Det var fredag jag stod iförd endast en handduk framför spegeln och rakade mig. Det hade varit en hård vecka och jag var väldigt sliten. Jag skulle ha en lugn och stilla kväll för mig själv och bara ta det lugnt, ett par filmer och lite gott att äta. Efter att jag rakat mig skulle jag ta en lång härligt välförtjänt dusch.

Stereon dundrade på med musik med alldeles för hög volym. Mer än vad mina grannar säkert uppskattade i alla fall. Jag tog en stor klunk på min öl och fortsatte med att ansa mitt ansikte från hår och sjöng med i låten. Handduken föll till golvet och jag var på väg att gå in i duschen.

Jag slängde ett öga på mitt kön och insåg att det var dags att frisera sig där också. Det har aldrig vuxit långt där för det gillar jag inte. Jag tog min sax och började klippa mitt könshår. Det har tänt mig att klippa mitt könshår så även denna gång och min penis började resa sig. Jag har inte den största kuken i stan men det är den jag har och det är aldrig någon som har klagat.

Jag lät lite saliv blöta ner mitt ollon och drog förhuden bak och lät saliven smetas ut på mitt kukhuvud. Jag slöt handen runt min kuk och runkade sakta. Jag lutade huvudet bakåt och stönade i min ensamhet. Det var ett tag sedan jag hade en orgasm och jag kände att det var dags igen. Det började smaska härligt när jag runkade snabbare och hårdare. Jag smekte min pung och kände att det var dags, men så slog mig en tanke.

Om jag skulle ta och raka min pung också! Sagt och gjort tog jag rakgel och smörjde in min pung. Min kuk stod som ett spett och en droppe försats droppade ner på golvet. Jag greppade hyveln och lät den glida över min pung och rakade bort allt mitt hår. Strax stod jag och sköljde bort det kvarvarande löddret med ljummet vatten och var störtkåt. Min sädespåse var så len och mjuk, nått som jag aldrig känt tidigare. Jag smekte min pung och runkade min kuk samtidigt.

Jag ville bara ta tag i min kuk och runka av mig hårt och fort så jag fick spruta men en lite röst i mig sa att jag skulle vänta. Jag tog min efterlängtade dusch och njöt. Jag var varm, kåt och kände mig otroligt busig. Jag torkade mig noggrant med handduken och gick och satte mig framför datorn. Jag ville kåta upp mig till bristningsgränsen innan jag kom. Detta brukar vanligtvis resultera i att jag sprutar strålar av het sperma på magen, ibland ända upp till hakan. Det vill jag göra idag med. Efter det skulle jag behöva en dusch till men det är det alltid värt. Jag kopplade upp mig och skrev in adressen till sajten med de hetaste sexnovellerna.

Runkande satt jag och läste ett par noveller och kände hur det pirrade i magen. Funderade på att hämta min nyinköpta fleshlight som jag bara testat ett par gånger men jag ville inte släppa efter för snabbt. Loggade in på en sexsajt och skrev in några rader för att få kontakt med någon trevlig kvinna. Några kom och sa några trevliga ord och försvann sedan lika fort. Efter ett tag så fick jag meddelande från en Eva. Vi fick igång ett trevligt samtal och pratade om dittan och dattan. Vi berörde inte ämnet sex men jag satt och runkade hela tiden. Efter ett tag så blev meddelandena lite sporadiska och jag tänkte att man inte kommer någon vart om man inte försöker. Jag skrev in:

Vad sägs om att prata i telefon istället.

Det dröjde ett tag innan jag fick tillbaka något svar. Men det pirrade till i magen när svaret kom.

Visst. Vad har du för nummer?

Så ringde det. Jag svarade med darrande röst. Eva hade en trevlig telefon röst och vi satt och pratade ett tag. Jag satt naken i soffan med en halvslak kuk som savade försats. Det visade sig att Eva var 35 och bodde i Göteborg.

Så kom frågan vad jag gjorde på chatten. Så vad skulle jag säga nu då!!!

Tja, Jag söker väl lite bus.

Svaret blev ett djupare Mmmm, det låter mysigt. Så vad vill du hitta på då ?

Jag tog tag om min nu sprutklara kuk och runkade den sakta. Jag stammade fram: Jag vill spruta. Hon frågar vad jag har på mig och jag svarar att jag sitter naken i soffan. Jag håller på att få dåndimpen. Eva ber mig runka min kuk och kåtar upp mig med att komma med kåta ord fraser. Hon ber att få lyssna och jag sätter luren alldeles intill min kuk och runkar min kuk hårt. Jag för luren till örat och hör hur Eva stönar. Jag frågar vad hon gör och jag hör hur hon flyttar luren och snart så hör jag hur hon fingrar sin mus. Det smaskar härligt när hon smeker sin plaskblöta mus.

Vi sitter och onanerar tillsammans och berättar vad vi skulle vilja göra om vi var i samma rum. Vi avslöjar våra sexuella drömmar för varandra. Jag talar om för henne att jag alltid velat runka när någon lyssnar i telefonen.

Så börjar hon stöna och släpper ut sin orgasm. Hon småskriker ut i små stön. Det är otroligt skönt att höra hur hon kommer. Orgasmen ebbar ut och hon frågar med en kåt röst om jag skall komma för henne. Jag säger att det vill jag gärna. Jag spänner mig och sprutar som jag aldrig gjort förut och skjuter stråle efter stråle på min mage och bröstkorg. När jag lugnat ner mig så frågar hon mig om det var skönt. Jag svarar att det var väldigt upphetsande och otroligt skönt. Hon frågar mig om jag skulle vilja göra det igen. Vad frågar jag? Vill du runka för mig igen. Jag blir tänd på nytt och säger att det vill jag gärna.

Då ringer jag dig någon dag. Leende får jag fram att det ser jag fram emot. Sen lägger vi på och jag går för att duscha av mig min sperma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *