Det var en vild fest men till sist slocknade även festprissarna.

Min fru Camilla satt i en gungstol i vardagsrummet och hade somnat i en ganska obekväm ställning. Jag försökte att lyfta över henne till sovrummet men det var svårt eftersom hon bara gled ur armarna på mig. En ung man som under kvällens gång ofta dansat med Camilla kom till hjälp. Jag tog henne under armarna och han i benen. Under transporten gled hennes kjol upp och han hade fri utsikt på Camillas lår och trosor. Killen kunde knappt ta blicken från härligheten och när vi hade lagt henne på sängen stod han kvar som om han ville säga något.

Tycker Du hon är fin viskade jag ?!.

Ja, hon är härlig! Fasta lår och en fin lagom stor bak som är mycket frestande, kom det snabbt tillbaka. Du är en lycklig man som alltid har tillgång till allt det där.

Vill Du se mera??? Jag drog upp min frus kjol ännu längre, trosorna syntes.

Vad säger du nu då? Camilla såg inbjudande ut där hon låg, speciellt eftersom hon fortfarande hade sina högklackade på sig.

Jag tror jag får kåtslag. Får jag känna lite på hennes fitta? Bara utanpå trosorna menar jag. Hans röst hördes lite ansträngt.

Om du är försiktig så att hon inte vaknar. Vaknar hon så måste du sticka ut ur rummet omedelbart så att hon inte märker att det är någon annan.

Hans hand kom fram till Camillas trosor och han smekte henne långsamt och lätt upp och ner.

Åsynen av en främmande man som smekte min frus fitta gav mig en stark känsla av kåthet med ett stänk av svartsjuka.

Jag tycker hon doftar så underbart kåt, jag måste få komma lite närmare.

Han lade sitt huvud försiktigt mellan Camillas lår och började först slicka hennes trosor sedan flyttade han trosgrenen åt sidan så att han kunde komma åt springan och körde in tungan mellan hennes fasta blygdläppar och började slicka henne i långa drag.

Camilla började vrida på sig och visade tecken på att hon skulle vakna. Utan att öppna ögonen gnällde hon att hon var så trött och yr av all festande och att hon inte orkade knulla nu.

Jag viskade till henne att jag är så kåt att jag tvunget måste ha henne nu. Bara ligg stilla och ta emot kuken så sköter jag resten.

Jag var nu så kåt att jag hade svårt för att tänka klart. Jag ville bara att det skulle fortsätta.

Jag böjde mig ner till killens öra och viskade : Vill du knulla min fru? Vill du köra in din kuk i hennes fitta?

Han nickade häftigt!

Vi måste göra så att hon tror att det är jag ifall hon skulle vakna. Du får inte ligga ner på henne när du stöter och märker du att hon vaknar eller att jag ger tecken så hoppar du av och jag tar över.

Han reste sig, tog snabbt av sig byxorna medan jag försiktig tog av hennes trosor. Han ställde sig på knä mellan min frus lår och satte ollonet på hennes fittöppning .

Nu såg jag att killen var mycket välutrustat. Kanske lite för bra med tanke på Camillas något trånga fitta. Men det skulle nog gå lätt i alla fall med tanke på förarbetet med tungan.

Långsamt körde han in sin kuk i hela sin längd i hennes täta svarta buske, stannade upp en stund som för att känna efter i hennes mus och började sedan sakta men säker att knulla henne med långa fasta drag.

Camilla hade druckit mycket denna kväll och visade förutom ett lätt stönande inget tecken på att hon skulle vakna .

Killen knullade på och drog ibland ut sin kuk helt före stöten. Camillas fitta svarade med ett härligt smakande ljud som visade att hon var mycket blöt. Hon hade nu dragit upp benen så att hon fick stöd i sängöverkastet med sina höga klackar.

Jag stod vid sidan om , tittade som förhäxad på hur killen knullade min fru och kände samtidigt hennes härliga fittdoft i rummet. Min kuk stod som aldrig förr men jag vågade inte runka för att inte spruta av.

Plötsligt började killen att knulla fortare och körde till sist sin stake långt upp i Camillas fitta och höll den där medan han pumpade in sin säd långt upp i henne.

Det var tydligen för mycket för henne även i sin berusning. Camilla började röra på sig. Killen drog fort ut sin kuk och gled ner för sängen .

Jag var snabbt mellan hennes lår och sjönk ner på henne.

Min styva kuk hittade som av sig själv hennes stora, blöta, heta spermafitta. Jag körde långsamt upp staken till anslaget.

Känslan av att köra i hennes uppknullade, spermafyllda springa var enorm!!!

När kuken kom till anslaget kände jag Camillas blöta fittbuske något kyligt mot kukroten som en påminnelse om all den fittsaft, blandat med den andre mannens sperma som fanns där.

Camilla hade nu kvicknat till något och började jobba med sin fitta. Varje stöt gav mig en underbar njutning av detta stora blöta hål.

Jag blev helt besinningslös kåt och gled ner mellan hennes lår och började slicka hennes fitta med långa slick över hela springan.

Efter denna avsmakning gled jag på henne igen och fortsatte att stöta in min kuk i hennes stora hål tills jag gjorde liksom min föregångare och sprutade in hela min sats långt upp i hennes mottagliga fitta och blandade den med den andre mannens sperma.

Sakta gled min kuk ur hennes springa. Jag torkade av Camillas fittbuske med hennes trosor, klädde av henne och bäddade ner henne riktig. Hon mumlade något om att det kändes skönt i springan och somnade direkt.

Känslan av att få köra kuken i min frus nyknullade, spermafyllda fitta var fantastiskt och jag drömmer ofta om att få uppleva det igen.

Det har nu gått 8 månader sedan denna natten och min söta Camilla går omkring med en rejäl kula på magen. Hon skall föda en pojke om en månad det vet vi. Undrar ibland vem han kommer att likna! Men det blir min hemlighet!

4 kommentarer

    1. Har upplevt samma med min fru flera gånger och varje gång har blivit en nytändning både för min fru och för mig. En halvt slumrade fru som njuter av en främmande stake i skötet tänder även mig till stordåd , har hon låtit mig förstå !

      1. Detsamma är min upplevelse. Att tillåta frun få en främmande mans stake i sitt underliv, njuta av detta och att få hans sperma i sitt sköte blir en upplevelse både för henne och för mig , som efter hennes första orgasm blir än skönare för mig att tränga i hennes sköte, knulla min fru efter en annan man och efter hennes nya motjuck fylla skötet med ännu en spermados !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *