Det som jag nu tänker berätta hände för ungefär ett år sedan, jag (26 år) hade flyttat in till Linköping från en mindre ort i Östergötland och börjat jobba som sjuksköterska på det stora sjukhuset. Det var väldigt svårt att få tag på någon lägenhet i sta’n, men med hjälp av min farbror som jobbade på ett företag som förvaltade en mängd fastigheter så fick jag hyra en trea i andra hand av ett par som skulle jobba utomlands under två år.

Det var ett höghus och jag bodde på åttonde våningen med en vidunderlig utsikt och man kunde sitta länge och titta ut på allt och alla som rörde sig långt där nere på marken. Men det bästa var nog att det fungerade så bra på jobbet, jag hade kommit bra in bland alla som jobbade på avdelningen, och just nu satt jag och väntade på Eva (25 år) som skulle komma förbi. Ikväll skulle hon visa mig de bästa ställena i sta’n där man kunde festa loss och det fans många härliga killar att dansa med. Som du förstår så hade jag stora förväntningar inför kvällen. På vägen hem från jobbet hade jag handlat lite vin och ost som vi skulle dela på innan det var dags att gå ut.

Eva ringde på dörren strax före sex och jag släppte in henne, hon var klädd i svart ganska kort kjol och en röd läckert kroppsnära topp. Den strikta frisyren som hon brukade ha på jobbet såg man inte till nu, det blonda håret var utsläppt och låg vackert över hennes axlar och långt ner över ryggen. Eva satte sig i soffan och lade upp sina ben, jag satte mig i en fåtölj och vi öppnade den första vinflaskan. Eva berättade om sina planera för kvällen, hon hade bland annat fått tips om att ett gäng trevliga killar var på väg ut ikväll och om vi hade tur skulle vi nog träffa på dom på ett av favoritställena under kvällen. Vinflaskan var snart urdrucken och vi började känna oss förväntansfulla inför kvällen, det pirrade faktiskt i kroppen.

Då kom jag att tänka på att längst upp i huset var det inrett en bastu med dusch och ett rum med några härliga fåtöljer där man kunde slå sig ner efter bastubadet. Eva hade visserligen redan sminkat sig för kvällen men vi hade ju gott om tid att göra om det, så jag sprang trapporna upp för att titta om bastun var ledig. Ja då, ingen var där så det var fritt fram, någon hade nog varit där ganska nyligen för det var fortfarande varmt i bastun, jag vred upp timern till bastuaggregatet och sprang ner till Eva igen.

Hon klädde av sig och fick låna en badrock och en handduk av mig och själv bytte jag om och tog på mig min sköna morgonrock, jag tog också med mig några öl, det är så gott i samband med bastubadet. Så vi gick trapporna upp, låste upp till bastuavdelningen och gick in, hängde av oss det vi hade på oss i omklädningsrummet, och gick in och duschade. Jag måste säga att hon har en vacker kropp, man blir smått avundsjuk fast att jag själv är nöjd med min egen kropp, får ofta beröm för mina slanka ben och min fina stjärt. Men mest nöjd är jag över mina fasta, fina bröst. Jag skäms lite över att jag står och beundrar Eva och hennes kropp, men vi har duschat färdigt nu och tar var sin öl och går in i bastun.

När vi har suttit där inne en kvart, tjugo minuter (hunnit vara ute och hämtat en öl till) öppnas plötsligt dörren till bastun och en kile i 27-28-års åldern sticker in huvudet.

– Va, fan gör ni här…..jag heter Åke och bor nere på trean, jag har faktiskt bokat bastun till klockan 19.00.

Lite förvirrade reser vi på oss, och på väg ut svarar jag:

– Jag visste inte att man kunde boka bastun. Men visst kan vi gå här ifrån så ni kan basta i lugn och ro.

Lite förlägna över att ha blivit överraskade i bastun, vi är ju nakna som Gud skapat oss, går vi ut, jag känner Åkes blick när han granskar våra kroppar och så hänger vi på oss våra rockar. Jag får en kurs av Åke hur man sköter bokningen, det är precis som när man bokar tvättstugan, små lås som man låser fast på en tavla vid en viss tid och på så vis bokar det hela, och när man är inne i bastun låser man fast en bricka över dörrlåset på ytterdörren med detta lilla lås, det gör att man inte kan bli överraskad av att någon annan kommer in sådär.

Nu märker jag att Åke har ändrat attityd mot oss, han säger att han väntar på sin kompis Lasse som bara är hemma en sväng och hämtar lite smått och gott som de tänkte hälla i sig där inne.

– Du, förlåt att jag kom in och var så brysk förut, det var inte riktigt meningen, om ni vill får ni gärna stanna kvar och bada tillsammans med Lasse och mig.

– Javisst, det kan vi väl, eller vad säger du Eva, sa jag. Jag ser att hon tittar lite förstulet på mig samtidigt som hon ler lite. När Åke går ner en sväng för att hämta Lasse så säger Eva till mig att nu ska vi se om vi inte kan hämnas lite på killarna.

– Vi satsar på att de får resning, så ska vi se om de inte blir lite förlägna.

– Okej, säger jag, vi satsar på att kåta upp dom så att vi får se några riktiga praktstånd.

Efter fem minuter så kommer de tillbaka, de har både whisky och öl med sig och naturligtvis så bjuder de på en liten jäkel. Eva och jag duschar av oss medan killarna klär av sig och så dyker vi in i värmen. Ohhh, det snurrar till lite i huvudet när man kommer in, lite för mycket alkohol under kort tid. Vi sätter oss högst upp och väntar.

– Vi satsar hårt från början, säger Eva. Sedan när Åke och Lasse kommer in så har de med sig en kall öl till oss var. Med en gång känner man att stämningen där inne blir lite laddad. Jag känner hur bröstvårtorna styvnar, det pirrar nere i maggropen jag börjar bli lite kåt. Grabbarna synar våra kroppar lite i ögonvrån, vill väl inte erkänna att det är en vacker syn de har framför sig. Eva och jag sätter oss lite grabbigt med brett mellan benen, vilken insyn de får grabbarna, ser rakt in i grottan. Jag känner att jag själv blir kåtare och kåtare och det börjar rinna till där nere. Reaktionen låter inte vänta på sig, grabbarna börjar redan få stånd och Eva och jag tittar på varandra och ler lite grann. De försöker dölja härligheten men det är ju svårt när det inte finns något att gömma sig bakom. Jag lutar mej mot Eva kysser henne på munnen, smeker henne lätt över axeln och ner över hennes bröst, hon besvara kyssen och jag hör på hennes andning att hon också är kåt, känner hennes hand på mitt lår hon smeker mej på fittan. Nu är det som kukarna exploderar, jag tror att allt blod rinner ner i kuken och vi har uppnått det vi ville.

– Jasså grabbar säger jag, vad är det som får er att reagera så.

– Hm, hm, jag… förstår inte…. vad.. du menar, säger Lasse. Nu ganska röd i ansiktet, han har faktiskt lite svårt att tala sammanhängande.

– Jag tänkte bara när jag ser att Petter Nickas ställer sig upp och hälsar på oss. Nu ser jag att även Åke blir röd i ansiktet och försöker lägga upp det ena benet på det andra och händerna i knäet för att dölja att kuken står rätt upp, den här utvecklingen hade han inte väntat sig när han bjöd in oss (eller så var det precis vad han visste skulle hända). Hans försök är lönlöst, och han stammar:

– Förlåt, det var…det var… inte meningen…. att ..att det …det skulle bli så här, men med två så söta tjejer i bastun så kan det inte gå på något annat sätt.

Nu tyckte jag att vårt mål var uppnått, grabbarna hade fått igen. Jag blinkar till Eva och glider ner till nederst bänken där grabbarna sitter, ställer mig framför Lasse, smeker mig själv över magen upp över brösten, jag ser hur hans blick följer med. Eva är med på noterna, hon gör samma sak framför Åke. Jag fortsätter att smeka mina bröst med ena handen medan den andra letar sig ner över magen och smeker längs mitt lår, jag måste böja mig framåt lite för att nå och passar på att kyssa Lasse över munnen, han besvarar kyssen mmmmm härligt. Mina händer som nyss smekte min kropp hamnar nu på Lasses lår. Jag vet inte vad som sker bredvid mig men det låter som något liknande händer där. Jag smeker honom upp längs låren och snuddar vid kuken, bara så där lite förargligt, precis som om det inte var meningen. Jag hör på han andhämtning att han är med på noterna, han andas häftigt nu, jag smeker honom upp över hans håriga bröst, ner mot magen, tar ett ordentligt tag om hans stora kuk. Samtidigt känner jag hans händer överallt på min kropp, känner hur han smeker mina bröst, nyper mig i bröstvårtorna, fortsätter ner över ryggen. Jag börja sakta runka kuken, min hand glider fram och tillbaka över kuken, böjer mig ner och samtidigt slickar lite på kukhuvudet, suger in det kuklila huvudet i min mun, mmmm det var ett tag sedan jag fick smaka kuk, slickar ner mot kukroten och upp mot kukhuvudet igen och börjar ruka kuken. Lasse lutar sig tillbaka nu, hör hur han andas tungt och kuken glider in och ut i min mun. Jag suger in hela kuken nu, suger hårt på hans kuk, sakta ut och in i min mun, samtidigt runkar jag honom. Han sluter ögonen och bara njuter, samtidigt glider hans kuk in och ut i min mun.

Jag kikar lite på de andra två, där har Åke lagt sig ner på bastulaven och Eva har satt sig gränsle över hans ansikte och han slickar hennes härliga fitta och hon suger Åkes kuk så att han kvider. Vilken härlig syn att se deras 69:a hur Åke och Eva ligger och suger och slickar varandra. Nu känner jag hur det börjar rycka i Lasses kuk, hans stora, ådrade hårda fast samtidigt mjuka kuk han stönar han kommer snart, det känner jag på ryckningarna i kuken. Nu kommer han, va härligt nu kommer han, mmmmm jag sväljer hela satsen, jag suger ändå hårdare för att få i mig all kuksaften.

– Lägg dej nu uppe på den översta laven, befaller han mej, nu var det en annan ton i rösten, inte den där urskuldande stammande rösten som han hade förut när han försökte dölja att kuken reste sig för Eva och mig. Jag reser mig och klättra upp, med en gång så känner jag hans händer som börjar smeka mig först halsen och nacken, ner en bit och smeker mina bröst, mmmm, det gillar jag, vi möts i en djup tungkyss, våra tungor leker med varandra, sedan fortsätter han med att nafsa mig i örat och kyssa och slicka mig på halsen samtidigt som hans hand når mina lår. Nu känner jag hur hans hand smeker mig på insidan av låren, längre upp och så vänder handen neråt han kysser mina bröst, nafsar i bröstvårtan och suger så sköt på vårtan. Nu håller jag på att bli tokig, ska han aldrig smeka fittan jo nu når fingrarna grottan.

– Vad blöt du är min vän, säger han.

– Mmmm, jag är så kåt att jag håller på att spricka, svarar jag och känner hur fittsaften rinner utefter låret ner mot stjärten.

– Slicka mej nu, ber jag honom. – Slicka min fitta nu, ber jag honom och hans tunga letar sig sakta ner mot min lilla hårbuske. Jag har en liten trekant kvar, annars är fittan renrakad.

– O, vad härligt med en rakad fitta säger han, det har jag aldrig lyckats få min tjej att förstå.

– Slicka mej nu, ber jag honom igen. Nu har hans tunga nått min fitta och han börjar leka med min klita.

– Oh, vad skönt det är stönar jag; – Mer, mer, ber jag honom och han slickar fittan så skönt. Nu känner jag några fingrar inne i fittan också och han börjar att fingerpulla mig. Jag sträcker mig lite och får tag i hans kuk, börjar sakta runka kuken och jag känner att pålen börjar bli hård igen. Lasse kliver upp och han gränslar mitt ansikte så jag får hans härliga kuk framför mig, jag suger i mej hela kuken, hans nu hårda kuk, jag tar tag i hans pungkulor leker lite med kulorna, vilken härlig bastustund det blev. Han slickar så skönt Lasse, nu känner jag att jag är på väg, han slickar min fitta så ljuvligt.

– Ja….ja…ja, nu kommer jag. Det går för mig… Jag hann tänka, hur hamnade jag här, innan jag gav mig hän i en härlig orgasm. Känner orgasmen strömma genom hela kroppen.

– Oh, slicka mer, nuuu…. koommmer… jag, ahh, oh vad skönt du slickar Lasse säjer jag.

– Nu vill jag ha dej inne i mej Lasse, kom och ta mej nu, kör in din härliga kuk i min blöta fitta nu, du gör mej så kåt. Han vänder på sig, kryper upp och lägger sig över mig. Jag hjälper kuken att hitta in i fittan och han börjar knulla mig vilt.

– Va’ härligt skön du är Angelica säjer han och hans kuk går som en kolv ut och in i fittan.

När jag ligger där, ställer sig Åke bredvid mig, jag ser att hans kuk slakar och jag tänker på vad han har gjort med Eva. Jag tar tag i Åkes kuk och börjar runka den, samtidigt så knullar Lasse mig och suger på mina bröst. Jag är så sprängkåt, vill bara ha kuk nu, drar lite i Åkes kuk så att han måste ta ett steg närmare mig, tar hans slaka kuk i munnen, känner smaken av hans kuksaft och känner att det smakar fitta om kuken också. Den jävla bocken har redan hunnit knulla Eva, jag blir ännu kåtare av att tänka mej Åkes kuk inne i Eva. Hans kuk glider in och ut i min mun den var rätt kort men grov. Jag slickar den ren från fittsaft och sperma, nu börjar den hårdna. Åkes kuk börja kåta upp sig, och jag hör hur Åke börjar stöna när jag suger hans kuk. I ögonvrån så ser jag Eva glida upp vid sidan av Åke och smeker hans vältränade kropp, de kysser varandra intensivt, hennes händer vandra ner över kroppen, ner över hans fasta små skinkor, hon klämmer lite. Det är så skönt att ha Lasse över mig knullande min fitta, nu känner jag hur han smeker min bak när han knullar, han för ett finger över min stjärtspringa och nu känner jag Lasses finger i mitt stjärthål, det kåtar upp mig ännu mer, han fingerpullar mig i stjärten och knullar mej samtidig ohh det är bara så skönt.

Det börjar rycka i Åkes kuk när jag med långa, långsamma rörelser runkar och suger honom och nu sprutar han sin säd i min mun, han stönar så skönt när det går, när han släpper sin kåtsaft i min mun och jag suger i mig av hans saft, sväljer och hämtar luft, sväljer och hämtar luft. Lasse börjar också stöna och jag förstår att han sprutar min fitta full med sin säd. Så skönt att ha två kukar i sig samtidigt, det är första gången men absolut inte sista. Måste få känna flera kukar i mig samtidigt många fler gånger. Vi reser oss sakta upp, jag känner mig så härligt slut i kroppen. Först nu märker vi att värmen har slagit av för länge sedan i bastun, det var bara 30o där inne nu. Men det är ju förklarligt, vi har ju haft annat för oss. På väg ut till duschen viskar Lasse i mitt öra att han vill duscha tillsammans med mig, jag kan ju bara säga ja till hans skamliga förslag, jag förstod ju att han hade något i tankarna.

Vi gick i alla fall in i duschen tillsammans och duschade av oss, och så tog Lasse schampo i sin hand och började schamponera min hals och min nacke. Det kändes så skönt efter bastubadet, han fortsätter ner över ryggen och fram över min mage och upp mot mina bröst. Känner hur bröstvårtorna hårdnar när han smeker mina bröst. Han är väldigt mån om att mina bröst ska bli riktigt rena, jag förstår ingenting ; ). Han går ner på knä och fortsätter med att schamponera in mina ben, upp utefter mina lår och han är väldigt noga med att tvätta min fitta. Jag står bara och njuter av hans behandling. Öppnar mina ögon och ser mig omkring, där i en fåtölj sitter Eva och rider på Åkes kuk, det syns verkligen hur de båda njuter av knullritten. Evas kropp guppar upp och ner över Åkes kåta kuk. Det ser så skönt ut. Nu har Lasse börjat tvätta baken på mig, tvålar in ordentligt tvättar så grundligt i stjärtskåran och in i stjärthålet, ser nu att han blivit ordentligt kåt igen, hans kuk har ställt sig upp för mej. Sträcker mig efter kuken och runkar lite lätt, han stönar och viskar i mitt öra att det är så skönt. Nu sätter han på duschen och sköljer av allt lödder, kysser mej på halsen, nafsar mej i örat och viskar med sin kåta röst:

– Får jag knulla dej i stjärten, älskling; ska vara väldigt försiktig.

– Jag vet inte, har aldrig gjort det förut viskar jag.

– Jag har lite salva i min nessesär, ska jag hämta den? frågar han. Det där fick det att pirra till ordentligt i trakten av fittan min.

– Ja, gör det viskar jag, jag ska ta emot din kuk i mitt stjärthål. Han går bort och hämtar en burk med vasselin och ger den till mig.

– Du måste nog hjälpa mej Angelica, säger han och ler mot mig. Jag tar burken i handen och ställer mig på knä framför hans bamsekuk. Tillfället gör tjuven. Jag kan ju inte låta bli att suga lite på hans härliga kuk, min tunga leker med kukhuvudet och jag slickar ner mot kukroten. Han ber mig vädjande att sluta annars sprutar han i munnen på mej. Jag lyder honom motvilligt men övergår till att smörja in kuken med vasselin, den blir härligt blank och hal måste runka kuken lite innan jag vänder mig om och vänder upp stjärten om Lasses kuk. Jag lutar mig framåt och tar stöd mot duschväggen, putar upp med stjärten mot Lasses kuk, känner hur han drar kukhuvudet upp och ner i stjärtskåran och så tränger han sakta in i stjärthålet, ohh jag känner att jag kan flyga, känner hur fittsaften rinner till där nere, hur kåthetens hetta växer i min kropp att jag aldrig har provat det här förut. Nu glider hans kuk in och ut i min stjärt det är så ljuvligt skönt jag blir så jävla kåt. Mer, mer, mer kvider jag till Lasse och han fortsätter att knulla min stjärt. Vänder mig om och tittar på honom, ser att han gillar det, det bara lyser kåthet från hans ögon. Nu ser jag att Åke och Eva står bredvid Lasse och tittar på vårt kåta knullande. Eva smeker Lasse över hela kroppen och nu stoppar hon in sitt finger i hans anus och jag hör hur han kvider av kåthet. Åke kommer fram till mig och börjar kyssa mig och smeka mina bröst, jag kan inte bli kåtare nu, nu, nu det går för mig, hela min kropp rister i orgasmen som väller fram i mig, samtidigt som Lasse kör kuken ända in i min stjärt och han stönar i mitt öra. Han ger det sista av sin kåtsaft nu. Och vi stönar av lycka, vad skönt det var.

Men nu har våra kroppar fått nog av allt knullande, och vi duschar snabbt av oss allihop, torkar av oss och Eva och jag förenas i en kram, men jag kan inte låta bli att kyssa henne och våra tungor möts i en härlig lek.

– Vilka härliga grannar du har, jag kommer gärna tillbaka fler gånger och bastar med dej Angelica, säger Eva. Grabbarna skrattar och säger att det ställer de gärna upp på.

– Men då bokar du först bastun Angelika, för annars kan man ju aldrig veta vem som kommer in säger Åke. Eva och jag hänger på oss rockarna, ger grabbarna var sin kyss och springer ner för trapporna till min lägenhet. Där släpper vi morgonrockarna på golvet, nakna tar vi varandra i handen och går in i mitt sovrum. Det var som det hände något där uppe i bastun vid den sista kramen och vi kände det båda två. Vi lägger oss i sängen och börjar utforska varandras kroppar, det blir djupa kyssar, kyssar över hela kroppen och det slutar med att vi slickar varandras sköten i en skön 69.a. Vilken känsla att få slicka en fitta, och samtidigt bli slickad av en tjej, nu rinner fittsaften till igen och kåtheten spränger inom mig.

Det förstår du väl att det inte blev något festande ute på krogen den här kvällen, nej det blev en massa skön sex med Åke och Lasse och så avslutade Eva och jag kvällen med att slicka varandras fittor till orgasm. Eva sov över hos mig den natten och vi fortsatte dagen efter, men på lördagskvällen gick vi i alla fall ut och dansade, men det kanske jag berättar om någon annan gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *