Min tjej Angelica och jag hade bott ihop några år och sexlivet var väl inte direkt på topp längre, särskilt inte som hon var arbetslös och jag ofta jobbade till sent på kvällarna. Det kunde ofta gå en vecka eller två mellan sextillfällena.

För att göra något åt sin trista vardag viste jag att hon hade svarat på en kontaktannons i en veckotidning där en nyinflyttad tjej hade sökt kompisar i samma kommun som vi bodde i.
Tjejen som hette Mia hade varit hemma och fikat hos oss en gång för någon vecka sedan. Hon var ungefär 1,60 lång och lite mullig, långt brunt hår och ganska stora bröst, så som mulliga tjejer ofta har. Min tjej är något kortare med brunt hår och normalstora bröst.
Samtalet hade gått lite trögt då varken min tjej eller Mia var några pratkvarnar.
Mia hade tydligen flyttat med sin kille till våran stad och jobbade nu kvällsskift i en butik.

Efter att Mia gått hem skojade jag med Angelica och frågade om vi skulle köra en trekant nästa gång de skulle träffas. Van vid mina sexskämt log hon tillbaka och sa att: -Jag viste att du skulle säga så, det skulle ju du gilla i alla fall.

Ungefär en vecka senare skulle jag för ovanlighetens skull åka hem på lunchen för att äta. Jag ringde inte före och förvarnade i hopp om att någon gång finna min tjej liggande på soffan och onanera. Vilket jag fått henna att erkänna att hon gjorde ibland.
Hittills har jag aldrig lyckat träffa rätt och det verkade inte så idag heller då jag försiktigt öppnade ytterdörren.

Men efter några sekunder hörde jag ett svagt stönande från ovanvåningen, jag tänkte att nu har jag lyckats komma på henne trots allt. Då jag smyger upp i trappan hör jag att det inte är min tjej som stönar utan någon annan.
-Kollar hon på porrfilm? Ännu bättre tänker jag, eftersom jag vet att hon inte är särskilt förtjust i det när jag brukar föreslå att vi skall göra det.
Jag smyger fram till sängkammardörren som är näst intill stängd och kikar in genom springan. Till min enorma förvåning får jag inte se min tjej, utan Mia och en okänd kille knulla för fullt i min och Angelicas dubbelsäng.
Vad är detta?
Mia rider killen för fulla segel i en sådan där porrfilmsställning som man normalt inte använder, sittandes lite på huk lutad bakåt med armarna i som stöd. De kraftiga brösten som är ganska hängiga gungar rytmiskt mot hennes mage.
Jag står helt paff och vet inte riktigt vad jag skall tro, Angelica ser jag inte alls till. Jag tittar mig snabbt omkring för att se om någon mer finns i rummen intill, men inget.

Jag böjer mig ned och ser in genom nyckelhålet i stället för att se rummet i en annan vinkel, och då får jag syn på Angelica, hon sitter i en fåtölj som vi har i sovrummet. Med fötterna uppdragna i fåtöljen och benen brett isär. Hon onanerar frenetiskt och är helt fokuserad på det knullande paret i sängen, vilka i sin tur tittar på henne.

Hon verkar ha tappat all sin blygsel som hon ofta annars har.
Då vi har förspel försöker jag ibland få det till att vi skall onanera ihop, vilket oftast innebär att hon tittar på mig då jag runkar öppet, medan hon själv smeker sig under täcket.

Tanken svindlade, hur har min sexuellt blyga tjej hamnat i detta läge? Mia och killen, vilken förmodligen var hennes partner, måste på ha något sätt lurat igång henne.
Detta skulle kunna liknas vid de snuskfantasier jag ibland berättar för henne när vi skall komma i stämning för lite sex. Fast då brukar hon föredra att hon är ensam tjej. Lesbiska fantasier har hon aldrig tänt på säger hon alltid. Däremot vill hon ofta fantisera om att jag skall ha sex med andra killar.

Jag kommer till sans igen och tänker att detta är ett läge som inte får missas, vad skall jag göra? Dra ned byxorna och kliva in i rummet? Det kanske är det bästa, då fattar dom ju att jag är med på galoppen.

Jag kliver in i rummet, alla tre studsar till av överraskningen.
Angelica börjar stamma och försöker säja något.
Jag börjar snabbt ta av mig byxorna går fram till Angelica tittar leende henne i ögonen och runkar min nu stenhårda kuk framför hennes ansikte. Paret i sängen börjar så sakteliga att knulla igen.
Hon ler lite ursäktande mot mig, och tar försiktigt min kuk i munnen.

Angelica börjar suga mig allt hårdare samtidigt som hon åter börjar smeka sig själv. Jag känner att utlösningen är på väg och måste hejda henne.
Jag vänder mig om och ser att paret i sängen nu bytt ställning, Mia står på alla fyra och killen tar henne bakifrån. Både hennes fitta och killens kuk är hel renrakade.
Utan att säga ett ord lägger jag mig med ansiktet under Mias fitta, hon sänker sig snabbt lite så att jag når att slicka henne, samtidigt som killens kuk far ut och in ur henne. Min tunga trängs nu med kuken runt fittan och det gör mig oerhört kåt.

Tydligen blir även Angelica kåt av att se detta för hon kastar sig över min kuk med munnen där jag ligger på rygg. Hon lägger sig så att jag kan nå hennes rumpa med ena handen, jag smeker henne både hennes fitta och anus så gott jag kan, det är ordentligt blött och kladdigt och jag får lätt in två fingrar i rumpan på henne.

Plötsligt stönar killen till och viker sig över Mia, det är uppenbart att det gått för honom och att han fyllt hennes fitta med sperma.
Han drar ut kuken ur fittan, jag ligger med munnen precis under Mias fitta och kan knappast komma undan för sperman som rinner ur den.
Långsamt rinner en tjock rännil sperma rakt ned över mina läppar, jag öppnar försiktigt munnen och känner för första gången smaken av en annan mans sperma. Det smakar inte äckligt, jag sväljer lite och slickar lite till ifrån Mias fitta.
Hon pressar samman fittan och en rejäl sats kommer ur, jag tar allt ihop i munnen och fortsätter att slicka henne.
Angelica har slutat suga mig och tittar oerhört kåta ögon på medan jag slickar fittan ren.

Jag tar Angelicas hand och trycker mot Mias fitta, först stretar hon emot lite, hon har ju tidigare sagt att hon aldrig skulle kunna röra en annan tjej. Jag tvingar henna att hålla kvar handen och försöker få henne att smeka Mia.
Snart smeker hon Mia självmant, Mia står kvar på alla fyra och stönar lätt.

Jag frågar hennes kille vad han heter, Fredrik får jag till svar. Han runkar lite förstrött och har snart fått upp ståndet igen.
Jag ber honom att knulla Angelica, Angelica är med på noterna och lägger sig villigt på rygg i sängen.
Mia lägger sig på rygg bredvid och särar på benen, och jag är inte sen att trycka in kuken i henne.
Jag trycker upp hennes knän mot de stora brösten som nu är ganska blöta av svett. Jag stödjer mig på ena handen och har den andra fri, jag smeker hennes stora skinkor som nu är ordentligt uppspända av ställningen.
Hon är helt smetig av svett, sperma och fittsaft mellan skinkorna, jag smeker hennes anus och låter att finger glida in. Hon stönar högt.
Jag fortsätter att pressa in fler fingrar och känner min egen kuk som arbetar på andra sidan den tunna väggen som skiljer röv och fitta.

Knulla mig i röven viskar Mia till mig, Angelica som blir hårdknullad bredvid mig säger att nu går min dröm i uppfyllelse och ler mot mig.
Jag tar ut kuken ur fittan, Mia ligger kvar på rygg och håller upp benen med armarna och jag ser rätt in i hennes båda öppna hål.
Jag lägger mitt glansiga ollon mot hennes anus och kan med lätthet trycka in det. Hon är helt avslappnad och har tydligen gjort detta många gånger förr.
Jag kan trycka in hela min 19 cm kuk i hennes röv och knullar henne allt fortare. Mia pullar sin fitta häftigt och kommer snart i en häftig orgasm. Hon kramar hårt om kuken och jag känner att även jag börjar närma mig.

Jag tänker att Angelica minsann skall få smaka sperma hon med och jag drar mig ur röven i sista sekund och kliver över till henne. Samtidigt som hon blir knullad av Fredrik får hon en av de största satser jag sprutat rakt i ansiktet och munnen.
Hon är nu den enda som inte fått orgasm och vi hjälps åt att ge henne den. Fredrik knullar henne, jag smeker hennes anus, Mia suger på hennes bröst samtidigt som hon slickar i sig sperma som hon tar från Angelica ansikte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *