Jag var 15 år då jag första gången hade sex med en erfaren kvinna, det var första gången jag hade fullbordad sex överhuvudtaget. Jag hade experimenterat med tjejer innan i samma ålder, som ungdomar gör i det skedet av livet.

Men inget av det skulle komma i närheten av det här. Innan skolavslutningen skulle min klass och paralellklassen åka på klassresa någonstans i Göteborg. Deras klassförståndare Lena var en dam 32 år, ca 170 cm lång, blond och mycket mån om sitt utseende och figur. Det skulle vara disko i hallen som de kallade det och dagen efter skulle vi till Liseberg. På diskot hade lärarna lika roligt som vi, de skojade och dansade dom också.

Blyg som jag var satt jag hela kvällen och iakttog Lena. När jag satt där och fantiserade om henne märkte jag inte att hon stod framför mig. ”Du har inte dansat på hela kvällen.” Innan jag ens hann säga något tog hon mig i handen och förde mig till dansgolvet, just då började de spela en tryckare. Man märkte att hon var van, hon satte min hand på sin midja och med den andra höll jag hennes hand. Hon var den som ledde, och jag blev minst sagt chockad över hennes rörelser. Istället för att vagga åt sidorna så roterade hon diskret med höfterna inåt. Jag kände hur mitt organ började växa och försökte att puta ut med häcken för att hon inte skulle känna av den. Plötsligt satte hon sin hand diskret på min häck och pressade den inåt. Jag stelnade till och hjärtat dunkade i hundrafemtio. ”Slappna av” sa hon. Vilket inte var det lättaste. När låten var slut så tackade hon för dansen, och jag bara nickade tillbaka. På väg till toaletten för att coola ned mig så snubblade jag ned för trappan och tuppade av.

Jag vaknade senare i ett lätt belyst rum och kände som om huvudet skulle sprängas i bitar.

Vid andra sidan av rummet satt Lena och läste.

Hon hade en kort Jeanskjol och en vit blus.

Hon såg att jag hade vaknat. ”Välkommen” sa hon med ett leende.

När jag frågade var de andra var så förklarade hon att de var på Liseberg och skulle inte komma på flera timmar, och att jag hade sovit hela dagen.

När jag reste mig upp blev jag yr, hon var framme och tog emot mig.

Hon ledde mig försiktigt till toaletten och lämnade mig där så jag fick tvätta av mig och borsta tänderna. När jag kom tillbaka till rummet satt hon vid sängkanten, jag satte mig jämte henne. Hon tog min hand och undrade om jag mådde bättre, jag bara nickade som svar. Hon förde min hand till sin ena kind och började smeka sig ömt.

Hennes hy var mjuk och varm och hon luktade fantastiskt gott. Hon greppade ömt om mitt pekfinger, började bita lätt i den, stoppade den i munnen och lekte sedan med tungan. Hon förde sedan försiktigt min hand över sitt ena bröst och frågade mig om jag tyckte om den. Jag nickade som svar. ”Har du någonsin fantiserat om mig Stefan?” Frågade hon förförande. ”Många gånger” svarade jag. Det blev tyst en stund. Hon spände blicken i mig ”Klä av dig” kommenderade hon. Hur förvånad jag än blev så var jag inte sen att lyda, men när hon såg att jag tvekade med kalsongerna, sa hon ”Dom också”.

Där stod jag helt naken med en skitläcker kvinna framför mig, hon småfnissade när hon såg hur jag försökte dölja mitt växande stånd.

Knapp för knapp knäppte hon upp blusen så att brösten blottades och kjolen kom hon upp och lät den kasa ned till marken.

Hon hade inga trosor på sig, och man såg att hon var slätrakad. Jag höll på att sprängas av fjärilar i magen, och undrade om detta verkligen hände. Hon tog min ena hand och drog mig till sängen, så att jag lade mig på rygg. Hon började kyssa och slicka mig ovanför knäna. Hon lade sig på mig och hasade med sin kropp uppåt och placerade brösten ovanför mitt ansikte. Dom var lagom stora och var perfekt solbrända, som resten av kroppen. Jag ville suga på dom så det skrek om det.

”Stefan! om jag säger åt dig att göra vissa saker gör du det då?”

”Jag gör precis vad du vill” svarade jag. ”Vill du slicka och suga på mina bröstvårtor?”.

Jag började suga och slicka för glatta livet, jag lirkade runt med tunga om hennes styva knoppar, började bita försiktigt, när hon sa ”hårdare, bit hårdare Stefan”. Det var bara till att lyda.

Hon började stöna. Att bara höra det, var mer än nog.

Hon viskade ”Stefan, får jag smaka på din varma kuk? jag vill känna den i munnen”. Hon väntade sig inget svar utan gick ned till magen och började lirka med tungan för att sedan fortsätt ned till min kuk som höll på att spricka.

Hon kramade sina bröst om min kuk och började runka av mig med dom.

Sedan retade hon ollonet med tungspetsen för att sedan sakta låta sina läppar omfamna min påle. Det var varmt, och använde mycket saliv när hon retades med tungan. När hon verkligen började suga kunde jag knappt andas. Fan! Detta hade jag bara läst om i porrtidningar eller sett i porrfilmer.

Hon arbetade ända ner till roten, mina pungkulor blev inte heller skonade från hennes heta tunga. Hon slickade ännu längre ned där den andra handen hade smekt och krafsat runt analen. Hennes tunga utforskade runt det området. Plötsligt pressade hon in tungspetsen i mitt rövhål. Det enda som kom från mig var ett stön som dränktes i huvudkudden. Hon återgick till att suga, att se hennes huvud guppa upp och ned gjorde mig ännu kåtare. När det började bli som skönast slutade hon. ” Du tror väl inte att jag låter dig komma så snabbt? Flytta på dig, jag ska visa dig något!” Sa hon med en mild och kåt röst.

Jag reste mig upp ur sängen, bara för att se henne ställa sig på alla fyra med skinkorna stickande upp. ”Stefan skulle du tycka att jag var äcklig om jag bad dig att slicka mig här?” gnydde hon medan hon smekte sina våta blygläppar.

Jag försökte göra det men kom inte riktigt åt. Hon föreslog att pressa upp hennes skinkor ännu mer för att få friare spelrum. Med min tunga retade jag hennes läppar för att sedan suga, dra och lirka på dom i hennes blöta hål. Det smakade varmt, salt och kön. En smak som jag aldrig kommer att glömma och tycker smakar bättre för var gång. ”Stick in tungan Stefan! Snälla knulla mig med tungan” Jag gjorde inte direkt som hon sa utan ville att hon skulle upprepa sin bedjan, mitt i sin upprepade bedjan stack jag in tungan snabbt och hårt när hon inte var beredd på det. Hon skrek till av ren extas. ”Fan vad skön du är”. Hon började trycka sitt sköte upp i ansiktet på mig och kunde snart ana att hon skulle komma. Jag slutade tvärt, jag var våt över hela ansiktet. Det var härligt att titta rakt in hennes våta hål medan jag masserade hennes mjuka skinkor. ”Har du gjort det här innan Stefan?”. ”Aldrig” svarade jag.” Då ska jag se till att du aldrig kommer att glömma det här”.

Hon tog tag med sina fingrar i skaftet och började smeka sina läppar med min kuk för att sedan föra in den åt mig. Instinktivt började jag jucka sakta för att sedan öka takten, och hon juckade emot. Jag kände hur hon spände fittmusklerna varje gång jag drog tillbaka.

”Du behöver vara rädd för att ta i lilla vän, jag gillar hårda tag. Det klara du väl Stefan?”

Vi började att pumpade hårdare och hårdare och jag tänkte nu kommer det, men då flyttade hon på sig så att kuken gled ut. ”Fan vad gör denna kvinnan med mig?” tänkte jag. ”Lägg dig på rygg stefan”. Hon placerade sig över mig, förde kuken in i sig ännu en gång, hon började att rida försiktigt så att det inte skulle gå för mig. Hon tog mina händer och la dom på sina bröst.

”Krama dom Stefan, krama dom hårt”. Jag gjorde som hon sa ”Hårdare” gnydde hon.

Hon red sakta men hårt, för att sedan öka takten. ” Hårdare Stefan, hår…”

När jag klämde nästan allt jag kunde började det gå för henne. Som hon stönade, jag visste inte om hon njöt eller grät, vilket fall som helst så sket jag i vilket för nu kunde jag inte hålla mig längre. Att se pattarna studsa upp och ned var mer än vad jag kunde hantera, en lång varm sats exploderade stötvis ur mig, jag trodde aldrig att det skulle ta slut och att hon fortsatte att rida drog ut på det ännu mer. Vi båda sjönk ihop och hon steg av.

”Jag har aldrig känt något så här skönt” sa jag. ” Det är inte över ännu” sa hon med en andfådd röst. Hon gick ned, torkade av kuken med sin blus och började suga igen. Den började resa sig igen och hon sög till det gick för mig igen.

Och jag kände hur hon sög ut på allt det sista jag hade kvar.

Men hon fortsatte till den var hård igen och vände hon häcken emot mig. ”Stefan vill du köra den i det andra hålet?” Först trodde jag att det var en dröm, men när hon smekte mig på låret, så visste jag att det inte var det.

Det enda jag såg var hennes läppar när hon började svänga med skinkorna.

Jag befann mig snabbt på plats. Hon hade lutat sitt huvud mot täcket så hon såg ut som en perfekt formad skidbacke. ” Stefan! Slicka mig i hålet så det inte är torrt, för annars gör det bara ont”. Jag gjorde mera än så. Jag slickade runt och i, såg till att hon var riktigt blöt. ” Sära på hålet med dina fingrar Stefan”.

Jag gjorde som hon sa och placerade ollonet i det uttöjda hålet och tryckte försiktigt. Hon började stöna riktigt rejält när trängde mig längre och längre in i henne. Sakta men säkert hade jag hela mitt redskap i henne, för varje rörelse jag gjorde stönade hon högre. Hon började skrika så där gråtande igen. ”Knulla mig Stefan! knulla mig hårt!” Skrek hon. Jag pumpade henne hårt och snabbt. Ännu en gång tömde jag mig i henne. Hon skrek som aldrig förr. Utmattad slängde jag mig på sängen, hon lade sig jämte mig. Hon kramade om mig ” tack för en skön stund Stefan!” Jag visste inte vad jag skulle säga, utan gav henne ett leende. Hon föreslog att jag skulle ta en dusch. När jag kom in i rummet hade hon bäddat och lämnat rummet. Det enda som skvallrade om vårt möte var en lapp med ett telefonnummer på kudden som talade om för mig att jag inte hade drömt.

Gissa om jag ringde upp henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *