En helt vanlig sommarkväll !!

Ja det var så det var , en helt vanlig fredagskväll mitt i juli för två år sedan . Jag och min man skulle gå på en musikkrog i vår stad. Min man Hans som föresten närmar sej 46 år och jag själv är nyss fyllda 43 år . Trotts att jag fött tre barn som nu är utflugna så har jag en slimmad och fin figur som jag inte skäms över . Vi har varit gifta i 19 år så ni förstår att man hunnit igenom en massa snack om både det ena och andra . Vi har ventilerat våra sexdrömmar för varandra så vi vet var vi står. Jag brukar hålla glöden uppe med att klä mej i fräcka underkläder m.m. Och ibland för att göra det extra upphetsande glömmer jag trosorna hemma. Detta tycker jag är skönt, att känna sommarvinden nå in under kjolen och svalka min alltid renrakade fitta. Denna kväll jag nu skall berätta om hade jag på mej en vit kjol som tröt ovanför knäna en tröja förutom bh var det allt. Man kunde nog ana att det inte fanns trosor under då denna kjol är rätt tunn . Min man märkte det direkt innan vi skulle ge oss av och han kom fram och smekte mej över rumpan och kysste mej i nacken. Han sa till mej att inte hetsa upp honom för mycket för då kommer vi nog inte iväg. Nåväl vi gick iväg efter delat en vinare så man kände sej verkligen upprymd. Det var ingen kö ännu på stället vi skulle så vi kom in och fick bord direkt som tur var. Men det tog inte lång tid innan vi fick sällskap vid vårt runda bord. Det var fyra killar i våran egen ålder som var på semester och bodde på hotellet bredvid krogen. Killarna var faktiskt jättetrevliga vi drack öl dansade och snackade om det ena och andra med varandra. Vid ett tillfälle då det spelades lugnare musik märkte jag att jag orsakade ett praktfullt stånd hos en av killarna när vi dansade en tryckare.

Kunde inte låta bli att jäklas lite med honom och råkade bara snudda bulan på byxorna . Det var ju trångt på dansgolvet så ingen såg detta . Jag hörde hur han flämtade och blev varm . När vi efter dansen kom tillbaka beställde killarna in en flaska vin till mej för det tyckte dom att jag behövde nu när jag dansat med allesammans . Min man hade gått till toa så jag satte mej mitt emellan två av killarna . Och snacket fortsatte killarna som nu hunnit få i sej ett antal öl var lite mer frispråkiga så det började bli mycket tjejsnack. Det var faktiskt kul att vara med i diskussitionerna. Plötsligt kände jag en hand smyga sej upp över insidan på mitt lår och inte nog med det det kom en hand på andra låret med . Paniken spred sej vad gör jag nu ??? här sitter jag utan trosor med en hand på varje lår som sakta men säkert var på väg mot min nyrakade fitta. Min man satt mitt emot enda platsen som var ledig efter toabesöket . Nåväl jag började känna en viss kåthet utav situationen . Nu var den ena killen framme med handen och bråkdelen av en sekund senare hade dom stött på varandra vid min nakna fitta . Jag särade lite på benen tänkte att dom kan väl få känna om dom nu gjort sej besväret. Jag undrar om min man hade märkt något för plötsligt ställde han sej upp och ville dansa . Händerna försvann blixtsnabbt jag reste mej och gick mot dansgolvet det var en tryckare . Jag snackade om allt som hänt för min man . Jag vet att han skulle vilja testa med sex på mer än två och nu hade kanske stunden kommit. Han sa att det var en trekant som var hans dröm men nu satt där fyra killar som man nog kunde få till sängen. Jag frågade hur vi skulle göra. Han sa att vi får väl se hur det artar sej men han sa att det skulle vara sexigt att få se mej knulla med ett par andra killar. Nu när dansen var slut var jag tvungen att gå på toa jag var så blöt att det hade blivit fläck på kjolen om jag satt mej direkt .

Jag kom tillbaka efter ett tag och satte mej i min mans knä för någon hade tagit stolen. På så sätt kom jag upp en bit och jag tänkte att kjolen skulle få glida upp lite så killarna skulle få full insyn i hopp om att detta skulle ge en bra effekt. Ja som alla andra kvällar så har den ett slut jag blev uppbjuden av en av killarna på sista dansen även den en tryckare. Och killen frågade direkt vad vi skulle gå efter krogen stängt m.m. han tryckte sej mot mej och lät en hand gå ner över min rumpa samtidigt som han gned sin nu stenhårda kuk mot mej, nu började jag bli kåt och sa till honom att vi kunde ju gå till deras hotellrum efteråt och ta ett glas vin. Det gick han med på .

Det var ett glatt gäng som lämnade krogen för att gå till deras hotellrum. Tänk 5 killar och jag. Nu skulle min man få se på grejor, ja tankarna virvlade runt i huvudet hela tiden. Trappan upp till deras hotellrum kände jag ett par händer mot min rumpa och någon tog upp knappen i ryggen och drog ner dragkedjan och vipps gick jag sista halvtrappan med bar rumpa men det var ett par händer som passade på att smeka mej på min fitta. Min man gick i bakgrunden och kollade in vad som höll på att hända .

Inne i rummet som alla andra hotell sängar och soffgrupp. Jag satte mej i sängen fick en kavaljer på varje sida och en bakom mej direkt min man och den 4 killen satt i soffan. Det tog inte lång tid för 6 par händer att ta av mej återstoden av minna kläder. Jag fattade inte hur snabbt de andra 5 hade fått av sej sina kläder. Jag hamnade på rygg mitt i sängen med två killar på varje sida medan min man satt naken i soffan och tittade avvaktande på. Det var två tungor som slickade min fitta som nu var plaskvåt, de andra två smekte minna bröst och passade på att omväxlingsvis tungknulla mej. Där låg jag nu mitt framför min man och njöt av fyra killar på en gång inte klokt. Nu kröp en av killarna som slickat mej upp och hans kuk nosade på minna blygdläppar och ville in, detta var inte svårt den gled in direkt till botten utan motstånd. En av killarna ville att jag skulle suga av honom så han kom upp och styrde in den till min mun och det gjorde även den tredje killen , den fjärde fick jag ta i handen så länge. Tittade på min man som nu satt med sin goda stake i handen och tittade på med en kåtglansig syn. Nu ökade killen som knullade mej takten och jag var nästan på väg att svimma när han fyllde mej med sin säd. Men det var inga längre stunder denna kväll min fitta var utan kuk för plötsligt hade han som jag runkat tagit plats mellan minna ben och glidit in i en redan full fitta. Det tog inte lika lång tid för honom att komma utan han kom i en rejäl kaskad bara för att direkt bli avlösta av killen som jag omväxlingsvis försökt att koncentrera mej på att suga .

Även han gick på några minuter och det gjorde han i min mun med , han fyllde hela munnen med varm säd samtidigt som jag fått den tredje laddningen i min fitta. Jag hade nästan glömt att min man satt där och tittade på men nu kom även han och som sista man förde upp sin kuk i mej , det var inget motstånd längre jag kände hur det rann nar över anus och ner och bildade en pöl på lakanet . Min man knullade på samtidigt som han ville köra in sin tunga i min mun , jag hade inte svalt satsen ännu så min man kom att köra sin tunga rakt i en av killarnas sats som helt fyllde min mun och nu började den rinna utmed hakan och kinden .

När min man kände och såg detta så gick det för honom och mej samtidigt. Jag tror att jag höll på att svimma jag var alldeles vimmelkantig och slocknade ett tag .

Jag kvicknade till och tog mej på gummiben ut för att ta en dusch för jag var kladdig nästan överallt och när jag ställde mej upp rann det nerför benen på mej. Allt var nästan för bra för att vara sant. Nästan som en dröm. När jag kom ut från toa så la jag mej i ena sängen för den andra satt killarna som inte fick plats i soffan. Dom snackade om sexdrömmar hit och dit, jag fattade inte hur dom orkade. Någon kille sa att han hade en digital video som han ville filma lite med, han undrade om det gick bra. Det var ingen som hade något att invända bara den stannade som ett minne inom vårt gäng. Samtalen gick vidare.

Då kände jag en hand under täcket som började massera mitt ena bröst. Efter en stund kom ytterliga en uppför mitt ben. Nu var samtalet inne på dubbelpennetrering sandwich gangbang m.m. Det var mycket grabbarna ville testa hörde jag, men jag tänkte för mej själv hur skall man få upp 2 kukar i fittan?? Under tiden hade en kille klivit in under täcket och jag kände åter en styv kuk mot min bak. Det kändes underbart samtidigt hade jag en hand som nu smekte min fitta och en som var på brösten med andra ord pulsen började stiga. Jag putade med rumpan mot killen bakom mej samtidigt som jag särade lite på benen. Han fick hjälp av sin kompis att komma in i min fitta. Han gled med ett smackande ljud långt och lätt in i mej. Då reste sej min man och gick fram till oss med videon i högsta hugg och drog bort täcket och sa åt mej att rida honom istället. Sagt och gjort killen la sej på rygg och jag grenslade honom med ansiktet emot honom allt medan min man filmade.

Samtidigt då jag lutade mej framåt kände jag någon som slickade mej runt anus det gick som en rysning genom kroppen då jag plötsligt kände ett finger i anus. Jag stannade mitt ridande och låg helt stilla och kände killen börja vidga mitt anus med allt fler fingrar. En av killarna kom ut från toa med en burk vaselin och kletade in sin kuk med och den som hade fingrarna i min rumpa tog en kladd och satte in i anus på mej. Hela tiden lekte min tunga långt inne i munnen på den killen som ockuperade min fitta. Då för första gången i mitt liv kände jag en kuk mot min ringmuskel, vilken känsla när den banade vägen genom analen. Jag låg helt stilla till han hade kommit in i mej men det var inte utan motstånd och gnyende från mej, trodde jag skulle spricka. Min första sandwich var ett faktum, killarna rörde sej fram och tillbaka i en rytmik så jag höll på att falla i trans. Killen under mej fick tysta mej med att tungknulla mej så gott han kunde för att grannarna inte skulle klaga. Så började dom trumma på allt hårdare och jag fick en jätteorgasm så det svartnade för ögonen samtidigt kände jag att killarna fyrade av en kaskad långt inne i minna båda hål, dom låg stilla ett tag sedan gled han som varit i analen av mej så jag kunde rulla åt sidan. Det kom en liten ström av sperma ur mej när jag la mej åt sidan men jag brydde inte mej mer för nu kände jag att jag var helt i deras våld och dom tänkte leva ut sina fantasier med mej och jag ställde upp för dom. En av dom andra killarna la sej på rygg bredvid mej och ville att jag skulle rida honom, så jag gränslade honom samtidigt dök min man upp bakom mej han hade lämnat bort videon till en annan an killarna och förde nu sin kuk mot mitt upptagna hål, han började trycka på som bara den. Snart var han på väg in i min fitta han med. Jag gav ifrån mej stön så dom var tvungna att ännu en gång hålla handen för munnen. Känslan att känna två kukar i fittan som töjde ut den till bristningsgränsen var enorm, trodde jag skulle svimma av kåthet. Killarna jobbade i en takt som passade in så dom inte skulle glida ut jag måste säga att detta var en av de bästa sexupplevelser jag någonsin haft. Jag fick den tredjes kuk i min mun så jag hade svårt att få luft. Killarna som gled omkring i min nu uttöjda fitta ökade tempot båda två och för första gången i mitt liv fick jag en orgasm på 5 minuter. Samtidigt som killarna fyllde mej med två stora satser i fittan. Nu var det bara killen i munnen kvar så hade jag fått 10 satser på en kväll, det är väl var många får i kvartalet i min ålder. Nu beordrade killen som jag hade sugit mej att ställa mej på alla fyra. Jag stod där på alla fyra så att alla kunde se min uttöjda svullna och spermadroppande fitta. Killen tog sats och körde in kuken i min anal som nu inte gjorde motstånd längre. Han knullade mej hårt och rytmiskt och kom med ett vrål från sina läppar samtidigt som han trillade ihop över mej och kysste mej på nacken och viskade att ett bättre knull hade han inte varit med om. Nu var jag helt slut och natten hade övergått till dag så vi beslöt att ta och sova. Jag låg mellan två av killarna min man på soffan. Det var ändå svårt att somna för allt var så overkligt att jag lilla jag fått uppleva allt detta. Killarna runt mej sov och jag hade fyra händer lite varstans på min kropp men det var skönt. Klockan var väl c 11.00 när de två killarna i andra rummet knackade på och hade tagit med frukost m.m. till oss . Solen sken utanför och där låg jag under täcket med två nya bekantskaper medan min man låg i soffan. Det var helt otroligt jag satte mej upp och fick en kopp kaffe samtidigt som de två andra killarna kröp under täcket , samtidigt som jag drack kaffet kände jag en tunga mellan minna ben som slickade min ömma fitta ännu en gång. Det var bara två killar som var intresserade av sex nu på morgonen de andra verkade fått sitt . Jag fick sätta koppen och uppleva mitt livs andra sandwich . Jag var så öm och svullen men killarna fixade så att dom kom in och gjorde fint jobb samtidigt som min man zoomade in närbilder på min bak som behandlades av två kukar .

Dom kom samtidigt och jag fick även jag en orgasm . Sagt och gjort vi var tvungna att ge oss av hemåt igen . Jag gick på toa för att duscha v mej innan jag gick hem . Gick föresten vi tog taxi jag kunde inte gå så långt men det var svårt att sitta med . När jag stod på toa och tog på mej så kom en av killarna in och ville knulla ännu en gång men denna gången orkade inte minna hål med mer så jag fick suga av honom därinne på toa. Sagt och gjort han kom i min mun efter ett tag Jag svalde inte utan behöll det i munnen för att överraska min man. Jag sa inget när vi lämnade rummet bara vinkade. Ut i taxin vi satt i baksätet denna korta bit utan säga ett ord. Väl inne i hallen ville jag tacka min underbara man för en underbar kväll och natt så jag kramade om honom och våra läppar möttes och jag tog och fyllde hans mun med sperma vi stod länge med våra tungor och körde runt sperman. Min man var redo igen men det blir en annan historia detta får även videofilmen vi hade med oss hem bli. Men denna video har gett oss ett underbart sexliv. Killarna kommer hem och bor hos oss ibland när dom skall till vår stad men inte alla på en gång tyvärr men kontakten håller vi.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *