Det var på hösten det året jag fyllt 16år. Målbrottet hade jag långt bakom mig, min kropp var fortfarande pojkaktig, slank och lite ranglig kunde man säga, trots att jag redan var 1.90 lång. Tjejer var för mig något som stod på en piedestal och som jag knappt vågade drömma om, och än mindre hade en chans att komma nära. Jag visste att jag såg bra ut, men jag var patologiskt blyg och otroligt klumpig och tafatt. Det var som om jag inte uppfattade signaler runt omkring mig, och därför gjorde jag bort mej på löpande band så att tjejer som tyckt jag var söt i efterhand bara såg mig som clown eller kompis.

Hur som helst jag var på väg hem från plugget. Vi bodde i ett flerfamilj hus, inte ett sånt hus där man inte känner varandra. utan ett trevligt hus med bara fyra lägenheter. Klockan var runt 16 och framför huset hade Sofia parkerat och höll på att packa ur bilen. Sofia var någonstans mellan 25-30 år , så noga visste jag det inte. Jag tyckte hon var väldigt fin med blont lockigt hår. Hon väldigt liten tillväxten någonstans runt 155cm kanske, men slank, med slanka ben och en rund liten vältränad söt bak och små bröst vad det såg ut som. Jag tyckte hon var riktigt vacker tjej. Farsan sade alltid då hon såg henne,- ”jävla flata” varifrån han visste det, vet jag inte.

Mina föräldrar arbetade båda skift, och var väldigt ofta inte hemma. Sofia såg att jag kom och vände sig mot mig och sade:

– ”Johan, vad bra att du kom du är ju stor och stark, jag har ett par backar som jag behöver hjälp med.”
– ”Okej, no problem, svarade jag och hjälpte henne med läskbackarna.”

Väl inne i köket frågade hon om jag ville ha en kopp te eller kaffe, som tack för hjälpen. Trots att vi bodde i samma hus var det första gången som jag var inne hos henne. Hon hade det riktigt mysigt inrett, typiskt kvinnligt, ljusa varma färger. Jag tog tacksamt emot en kopp te och satte mig tillrätta i en skön fåtölj i vardagsrummet. Vi språkades vid och hon frågade hur gammal jag var och om jag hade flickvän. Vilket jag svarade att –”tyvärr, det hade jag ännu inte”.

-”Själv då” frågade jag tillbaka –”har du någon flickvän ?”
Hon studsade till vid den frågan och tittade rodnade, förvånad på mig och svarade
-” jaså det vet man alltså!. Nej jag är inte lierad” fortsatte hon, -” du vet vet att det är otroligt svårt att hitta någon i ett sådant litet samhälle som detta.”

Vi pratade om ditt och datt och kom efterhand in på drömmar och jag berättade om mina och hon om sina att hon ville ha en partner och ett barn, men att insemination var dyrt och komplicerat. Vi pratade länge och om allt möjligt och det var sent då jag gick de par stegen upp till våningen där jag bodde.

Det gick ett par veckor och det blev nästan en tradition att då jag kom hem alltid gick och fikade hos henne. Ibland så passade det inte då hon hade några kompisar där vilket jag kunde förstå. Jag såg alltid fram emot våra små pratstunder over en kopp kaffe eller te i hennes mysiga våning.

En Torsdag eftermiddag, ringde jag på som vanligt och hon öppnade dörren och sade

– ”va , bra att du kom jag har väntat, du måste hjälpa mig, ja ska på en bjudning i morgon och vet inte vad jag ska klä på mig.”

Hon tog mig i armen och ledde mig till hennes sovrum och sade åt mig att sätta mig på sängen.
– ”Antingen den lilla svarta kjolen” sa hon och höll upp en svart sammets kjol med tillhörande top -”eller den hära byxdräkten i beige.”
– ”Jag vet inte” svarade jag osäkert
– ”Nä det klart” sa hon –”vänta lite så byter jag om”

Hon drog sin pullover över huvudet och blottade sin platta mage och en vit bygel bh som döljde men ändå visade ett par runda fasta bröst. Så vände hon ryggen mot mig och knäppte upp byxorna, drog ner gylfen, och då byxorna satt rätt tight, vickade hon lite på stjärten för att få dem att glida över höften och klev ur byxan. Så stod hon där framför mig med ryggen mot mig slank och liten och med slanka ben som leddde upptill hennes stjärt. De vita spets-trosorna som spände över den strama stjärten lämnade ytterst lite åt fantasin, hennes stjärt var rund och nätt en riktig äppelstjärt.

Sofia pladdrade på och jag kunde inte hålla ögonen på något annat an hennes härliga kropp. Jag måste ha suckat ljudligt för hon vände sig glatt pladdrande och då hon såg mig fick hon en fundersam blick.

Jag hade varit så upptagen med vad jag skulle ha på mig så att jag glömt bort vilken verkan min halvnakna kropp kunde ha på en ung pojke då jag inte intresserade mig för män. Jag tittade honom i ögonen och såg hur förtvivlat han försökte dölja sin kåthet.

Jag tänkte hur jag måste te mig för honom, slank med en sexig b-kupa som mer framhävde än dolde min byst med matchande trosor som med all tydlighet visade mitt ansade venusberg och genom vilka man kunde skönja min blygd. Ju mer jag tittade på honom ju mer rodnade han . Jag satte mig bredvid honom honom på sängen. Jag tyckte om honom och jag tyckte synd om honom.

Jag vet inte vad som kom över mig, kanske var det att jag ville vara snäll, kanske ville jag bara ha närhet. Vad det nu än var så öppnade jag min bh så att han fick se mina runda små bröst, han flämtade till och stirrade fascinerad på mig så tog jag hans hand och förde den försiktigt upp till mitt bröst och visade ömt hur jag ville att han skulle smeka mig. Han gjorde det bra och jag kände hur det pirrade och hur mina rödbruna bröstvårtor styvnade till och stod rakt ut.

Han uppmuntrad och även jag blev lite kåt tog jag tag om hans hals och pressade hans ansikte mot min barm medan jag instruerade honom hur jag ville att hans skulle kyssa smeka och efterhand hur han skulle nafsa och bita mina bröstvårtor. Liggandes på rygg njutandes av hans behandling vred jag mig lätt mot honom och sträckte in handen under hans tröja. Hans hud kändes alldeles len och utan hår. Hans mage var alldeles platt och muskulös, jag kom fram till byxlinningen och strök lätt ner över byxan vilket förde till att han ljudligt stönade till. Jag kände att kuken började direkt under linningen och jag följde den till roten, han flämtade till av beröringen och även jag. Jag måste missta mig tänkte jag, detta var en vuxen mans redskap. Jag hade nu verkligen ingen erfarenhet av kukar men den här, den var stor.

Djävulen red mig och jag blev nyfiken. Jag öppnade knappen och drog ner gylfen. Utanpå fillingarna kände jag hur hård och styv den var. Varje gång jag kom åt hans lem stönade han till. Jag gled in med handen under resåren och vidrörde direkt hans ollon. Jag strök längs hans penis och märkte hur vått hans ollon var av hans försats.

Jag bestämde mig, jag sade åt honom att lägga sig på rygg. Mycket motvilligt slutade han smeka mina bröst. Jag reste mig upp och tog tag i fillingarna och byxorna och bad honom lyfta på stjärten. Med ett ryck låg han där naken med sin grova långa raka gubbkuk stramt stående mot naveln. Förutom några mörka fjun över kuken var den fullständigt hårlös och säkert en bit över 20 cm. Hans röda svullna ollon glänste av försats. Han tittade förväntansfullt, då jag stående på golvet böjde mig framåt och började kyssa hans knän och uppåt och lät min tunga glida längs insidan av hans lår medan han flämtade för att sedan nafsa honom lätt i hans strama pung. Medan han låg där och sade –”det är så skönt så skönt” kunde jag inte annat än le inombords.

För första gången kände jag inget äckel då jag såg en kuk, Jag kände tillgivenhet och attraktion och till och med kåthet av att se Johan naken och hur han njöt av min beröring. Jag tog tag med vänsterhanden om den grova, underbart lena kuken, vilket visade sig vara svårt då jag inte nådde runt den. Med andra handen tog jag tag om den hårlösa strama pungen, som jag masserade lite sedan slickade jag på pungen och lät min tunga glida, smaka min väg upp till ollonet. Jag var förvånad att jag gillade doften och smaken och att jag blev kåt av att hålla honom i handen och smaka honom. Jag öppnade munnen, så mycket jag bara kunde, han var grov och lät hans våta lena ollon glida in mellan mina läppar.

Jag förstod inte mig själv, men jag tyckte han smakade ljuvligt av ren kuk samtidigt som han kändes så skön i min mun. Jag njöt av att suga honom. Jag lät mina tänder lätt glida längs hans känsliga svullna ollon, något jag inte skulle ha gjort. Jag hörde ett stön och min mun fullständigt drunknade i kaskad efter kaskad av sperma. Rent reflexmässigt svalde jag för att kunna andas och märkte till min häpnad att sperman i mun inte smakade så illa som jag alltid trott. Den smakade lätt saltig, jordig med en lätt förnimbar mandelsmak, konsistensen var viderlig, men jag hade gjort honom mycket lycklig. Jag kände mig lycklig, jag torkade mig om munnen med täcket och lade mig vid sidan av honom och kunde inte låta bli att skratta till och sade –”där var någon verkligen mycket kåt, var det skönt?” frågade jag rent retoriskt och fick ett översvallande ja till svar.
———————————
Jag låg stilla bredvid henne, hon såg något fundersam ut som om hon funderade på om det var så bra det som skett. Jag var mig säker. Hennes ljuvliga runda små bröst var inom räckhåll och så jag började smeka henne och dem så som hon instruerat mig tidigare. Hon gled över på rygg så att jag bättre kom åt att smeka henna och kyssa och suga hennes toppiga bröst. Hon började andas djupare gnydde njutandes till. Uppmuntrad som jag var, fortsatte jag ner över hennes fasta platta mage, ner till trosorna. Jag hade inte mer än kommit dit förrän hon lyfte på stjärten och drog ner trosorna halvvägs själv.

Sexton år som jag var stod kuken som ett spett igen. Jag hjälpte henne av med trosorna som föll till till golvet. Jag började kyssa hennes lårs insidor och upp mot hennes venusberg. Hon var rakad och hade bara en liten triangel ovan på blygden. Så särade hon sina ljuvliga ben och det blev tydligt vad hon ville. Hon pekade med fingret var hon ville att jag skulle slicka. Jag hittade den lilla knoppen medan hon kåt flämtande instruerade mig hur jag skulle slicka den lilla rosa svullna klittan. Jag bearbetade hennes klitta precis som hon ville medan min mun fylldes av hennes savande lilla fittas safter. Jag njöt, hon njöt.

Rummet fylldes av hennes härliga fittas doft. Allt efter instruerade hon mig att jucka med tungan i fittan och slicka och suga på hennes bruna svullna blygdläppar. Hennes kropp riste och hon stönade ljuvligt, gnydde, jämrade sig och juckade upp och ner med sitt underliv. Mitt ansikte var alldeles vått av hennes utflöde och jag kände mig som i himmelriket. Plötsligt reste hon sig lite så att hon kunde se bättre och då såg hon min svullna lem, hon log ,och sade, nämen den står ju igen, kom sade hon.

————————-

Jag trodde inte mig själv, vad hade jag just sagt egentligen. Jag var med mina 29år fortfarande oskuld. Innebärande att jag aldrig legat med en man, på så sätt ändrades det inte nu heller då han inte var myndig. De orgasmer han gett mig lät alla mina hämningar falla och jag ville ha rikligt med kuk för första gången någonsin. Jag tog tag om hans sköna lem och manövrerade den mot min fittas våta ingång. -”Kom” sade jag igen och kände hur jag för första gången fylldes. Det kändes underbart då han töjde sig in och letade sig allt djupare in i mig.

Plötsligt kände han sig säker började han jucka loss som en tossing. Jag slängde mina ben om honom och tog ner honom hyjssandes. Tillsammans fann vi takten och han gled långsamt in i mig och jag kände hur han efterhand nådde botten av mig. Så låg vi en stund och bara kände. Det var en ovan känsla, en känsla av att vara fylld och inom mig föll något på sin plats, det var så det skulle vara, det var en underbar känsla.

Långsamt började jag röra mig under honom och han föll in i min takt . Vi blev maximalt stimulerade. Hans grova kuk fyllde min fittas alla skrymslen och vrår till bristningsgränsen och varje juck var 100% kontakt. Jag kom om och om igen medan han stötte in i mig och mina motjuck fick pungen att daska mot min stjärt. Han ökade takten och jag kände att han började närma sig sin höjdpunkt samtidigt som den ökade kraften och snabbheten i jucken fick mig att vibrera och njuta allt intensivare. Jag uppfordrade honom att stöta hårdare och snabbare och jag vet att jag skrek av njutning då hans lem fick mig att åter komma i en underbar orgasm. Jag kände hur min slida mjölkade honom och såg hans ansikte spännas medan han sött stönade för att känna hur han rytmiskt pumpade in stråle efter stråle av sin säd djupt i mig.

Han sjönk ihop över mig, stor och massiv. Han var lätt svettig så som jag själv det kändes tryggt och sensuellt att känna hans vikt och doft. Han tittade leende upp och såg mig djupt in ögonen och sade leendes-”jag kan direkt igen.” Jag svarade, -”kom då.” Det var skönt och och otroligt fascinerade att känna och se hur han arbetade sig med nu hårda juck och motjuck från min sida till orgasm för att åter känna hur han sprutade in sin säd i min slida. Utpumpad och äntligen tillfredsställd gled han ur mig och och låg bredvid mig. Jag var mer tillfredsställd än jag någonsin varit. Vad detta skulle komma att betyda visste jag inte då.

—————————–

Som 16åring har man svårt att hålla käften, och efter en tid hade jag berättat det för min bästa kompis Erik, Han var helt ok vi hade känt varandra sedan dagis och vi visste att vi kunde bevara en hemlighet. Jag hade berättat om Sofia som jag var förtjust i trots att hon var så mycket äldre och envisades med att hävda att hon var lesbisk. Han visste vem hon var och tyckte även han att hon var otroligt läcker, och var på så sätt avundsjuk. Jag tror nog att han innerst inne trodde mig då jag talade om att jag brukade ha vild sex med henne ett par gånger i veckan. Erik framhöll trots det att jag bara fantiserade och ville ha bevis. Hur som helst, dum som jag var beslöt jag att ta med honom en eftermiddag för att visa honom att jag kände henne väl.

Hon blev störtförbannad, skällde ut mig efter noter och frågade om jag inte var mogen nog att kunna hålla käften och att det var sista gången vi träffats. Erik han fick sig en skopa han med då hon frågade honom vad han egentligen hade väntat sig att jag och hon skulle knulla så att han kunde få se eller vad var det för antydningar han kom med hela tiden? Jag kände mig så dum som jag var. Erik som var närmare 2 meter lång och simmare såg rätt skamsen och slokörad ut men öppnade munnen gav henne ett ärligt svar.

– Nej Sofia, det hade jag verkligen inte väntat mig. Då Johan berättade om er två blev jag så extremt avundsjuk och ville egentligen bara tala om att jag tycker du är otroligt fin och jag önskar att det var jag istället för Johan som fått chansen. Jag skulle då ha varit världens lyckligaste. Så sade han, och dessutom är jag mycket snyggare än Johan och knuffade till mig skälmskt flinade, jag går nu så får ni vara i fred.

Han vred dig om mot dörren då Sofia ropade till.

Vänta lite, om det nu är som du säger att ni är de bästa kompisarna som delar på allt och verkligen kan bevara en hemlighet. Så ställer jag ett ultimatum till er nu. Johan, jag är verkligen sårad att du inte kunde hålla käften och talade om det till din kompis . Visa nu att ni är bästa kompisar. Jag vill att du Erik suger av Johan. om du inte gör det så var det verkligen sista gången vi träffades.

Jag svarade att jag inte förstod vad hon menade, vi var inte bögar.

Sofia svarade bara, -”Visa att ni är ju bästa kompisar.” Som det är nu kan jag inte lita på dig och jag kan inte lita på Erik. Om ni gör det delar ni på en verklig hemlighet och jag vet att ni verkligen är det ni säger, nämligen bästa kompisar, your choice!

Erik stod där handfallen och slokörad.
-”Kom” sade jag nedslagen –”vi går.”
Erik suckade så tittade han på mig och på Sofia så sade han
-”Johan, gå och duscha.”
Jag skrek till-” va fan menar du, du är fan inte klok.”

Erik grimaserade och sade, hon vill kunna lita på oss. Sorry Johan, jag skulle ha hållit mig borta. Jag suger av dig om hon är viktig för dig och det vet jag att hon är.

—————-

För att kunna se bättre vad pojkarna skulle göra slog jag mig ner i fåtöljen i vardagsrummet. Jag var fortfarande skitarg, men också mycket nyfiken.

Johan ställde sig på golvet framför mig och tog fram sin slaka väldiga kuk och slöt ögonen och sade
-”Jag lossas att det är en tjej som gör det”

Jag kunde inte annat än att fnissa till.

Erik ställde sig på knä framför Johan och tittade lite argt på mig sägandes
-”Jag hoppas att du verkligen är värd det”

Erik tog ett fast tag om Johan rentvättade kuk och förde in ollonet i munnen. Han började runka och suga precis som jag visste att Johan tyckte om. Det verkade som om alla pojkar tyckte om det samma. Men vad visste jag, efter bara en manlig sexual partner.

Det såg rätt lustigt ut med Johan ståendes knipandes med ögonen hela tiden tänkandes att det var jag som sög honom. Medan Erik stod på knä framför honom juckandes med huvudet . Det verkade vara arbetsamt för dem båda och det gick minuter. Johan hög röd i ansiktet av koncentration medan Erik med svetten lackandes runkade och sög. Till slut kom äntligen Johan och sprutade satsen rakt i munnen på Erik.
– ”Jag sade snabbt –”Svälj, annars gäller det inte.”
– ”Fy för satan”! var allt som Erik gav i från sig efter han svalt Johans sats.

Jag satt där och tittade på de båda pojkarna, bara av att se Johan nakna kropp och kraftiga lem blev jag lite småkåt och jag var nyfiken på om det verkligen bara gällde honom. Jag sade åt Erik –”kom hit och ställ dig framför mig”. Jag hade sedan länge gett upp att försöka förstå mig själv. Det var som om min fitta levde ett egenliv.

Erik kom villigt fram till mig och jag smekte honom över jeansen. Kuken var slak därinne. Jag knäppte upp knappen och drog ner gylfen. Jag tog tag i byxlinningen och drog hans byxor. Det som kom ut ur byxan och mot mig trotsar nästan all beskrivning. Hans kuk var slak så imposant som Johan’s i fullt stånd. Det här var en jättekuk omrandad av krulligt rödbrunt hår. Jag tog tag med båda händerna om roten för att se hur stor den var, säkert över 23-24 cm. I mina händer märkte jag hur den svällde och styvnade till.
-”Erik” sade jag-” vilken otroligt stor kuk du har ”
-”mmh” svarade han hest –”jag vet”

Han doftade manligt av kuk och lite lätt av svett. Hans kuk stod snart därpå i fullprakt och var kanske 25cm lång och tjock som mina handleder. Jag satt i fåtöljen och hade sittandes, hans kuk precis i munhöjd. Hans ollon var alldeles blått och glansigt. Hans håriga pung hängde som hos en riktig gubbe.

Johan hårlösa kuk tyckte jag var estetisk vacker medan den här var något animaliskt. Jag tittade upp i hans ansikte och såg bara ren och skär kåthet. Jag öppnade munnen och smakade med tungan lite lätt på ollonet. Han hade den där lätta smaken av fisk som jag tyckte var lätt oangenäm.

Jag öppnade munnen för att säga att han skulle gå och tvätta sig innan jag fortsatte. Jag hann inte, innan jag sagt ett ord hade han tagit tag om mitt huvud och körde med all kraft in sin grova feta kuk i munnen på mig. Jag hörde hur han sade – ”Sug slyna, sug”. Han var stark, jag kunde inte värja mig. Johan satt bredvid och tittade storögt på. Så slutade Erik plötslig att munknulla mig och drog mig upp i håret, och tryckte in sin tunga i munnen på mig. Jag var sexuellt superkåt, jag hade tänkt protestera men hans vilda otyglade kåthet gjorde mig ofattbart kåt.

Erik slet formligen upp mina byxor så att knappen flög och drog ner dem så att jag stod med naken för att sedan lika vilt slita av mig pullovern. Medan han kysste mig smekte han mina rövklot och och då mina bröst blev fria sög han och intensivt i mina små bröst. Så stor som han var tog han plötsligt tag om min midja och lyfte upp mig, och trädde upp mig på hans kuk som en köttbit på ett grillspett . Rännades sin tjocka jättekuk rakt upp i mig. Han gick ett par steg tillbaka och lät sig falla ner i soffan med mig över sig. Knullandes mig som en kanin. Han hamrade formligen sönder mitt underliv, pålade mig med sitt organ om och om igen medan han höll mig hårt. Jag ylade av kåthet och smärta och ville han skulle sluta samtidigt som jag ville att han skulle fortsätta. Johan det svinet hjälpte mig inte alls utan stod bredvid och tittade på med en kåtblick medan han runkade sin läckra kuk.

Erik sade ansträngt -” Ta henne i krysset”
Jag vet inte vad han menade, men plötsligt hörde jag hur Johan harklade sig och hur hans kladdiga fingrar började smörja in min lilla rosett för att sedan pressa sig in. Jag försökte slå bort dem så som jag låg med det hela förde bara till att Johan tog polis grepp på mina vevande händer. Jag var skitförbannad och samtidigt svinkåt , jag bölade för varje stöt i fittan och hade säkert kommit en 2-3 gånger redan.

Jag kände hur Johan tryckte in ett finger djupt i stjärten på mig det brände till så drog han sig tillbaka och tryckte in ett finger till som smärtade till ordentligt . Jag hörde hur Johan sade –” Det är så jävla läckert, Jag kan känna hur din kuk glider in och ut ur henne.

Så tryckte han in tre fingrar och jag skrek Sluta, Sluta nu för i helvete, jag menar det! Fingrarna i stjärten försvann, Erik gled ur mig,det brände till av saknad men jag var skitförbannad.

– ”Vad tror ni att ni håller på med jag är ingen jävla knull docka. Det var tur att ni slutade annars hade jag anmält er för våldtäkt.”

Jag tog i lite väl mycket kanske men det verkade fungera. De satt alldeles förskrämda bredvid varandra Johan med sin rakade kuk och Erik med sin håriga hästkuk stående medan de försökte hålla sin ungdomliga kåthet i schack.

-”Jag är fortfarande kåt” sa jag -”och vill fortsätta, men det är jag som bestämmer, ok?”
De nickade lättade och jag instruerade Erik att lägga sig på rygg i min säng medan jag bad Johan hämta burken med vaselin. Jag gränslade Erik och tog tag om hans fittsafts kladdiga hästkuk och runkade honom lite för att sedan sjunka ner över honom och lotsa honom mitt mitt ömma sköte. Det brände till lite då de små såren jag fått av hans brutala behandling gick upp igen medan han långsamt sjönk in i mig. Jag klarade av att få in honom så att jag satt på honom och kände hans krulliga hår mot min klitta, samtidigt som jag kände mig sanslöst fylld.

Johan kom tillbaka med burken, Erik tog tag i mig och drog mig framåt så att jag sträckte ut min stjärt mot Johan och började intensivt att kyssa mig så att jag knappt märkte hur Johan smörjde in min lilla knottriga bruna rosett. Nu med glidmedel var det inte obehagligt utan gav mig en pervers känsla. Jag gnydde tiggandes, ”kom Johan, kom in i mig.” Johans kuk var grov och då han tryckte mot den mot mitt stjärthål ångrade jag mig nästan.

Två så grova kukar, jag visste inte om jag skulle klara det. Det smärtade otroligt men det var en obeskrivlig känsla att bli fylld av dessa två unga kåta pojkar. Långsamt millimeter för millimeter juckade Johan sig in medan han töjde min anal. Min stjärt den skulle aldrig bli som förut antog jag. Jag bet ihop tänderna och sade –”var försiktiga med mej” . De lyssnade men var så otroligt kåta att de hade svårt att få sina kroppar att lyda.

Det tog en bra stund, trots vaselin, tills Jag kände Johans pung mot min bak och han var fullständigt inne. Den känslan jag hade nu ville jag behålla för alltid. Jag var bokstavligen pålad och njöt av känslan att vara fylld i båda mina hål.

Långsamt började de jucka. Då Johan gled ur, gled Erik in och tvärtom. Det var en njutning som är svår att beskriva, Jag bölade och tjöt, gnydde och flämtade kom om och om igen en orgasm starkare än den andra. De ökade takten och plötsligt kände jag hur de en efter en, hårt tryckte in sina pålar i botten av mig och nästan slet isär mig för att med ett avgrunds stön fylla min fitta och anal med sin vita klibbiga säd.

Jag låg en kort stund kvar mellan dem, och kände värmen av dem och den sköna värken från mitt slut knullade underliv.

Det slog mig som en blixt att jag var bi-sexuell och inte lesbisk och med den kännedomen lösgjorde jag mig från dem och gick lycklig in i duschen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *