Jag kom lite sent till gymmet, var där vid kvart över 9 den där varma juni-kvällen. Trots att jag visste att gymmet stängde klockan 10 gick jag in och tänkte att jag hinner träna en halvtimme iallafall.

Väl inne i omklädningsrummet var det tomt, och jag bytte om till mina träningskläder. När jag rotade igenom väskan märkte jag att jag hade glömt mina extra trosor hemma. Jag suckade och drog av mig shortsen och stringtrosorna, och drog på shortsen igen, bättre att träna utan än att gå hem utan, tänkte jag. Jag tog min vattenflaska och gick ut i träninslokalen. Där var en man som stod med två tunga hantlar i händerna och lyfte högt upp. Det såg väldigt jobbigt ut.

Förutom mannen och jag själv var det tomt i lokalen. Jag ställde flaskan på fönsterbrädan och klev upp på träningsbandet och började gå. Jag tränade mest för att hålla mig smal, inte för att få muskler. Jag bytte låt i ipoden och den började spela Lady Gaga’s Bad Romance högt i öronen på mig. Jag hörde ingenting annat än musiken. Precis när det började bli jobbigt kände jag en hand smeka insidan av mitt högra lår, och jag ryckte till. Jag vände mig om och hoppade upp med fötterna på sidan av bandet så jag inte behvöde fortsätta gå. Jag drog ur hörlurarna och såg hantel-mannen stå framför mig med världens bula i byxorna.

Jag drog efter andan när jag såg hur han började smeka kuken på utsidan av de tunna träningsshortsen och jag kände hur det började rinna till i fittan på mig. Jag tittade honom i ögonen, men sa ingenting, utan stängde av gångbandet med min högra hand, och min vänstra letade sig ner in under byxorna och började fingra på den svullna klittan. Han tog ett steg framåt och satte sig på knä framför mig, och drog ner mina byxor. Sedan tog han ett fast tag om mina båda skinkor och började slicka min kåta fitta.

Hans tunga var så skön mot min våta fitta, han slickade och sög på blygdläpparna, både de inre och de yttre, in i varenda litet veck och varje liten vrå. Han undvek systematistk klittan men jag tog tag i hans hår och flyttade upp hans huvud några centimeter, så att hans tunga spelade rakt över klitoris.
Det dröjde inte länge förrän jag kom i en fantastisk orgasm, som gjorde att mina ben tappade fästet i marken och bara trillade ihop, tur att jag hade en stark man under mig som höll upp mig.

När min orgasm hade ebbat ut tog jag ett tag om hans stenhårda jätte-kuk och drog med honom bort till benpressen. Jag satte honom ner på den i rätt ställning, så att han kunde pressa plattan bort från sig med hjälp av fötterna. Sedan grenslade jag hans fortfarande lika hårda kuk med ansiktet mot honom, och kände den underbara känslan när han bottnade mig med hela sin längd.

Länge satt vi bara så, rörde oss inte. Men efter några minuter började han sakta att börja jobba med benen, och jag började att rida hans kuk medans han gjorde det. Denna behandlingen blev för mycket för både mig och honom och vi kom nästan exakt samtidigt i en riktigt skön orgasm, och jag kände hans kuk spruta långt inuti mig.

Efter orgasmen hade jag sjunkt ihop över honom och han satt och smekte min rygg och min rumpa, med långa mjuka drag. Han blundade, och jag gjorde det också. Jag måste ha slumrat till, men jag vaknade utav att någon masserade mitt rövhål med sina fingrar, och jag tittade upp. Men Johan, som mannen hette, låg under mig och sov fridfullt. Jag vände mig om och såg gymvärden, Robin, stå och massera mitt rövhål med ena handen och runkade sin fria kuk med den andra.

Jag njöt av behandlingen, men ville ha kuk nu. Jag reste mig försiktigt upp, och gick fram till Robin som nu hade riktigt kåta ögon. Jag ställde mig på alla fyra och sa åt honom att knulla mig hårt. Han var inte sen att lyda och knäade bakom min fasta röv och körde sedan in kuken långt in i fittan. Han var inte lika stor som Johan men nästan lika grov. Jag njöt verkligen av att titta på Johan, vars kuk var slak och slemmig efter sin tur inne i min fitta, och samtidigt känna Robins kuk snabbt in och ut ur mig.

Jag tittade upp och såg att Johan nu hade vaknat och att hans kuk hade rest sig igen. Jag sa åt honom att ställa sig framför mig så att jag kunde suga hans vackra kuk. Och det gjorde jag, samtidigt som Robin stötte hårt i mig så sög jag för allt jag var värd. Både jag och Robin kom samtidigt, och jag ökade takten på mitt sugande när orgasmen ebbat ut. Någon minut senare kom även Johan, en stor laddning rakt in i min mun.

Jag kände Robins kuk fortfarande inne i mig, hårdna ännu en gång, och runkade sakta Johans kuk så att den också reste sig. Jag ställde mig upp, och det gjorde de båda männen också. Jag ställde mig med rumpan mot Johan och fittan mot Robin, och sa åt dom att ta mig. De gjorde precis som jag sa, Robin körde in kuken i min fitta först, och jag kände hur han greppade runt mina skinkor och lyfte upp mitt rövhål mot Johan som spottade på det. När han hade masserat rövhålet ett tag spottade han på sin kuk och en gång till på hålet, sedan nosade han försiktigt med kukhuvudet i min analöppning. Sedan körde han brutalt in den, och jag kände hur skönt uppfylld jag var.

Med en kuk i fittan och en i rövhålet började de båda männen att försiktigt lyfta mig upp, så att kukarna nästan var ute ur hålen, och sedan ner, så att de bottnade mig helt. Jag kände mig helt bortdomnad, och kände hur orgasmen trappades upp inuti min kropp. De båda männen såg däremot ut att ha ganska långt kvar till utlösning, men jag kunde inte hålla ut längre, jag grep tag om axlarna på Robin, och klöste honom med mina långa naglar när jag kom. Det var den mest kraftfulla orgasmen jag någonsin upplevt, hann jag tänka innan mina krampande fittmuskler gjorde så att även de båda männen fick sina orgasmer. De stod länge och bara fortsatte knulla mig i en dubbelmacka, men min ork var borta för länge sedan.

De lyfte upp mig, och med två ‘plopp’ så var de slaka slemmiga kukarna ute ur min fitta och mitt rövhål, och jag kysste dem båda passionerat varsin gång på munnen, varsin gång på kuken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *