Dörren till altanen stod öppen när jag kom ut ur duschen. Stereon stod på med svag volym och jag såg min sambo sitta ute vid altanbordet med två glas vin framför sig. Jag gick ut barfota iklädd endast min sidenmorgonrock. Den är vintervit och lätt genomskinlig, kvalitén gör att den ligger smidigt runt min fortfarande fuktiga kropp. Jag vet att han älskar att se mig så. Jag glider ner i hans knä och smuttar på vinet. Vår altan är insynsskyddad och vi har ofta haft snabbisar härute. Tanken på den senaste gör mig kåt och jag gnider stjärten mot hans byxor. Känner den hårda bulan växa. Jag kysser hans sköna mun, våra tungor slingrar sig omkring varandra och jag känner hans händer börja smeka mina bröst. Vårtorna reser sig direkt och han nyper och vrider i dem.

Vi hör en granne passera utanför på gatan och lugnar ner oss lite grann. Dricker lite mer vin och småpratar i den varma augustinatten. Men händerna kan inte hålla sig borta. Han smeker mina ben upp under kanten på morgonrocken medan den andra handen knyter upp bandet som håller ihop dem. Mina bröst blir helt synliga och han kan inte låta bli att kyssa dem. Tungan cirklar runt vårtorna. Han nafsar lite i dem och jag börjar gny lite tyst. Hans händer har särat på mina ben och jag känner fingrarna smeka mina nyrakade blygdläppar.

Fittan börjar leva sitt eget liv. Vill känna händer och fingrar på sig, tunga och kuk inuti. Hans fingrar hittar min svullna klitta och masserar den med cirklande rörelser. Den andra handens fingrar söker sig till stjärten och med fittsaft som glidmedel börjar de att smeka mitt stjärthål. Mina bröstvårtor har han i sin mun. Suger och nafsar i dem. Hela min kropp är en erogen zon. Jag vill skrika ut min kåthet men med hänsyn till grannarna blir det bara ett stön.

Plötsligt reser han sig upp och ställer ner mig på altangolvet. Flyttar undan våra vinglas och ber mig lägga mig på bordet. Jag lyder med förväntan i blicken. Min älskare sätter sig ner på stolen med mina ben på var sida om sina axlar och borrar ner sitt ansikte i min fitta. Effekten är omedelbar. Hela min kropp börjar vibrera.

Jag älskar att bli slickad. Hans tunga slickar hela fittan från fitthålet upp över kittan, criklar runt den och sen suger han in hela klittan mellan sina läppar och låter tungan bearbeta den samtidigt som han suger omväxlande hårt och mjukt. Hans fingrar letar sig ner till stjärthålet och smeker runt det. Med ett bestämt tryck kör han in ett finger i min stjärt och börjar pulla den försiktigt.

”Pulla fittan också.. snälla Peter”, ber jag honom. Men han vill bara hålla mig nära orgasmen så han smeker med fingrarna precis utanför och runt omkring mitt savande fitthål. ”Snälla…” Hans läppar släpper taget om min klitta och istället börjar han att smeka med sina fingrar. Han reser sig upp från stolen och kysser mina bröst, min hals och min mun. Ser mig i ögonen medan hans händer fortsätter att bearbeta fitta och stjärt. ”Har du skönt nu?

Vill du knulla lite? Skulle vara skönt med en kuk i fittan nu va´?” Han pullar mitt sjärthål och gnider klittan mellan sina fingrar medan han pratar. Jag lyfter fittan mot hans händer men han kommer inte i närheten av min längtande grotta. ”Nej, bara kuken ska in där..ingenting annat. Och det blir när jag bestämmer. Först ska jag slicka din fitta en stund till. Sen ska du få rida mig. ”

Jag känner att min orgasm är på väg att skaka om kroppen. Jag andas flämtande genom munnen och när Peters tunga nuddar min fitta igen kommer jag. En skön utdragen orgasm.

Medan den ännu kramar igenom min fitta byter vi plats och Peters grova kuk svajar skönt väntande när jag sänker ner fittan över den. Jag står på knä och känner kuken uppfylla fittan millimeter för millimeter. Ohh, gud så skönt…. När den är inne så långt jag kan ta emot den lyfter jag upp fittan så att den nästan glider ur igen och sänker mig ner lite fortare. Börjar rida honom i långsamt tempo. Gnider klittan mot honom varje gång jag kommer ner så långt. Jag lutar mig fram över hans överkropp så att han kommer åt att suga mina gungande bröst.

Plötsligt hör jag ett oväntat ljud bakom mig. När jag vrider på huvudet ser jag vår granne, Erik, stå på vår altan med glansig blick. Jag kommer av mig och försöker kliva av Peter men hans händer håller mig i ett stadigt tag runt höfterna. Han fortsätter att stöta upp i mig och tar inte sina ögon ifrån mina. Erik börjar smeka mina bröst bakifrån. Han tar den ena vårtan mellan sina fingrar och tvinnar den lätt. Den andra handen letar sig ned mot min mage…längre ner ..till slut når den min lite ömma klitta. Och med Peters kuk som stöter djupt in i mig och Eriks fingrar som smeker min klitta på ett obekant men helt underbart sätt kommer jag i en ny orgasm.

Erik har lossat sina kläder lite och tagit fram sin kuk. Den är lite mindre än Peters konstaterar jag när jag ser honom runka. Peter säger åt mig att suga den. Jag tvekar lite först men när Erik ställer sig bredvid Peters huvud med sin styva kuk kan jag inte motstå frestelsen. Jag böjer mig fram och låter den glida in i min mun. Jag suger och smeker hans pung. Han drar sig ur och går bakom mig i stället. Han klättrar upp på bordet och trycker sitt ollon mot min stjärt. Han kommer med ett stön precis när ollonet kommit in i mig.

Vi hör hur grannens ytterdörr öppnas och Eriks fru ropar på honom. Han rättar snabbt till kläderna och försvinner ut från vår altan. Vi hör honom prata med sin fru.

Jag känner mig konstig till mods och drar på mig morgonrocken och går in. Peter kommer strax efter, han tar tag i min arm och drar mig intill sig ”Jag älskar dig” viskar han. Tårarna rinner ner för mina kinder och han kysser bort dem. Vi går in i sovrummet och lägger oss på sängen. Vi avslutar kvällen med ett nästan desperat intensivt knullande och Peter sprutar sin sats över mina bröst.
Vi har pratat om händelsen efteråt och kommit fram till att vi nog ska fråga Erik om han vill vara med igen. Men då ska det vara mer planerat innan. Jag ser verkligen fram emot det och Peter verkar njuta av tanken att se en annan man tillfredsställa mig. Han blir i alla fall stenhård så snart ämnet kommer upp till diskussion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *