Det är en sen fredag eftermiddag och jag hade varit på fackföreningsmöte i Malmö och har blivit avsläppt av en kamrat vi stationen i Hässleholm där jag bodde med bara tjugo minuters cykelväg hem. Det här var i mitten av maj 1986 och utredningen kring Palmemordet var på löpsedlarna varje dag. Jag gick som brukligt in till pressbyrån för att köpa Expressen men istället för att ta med tidningen hem satte jag mig ner på en bänk på perrongen för att läsa något i tidningen som jag var extra nyfiken över den dagen.

Bäst som jag sitter där och läser ser jag en ung blond student med högklackade skor gå mot tåget med jag ser hur hon letar i sin röda handväska efter något. Hon går ombord på tåget men innan tåget går stiger hon av igen och fortsätter leta i sitt bagage och sedan i sin handväska igen. Tåget går iväg och jag ser hur hon med lång blick följer tåget när det försvinner bakom kröken på väg mot Kristianstad. Med en uppgiven blick sätter hon sig ner med sitt välsminkade ansikte i händer på en bänk längre bort. Jag bestämmer mig för att gå fram till henne och fråga om jag kan hjälpa till. Väl framme ser jag att hennes bruna kjol är mycket kort och att hon har mönstrade svarta nylonstrumpor på sig som fångar all min uppmärksamhet.

Hon tittar förvånat på mig, och är sur som ättika och förklarar bitskt att hon inte hittar sin tågbiljett till Ronneby och att hon inte har några pengar kvar för att köpa någon ny. Jag föreslår att hon kan ringa hem och be att någon hämtar henne. Besvärat tittar hon på mig igen och frågar vem jag är och att jag inte skulle lägga mig i andras bekymmer. Samtidigt reser hon sig upp och går mot en annan bänk bredvid och fortsätter att leta bland sina väskor. Jag ropar åt henne att jag bara ville hjälpa till och det var inte alls tänkt att jag skulle ställa till med något besvär för henne och bestämmer mig för att lämna den lilla näsvisa otacksamma tjejen ifred. Vilken argbigga tänker jag hon kan inte vara lätt att ha med att göra och jag fortsätter att läsa min tidning. Jag förvånar mig lite över hennes klädesval och tycker nog hon klätt sig lite väl utmanande.

Just som jag släppt mina tankar från den arga men vackra, sexiga och lilla studenten hamnar jag i någons skugga. Någon står framför mig och säger “förlåt, kan du hjälpa mig då”. Det är den så nyss lilla arga fröken som står där i skepnad av att nu blivit en ängel. “Hur?” Undrar jag. “Jag behöver låna pengar till en ny biljett?” frågar hon. Jag undrar lite över hur och om jag skulle kunna få tillbaka dem, jag har ännu inte glömt hennes första uppsyn och vill spela henne ett litet spratt. Jag är inte längre så angelägen om att hjälpa henne med något.

Innan jag hunnit tänka klart, föreslår jag och förklarar att “en avsugning nog skulle räcka till både biljett och en fika till nästa tåg”. Då utbrister den unga damen “fan du måste nog vara störd sjuka gubbe” hon tar sina väskor och på stapplande ben beger hon sig längs bort på perrongen. Om jag är sjuk eller det vet jag inte men att jag är gubbe i förhållande till henne som knappt är hälften så gammal som jag kan jag förstå att hon tycker. Men nu är hon inte längre mitt problem tycker jag.

Varje gång jag vänder blad i tidningen ser jag efter henne där borta och ser hur hon vankar av och an. Efter någon kvart är jag klar med min tidning och är nu på väg ut från stationsområdet då jag hör någon ropa efter mig. “Du, vänta ett tag” jag ser hur hon är på väg mot mig och jag ser förvånat hur hon kånkar på sina väskor och jag vänder för att möta upp. Andfådd sätter hon ner sina väskor och flåsar “Ok jag gör det” “gör vadå?” undrar jag som redan glömt det skamliga förslaget som egentligen var ett dåligt skämt. “det du sa” säger hon och är generad i hela ansiktet. “Avsugning menar du?” “Ja, jag gör det jag måste få komma hem. Jag gör dig en tjänst och du gör mig” säger hon med lite darr på rösten.

Utan att ha någon avsikt spelar jag med henne och frågar “var skall vi genomföra det då”. Jag hinner inte slutföra frågan fören mina inre fantasier börjar spela min 47 åriga kropp ett spratt. Hon förklarar hur gångkulverten längst ut mellan de olika perrongerna aldrig används och i trappan längst bort där kan vi vara ifred. Jag bestämmer mig för att testa hur långt hon är beredd att gå och tar hennes väskor och följer efter ner i gångkulverten. Jag går bakom ser hennes rumpa smala anklar på hennes välformade ben hennes kropp är i de bästa former man kan tänka sig och jag drömmer om tider då jag hade stor framgång bland damer med hennes skönhet i hennes ålder. Men det var sällan någon klädde sig så utmanande på den tiden förstås så tiderna har verkligen förändrats. Men det var förstås länge sedan nu. Men hur mer jag börja fantisera om hur det skulle vara att vara med henne så blir jag riktigt upphetsad. Väl framme vid trappan går vi ett par steg upp och hon sätter sig på ett trappsteg. Det är först då jag bestämmer mig för att första gången i mitt liv betala för sex och anta vår överenskommelse.

Hon drar och tar tag i min gylf och drar ner den själv knäpper jag upp knappen och livremmen. När hon viker ner mina kalsonger trillar min lem ut och fast den luktar lite illa tar hon den i munnen och blundar. Hon använder en bländande teknik det är både skönt och läckert att se hennes rödmålade små tunna läppar greppa den. Hennes händer är små och vackra med långa vitmålade naglar. Hon håller ett stadigt tag om min pung med den ena handen och drar min förhud fram och tillbaka med den andra. Mina tanka rusar genom min kropp om vad det är jag gör.

Det här är verkligen vidrigt av mig. Jag tittar ner på henne och hennes korta kjol har kasat ner på hennes lår där hon sitter med särade knäna. Hennes gren ser jag tydligt och att hon har ett par vita smala spetstrosor. Jag kan även skymta hennes behårade lilla mus där inne i vecket. Ju mera förbjudet jag tänker på att det här är ju mera upphetsad blir jag. Jag känner hur jag är på väg att komma och dra undan min styva kuk från det vackra lilla ansiktet.

Jag drar en rövare för henne och förklarar att jag inte tycker det är så bra och att hennes tänder nog är lite väl vassa för mitt känsliga ollon. Istället föreslår jag att jag kan slickar henne en stund istället. Jag vill se hennes fitta ordentligt och som jag blivit lite nyfiken på. Hon tittar på mig förvånat medan jag drar av henne hennes strumpbyxor och trosor på en gång. Hon lyfter villigt på sin bak så att jag kan kasa ner dem till hennes knän. Jag böjer mig ner för att låta mig smaka av den lite syrliga välbehagliga saften från ung fitta.

Redan efter någon minut får jag henne i en första orgasm och vänder henne om så hon står på alla fyra med baken mot mig. Här fortsätter jag att slicka henne bakifrån med hela näsan inne i det lilla hålet och låter min tunga slingra sig runt hennes klitoris i små snabba och varierande rörelser. Ibland låter jag mina läppar suga tag i den en stund medan jag tar ny luft genom min näsa. Jag lyckas ännu en gång få henne i en ny orgasm och passar i samma stund på att sära på hennes skinkor så att hela hennes hål står vidöppet för min mandom som jag försiktigt lirkar in i den trånga lilla gången.

Hon blir helt överrumplad av mitt oplanerade tilltag men jag tog ett stadigt tag om hennes smala midja och stöter i samma stund som hon fattar vad som är på väg att hända trycker jag hårt in och ut min lite grova kuk i hennes jungfruliga pulla. Lika snabbt som hon blir förvånad låter hon mig fortsätta mitt överrumplande tilltag. Min kuk som är ganska grov känner ett visst motstånd i det trånga hålet, men den är både drypande våt och töjbar. Nu börjar hon stöna högt och hennes ansträngningar av att komma bort har helt slutat. Jag får obehindrat köra henne och när jag känner hennes hala och smala livmodertapp glida förbi mitt ollon på ömse sidor blir det bara för mycket för mig och jag fyller henne med min säd. Hon ser på mig med skamsen blick med stor förvåning.

Hon är rejält impregnerad av min sperma mellan sina ben och tar upp en handduk från en av sina väskor för att torka bort det allra värsta som börjat rinna ner längs hennes ena släthyade lår. Hon förklarar samtidigt att det nog inte var riktigt det här hon hade tänkt sig från början och hoppades nu på att vårt avtal fortfarande gällde. Jag gav henne sina pengar som jag lovat och erbjöd henne att få komma hem till min ungkarls lya och duscha innan hon åker vidare hem. Hon tackade ja till mitt erbjudande. Jag tog min cykel och cyklade hem efter min bil för att hämta henne på stationen. Hon följde med mig hem där hon sedan valde att stanna över hela helgen. Vi tillbringade mycket tid i sängen och hon var outtröttlig på att rida min grova påle. Jag fick slicka och knulla henne så mycket jag orkade så fort hon kom innan för dörren satte vi igång. Pengarna fick jag tillbaka veckan därpå och vårt sex förhållande varade den korta men återstående terminen ut då hon tog sin examen och försvann för alltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *