När han kommer hem har han med sig henne som vi har bestämt. Jag kom just innanför dörren när jag hör dem komma. Vad jag har gjort innan berättar jag en annan gång. Jag går till köket och tar fram tre glas och en flaska vin för vi behöver nog nåt att dricka.

Dörren öppnas och de kommer in i hallen. Hon är vacker med ganska långt hår som är ljusbrunt med solblekta slingor. Jag känner hur det pirrar lite när jag tänker på vad som väntar. Jag känner mig lite svartsjuk, men samtidigt är det till mig hon kommer. Hoppas han har sagt det till henne. Han håller armen om henne och presenterar henne som Pamela. Mitt gamla namn, hinner jag tänka, vad lustigt.

Jag lägger handen på hennes arm och säger hej. Hjälper henne med jackan och frågar om hon vill ha ett glas vin. Ja, säger hon. Kom in i köket då så ska ni få.

Jag går bakom henne och ser att hon sexig bak. Jag vet ju att han tänder på rumpor så det är klart att han raggat upp nån med snygg häck. Han kommer fram till mig och kysser mig hungrigt och upphetsat. Jag vet att hans dröm håller på att uppfyllas och han vet att det är det samma för mig. Kanske är han rädd för sin egen svartsjuka eftersom han inte vet hur det blir. Om han kommer känna sig övergiven.

Vi sätter oss runt bordet och jag frågar om han berättat hur vi tänkt oss och det har han. Bra säger jag och reser mig upp och ställer mig bakom henne. Han sitter mitt emot henne och så vill jag att det ska va.

Jag börjar smeka henne i nacken och ner över nyckelbenen. Hon har en blus på sig som jag sakta knäpper upp. Jag ser hur kåta hans ögon blir och han darrar av upphetsning. Jag säger till honom att han bara får titta på och det gör han.

Han tar sakta en klunk vin i munnen och ber mig komma och jag kysser honom och han fyller min mun med vin. Hennes hand stryker över min rumpa och in under tröjan. Hon vrider mig mot sig och ställer sig upp för att dra min tröja över huvudet. Hon böjer sig fram och blåser lätt mellan mina bröst och lyfter upp brösten ett och ett så de trycks upp av bh:n. Hon låter bh:n sitta kvar och tar tag i mina bröstvårtor och trycker till. Åhh… han måste ha berättat om mina bröstvårtor. Att jag har två extra klitoris på brösten.

Jag känner att jag svämmar över av fittsaft och försöker samla mig för att å av henne blusen. Hon har runda, mjuka bröst som känns knottriga mot min handflata. Hon ryser. Jag drar av henne bh:n och börjar öppna kjolen för att se hennes rumpa. Han har ställt sig på knä bakom mig och drar av mig jeansen och han biter mig i skinkorna. Jag känner hans tunga leta sig in i springan mellan skinkorna och hans fingrar rör sig in och ut ur min fuktiga grotta.

Jag trycker mig mot henne och klämmer runt hennes fasta skinkor. Hon stönar högt och verkar skakig i benen. Jag märker att hon har stövlar på sig och jag säger till henne att jag vill att hon ska ha dem på sig. Hon har stayups så det är helt ok.

Nu har hon förutom stövlarna bara trosorna på sig. Jag ber honom ta av henne dom och han kryper fram till henne och slicker hennes skinkor innan han med tänderna drar ner hennes trosor.

Han har själv fått av sig sina kläder och jag ser hans svärd stå i givakt och vänta…

Jag säger åt honom att lägga sig på rygg i sängen. Självklart gör han direkt som jag säger till honom och jag ber Pamela att ställa sig på knä i sängen bredvid honom. Hon står ganska nära sängkanten så jag börjar med att sjunka ner på knä på golvet nära sängen och jag låter min tunga vandra längs hennes lår upp mot hennes fitta. Hon särar på benen lite för att jag ska komma åt och jag känner hur svullna hennes blygdläppar är. Jag lyckas ändå trycka förbi min tunga in i henne och jag känner hennes puls i fittan.

Jag kryper upp i sängen och låter min fitta komma precis över hans ansikte. Det rinner sakta ner över honom och han försöker nå fram med sin tunga. Jag knäpper till på hans mun för att straffa honom. Han slickar i sig saften som kommit nära munnen och han njuter.

Pamelas hand har letat sig in mellan mina skinkor och hon letar sig fram mot min grotta. Jag backar lite så att mina bröst är över hans ansikte och jag står på alla fyra över honom. Hon vänder sig med sin rumpa mot honom och vrider sig så att hennes tunga når min fitta. Hon slickar i sig safterna och jag ser hur hans tunga letar sig in i hennes fitta. Hon stönar till när han trycker in flera av sina fingrar i hennes kåta grotta. Jag reser mig upp lite och spetsar mig själv på hans spjut och jag känner hur jag direkt utan någon som helst rörelse får en intensiv orgasm. Jag lutar mig bakåt och befaller henne att slicka min klitta samtidigt som han knullar mig. Det går för mig massor med gånger och jag hör hur han slickar och slurpar i sig saften av hennes fitta.

Hon sätter sig på knäna vid sidan om honom och lutar sig bakåt, Jag säger åt honom att sätta sig upp för att se vad vi gör. Jag sänker sakta mitt huvud ner mellan hennes ben. Hon lutar sig mot väggen med knäna brett isär och jag slickar insidan av hennes lår och letar med tungan mellan hennes blygdläppar. Det smakar underbart och jag putar med rumpan för att han ska bli sugen på att ta mig bakifrån. Han är inte sen att fatta och ställer sig på huk med benen brett isär och stöter in sin stora ådriga kuk i min fitta samtidigt som han smeker hennes bröst och jag slickar och gnider hennes fitta. Hon stönar högt och jag känner hur hennes lår spänns och hon närmar sig orgasm. Jag kör in min tunga djupare in i grottan och känner hur sammandragningarna från hennes orgasm kramar min tunga. Jag känner hur jag själv närmar mig en ny orgasm och jag befaller honom att stöta hårdare. Jag känner de fantastiska sammandragningarna när jag samtidigt slickar i mig hennes vätskor.

Nu tar han befälet och säger åt mig att luta mig mot sänggaveln. Jag gör som han säger och han tar mina handleder och fäster med handbojor i hörnen på sängen. Han säger till Pamela att slicka mig ren från fittsaften som runnit ur mig. Hon böjer sig fram stående på alla fyra och börjar cirkla runt med sin tunga i alla vrår.

Han smeker och suger mina bröst tills jag får orgasm igen och sen flyttar han över sina händer på Pamela. Han säger åt henne att sluta slicka mig och att sätta sig på knäna igen vänd mot mig. Jag får nu se hur han smeker hennes bröst och ner över magen. Han böjer sig fram, öppnar fittan med fingrarna och börjar slicka henne.

Jag känner att jag vill vara med men jag sitter fast. Jag får bara titta på när min pojkvän smeker en annan kvinna till orgasm. Men när hon börjar stöna högre slutar han plötsligt. Säger att han måste få lite också. Han vänder sig mot mig och kör in sin kuk i min fitta och stöter kraftfullt tills han nästan sprutar. Då slutar han plötsligt och säger att jag ska ta honom i munnen. Han ställer sig upp framför mig och börjar jucka in i munnen. Jag älskar verkligen att suga hans kuk och jag cirklar med tungan samtidigt som han stöter. Det dröjer inte länge förrän jag känner den salta smaken och han stöter saktare.

Efter några pumpningar drar han ut kuken ur min mun och för kuken mot Pamela. Hon vänder bort huvudet och hon får lite sperma på kinden i stället. Sperman rinner sakta ner mot halsen och jag ber henne komma till mig så ska jag slicka bort det. Hon får tillåtelse av honom och lutar sig fram. Jag kysser hennes mun och våra tungor slingrar sig runt varandra. Jag smakar fortfarande sperma även om jag svalt satsen och hon verkar inte tycka det är så hemskt.

Jag börjar slicka henne ren i ansiktet och ner mot halsen och hon njuter av det och höjer sig lite så jag kommer åt hennes bröst. Jag biter, suger och slickar och det är fantastiskt skönt. Han börjar pula med min klitta och det dröjer några sekunder tills jag skakar av ännu en orgasm. Han ligger mellan våra ben med sitt huvud och han befaller Pamela att trycka sig mot mig så att våra fittor är nära. Han slickar båda nästan samtidigt och vi pulserar och vibrerar i takt med varandra. Han håller sig i mina bröst och sen vandrar hans händer runt våra bröst, klämmer ihop dem och nyper i bröstvårtorna. Jag skriker av upphetsning och känner hur jag får fontänorgasmer som sprutar över hans ansikte flera gånger.

Han vrider sig runt och kommer upp mellan oss. Jag sitter fortfarande fast med handlederna och kan inte smeka hans vackra kropp även om jag vill. Han kysser mig vilt och jag ber honom slicka hennes fitta igen för att sen kyssa mig och fylla mig med hennes smak. Han lägger henne ner på rygg framför mig och börjar slicka hennes fitta igen. Hon spänner sig i en båge och skriker ut samtidigt som hon skakar i en orgasm. Han böjer sig fram och riktar sin kuk mot hennes springa. Han vänder sig mot mig och frågar om det är okej och jag säger att han får göra en stöt och sen komma till mig. Han trycker sakta in sin kuk i henne och hon ler mot mig och säger TACK för den stöten. Han drar sig ur och ställer sig upp för att stoppa kuken i min mun och den smakar gudomligt av fittsås.

Han sjunker ner på knä framför mig och låter kuken glida in i min plaskvåta fitta. Han kysser mig djupt och hans kyssar med dofter av fitta är djuriskt upphetsande. Jag säger till Pamela att ställa sig på knä bakom honom och hon har redan börjat resa sig. Hon lutar sig över hans axel och han vrider sitt ansikte och kysser henne. Han drar ut kuken, vrider sig mot henne och kör in sin kuk i henne. De står med sidan mot mig så jag ser kuken åka in och ut i hennes, av fittsås översvämmade, fitta. Hon blundar och stönar högt och jag ber honom släppa loss mina händer så att jag kan få vara med. Men jag får inte komma loss än.

Han smeker hennes rumpa och smiskar henne lätt när han stöter djupt in i henne och jag känner mig svartsjuk samtidigt som jag blir otroligt upphetsad. När han är nära orgasm drar han ur kuken ur henne, lossar snabbt mina handbojor och lägger ner mig på rygg. Han stöter mjukt in i mig och stöter grunda stötar varvat med djupa. Pamela lägger sig bredvid mig och smeker mina lår och min rumpa och hans rumpa. Jag sträcker ut min hand och letar mig in i hennes grotta. Letar mellan vecken och hittar klittan. Jag gnider henne i takt med hans stötar och jag känner hur jag närmar mig orgasm. Han stöter snabbare nu och jag gnider Pamela så att hon får orgasm och skakar i hela kroppen. När jag märker att han närmar sig låter jag min kropp ta över och jag får kraftiga sammandragningar som omsluter honom och han stönar och skriker när hans orgasm kommer och den tar aldrig slut. Han lägger sig ner på sidan utan att dra ut kuken och jag följer med. Pamela lägger sig nära, bakom min rygg och där ligger vi alla tre och flåsar av upphetsning och utmattning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *