Cilla hade förberett sig noga noga, och när hon sa hejdå till sina barn vid fyratiden på fredag eftermiddag låg hela helgen ograverad av ansvar framför henne. De sista leksakerna var undanplockade i samma ögonblick som barnens morföräldrar kört ut från gården, och huset var sådär lagom rent.

Med en suck av lättnad – och förväntan – stängde Cilla dörren bakom sig. Nu var det tyst i huset, och i badrummet väntade badkaret som redan var fyllt med hett vatten och härligt doftande badskum.

Om två timmar skulle Martin komma. Han hade lovat en överraskning till ikväll, och Cilla anade nog vad det handlade om. De hade ju pratat om det förut, efteråt, när de legat och gosat i sängen. När kåtheten och lusten gradvis kom tillbaka efter en stunds vila. Att Cilla ville veta. Veta hur det skulle vara om en annan man gjorde dem sällskap.

Egentligen visste hon inte om det var fantasin som just fantasi som var upphetsande, eller om hon faktiskt, på riktigt, skulle vilja att det hände. Men hon hade ju tänkt på det. Också när hon var ensam. Martin hade inte verkat svartsjuk när hon berättade om sina fantasier, men det kunde ju förstås bero på att hon inte berättade allting.

Han visste att hon var nyfiken på en andra man. Att hon ville veta hur det kändes att älska med två män samtidigt.

Men Cilla hade redan, i sina fantasier, låtit scenariot utvecklas längre och bli ganska detaljerat. Nu, när hon drog av sig kläderna och sträckte lustfyllt på sig innan hon sjönk ner i det heta badet, lät hon tankarna vandra. Det heta vattnet omfamnade henne, och med bara näsan över vattenytan och med ögonen slutna försvann Cilla in i sin fantasi.

Martin var med. Naturligtvis. Och hans bästa vän, Johan. Martin visste inte att det var Johan som Cilla tänkte på. Att Johan gjorde henne kåt. Att Cilla hade tittat på Johan den där gången då alla killarna hade badat nakna mitt i natten på Mias och Pelles fest. Och att det hade gjort henne alldeles fuktig när hon såg hans kuk.

Ibland tänkte hon på Johan när hon älskade med Martin. Undrade hur han smakade.

Cilla rös till. Hon tvålade in sig så gott det gick i det trånga badkaret och sjönk sen ner igen.

Det var Martin som hade sagt nåt först. Frågat, lite generat, om Cilla var tänd på tjejer. Om hon skulle kunna tänka sig att älska med en kvinna.

Trekanten. Vilken typiskt manlig fantasi, hade hon tänkt.

Men samtidigt var det ju inget som hon inte hade tänkt själv. Fast kanske inte just så. Som en möjlighet. Snarare som en liten förbjuden fantasi som hon kunde hänge sig åt när hon kände sig sådär lite extra kåt.

Hon hade tänkt på hur det skulle ha varit att älska med Mikaela, som brukade sitta barnvakt. Som var nitton år och hade alldeles underbart fasta bröst under jeansjackan och tröjan. Och mörka ögon som hela tiden tycktes dröja lite för länge när de såg på henne.

Hon hade undrat hur det skulle kännas att smeka en annan kvinnas bröst. Hur det skulle vara att få kyssa en annan kvinna, inte bara för skojs skull, som en lek, utan på riktigt. För att få känna upphetsningen. För att få känna hur skötet brann av kåthet för en annan kvinnas skull.

Men Martin hade inte anat. Och hon hade inget sagt. Fnyst lite, skämtat bort det och gjort en poäng av att han var så klichéartad.

Men sen var det den andra möjligheten. Att det var en man istället för en kvinna.

Den tanken tände Cilla mer. Hon hade sagt det på skämt först. Fnissat lite. Men sen, samma natt, när hon stod på alla fyra i sin säng och Martin trängde in i henne bakifrån, hade han lutat sig över hennes rygg och viskat det i hennes öra. Tänk om. Tänk om det var hans kuk nu som knullade dig. Tänk om det var Anders, eller Micke, eller han som alltid tittar så jävla mycket på dina bröst när vi är och handlar i servicebutiken. Tänk om.

Hans ord hade gjort henne stenkåt och den natten hade hon kommit flera gånger. När Martin till slut kom i henne hade hon redan bestämt sig, och i tanken var det Johan som sprutade sin heta, kladdiga sperma i hennes kåta fitta.

Nu började badskummet försvinna och Cilla såg att hennes bröstvårtor stod styva i det varma vattnet. Det pirrade i magen av förväntan. Hon lät två fingrar glida ner över magen och ner mot skötet. Även om överraskningen var något helt annat. Även då skulle kvällen och natten bli skön. Det visste hon redan.

Hon hade aldrig sagt något till Johan. Inte ens på fester, när de båda druckit tillräckligt mycket för att kunna skylla ifrån sig på alkoholens skadeverkningar, hade hon sagt något. Men hon hade sett och tänkt. Och mer än en gång hade hon känt hur hans närvaro gjort henne alldeles knäsvag. En fysisk reaktion. Inte en känslomässig. Hon var inte förälskad i honom. Det var ju Martin hon älskade. Men kåt.

En gång hade han mött hennes blick tvärs över rummet och den gången hade hon trott sig se hur bulan i hans byxor hade växt sig större. Hur han också blev kåt, på henne. Men han hade rest sig upp hastigt och gått hem strax efter.

Cilla hade stannat kvar och smitit in på toaletten. Låst om sig och smekt sig själv till en snabb och frustrerad orgasm. Ljudlös, med ena handen inne under troslinningen.

Nu, när Martin och Cilla älskade med varandra, var det inte alls ovanligt att de lekte med tanken på att Martin var en annan man. Att hon blev överraskad av en främling. Eller av någon de kände. Någon på hennes jobb. Att hon följde med en kollega in på ett tomt kontor och gjorde det liggande på skrivbordet.

Martin tände också på Cillas fantasi. Trodde kanske att det var hans påhitt, att det var han som kommit med idén.

Men Cilla visste ju. Visste att det var hon som blev kåtast av det. Av tanken på att få älska med en annan man samtidigt.

Hon suckade djupt och fyllde på badkaret med lite hett vatten. En liten stund till bara. Så skönt att ligga omgiven av hettan och känna hur huden spände kring brösten.

Hon visste nästan hur det skulle vara. Att få ta Martins kuk i sin mun och suga på den, slicka på den, samtidigt som Johan trängde in i henne bakifrån. Hur det skulle vara att känna sig uppfylld av en annan man samtidigt som hon sög av Martin. Att få svälja hans sperma samtidigt som Johan sprutade i hennes fitta.

Cilla kände med handen mellan sina ben och märkte att blygdläpparna var lite svullna. Det var väldigt upphetsande att se genom det skumtäckta vattnet hur fingrarna gled ljudlöst och motståndslöst upp och ner i springan.

Hon smekte sig själv försiktigt och mjukt. Ville inte komma. Bara nästan. Ville fortsätta känna upphetsningen som låg som en mjuk, mysig värme i hennes mage.

Efter en stund började vattnet kännas för kallt. Cilla reste sig upp ur vattnet och torkade sig. Just idag hade hon bestämt sig för att ha sin morgonrock av siden på sig tills det var dags att klä om för kvällen. Just efter ett bad var känslan av svalt, fjädermjukt siden mot kroppen nästan mer än hon klarade av. Just idag var det precis så som hon ville känna sig. På gränsen.

Cilla såg på sig själv i spegeln. Det kändes väldigt förbjudet och upphetsande att stå halvt avklädd framför spegeln. Morgonrocken hängde över hennes axlar och täckte halva brösten och mellan benen såg hon hur blygdläpparna öppnade sig. Cilla rös till när tyget gled över bröstvårtorna och det gick en rysning genom hennes ben när hon såg hur styva de var.

Kallt. Men inte bara det. Hon var kåt nu.

Om bara han kunde komma snart. Om bara.

Cilla tänkte på Johan. På Johans hårda, styva kuk. På Johan som låg mellan hennes ben och slickade henne på insidan av låren. På Johan som försiktigt lät sin tunga glida över hennes fitta.

Hon rös till och lät morgonrocken falla till golvet.

*

Nu var det dags. För ovanlighetens skull ringde han på dörren. Vanligtvis brukade han bara öppna och gå in. De kände ju varandra vid det här laget. Kom och gick som de ville utan att känna kraven eller tvånget.

Men ringsignalen signalerade kanske också något annat. Att han inte kom ensam? Cilla skyndade sig genom huset.

Under de snabba sekunder som hann gå innan Cilla kom fram till ytterdörren hann det gå många ansikten och namn genom hennes tankar. Micke. Sanna. Anders. Pär. Mikaela. Kanske hade han övertalat Mikaela att följa med. Nu när hon ändå var ledig från barnvaktandet. Mikaela.

Cilla hoppades att den svarta klänningen skulle vara mörk nog för att dölja hur våt hon var. Några trosor hade hon inte tagit på sig.

När hon öppnade dörren och såg Johan stå nervöst skyfflande med fötterna ett halvt steg bakom Martin var det som om luften gick ur henne. Med ens blev det allvar.

– Hej älskling, sa Martin och kramade om henne.

Cilla kände hur han lät handen vila ovanligt länge på hennes stjärt.

– Hej sötnos. Och hej Johan, sa hon.

Johan sa inget men log stort och tog fram en vinflaska som han haft gömd bakom ryggen. Det satt en röd sidenrosett kring flaskan och Cilla kände direkt igen vinet som ett sådant som man köpte om man verkligen ville göra rätt för sig.

Hon kramade om honom. För första gången. Det kändes bara logiskt och rätt den här kvällen. En vänskaplig kram. Men hon hann känna hans kuk mot sin mage. Han hade tunna byxor på sig och mot hennes klänningstyg kände hon att han fick stånd.

Cilla tog ett steg tillbaka och log mot honom. Hård. Styv. Mot hennes mage. Alldeles nära. Nära henne.

– Tack. Det blir perfekt att ha efter maten.

I hallen blev det några minuters kontrollerad förvirring när Martin och Johan skulle ha hängare åt sina ytterkläder men snart hade Cilla föst in dem i vardagsrummet med varsitt glas vin. Det skulle inte krävas mycket förberedelser innan maten var färdig. Spela husmor låg inte för henne, och det mesta av maten hade hon köpt färdigt på ett välrenommerat värdshus någon mil bort.

Bara att värma. Och göra sås.

Martin hade erbjudit sig att hjälpa till, men efter någon minut eller så hade han smugit upp bakom henne där hon stod och rörde i såskastrullen och tryckt sig mot hennes stjärt.

Hon kände att han var hård. Hans kuk la sig tillrätta mellan hennes stjärthalvor, och genom de två tunna lager av tyg som skiljde dem åt kunde hon känna hur det pulserade i den.

Hans hand kupade sig kring hennes bröst. Fingrarna cirklade kring bröstvårtan. Han viskade i hennes öra.

– Det gjorde inget att jag tog med Johan, väl?

– Nejdå, ingenting.

– Han hade inget att göra och jag kände mig taskig som var så lyckligt lottad att jag hade dig… att åka… till…

Hans ord kom som mellanlandningar i en sekvens av långsamma halspussar. Cilla rörde sig instinktivt mot hans hårda lem.

– Jag gillar Johan, det är bara kul att han följde med. Det finns mat så det räcker.

Hon hörde sin egen röst, viskande, och förundrade sig över att hon lät så klar och sansad. Det var ju inte så hon kände sig.

– Det är bäst att du går in och håller honom sällskap. Jag klarar det här själv, det är nästan inget kvar att göra ändå. Ta in mer vin, sa hon.

Han hade smugit in handen under hennes klänningfåll därbak och när hon kände hur hans fingrar smekte hennes nakna ben och sökte sig uppåt, inåt, så vände hon sig snabbt om och pussade honom på näsan.

– Såsen bränner vid. Försvinn med dig, sa hon och skrattade mjukt. Du får nog med mig att göra senare inatt ändå.

Martin log och lutade sig fram försiktigt och kysste henne. Så snart hon kände hur hennes egen tungspets girigt mötte hans så vände hon sig om och fortsatte röra i såsen. Log för sig själv.

Martin försvann och Cilla blev stående ensam. Leende. Förväntansfull.

*

Snart hörde Cilla hur Martin valde bland skivorna, och efter nån minut eller så strömmade Lady Day ur högtalarna. Den sista skivan. Inspelad under nattliga sessioner med sprit som smörjmedel för den spruckna och sorgsna rösten. Skivan som Martin visste rörde henne som ingen annan. Som han spelade ibland när han ville göra henne kåt på det där romantiska sättet. Så en snabb sväng in på toaletten för att få lite vatten i ansiktet innan det var dags att äta. Ett ögonblicks klarsyn kanske.

Var det verkligen hennes eget ansikte? I spegeln såg hon hur det blonda håret föll ner över de blå ögonen och ögonen stirrade stint tillbaka på henne, fyllda av lust och kåthet.

*

Det hade varit en trevlig middag och samtalet hade flutit på obesvärat mellan allehanda ämnen. Mest hade de skvallrat vänskapligt om gemensamma bekanta. Om den eller den som gjorde det eller det med henne eller honom. Om Johanna som hamnat i säng med Felix på en grillfest och drabbats av svår ångest efteråt. Om Felix som såg ut som en katt som fått mjölk i veckor efteråt.

Och om allt och inget. Det hade, som sagt, varit en trevlig kväll.

Till slut var maten uppäten och disken undanplockad. Martin hade lekt värd för kaffet och portvinet, och Cilla kände hur det började pirra i magen.

Det var inte bara portvinets förtjänst. Det hade räckt med att hon mötte Johans blick. Att hon iakttagit hans händer som snurrade vinglaset mellan fingrarna. Att hon sett hur fast och härlig hans rumpa var när han stod böjd över skivsamlingen.

De hade satt sig i soffan. Johan en bit bort, på lagom avstånd.

Martin la armen om henne. Hon smög tätt intill, snusade i smyg på hans kropp. Han luktade gott. Varmt.

Cilla såg att Johan skruvade på sig. Var han generad?

– Och du då, Johan?, frågade hon.

Utan att tänka sig för.

– Vem är du förälskad i då?

Hon rodnade. Johan log och tittade bort.

– Förälskad och förälskad. Jag vet inte.

Han skrattade lågt.

– Fast jag blev inte precis glad när Felix drog med Johanna upp på övervåningen den där gången. Men förälskad. Nej. Jag vet inte.

Förälskad. Ett stort ord. Cilla kände hur Martins arm gled ner över hennes axel och snuddade vid hennes vänstra bröst. Cilla kröp närmare. Klänningstyget gled mjukt över hennes kropp när hon flyttade sig och Martins hand kupade sig över hennes bröst.

– Jag råkade faktiskt se dem den där natten, sa Martin plötsligt. När de… höll på.

Han log snett.

– Jag tror faktiskt inte att Johanna hade så kul. Felix var rätt så full, om man säger så.

En våg av kåthet genom hennes sköte nu. Martin rörde försiktigt sina fingrar över hennes bröstvårta.

– Det såg mest ut som om hon hade tråkigt. Han försökte slicka henne när jag tittade in, men så som hon lät så… ja, jag vet inte. Han var väl lite för full för att göra rätt, kan jag tänka mig.

Johan skrattade. Ett varmt skratt. Det gick en rysning genom Cilla och under Martins smeksamma fingrar blev hennes bröstvårta alldeles styv.

– Fulla män, sa Cilla med spelat missnöje. Fy fy. Det vet man ju hur det är.

– Aj då, skrattade Martin. Den visste var den tog!

Cilla fnissade.

– Nejdå, inte du, sa hon och vände ansiktet mot Martin. Du var alldeles… exemplarisk.

Orden kom från pirret i magen. Från kåtheten. Modet också. Hon rodnade och svalde lite mer vin, höll glaset hårt i handen.

Martin log, lite stolt.

– Strax tillbaka. Dags att göra sig av med lite vatten.

Martin reste sig upp, tog Cillas hand och kysste den belevat. Spelade med ögonen och talade med dov, hes stämma.

– Strax åter, min kära. Ett ögonblick bara.

Han gick iväg, mot toaletten. Cilla satt kvar i soffan. Ställde ifrån sig glaset och drog upp benen under hakan och tittade mot Johan.

Ingen av dem sa något.

Mod. Kåthet.

Cilla visste att om han tittade nu. Om han såg rätt in. Under klänningen. Om han tittade nu så kunde han se.

En glipa alldeles under knäna. Nakna ben. Och mer.

Cilla rös till och undrade om han kunde se att hon var våt. Att hennes blygdläppar var svullna och glansiga av kåthet.

Hon låtsades borsta bort lite skräp från ena benet och passade på att dra upp klänningen lite mer. Nu kunde han inte undgå. Nu räckte det om han tittade åt hennes håll.

Johan såg henne djupt in i ögonen. Så vek han undan blicken. Tittade ner. Där. Det gick en stöt genom Cilla, en flod av kåthet forsade genom henne. En plötslig impuls. Att låta handen försvinna in mellan benen och smeka sig själv. Framför honom. Föra in ett finger försiktigt och låta honom se hur våt hon var. Slicka på det.

Cilla rättade till klänningen. Lite längre upp. Lekte med tyget.

Johan ändrade ställning där han satt. Satte sig mer bredbent. Mer utmanande. Tog undan sina händer.

En liten fläck på byxorna. Precis där. Syntes knappt. Och under. Cilla såg att hans kuk var hård. Tänjde ut tyget.

Han log mot henne. Nu var luften laddad, fylld av kåthet. Cilla lutade hakan mot sina knän. Särade, nästan omärkligt, lite mer på benen.

Hon kände att hennes blygdläppar öppnade sig. Visste att det blev en fläck på klänningen där hon satt på soffan.

Johan la sin hand försiktigt över bulan i byxorna. Rörde handen försiktigt. Kunde vara en slump. För att rätta till något.

Men det var det ju inte.

Cilla satt kvar i samma ställning när Martin kom tillbaka. Han bytte musik på vägen in i rummet, bläddrade lite bland skivorna innan han satte in nästa skiva i spelaren.

Marvin Gaye den här gången. Och Cilla visste. Vad överraskningen var. För det här var ju deras musik, deras soundtrack. När de älskade. När Martin trängde in i henne. När hon låg utsträckt på mage i sängen och Martin låg ovanpå henne. I takt med musiken. När han lät kuken glida djupt in i henne bakifrån. Tätt mot hennes stjärt, mjukt och följsamt mot hennes rörelser.

Kärleksmusik. Älskogsmusik. Knullmusik.

Martin sa inget. Gick fram till soffan och böjde sig ner mot Cilla och kysste henne. Först försiktigt. Han var lång, och Cilla fick sträcka på nacken för att kunna möta hans kyss. Händerna sedesamt på knäna. Klänningen uppdragen. Fuktig. Kåt.

En lång kyss. Hon kände hur hans tungspets lekte med hennes läppar och hon besvarade kyssen. Lät sin tunga glida in i hans mun. Sen ut. Långsamma, smeksamma tungrörelser. För att hon vågade. För att hon ville.

För att göra honom kåt.

Martin lät sin hand glida mot hennes bröst. Ingen av dem hade sagt något. Cilla stönade lätt när Martin bet henne mjukt i läppen. Skönt.

Han kupade handen kring hennes bröst. Smekte henne, mer öppet nu. Nöp henne lätt i bröstvårtan.

Cilla flämtade till och tryckte munnen mot Martins hals. Andades tungt. Kände hur kåtheten förlamade henne. Öppnade ögonen och tittade bort mot Johan som stirrade på dem.

Hans händer låg fortfarande över hans skrev. Men nu rörde han sina händer mer oblygt. Cilla kunde se att han smekte sin kuk under byxorna.

Hon särade mer på benen. Kände hur fittan öppnade sig för hans blick. Kände hur blöt hon var där nere.

Johan log mot henne. Hon slickade sig om munnen och nafsade Martin i halsgropen. Släppte inte Johans blick ett ögonblick.

Nu lät hon sin hand stryka över Martins byxor. Över de starka benen, över låren. In mot hans kuk. Hon kunde känna den. Hård och styv. Bara för henne.

Hon lät sin handflata glida över lemmen som stod rätt upp under byxorna. Grov och hård. Precis som hon ville ha den.

Martin stönade lågt när han kände hur hennes fingrar löpte längs med hans kuk. La sin hand om hennes huvud och lekte med fingrarna i hennes hår. Lät henne bestämma.

Cilla tittade bort mot Johan, och utan att släppa honom med blicken drog hon ner dragkedjan i Martins byxor. Vilade kinden mot hans lår och lät sin hand mjukt gripa tag vid roten av hans kuk. Kalsongerna var i vägen. En sista utpost. Cilla fnissade till och drog ner kalsonglinningen. Längst fram på ollonet såg hon en liten droppe sperma. Gott. Hon lät tungan nudda vid spetsen på ollonet och smakade. Slickade. Försiktigt. Nästan blygt.

Kände hur kinderna var röda. Av kåthet och av blygsel. Av att veta att Johan såg henne. Såg hennes kåta fitta. Såg hur hennes blygdläppar öppnade sig, såg hur hennes tunga spelade på Martins kuk. Såg hur hennes röda läppar glänste, och hur en droppe sperma rann över tungan.

Johans hand rörde sig snabbare. Nu, tänkte Cilla. Nu gör han det snart. Snart drar han ner sina byxor. Snart får jag se.

Hon slickade på ollonet och lät toppen försvinna in i sin mun. Kände hur salt och gott det smakade av hans sperma. Några droppar bara. Han hade ju varit kåt redan när han kom dit. Som hon. Hon hade ju känt det redan i köket, mot sin stjärt. Tryckt sig mot honom och velat ha hans styva, heta kuk djupt inne i sig redan då.

Men väntat. Väntat på detta. För det blev skönare då. Skönare att låta kåtheten breda ut sig, genomsyra henne.

Längre in. Hon lät kuken glida längre in i munnen och för ett ögonblick släppte hon Johans blick. Blundade. Smakade. Kupade sin ena hand om hans pung och smekte mjukt. Grep om kuken med den andra och drog ner förhuden så långt det gick.

Martin hade också rakat sig. Skönare så.

Cilla höll sin hand om hans pungkulor. Smeksamma rörelser. Len, mjuk.

Johan såg hur hennes tunga slickade på undersidan av Martins kuk. Hur den gled in i hennes mun centimeter för centimeter. Han lät sin hand glida in under byxlinningen och fortsatte smeka sig själv. Mer krävande nu. Mer öppet.

Drog ner drakgkedjan. Utan att tänka sig för.

Cilla tittade upp på Martin och såg att han blundade. Lutade huvudet bakåt och njöt av hennes mun, hennes tunga. Hon lät kuken glida ända in i sin mun. Kände hur han darrade av kåthet och visste att han inte hade långt kvar. Att kåtheten suttit i så länge redan. Att hon bara behövde.

Hon lät lemmen glida ut ur munnen och pussade den snällt på ollonet. Höll fast om roten och tittade på Martin, som öppnade ögonen.

– Inte ännu. Inte så fort, viskade hon, högt nog så att Johan skulle höra. Du får allt vänta lite.

Martin stönade lågt när Cilla började runka honom långsamt. För att få honom till gränsen men inte över. För att få Johan att fortsätta. För att inte göra slut på det roliga för snabbt.

Ville att det skulle vara. Hela natten. Ville känna Martins kuk långt inne, känna hur hans sperma sprutade inne i hennes våta fitta.

Cilla tittade mot Johan. Nu. Nu hade han dragit ner byxorna till knäna och Cilla såg hur han höll sin vänstra hand krampaktigt fast om kuken.

En fin kuk. Hård och styv. Han rörde handen fort upp och ner nu och Cilla log när hon såg hur förhuden gled allt snabbare över ollonet. Såg att han var lite våt på fingrarna och förstod att det redan kommit några droppar.

Johan mötte hennes blick och stannade av i sina rörelser. Höll sin hand längst ner och Cilla såg att kuken pulserade. Han var också nära.

– Du får också vänta lite, sa hon till Johan.

Modig nu. Kåt. Cilla klämde åt hårdare om Martins kuk och drog ner förhuden helt och hållet. Slickade på ollonet. Log med ögonen mot Johan och lät kuken glida in i munnen igen.

Johan såg hur hennes tunga arbetade. Snabbt. Rytmiskt. Det ryckte i Martins underliv, och han började göra försiktiga knullrörelser i Cillas mun. Ville längre in. Ville komma, ville spruta.

Cilla kände hans närvaro innan hon såg honom. När hon tittade upp igen hade Johan kommit närmare i soffan. Satt sig bredvid henne. Cilla log mot honom. Han hade sparkat av sig byxorna och nu stod hans kuk rätt upp. Ollonet var alldeles blåsvart och hans kuk var något större än Martins. Men alldeles lagom.

Inte för stor. Lagom. Lagom för hennes mun, för hennes tunga. Lagom för hennes kåta fitta.

Hon satte sig upp på knä. Bättre vinkel så. Martins kuk gled ut ur hennes mun men hon släppte den inte med sin hand utan fortsatte att runka honom.

Ville känna på Johan. Vågade hon?

Så nära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *