Jag hade just fyllt 30 och hyrt en suite på Hilton i London för helgen. Var tvungen att åka dit och göra lite affärer, men givetvis samtidigt shoppa lite. Väl nere i hotellbaren beställer jag in en GT och sätter mig ensam i baren. Två väldigt läckra engelska väninnor i åldern 28-30 sitter i strama men tajta dräkter och dricker varsitt glas vin. Den enda tjejen har ett par rätt coola stora Chanelglasögon på sig, och ett pärlhalsband tvinnat av många längder med ett stort smycke som lås – så där lagom trendigt trashy. Plötsligt reser dig sig och går emot mig. Min puls ökar, men jag försöker behålla mitt lugn.

Brunetten säger som öppningsreplik;

-Hey goodlooking, we are bored. Wanna watch teli. *paus* In your room handsome.

Jag nekar inte till det trevliga erbjudandet om samvaro, utan ber dem att följa med. Upp i hissen ställer de sig nära mig, kommenterar min fasta häck väl medveten om att jag kan höra vad de säger. Jag noterar att Chaneltjejen har en aptitligt smal midja och ett par fylliga bröst under sin tajta blus. Hon gnider sitt ben lite förstrött mot mitt. Den andra tjejen ler ljuvt mot mig, förföriskt. Tjejerna skrattar och smeker lite avmätt varandras sexiga rumpor innan hissen plingar till. På väg i korridoren ser att de båda måste bära strings under sina åtsittande kjolar.

– I’m Martin by the way, säger jag och ler.

– We´re Tina and Lauren – best mates, säger de med ett bubblande fnitter i mun på varandra.

Jag korkar upp flaskan med skumpa som stod på mitt rum när jag kom. Märker i ögonvrån att de tar av sig kavajerna och sätter på hotell-tvn på en kanal som inte ser bra ut att ha på fakturan när man kommer med reseräkningen. Hmm, ett senare problem tänker jag och häller upp tre glas av den bubblande drycken.

– Here you go sweeties, cheers to pure luck and England’s two loveliest ladies, säger jag med ett nöjt smile.

– Cheers to cute tall Swedish men with cool suites, hör jag dem svara.

Vi sätter oss ner och avnjuter TV-underhållningen. En tjej slickar upp en brunett i brygga samtidigt som hon får en massiv kuk bakifrån inpumpad i sig. Jag sitter mellan tjejerna och vi bli alla, allt mer kåta av filmen. Tjejerna låter sina händer vandra över mina lår och mitt skrev. De kysser varandra bakom mitt huvud och jag märker att det inte är första gången de hånglar med varandra. Lauren med glasögonen tar av sig sig blus och bh. Hon slickar på två fingrar och nyper sig lite i sina bröstvårtor. Hon ställer sig sen framför mig och trycker upp de stora brösten i ansiktet på mig. Jag slickar och nafsar allt jag kommer åt, ljuvligt. Men hon går snabbt vidare bort till Tina. Hon lägger sig på rygg på soffan och ber Tina hälla champagne över hennes bröst. Tina knäpper av sin kjol och blus och börjar slicka Laurens erigerade bubbelindränkta bröstvårtor. Hon suger in den styva bröstvårtan i munnen och låter den rulla runt tungan. Lauren gnyr över Tinas slukande tunga och jag börjar smeka Tinas läckra kurviga rumpa, följer hennes string med två fingrar långt in mellan hennes skinkor. Kan förnimma hennes fuktighet. Jag drar ner stringen och börjar smeka hennes lår upp mot skötet.

Tina rycker av Laurens kjol och trosor. Hon häller rikligt med skumpa på hennes mage och sköte. Hon masserar hennes bröst med sina små händer och låter tungan undersöka venusberget och avnjuta mer champagne. Lauren stönar på ett sätt som gör mig askåt. Jag njuter av att titta på när Tina slickar Laurens blygdläppar. Tjejsex gör mig vansinnigt kåt inser jag. Njuter av de två tjejernas samspel. Tina vet som kvinna precis hur Lauren vill bli slickad, tungan vibrerar runt klittan en stund för att sen i långa drag slicka i sig blandningen av fittsafter och bubbelvatten.

– Ahhh, oohhhhh, lick my wet pussy Tina! Want you fingerfucking my horny pussy, stönar Lauren.

Jag har Tinas bakände i mitt våld och särar mer på hennes långa ben. Hon står på alla fyra och svankar, fullt upptagen av att slicka, suga in klitta i munnen och fingerknulla sin väninna. Därför märker hon först inte när jag kör in två fingrar i hennes våta grotta. Hon stönar till rakt ut av aggregerad upphetsning och ber om mer.

Tittar till på TVn och ser en enormt storbystad kvinna får sperma sprutat i ansiktet samtidigt som en man slicker hennes drypande fitta. Hon skakar av extas. Mina vilda tjejer han med sin ogenerade kåthet börjat överrösta TVn.

Tina fiskar upp en dildo från sin handväska och låter ollonet tränga in i Laurens trånga fitta. Lauren är smal och jag undrar om hon klarar den gigantiska löskuken. Hennes ögon är helt dimmiga av superkåthet. Jag knäpper upp mina byxor och styr min riktig pulserande kuk mot Tinas lilla runda rumpa. Inte heller denna gång är hon beredd utan får min första sju breda centimeter rakt in i fittan från ingenstans. Hon skriker ut sin förvåning och sin förtjusning i ett extatiskt gurgel. Jag fortsätter mata in min kuk och märker hur villig och djup hon är. Ser med höjda ögonbryn hur Lauren stretar och mottar allt mer av den röda latexkuken, hon ber om ännu mer och slickar sig om munnen.

Jag kramar Tinas fasta bröst, drumlar runt med dem och smiskar henne på rumpan när min kuk trycker in i hennes botten. Håller i hennes höfter och knullar henne bestämt i en lagom rytm. Blir snabbt riktigt upphetsad av att se kvinnan jag dunkar in kuk i knulla en annan kvinna upp i limningen. De två kvinnorna stönar i kapp och kvider och tjuter ut sin vilda kåthet i högsta tonläge. Min långa kuk skjuter nu in och ur Tina som en pistong i hög hastighet, det börjar svartna för Tinas ögon och jag känner hur nära jag är att explodera. Det går för oss alla tre ungefär samtidigt och vi skakar av orgasmen när den sköljer över oss. Vi blir liggande i en enda stor hög och bara flämtar och skrattar.

Lauren, naken sånär som på sitt provocerande pärlhalsband, kilar med vickande liten rumpa in i badrummet. Hon kommer strax ut igen, i handen har hon min rakhyvel och mitt raklödder.

– Think we gonna make Tina look even better, are u up for some “pussy polish” honey?

Tina bara ler och nickar, fortfarande omtumlad. Jag kan inte låta bli att småskratta lite. Porrfilmen har slutet, men i Martins suite ska det tydligen pågå action ett tag till. Ställer mig upp och kysser Lauren, trycker våra nakna kroppar närmare varandra. Hon är smalare, men har betydligt större byst än Tina. Troligen silikon, men en variant som inte märks så tydligt. Kramar hennes lilla flickrumpa och nafsar hennes i örat. Hon slickar min bröstvårta och lägger sin plutande mun nära mitt öra.

– My tall stud…would you like to fuck the wits out of my tight hot pussy, while I serve Tina? viskar Lauren med beslöjad röst.

Ett sådant erbjudande går ju inte att tacka nej till. Lauren sprutar friskt lödder över Tinas hårbeklädda venusberg. En från början mycket välansad buske ligger i farozonen att reduceras till helt renrakad. Jag ser med vällust på när Lauren noga och försiktigt rakar Tina. Tina ligger med särade ben och låter en finger pulla sig själv. I långa exakta tag gör hyveln jobbet och avlägsnar alla små ljusbruna hår från Tina. Lauren häller över lite champagne efter avslutat jobb och torkar med en handduk. En vad som synes mycket ung kvinnas sköte ligger fullt exponerat och jag får ett stort maffigt stånd av att se på hennes renrakade fitta. Lauren slickar bort det sista från henne, men ser snart på mig med leksen blick. Tinas fitta har börjat sava ordentligt att upphetsning från rakningen och det är två kåta hyndor som nu vänder all sin uppmärksamhet mot min kropp.

– Can u handle two demanding highly fuckable lassies at one time big Swede?

– You bet, come here my little lot, svarar jag säkert och hungrigt.

Lauren trycker ner mig på rygg och sätter sig gränsle över mig, hon är uppenbarligen ute efter att suga ordentligt med kuk av döma utav hennes dominerade rörelser. Tina sätter varsitt knä på ömse sidor av mitt huvud och vad hon vill är lika givet. En nyrakad fitta som ser ut som en 15-årings vill jag bara äta. Lauren slickar hela min kuk uppifrån och ner, kupar försiktigt över kulorna och tar sen mitt glänsande rosa ollon i sin mun och låter tungan cirkla runt det, bearbetar det. Behandlingen går som stötar genom hela min kropp. Tina fitta har flera härliga smaker när jag låter min tunga öppna henne. Det smakar både hav, champagne, raklödder, lite parfym och jordgubbe. Hennes kronblad är glansiga och skära. Jag tränger in tungan i henne och tungknullar henne med min viga tunga, Tina börjar få en rejält tung andhämtning. Lauren tittar upp med en riktigt fuktig och skälmsk blick sugandes för fullt på min långa kuk. Antar att det ligger lite träning bakom att häva sväljreflexen. Hennes mun omsluter hela min långa kuk en bra bit ner i halsen.

Jag kan inte bärga mig längre, nu vill jag ha fitta. Helst så mycket det bara går. Tina lägger sig i soffan med dildon och roar sig själv. Jag fångar upp Lauren och hon saxar sina läckra spiror till ben runt min midja när vi går ut på balkongen. Vi är i färd med att bjuda London på lite kunglig underhållning. Kysser henne passionerat och blir berusad av hennes vilt lekande tunga. Placerar hennes lilla fasta häck på det breda balkongräcket och mina stora händer börjar drumla runt med hennes maffiga bröst. Slickar och nyper lite i hennes styva bröstvårtor. Lauren skrattar högt och skriker ut sin lycka över hela London. Nafsar i hennes öronsnibbar och smeker hennes skulpterade rygg upp och ner. Hon flexar upp sina ben, särar vitt på dem ber mig åter att knulla henne bortom sans och förstånd. Hon är riktigt blöt, men trots vätan känner jag hur makalöst trång o tajt hon är när min långa kuk tränger in i henne. Centimeter för centimeter får hon mer och mer av min stake. Trots att jag njutit av att se henne med dildon blir jag förvånad att hennes späda kropp kan ta emot mig i min fulla längd. Kan se på hennes ansiktsuttryck att hon känner en ljuv blandning av smärta och vällust.

– Never been this filled up luv, u fulfil my entire body. God, my pussy is completely speared by your cock, stönar Lauren.

Jag får in en harmonisk rytm i mitt juckande där Lauren motjuckar precis lagom med sina viga höfter. Pumpar henne full av kuk gång på gång. Kysser henne och klöser hennes rygg. Ser Westminster och valda delar av centrala London i en vidunderlig utsikt samtidigt som jag kan mata in mer och mer kuk i ett allt snabbare tempo. Hon kastar vilt med håret och pärlorna rasslar lite när jag stöter allt vildare och hårdare i henne. Både jag och hon stönar och frustar ut vår ohämmade knullusta. Vill inte det ska ta slut, saktar ner, avslutar med att behålla min stenhårda kuk djupt inne i henne och bär henne i samma ställning in till badrummet.

Sänker ner Laruen i jacuzzin och hoppar själv i. Ser Tina komma smygande bakifrån. Laurens fasta D-kupor guppar underbart i den varma poolen. Måste leka mer med dem. Kramar dem o kupar dem i mina stora händer. Lauren är vild som en tiger och sitter inte still länge. Hon sätter sig gränsle över mig, och ler förföriskt in i mina ögon. Hon har gröna vackra intensiva ögon. Under vattnet glider min kuk åter in i hennes varma, mottagliga sköte. Tina ställer sig på huk bakom mig, trycker sina bröst mot min rygg och busar med mitt hår. Lauren visar sig vara helt fenomenal på att rida. Likt en kåt musikalisk markatta roterar hon höfter, knycker, höjer sig och sänker sig i en häftig dans på mitt ståtliga spett. Mitt ollon får så mycket stimulans att jag skälver av upphetsning. Tina drar bak mitt huvud och kysser mig med hela tungan vilt arbetande. Hon pressar sin nyrakade fitta mot min rygg. Laurens intensiva ridande skapar svallvågor i den lilla jacuzzin. Har aldrig blivit så knullad i hela mitt liv. Hennes fitta kramar min kuk och brösten häver sig upp o ner ur vattnet när hennes höfter muskulöst arbetar. Fram o tillbaka längs min kuk sluter och öppnar sig hennes sköte, hastigheten bara ökar. Lauren skriker nu för full hals, hennes våta hår skickar vattenilar horisontellt på de kaklade väggarna när hon svänger på sitt huvud i extas. Jag känner hur pungen är på väg att släppa min salva, brölar ut min orgasm och sprutar hennes fitta full med ljummen sperma, pumpar in sats efter sats långt upp i hennes kåta fitta. Hon skakar i hela kroppen och det blixtrar i hennes gröna ögon när hennes fitta krampar runt min kuk. Jag kan bara le saligt åt min stund i paradiset.

Efter en stund ringer telefonen. Det är portiern som meddelar att grannar klagat över vår högljuddhet. Jag sätter handen över luren och säger till mina goa nymfomaner:

– We have to keept it down, people are complaining.

– No worries, my father owns this hotel, säger då Lauren med upphöjt lugn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *