richard i och skrattade så det skar i den kalla eftermiddagsluften. Med två lila bolagskassar var gick vi snabbt mellan bilen och lägenheten.

Uppe i lägenheten packades kylen full, Spotify drogs igång med hårdrock blandat av metal och döds, och whiskeyn ställdes fram på bordet. Vi satt tillsammans i vardagsrummet en stund, pimplade öl och vin medan vi lyssnade på musik och såg ett ljudlöst avsnitt av Simpsons på tvn.

Killarna satte sig i köket med en varsin öl medan jag klädde av mig och klev in i duschen. Jag stod länge under vattenstrålarna, tvättade håret och kroppen och sträckte mig efter min hyvel för att, ja, fixa till lite. Min mens var precis slut och jag hade bestämt redan på morgonen att Johan skulle få sig en omgång så snart jag hade kommit hem från jobbet. Sen om Richard skulle sova över i gästrummet spelade mig ingen roll. Dessutom skulle Richard säker uppskatta lite liv i rummet intill, det var ju inte direkt första gången det hände. Jag log för mig själv, och vinet, eller om det var sexscenen i mitt huvud, gjorde mig blossande varm om kinderna.

När jag efter en timma kom ut ur badrummet igen var Richard synbart packad och halvsov nästan intill Johan på trästolen ute i köket. Med endast en handduk över brösten log jag mot dem, och båda log tillbaka. ”Viiisa pattarna” sluddrade Richard som fick en snabb men lekfull smäll av Johan. Jag skrattade och gick till garderoben för att klä mig.

Ännu en timme senare, dubbelvikta av skratt fick Johan och jag med samlad kraft försöka bära in Richard till sovrummet och kasta upp honom på sängen. Som i trans, eller ett djupt stadie av fylla, satte han sig på sängkanten och klädde av sig helt, för att sedan bara luta sig tillbaka och somna, med rumpa och rygg i sängen och fötterna på golvet. Johan kunde inte låta bli att skratta.

”Ja, ja, ska vi också lägga oss” menade Johan och höll om mig bakifrån där vi stod intill sängen. Jag nickade. Vi gick runt 200-sängen till andra sidan och började klä av oss. Medan Johan knäppte upp sina byxor lät jag min kjol falla till golvet. ”Johan” viskade jag och log medan jag barnsligt tvinnade en hårslinga mellan fingrarna. ”Mmhm” sa Johan menande och blinkade med ena ögat mot mig. ”Inga trosor, minsann. Stygga, olydiga älskling…” och så skrattade han.

I sängen lade vi oss i sked, jag framför och Johan bakom. Det var mysigt med Johans söta whiskey-andedräkt i nacken och hans varma armar runt mig.

Jag tror att jag hann somna, men vaknade yr med Johans fingrar cirkulerade under min navel. Direkt blev min andning tyngre och jag pressade min rumpa mot hans kön. Han var hård. Jag kunde känna att han log. Han visste hur jag älskade smekningarna under naveln, inte alldeles för långt från det känsligaste på min kropp. Jag fick gåshud och mina bröstvårtor styvnade direkt.

Johan nickade försiktigt menande åt Richards håll och jag vände sakta huvudet. Richard sov inte längre. Richard låg på sidan, i mörkret, naken och såg på oss, helt ogenerat. Johan log, nickade mot Richard, som log och nickade tillbaka. Det rörde sig under hans täcke, och det stack till i mig av upphetsning. Johan såg på mig och log stort, och klämde hårt om ett av mina bröst, smiskade det med handen. Jag kved av både snabb smärta och njutning. Han bet sig i läppen och stönade då han la över mig på rygg och drog upp mina ben i luften framför sig. Johan gav ett en stönande pust i samma ögonblick som han lät sin hårda, ådriga kuk tränga in mellan mina våta blygdläppar.

Med ben bubblande av mjölksyra på Johans axlar sträckte Johan sin hand efter min, fångade den, och ledde mig vidare till en varm, bultande kuk. Richards kuk. Med gapande, förvånad mun såg jag upp på Richard som lät blicken glida från min hand till att möta mina ögon. Mina slidmuskler kramade runt Johan som pumpade mig, och som med stora, upphetsade ögon iakttog min hand runt Richards kuk. Richard var inte större än Johan, men inte heller långt ifrån. Men Johan var i det större laget, jag hade inte väntat mig något annat. Jag kände att Johan tryckte på mera, kände hur han styvnade upp hårdare än innan. På något sätt kändes han ännu större än vanligt, mer blodfylld.

Jag såg oss i helfigursspegeln på väggen och det ryckte till i mig. Det jag såg i spegeln liknande alla trekanter jag sett på internets många frivola sidor. Nu var det jag. Vi. Gud, så kåt jag blev. Jag tittade på Johan via spegeln. Johan, som med bestämd blick och ett fast grepp om mina höfter rytmiskt förde sin kuk in och ut ur mig. I sovrummets mörker kunde jag fånga Johans gråblå ögon som med stora ögon och halvöppen mun beskådade Richard. Mina ögon vandrade vidare över till mannen som på knä satt framför mig i sängen. Jag såg min egen hand som höll hårt men varligt om Richards ådriga, slätrakade kuk och drog hans förhud fram och tillbaka, i olika tempoväxlingar. Jag såg Richard i spegeln, med tunga axlar, avslappnat hängande armar och vidöppen mun. Hans bröstkorg rörde sig djupt efter andan och jag fick för mig att jag kunde se hans heta puls.

Med bestämd fattning rullade Johan över mig på sidan och sträckte ut handen för att vända mig om. På alla fyra, djupt svankande, gapade jag lydigt, kastade bak håret och såg Johan i ögonen. Han daskade mig med kuken över ansiktet upprepade gånger innan han med tumme och pekfinger drog bak sin förhud och körde in kuken i min mun. Bakom mig satt Richard i sängen och jag kunde med en snabb blick se att han onanerade upphetsat då Johan penetrerade min mun.

Med stjärten högt uppskjuten, med munnen full av Johans penetrerande varma kuk, in och ut i min mun, kände jag snart Richards tumme mot min anusöppning, masserande. Och hans pekfinger och långfinger masserande runt min slidöppning. Hans långfinger gled upp mellan mina blygdläppar, precis upp till klitoris, och där vände han, ner till min glödande slidöppning igen. Retfullt, både för honom och för mig, men jag antar att han ville reta sig själv en aning mer än mig. Jag såg hans skugga på väggen då han sjönk ner på ena armbågen och satte tungan mot mitt lår, för att sakta och darrande bana väg mot min slida. Hans andedräkt fick vartenda hårstrå på min kropp att ställa sig rakt upp. Med mjuka läppar, fladdrande tunga, sin haka och med ena handens fingrar började han tillfredsställa mig där jag stod på alla fyra, gapande över Johans kuk som med hårda rörelser slog emot mitt svalg. Han förde in två fingrar i min ena mungipa, bände min mun vidöppen.

Richard gick ut hårt, lät tungan snabbt glida in och direkt ut ur mig, för att sedan slicka min ena ljumske och med läpparna greppa tag om min klitoris. Jag tappade balansen, men tog mig upp på alla fyra igen.

Så försvann Richard plötsligt bakom mig, jag tappade kontakten mellan hans tunga och min hud. Skuggan på väggen rörde på sig, på knä makade den sig närmre. Jag kunde se att hans kuk stod resligt precis bakom min rumpa.

Med ena handen runt Johans kuk, och den andra i madrassen såg jag upp på Johan. Men Johan såg inte mig. Han stod och lät kuken glida in och ut ur min mun, häftigare och ryckigare än innan, medan han var fullt upptagen med att iaktta sig barndomsvän, sin bästa och närmsta vän, bestiga sin egen flickvän…

Jag knep ihop mina blöta läppar över gömda tänder, och det tog emot för Johan att komma in i min mun. Han gled, sakta, sakta, sakta in mellan mina rosa läppar och med ett hårt, snabbt juck var han inne i munnen med sin stolta, benhårda kuk. Johan gav ifrån sig ett högt stön och slet tag i mitt hår så jag tappade fattningen med händerna från madrassen. Jag bröt en nagel då lakanet jag hållit hårt slets ur mina händer. Så flämtade jag till och då, just då sköt Richard in hela sin kuk i mig, utan förvarning. Han fångade in mina handleder, höll dem bakom min rygg, liksom ett par tyglar, och knullade mig utan vett och utan sans. Johan knullade mig hårt i munnen, jag fick skjuta ut tungan utanför munnen för att inte använda tänderna mot hans lena kuk då jag försökte hinna andas mellan de djupa kukdoppen i min mun, ner i mitt svalg. Min saliv rann ner över Johans kuk, över hans pung, ner mellan hans skinkor. Den kladdiga, tjockare saliven, från långt ner i halsen, nästan flödade ur min mun. Jag kunde inte röra mig mer än hur de förde mig – Fram och tillbaka, upp och ner. Den annars så vräkiga och högljudda Richard var helt tyst, bortsett från hans djupa andhämtning och flåsanden. Han sköt ut små pustar, små stön, mellan sina slutna läppar, då han med all kraft tryckte på mig bakifrån. Jag ville skrika, av både plåga och vällust, men hindrades av Johans stånd som fyllde hela min mun och långt bak i halsen. Jag fick bara fram korta ”ah” under den hundradel som Johans kuk var ute och vände mellan mina läppar.

Med stora ögon såg jag på Johan, från knähöjd, och torkade munnen med baksidan av handen. Nu var jag så kåt att jag nästan hyperventilerade och kände mig svimfärdig. Jag ville ha kuk. Båda kukarna. ”Ge mig allt ni har” flämtade jag.

Johan knuffade direkt till mig så jag ramlade omkull på sidan i den mjuka sängen, överfylld av prydnadskuddar som jag inte ens lade märke till. Jag hann knappt upp på alla fyra igen, flåsande, innan Richard hade satt sig i sängen med ryggen mot väggen, och slet tag om mina överarmar för att direkt med hjälp av Johans brännande varma och starka händer lyfte upp mig i sitt knä. Jag sjönk ner över Richards kuk, stönade högt av överraskning och lust, och började genast rida honom, fartfyllt. Mina varma bröst guppade upp och ner precis i näshöjd för Richard, han grep tag om högerbröstet, hårt, och jag kunde se Johan i ögonvrån då han närmade sig mig bakifrån.

Med fuktiga händer höll Richard isär mina skinkor medan Johan makade sig in bakom mig, med knäna mellan Richards lår, och drog sitt heta, blöta ollon över min bakre öppning. Jag lutade mig framåt över Richards bröst, med en kropp som darrade av spänd förväntan. Två släta drag med kuken över min öppning och Johan kunde inte hejda sig längre. Som fullständigt otyglad lutade han hela sin kroppstyngd framåt och med ett hårt grepp kring Richards axlar drog han till, snabbt och hårt, och trängde med ens riktigt djupt in i mig. Jag skrek högt, och bet mig själv i armen för att kväva skriket av smärta och… en överväldigande upphetsning som strålade ut från mitt underliv. Båda mina sängkamrater frustade som om de sprang maraton, samtidigt som de okontrollerat, satte på mig i olika hål. Johan höll mig nu runt brösten, hårt, och Richard höll ett järngrepp runt mina skinkor då han förde mig upp och ner över sin blodfyllda, dunkande kuk. Trots att jag satt som i ett skruvstäd, helt fast, försökte jag gunga, rida, guppa, ja, göra vad som helst för att få mera, till ingen nytta. De kunde inte göra mer än de gjorde nu, de knullade mig, fullkomligt otyglat och utan förbehåll, hejdlöst.

Det värkte i mig, bultade och nästan brann från min fitta då jag kände de första elektriska stötarna pulsera genom min kropp. ”Hårdare” hörde jag mig själv skrika. ”Hårdare!” Min röst skar sig, och jag kom. Jag skakade okontrollerat, som ett asplöv, mellan dem. De lydde mig och gav mig vad jag bad om – hårdare. Som om jag var utanför min kropp kunde jag höra mig själv skrika, nästan yla, och jag krampade runt de två kukarna som penetrerade mig. Hela jag skakade, jag visste inte var jag skulle ta vägen och det blev suddigt framför mina ögon, mörkgrått, svart. Då skrek jag, rakt ut, utan en tanke på våra vägg i vägg-grannar, och Johan lade en våt, varm hand hårt, nästan våldsamt över min mun. Jag kände både smak och doft av min egen våta slida då jag öppnade munnen för att försöka få luft mellan mina kvävda tjut. Det svartnade för ögonen igen och det enda jag kunde höra var deras andetag, blöt hud som kraftfullt och våldsamt slog mot blöt hud, oregelbundna stön från två mansmunnar och mitt eget hjärta som kändes vara på väg ut ur bröstkorgen.

Johan andades så djupt och hetsat att jag trodde hans lungor var nära att explodera, precis som den utlösning som vid det här laget säkert brände hårt i hans pung.

Richard drog sig oväntat ur mig, oförmögen att hålla befäl över sina egna kroppsvätskor, och upprepade, tjocka strängar av varm, klibbig sperma landade över mina bröst.

Johan penetrerade mig ursinnigt, på bristningsgränsen, med ena handens fingrar långt nere i min hals då han slet sig ut ur mig för att pumpa ut sin säd på min mage där den blandades med Johans varma sperma. Min vänsterhand gled upp och smekte runt i sperman på min mage och över mina bröst. Det luktade varmt, sött och salt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *