Bildsalen låg längst nere i skolans källare. Det var ett stort rum med låg takhöjd och ett antal höga bord och stolar som var avsett för eleverna. Det var en väldigt avslappnad miljö med vitkalkade väggar täckta med några av elevernas konstverk, de som läraren tyckte bäst om. Flera av Fridas bilder hängde där uppe. Teckningar på yppiga sjöjungfrur som åmade sig över klippblock i havet, graciösa älvor som lustfyllt sträckte sig mot solens smekande strålar och lugna, harmoniska grässlätter som sträckte ut sig under klarblå himlar.

Idag var det fredag, sista lektionen var bild och Frida satt vid ett av arbetsborden och finslipade sitt senaste verk. Hon satt ensam, men inte för att hon inte hade vänner utan för att hon helt enkelt presterade bättre här om hon lämnades ensam med sina tankar. För det var tankarna som lockade fram skaparlusten i hennes händer. Kärlek, förvirring, sorg, glädje, upprymdhet… Så många olika känslor som fick pennan att flyga över papperet och hon skapade de mest otroliga bilder.

Lektionen var bara en timma lång, men Frida hade resten av eftermiddagen ledig så hon frågade läraren Martin om hon kunde få stanna kvar en stund efter lektionen. Hon kunde visserligen ha gått hem och fortsatt jobba med sin teckning där, men hennes småbröder skulle störa ideligen och tillslut skulle hon tröttna och tappa lusten. Så hon satt kvar.

Martin satt vi sitt bord i ena änden av salen. Det var ingen kateder utan ett bord liksom de andra, där han under lektionerna satt och skissade lite förstrött och utan att ens behöva tänka formades vackra kvinnor på hans papper. Han såg upp och blicken föll på Frida. Där fanns en märkbar likhet mellan henne och kvinnorna på pappret. De var slanka och ganska långa, med långa ben och uppnosiga bröst. Deras hår var gyllene och föll i kaskader ner över ryggen, och deras ögon var himmelskt blå. Men där fanns en stor skillnad mellan kvinnorna på pappret och Frida. Frida var alltid klädd i romantiska, gulliga kläder som fick henne att se mjuk ut, medan kvinnorna på pappret antingen var helt avklädda eller hade på sig något sexigt och förföriskt, men aldrig vulgärt.

Frida satt som alltid och bet sig i underläppen. Martin log för sig själv. Hon var så koncentrerad den flickan, att i stort sett vad som helst hade kunnat hända utan att hon reagerat. Den tanken satte igång en rad andra tankar och snart gick hans hjärna på högvarv. Skulle han våga? Han var ju faktiskt förlovad… Men flickan var så vacker och det var ju ingen här. Vem skulle det skada?

En rörelse i ögonvrån. Frida sneglade upp under luggen och såg att Martin reste sig från sin plats några bord ifrån henne. Han såg rakt på henne och hon slog genast när blicken och kände hur kindernas blossade en aning. Det var så svårt att koncentrera sig när Martin var i närheten. Hon var tvungen att bita sig i läppen för att kunna fokusera sig över huvud taget. Han var en sån där kille som verkligen tog andan ur henne. Och samtidigt var det så svårt att tänka på honom som en kille. Han var ju trots allt hennes lärare. Visserligen var han ung, säkert bara fem eller tio år äldre än hon, men han var ändå hennes lärare och lärare hade alltid framstått som könlösa i hennes ögon.

Martin var lång och välbyggd. Han pratade ofta om alla cykellopp han medverkat och vunnit i. Hon kommer ihåg i somras, då skolan precis börjat igen. Då gick han runt i shorts på lektionerna och hans ben var verkligen muskulösa. På hans vänstra vad hade han en tatuering, ett mönster av något slag, och huden som stramade över knäskålen var så ärrad att det nästan var lite otäckt att se på. Han hade berättat om ärret också. Han föll under ett lopp uppe i de franska bergen, och när han föll så föll han även några meter ner för berget. Hela knäskålen hade krossats och de hade behövt rekonstruera hela knät.

Men nu var det januari och snön låg fortfarande som ett tjockt duntäcke över marken. Martin hade på sig ett par slitna jeans som formade sig väl kring hans fasta skinkor, och en grå, stickad tröja. Hans bruna hår var inte långt, men lockade sig ändå en aning över polokragen och hans ögon var nästan lika grå som tröjan.

– Vad fint det blir.

Plötsligt stod han bredvid henne och hans närvaro var lika påtaglig som det faktum att hennes underliv genast började bulta. Borde det inte synas? Borde inte Martin se det?

– Tack.

Återigen rodnade hon och hon hatade sig själv för det. Martin såg det och log litegrann, men ville inte genera henne så när hon såg upp på honom låtsades han som ingenting.

– Hur blir det förresten med mitt betyg? Vad kommer jag att få?

– MVG, utan tvekan, sa Martin och log sitt bländande leende. Frida kunde stirra sig blind på de där smilgroparna. Det vet du väl!

Han klappade henne på skuldran, uppmuntrande och vänligt.

– Så bra, sa Frida med ett strålande leende och fortsatte med sin teckning.

Martin suckade omärkligt och gick och satte sig i en gammal tygsoffa som stod längs med ena väggen. Han tog fram en konstbok och bläddrade i den. Vad hade han trott egentligen? Åh, han var så dum! Han ville banka sitt huvud mot väggen tills det splittrades. Hon var hans elev. Att han ens tänkt tanken var helt uppåt väggarna fel!

Frida vred sig besvärat på stolen. Hettan i hennes underliv ökade gradvis och hur mycket hon än försökte sluta se åt hans håll så var det som om blicken drog sig dit av sig själv. Han satt med benen aningen särade och studerade intensivt en sida i konstboken han hade i sitt knä. Han var så vacker och så begåvad! Hon hade sett bilderna han ritat under lektionstimmarna. Vackra, sexiga kvinnor. Flera stycken på varje ark. Om kvällarna när hon låg i sin säng brukade hon fantisera om hur hon satt modell åt honom, nakenmodell, och hur han målade av henne och sedan älskade med henne där och då för att han helt enkelt inte kunde hålla sig längre. Han viskade vackra ord i hennes öron, ord som fick henne att lyfta och sväva och ge sig själv helt och hållet åt honom.

Hennes sexuella erfarenheter var i det närmsta obefintliga. Ett par barnsliga, misslyckade försök med killar hon varit tillsammans med – men aldrig hade hon känt den där upphetsningen som hon läst så mycket om i mammas böcker. Det hade gjort ont första gången, och faktum var att ingen av gångerna hade det ens varit i närheten av skönt. Och när killen kommit hade hon tackat gudarna för det.

Hon reste sig och gick bort till bordet avsett för materiel. Hon vässade sin penna och passade på att byta suddgummi. Sedan vände hon och började gå tillbaka till sin stol.

En bild av en konstnär vars namn Martin inte kände igen. Flera bilder av samma konstnär. Lite Fridas stil sådär, med mycket fantasi och ändå en känsla för verkligheten.

– Frida, kom lite här så får du se!

Frida stannade upp mitt i steget och såg på honom. Hon log svagt och gick mot soffan. Martin hade svårt att dölja sina beundrande blickar, då han betraktade hur hennes höfter rullade mjukt då hon kom emot honom. Hon satte sig ner bredvid honom. Hur långt kunde det vara? Tjugo centimeter? Trettio? Bara en fots avstånd ifrån honom satt han nu. Han andades lite häftigare.

– Titta här, det här hade ju kunnat vara ritat av dig!

Frida lutade sig över boken och såg ut att bli helt uppslukad av de vackra bilderna. Hon pratade på om hur fina hon tyckte att de var och diskuterade skuggningen och färgsättningen, men Martin lyssnade knappt. Hennes huvud var så nära honom nu, bara några centimeter ifrån hans näsa och han kände den svaga doften från hennes äppelschampo. Så mjukt hennes hår såg ut, han ville sträcka ut sin hand och röra vid det. Eller ännu bättre, föra hennes huvud ännu lite längre ner. Då skulle hon med lätthet nå hans kuk med munnen, om hon tog ut den ur hans byxor först vill säga.

Det tog en stund innan han märkte att Frida slutat prata och nu satt helt stilla. Och det tog ännu lite längre innan han förstod varför. Hans hand hade på ett oförklarligt sätt tagit sig till hennes rygg, och nu smekte han henne upp och ner utanpå hennes mjuka tröja. För ett ögonblick hajade han till och stannade upp i sina rörelser, men det kändes så skönt att röra vid henne att han fortsatte.

Fridas hjärta bankade frenetiskt och pressade hennes revben utåt så att det kändes som om huden när som helst skulle brista. Martins stora, starka hand smekte hennes rygg och hon fick nästan andnöd. För att inte andas för fort, vilket ju hade varit ett tydligt tecken på att hon var upphetsad, så var hon tvungen att hålla andan vilket resulterade i att hon snart började bli yr och var tvungen att frustande hämta luft.

Nu får det bära eller brista, tänkte Martin beslutsamt och sa djärvt:

– Vill du inte sätta dig lite närmre? Hrm… Så att du ser bättre, menar jag.

Frida var som paralyserad. Hon flyttade sig några centimeter närmare hans lår, och det kändes som om det sprakade av elektricitet mellan deras kroppar. Hon kunde inte göra annat än stirra rakt fram, men försökte ändå låtsas att hon inte förstod vad han höll på med och började därför pladdra på om bilderna igen. Hon visste inte ens vad hon sa, orden bara flödade och allt hon kunde tänka på var Martins arm som nu vilade över hennes axlar och hans hand som hängde farligt nära hennes vänstra bröst. Just när hon kände att hon nästan kunde börja slappna av igen, såg hon till sin förtvivlan att Martins högra hand närmade sig hennes lår och mycket riktigt så började han snart smeka henne över tyget i hennes byxor. Men hon bara fortsatte att pladdra på som en idiot, visste inte vad hon skulle ta sig till. Martins hand smekte mjukt hennes knä och fortsatte upp för hennes lår, ner en liten bit igen och så i cirklande rörelser längre och längre upp tills han nådde hennes höft.

Herregud vad gör jag? Men åh, så skönt. Så nära nu. Så väldigt nära. Om hon så bara vred sig en aning så skulle hans hand landa rakt över hennes sköte. Hennes mjuka sköte, som helt säkert var lika vackert som resten av henne var. Men han lät handen vila där den var nu, alldeles i ljumsken, och böjde sig istället framåt och med vänstra handen förde han undan hennes blonda hår och kysste henne mjukt i nacken. Han drog sig tillbaka en bit och såg på henne att hon rodnade. Men om det var för att hon var generad eller upphetsad, det kunde han inte avgöra. Han fortsatte smeka hennes lår och kyssa henne i nacken, samtidigt som han lät sin vänstra hand smyga sig bakom hennes rygg och han nådde precis kanten av hennes bröst. Han kände sig djärvare nu, hörde på hennes tunga andhämtning att hon var upphetsad, trots att hon försökte dölja det. Han smekte upp för hennes lår och lät handen flyktigt smeka över hennes sköte för att återigen börja smeka hennes lår. Han gjorde så ett par gånger till innan han till slut smekte mer bestämt över hennes skrev.

Oerfaren som hon var så var hon även villrådig. Hur gör jag? Hur ska jag andas? Hur ska jag röra mig? Vill han att jag smeker honom också?

– Ser du hur hård du gör mig? viskade han i hennes öra och hon sneglade ner mot hans skrev och såg hur jeanstyget spände över hans hårda lem. Du är så sexig… Kom!

Martin tog tag om hennes midja och lyfte henne upp så att hon satt i hans knä, med ryggen mot honom. Han lyfte tröjan över hennes huvud och hennes rygg var naken mot honom, så när som på den vita behån. Han kysste hennes rygg och axlar och med händerna smekte han hennes framsida. Han smekte hennes lår och hennes höfter, hennes mage och över hennes sköte. Han tog ett bröst i vardera hand och stönade till då han kände deras mjukhet under sina fingrar. Hans mun och tunga var överallt nu, försökte komma åt hela hennes rygg på en gång.

Frida kände Martins hårda kuk pressas upp mot hennes rumpa där hon satt i hans knä. Hon blundade och njöt av allt hon gjorde med hennes kropp, samtidigt som hon kände sig aningen förvirrad och osäker. Men snart började hon slappna av och kände att han bestämde, att han skulle hjälpa henne.

Han knäppte upp knapparna i hennes byxor och förde in sin ena hand innanför tyget. Byxorna var inte särskilt åtsittande, så det var med lätthet han förde ner sin hand mellan hennes ben och kupade den över hennes mus. Han kände med fingertopparna att trostyget var blött, vilket bara gjorde honom ännu kåtare och ännu hårdare. Han måste knäppa upp sina byxor nu, annars skulle han bara få ont.

Martin lyfte upp Frida så att hon stod upp. Hon kände sig tvungen att vända sig om, och rodnade häftigt då hon mötte Martins blick. Skämdes en aning för att hon var så kåt. Men Martin log bara och knäppte upp sina byxor. Med ett snabbt ryck fick han av sig dem och stod där i sina kalsonger, som inte direkt behövdes eftersom hans enorma erektion syntes tydligt. Martin tog av sig tröjan och även kalsongerna och stod nu helt naken framför sin elev.

Frida kunde inte slita blicken från hans stånd. Hon var helt betagen av det. Killarna hon hade ”haft sex” med innan hade haft äckliga snoppar tyckte hon. Fula och små och tråkiga. Martin hade en ordentlig kuk. Den var rakad och lång, men inte så grov, och med ett vackert, rödrosa ollon.

Det krävdes bara ett par steg och så var han nära henne igen. Han kysste hennes vackra, fylliga läppar och deras tungor lekte den vildaste lek mellan deras munnar. Martin knäppte loss hennes behå och tog av henne byxorna och trosorna i ett svep. Han var tvungen att ta ett steg bakåt för att beundra henne i hennes helhet. Frida vred besvärat på sig under hans granskande blick, men kände sig stolt och vacker ändå. Han kysste henne passionerat igen och tryckte hela sin mandom mot hennes sköte. Frida slog armarna om hans hals och han lyfte upp henne i sin farm och bar henne till närmaste bord. Eftersom borde var ganska höga så behövde han inte böja sig särskilt mycket för att komma åt att kyssa den nakna kropp som låg framför honom. Han lekte snabbt med tungan över hennes bröst, men det han verkligen ville åt var det allra ädlaste. Han sökte sig neråt och fann hennes vackra blomma, hennes läckra läppar som glänste av hennes safter. Han begravde sitt ansikte i hennes mus och borrade in sin tunga i hennes djupa inre. Och så pärlan. Den vackra lilla pärlan som täcktes av en tunn hudflik. Han kysste den och behandlade den i sanning som en ädelsten.

Frida vred sig under Martins händer och tunga, och skrek nästan av besvikelse när hon inte längre kände honom på sin kropp. Han tog tag om hennes midja igen och lyfte ner henne på golvet. Han vände på henne och hon stod med sin vackra, välformade rumpa mot honom. Han greppade sin bultande lem och lekte med den mellan hennes läppar en stund, lät den bli helt insmord av hennes safter. Så särade han på läpparna med ollonet och hittade öppningen. Hon var trång men så pass blöt att han började glida in av sig själv. Martin tog tag om hennes höfter och njöt till fullo då hans kuk sakta gled längre och längre upp i hennes mus, tills han nådde botten och bara stannade där en sekund.

Frida stönade högt nu, tänkte inte längre på hur hon skulle göra och hur hon skulle låta. Formlösa ord sökte sig ur hennes mun och ljuden kom av sig själva.

Martin började föra sin kuk ut igen och snart tog han henne i en jämn och stadig takt. Frida lutade sig mot bordet framför sig vilket fick hennes rumpa och puta uppnosigt och lockande mot honom. Denna vackra, unga flicka som stod här och lät honom ta henne. Han knullade allt snabbare och kände snart hur pungen började dra ihop sig. Just det blev de avbrutna.

– Oj, hallå där.

Frida och Martin vände sig om, Frida var redan generad och högröd i ansiktet. Martin såg mest förvånad ut. Rektorn, en muskulöst pumpad amerikan vid namn Reese, stod i dörröppning och såg ut som om han inte visste hur han skulle reagera. Dels ville han le, dels borde han vara arg och dels blev han oerhört kåt. Han kände redan hur kuken började växa innanför hans byxor. Han signalerade Martin helt omärkligt och Martin förstod. Reese kikade ut i korridoren utanför bildsalen, såg att ingen var i närheten och låste sedan dörren efter sig. Martin hade börjat pumpa ut och in ur Frida igen, långsamt nu för att dra ut på det sköna och inte behöva komma än.

Reese fick av sig kläderna i ett huj och så stod han där vid Frida och Martin. Fridas beundran var total. En större kuk hade hon aldrig någonsin sett, inte ens i sin kusins porrtidningar. Den var längre än Martins och grov som hennes handled. Hennes ögon var vilt uppspärrade, först av häpnad och sedan av utmaningen att få in den där stora i sig.

Martin drog sig ur Fridas fitta och Reese ställde sig framför henne. Han kysste henne girigt och hon noterade snabbt att han hade en vigselring på sin vänstra hand. Två tagna män alltså. Som ville ha henne. Hennes mus flödade av safter och det rann nerför hennes ben. Martin föll på knä och slickade girigt i sig rännilarna, och när han såg upp mot hennes sköte såg han hur Reese just var på väg att pressa sin enorma kuk upp i Frida. Martin ställde sig upp igen. Reese hade kommit nästan ända in nu, och Martin ställde sig återigen bakom Frida. Han särade på hennes skinkor och blötte sin kuk i hennes safter igen. Så började han trycka in den där bak. Frida tjöt, av njutning och av smärta, och när båda kukarna var uppe i henne stod de där alla tre och bara njöt en stund. Fridas hål värkte, båda två, och hela hennes kropp skälvde till av den orgasmvåg som flög över henne. När den ebbat ut började Reese och Martin knulla henne och Martin smekte hennes bröst. Takten ökade och stönen ökade och efter en stund drog sig Reese ur henne. Han hoppade upp på bordet och Frida föll med huvudet ner mellan hans ben, precis där han ville ha henne. Hon tog kuken i sin mun och började ivrigt suga den, trots att hon inte fick in mer än några centimeter i sin lilla mun. Martin fortsatte att pumpa på där bak och när han såg hur Reeses ansikte förvreds i njutning och hur hans kuk sprutade salva efter salva upp över Fridas ansikte, så blev det för mycket för honom. Han kom i henne och kände hur hon började krampa i en andra orgasm. Länge, länge stod han kvar med kuken i henne och njöt av hennes sammandragningar. Kuken började slakna, klockan var mycket och det var dags att gå hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *