Vanlig, tråkig fredag. Jag sa det högt för mig själv ett par gånger och suckade högre andra gången, som om jag ville att någon skulle höra mig och fråga hur det var fatt. Men i min lilla lägenhet på tredje våningen bodde bara jag, och väggarna stirrade oförstående på mig.

Kylen var halvtom med mjölkpaket som gått över tiden och stinkande rester från i tisdags. Jag slog igen dörren med en smäll och masade mig ut i vardagsrummet. På vägen dit passerade jag hallspegeln och rynkade irriterat ihop ögonbrynen vid åsynen av mig själv. Slitna hemmakläder, slarvigt uppsatt hår och strumpor med hål på ena stortån. Såg jag inte ovanligt glåmig och trist ut? Var det inte jag som brukade vara stadens partypingla nummer ett; alltid uppklädd till tusen och med hela horder av karlar efter mig? Nu för tiden kunde jag knappt minnas de där åren.

Jobbet på reklambyrån hade verkligen tagit kål på mig. Jag började jobba där direkt efter utförd universitetsutbildning, och ett tag hade mitt liv varit perfekt. Jag hade jobbet jag alltid önskat mig, ett rikt socialt liv och jag var singel med hela världen för mina fötter. Men någonstans hade jobbet tagit över. Vännerna träffade jag allt mer sällan och jobbet var plötsligt inte lika kul som det hade varit i början.

Soffan knarrade och kved sig när jag sjönk ner på dess nedslitna dynor. Inget bra på tv – som vanligt. Hur förvånad var jag egentligen? När hade jag någonsin lyckats hitta något bra program på en fredag?

Balkongdörren stod öppen och en kall kvällsbris svepte in och lekte runt i mina gardiner. Jag rös till och gick dit för att stänga. Framme vid dörren föll min blick på lägenhetshuset på andra sidan gården. De flesta fönster gapade mörkt mot mig – deras ägare var väl ute och festade såklart. Men där fanns ett fönster på andra våningen som var svagt upplyst av några stearinljus. I lägenhetens halvskumma ljus skymtade jag ett par svarta siluetter som rörde sig av och an, gungade i en mjuk omfamning.

Så bra att någon har roligt då, tänkte jag dystert för mig själv och skulle just till att gå tillbaka in i min egen lägenhet då jag såg hur det dansande paret plötsligt hängav sig åt en passionerad kyss. Nyfiken tog jag ett par steg ut på balkongen. Kvinnan var ivrigast, hennes händer formligen flög över mannens kropp, och hennes hunger tycktes väcka hans. Trots att jag bara såg deras siluetter så kunde jag se hur han kysste henne på halsen och hur hon njutningsfullt kastade bak sitt huvud. Så tog kvinnan hans hand och förde honom ut ur rummet. Stearinljusen släcktes och allt blev mörkt.

Jag suckade besviket. Lika bra att jag inte fick se mer kanske, det hade bara gjort mig än mer frustrerad och än mer arg på världen.

Slutligen lyckades jag hitta en någorlunda bra film och satt och slötittade på den under kvällen. Mina ögonlock blev tyngre och tyngre och snart halvslumrade jag. Eftertexterna rullade förbi, ackompanjerad av skränig rockmusik som satte fart på mig igen. Jag stängde av tv:n och slängde en blick mot lägenheten på andra sidan gården. Ett av rummen var upplysta igen, lite starkare nu så att jag kunde urskilja färgerna. Mannen låg på rygg på en bred säng och kvinnan låg på hans mage med huvudet lutat mot hans bröst. Hennes gyllene hårman flöt ut över sängen. Båda två var nakna och mannen ritade osynliga cirklar på kvinnans rygg.

Utan att egentligen vilja så gick jag närmare fönstret och tryckte näsan mot glaset för att se bättre. Min andedräkt bildade snabbt ett lager av imma på fönsterrutan som skymde min syn. Jag gick ut på balkongen istället.

De såg så lyckliga ut. Kvinnan hade lyft sitt huvud och nu låg de och såg in i varandras ögon. Fönstret stod vidöppet, antagligen var väl rummet varmt och svettigt efter deras älskog, och jag kunde höra ett lågmält mummel från de båda. Jag var lycklig för deras skull, men samtidigt var jag hemskt olycklig för min egen. Jag ville ju också ha någon…

Jag lutade armbågarna mot balkongräcket men nattfrosten hade gjort räcket halt och mina armar gled av så att jag föll och slog i hakan. Jag svor och muttrade då jag tog mig upp på fötter igen, borstade av mig och såg till min förskräckelse att paret hade uppmärksammat mig och nu stod i fönstret, iklädda varsin morgonrock, och såg mot mig. Jag mötte kvinnans blick, sögs in i hennes himmelsblå ögon. Helt otroligt, hennes ögon formligen lyste mot mig i nattmörkret! Generat slog jag ner blicken och skyndade mig in i lägenheten igen.

Synden straffar sig själv – man ska inte spionera på andra! bannade jag mig själv.

Lördagen kom. Jag hade inget bättre för mig, och kylen var fortfarande tom på mat, så jag gick ner till närköpet för att inhandla något ätbart. Min haka ömmade fortfarande från natten och jag hade satt ett stort plåster över hela såret. Jag kände mig som en treåring.

Jag stod just och valde mellan röd och grön mjölk då jag hörde en kvinnas uppspelta stämma närma sig.

– … och så ringde han idag och sa att han måste prata med mig ikväll. Vad tror du han vill egentligen? Jag menar… jag är inte redo för något allvarligt. Han är bara en leksak för mig, det vet ju du också. Som igår kväll.

Jag sneglade försiktigt åt röstens håll och såg honungsblonda lockar dansa förbi mig. Kvinnan lämnade kvar en doft av jasminblommor. Jag såg efter henne. Den vita klänningen svepte omkring hennes ben där hon skyndsamt plockade ner vara efter vara i sin korg samtidigt som hon fortsatte att ivrigt prata i sin mobiltelefon. För en sekund vred hon huvudet åt mitt håll, mötte min blick och såg på mig med en blick full av nyfikenhet och en svag glimt av igenkännande. Återigen förtrollades jag av hennes ögon, och kunde inte förmå mig själv att vika undan blicken.

– Va? Åh, ursäkta. Jo, som jag sa…

Hennes telefonsamtal avbröts och slungade henne tillbaka till verkligheten. Hon rusade vidare genom affären och inte förrän hon försvann bakom några hyllor vaknade jag upp.

Förvirrad över hur starkt den här kvinnan påverkade mig stod jag bara stilla i ett par sekunder medan min hjärna jobbade för högtryck. Så ruskade jag på huvudet, som för att kasta av mig alla tankar som flög kors och tvärs inom mig.

Vad behövde jag mer? Bröd…

Under den närmaste veckan presterade jag plötsligt inte lika mycket på jobbet av den enkla anledningen att kvinnan med de vackra ögonen uppfyllde varje tanke jag hade. Hon var helt otrolig. Varje dag när jag kom hem efter jobbet skyndade jag mig till fönstret i hopp om att få se en glimt av henne.

På fredagen kom jag hem sent från jobbet och var hur trött som helst. Chefen hade dumpat hela avdelningens arbetsuppgifter på mig verkade det som, och mitt skrivbord formligen dignade under alla papper han hade gett mig. Jag hade lyckats bli färdig med alltihop under dagen och nu längtade jag bara efter att få slänga mig på sängen och sova hela helgen igenom.

Kläderna slängde jag i en hög på golvet och naken gick jag in i köket för att hälla upp ett glas juice åt mig. Jag gick ut i vardagsrummet för att dricka min juice, och som vanligt sneglade jag åt kvinnans lägenhet. Mitt hjärta tog ett skutt i bröstet och jag satte juicen i halsen.

Fönstret in till kvinnans sovrum var öppet och jag hade full insyn ner på hennes säng. Där låg hon, den undersköna. Naken låg hon och sov på sin säng, ensam. Täcket hade glidit av hennes kropp och blottade ett par vackra, långa ben.

Visserligen tyckte jag det var underbart att stå och beundra henne där hon sov, men det kändes som ett intrång på hennes privatliv på något sätt. Så jag drack upp min juice och gick in för att lägga mig istället. Efter att ha släckt alla lampor kröp jag ner mellan lakanen och somnade ganska snart.

I drömmen låg kvinnan på sin säng då jag klev in i rummet. Vi var nakna båda två och jag kände hur hela min kropp darrade och skälvde av längtan efter att få röra vid henne. Jag hamnade bakom henne i sängen och såg på henne. Hon sov. Jag smekte hennes nakna kropp, följde höfternas rundning och andas mjukt mot hennes hår. Hon vaknade och vände sig om. Hennes himmelsblå blick låste sig fast i min och snart kände jag hennes hand mellan mina lår. Lusten stegrade inom mig och jag började möta hennes smekningar med mina höfter. Snart rörde jag hela kroppen mot henne.

Jag vaknade av en svag rysning som spred sig genom min kropp. Hade jag verkligen kommit av min dröm? Hur som helst så hade drömmen väckt min åtrå och jag vred mig i sängen så att jag hamnade på rygg.

Jag särade lätt på benen och förde ner en hand mellan mina blygdläppar. Mina fingrar fuktades lätt. Jag särade på blygdläpparna och smekte mig lätt runt den glatta öppningen. Det kändes skönt och eggande. Jag förde in ett finger, långt in, och förde det sedan mot min mun så att jag kunde smaka på mina egna safter. Sedan fortsatte jag smeka och föra upp fingrar i mig.

Smekningarna blev allt mer intensiva. Jag stönade, andades häftigt och var nära en orgasm då jag hörde höga stön och flämtningar. Mitt hjärta slog snabbt och jag låg spänt utan att röra mig. Lyssnade. Stönen bara ökade. Jag klev ur min säng och ut i vardagsrummet. Stannade upp en sekund för att lokalisera var ljuden kom ifrån. De verkade komma utifrån gården. Jag ställde mig vid fönstret och tittade ut. Gården var ödelagd, men jag hörde ändå varifrån stönen kom. Kvinnans lägenhet. Hade hon och hennes pojkvän inte gjort slut? Var det en ny kavaljer i natt?

Jag gick ut på balkongen och lutade mig över räcket för att kunna se bättre. Det tog en stund innan mina ögon kunde fokusera och i det svaga skenet från hennes sovrum kunde jag se att kvinnan låg ensam på sin säng, precis som hon gjort innan jag gick och lade mig. Hon låg på rygg nu, med benen brett särade och båda händerna mellan sina ben. Avståndet var ju ganska nämnvärt, så jag såg inte exakt vad hon gjorde, men vetskapen att hon med ena handen förmodligen smekte sin klitoris och hade andra handens fingrar en bit upp i sin mus gjorde att min lust ökade ännu mer.

Jag satte mig ner på balkongstolen, den var kall av nattens kyla men det brydde jag mig inte om. Mellan spjälorna på balkongräcket såg jag ner på kvinnan där hon smekte sig själv, och jag förde ner ena handen mellan mina ben för att fortsätta det jag påbörjat i sovrummet.

Kvinnans stön ökade och för varje gång ökade även min kåthet. Orgasmen kom allt närmare och när jag slutligen bevittnade hur orgasmen fångade kvinnan i ett dödsgrepp kände jag hur min egen orgasm kraftigt sköljde över mig. Jag var tyst i min njutning, för att kunna lyssna på och njuta av kvinnans ohämmade läten. Men snart dämpades hennes ljud och jag såg hur hon rullade över på magen och snart somnade.

Jag fortsatte smeka mig själv en stund till, sedan såg jag mig om på de andra balkongerna som vette mot gården. Var det verkligen bara jag som hade hört hennes njutning? Jag gick in igen med en förnöjd suck. Jag var belåten, men samtidigt hungrade jag efter mer.

Mina fantasier om kvinnan intensifierades för varje dag. Snart fick jag nästan ingenting alls gjort längre, varken på jobbet eller i mitt hem. Mina vänner hade jag inte pratat med på ett par veckor nu, för jag kunde inte sluta tänka på henne. Jag visste inte ens vad hon hette.

Det var mitten av juli nu, den varmaste månaden hittills och väderflickan på tv tycktes tro att värmen bara skulle öka. Termometern visade på 32 grader och luften var tryckande het i lägenheten. Alla mina fönster och balkongdörren stod vidöppna för att släppa in så mycket frisk luft som möjligt, men det var vindstilla och det var nästan varmare ute än inne.

Jag bestämde mig för att gå ut och springa en vända i skogen. All den här värmen borde ju göra att kilona skulle rasa snabbare, resonerade jag. Jag drog på mig ett par joggingbyxor och ett tunt linne, snörade på mig mina joggingskor och med en fylld vattenflaska i handen gav jag mig iväg.

Skornas rytmiska puls mot stigen lugnade mig. Träden skuggade skönt och luften i skogen var kall och frisk. Jag var nog borta i en timma eller så, och återvände till min gård svettig men pigg.

Eftermiddagen hade börjat dra mot kväll. Det var fortfarande varmt, solen gassade från den blå sommarhimlen. Jag vek in på gången som ledde till mitt hus, passerade gården som förenade mitt och kvinnans lägenhetshus. En mindre gräsmatta, ett par fruktträd och några bänkar var det enda som smyckade gården, men den här eftermiddagen låg ängeln där och förvandlade gården till det vackraste jag någonsin sett. Hon låg på en filt på gräsmattan, vilade i halvskuggan från det gamla äppelträdet. Boken hon läste hade glidit ner bredvid henne i gräset och ena armen låg lojt över huvudet. Hon sov.

En stund blev jag stående, betraktade henne med nyfikenhet, åtrå och beundran. Så vacker hon var. Hennes korta, röda kjol hade glidit upp en bit på hennes lår och jag letade med blicken efter en skymt av ett par trosor. Kvinnan vred mjukt på sig och hennes ben gled isär en aning. Jag flämtade till och kände det välbekanta pirret i mellangärdet. Hon hade inga trosor på sig. Helt blottad inför mina ögon låg hennes renrakade mus som glänste svagt av safter.

Plötsligt hostade hon till och vaknade. Såg mig inte med en gång, så jag lyckades se ut som om jag just hade kommit. Gick snabbt mot min uppgång och såg i ögonvrån att hon betraktade mig, förde ihop sin brunbrända ben. Kanske visste hon…

Jag slängde av mig alla mina kläder och gick in i duschen under det iskalla vattnet. Det svalkade snabbt av min kropp, men inombords glödde jag starkt. Jag slöt ögonen och återigen befann jag mig på gården, stod där och betraktade henne. Jag ville ändra slutet den här gången. Jag ville ha henne.

I mina tankar drog jag linnet över huvudet och gick mot henne, stannade upp vid hennes fötter och stod och bara beundrade hennes skönhet en stund. Hennes linne var kort och blottade en bit av hennes mage. Jag föll på knä, lutade mig över den vackra varelsen och kysste henne just där, bredvid naveln. Kvinnan öppnade ögonen, såg mig och slöt sedan ögonen igen. Min mun letade sig uppför hennes mage, hittade brösten innanför det tunna tyget, nafsade och kysste. Hennes bröstvårtor styvnade och min tunga började lekfullt att smaka på dem utanpå linnet.

Sakta och försiktigt drog jag av både hennes och mina egna trosor. Vi smakade på varandra, insöp kärlekens sötma, utforskade varandras kroppar med både händer och läppar. Hennes långa ben gled isär, hon var varm och fuktig, naken under den korta kjolen. Vi förenades i en djup kyss och jag kände hur blodet pulserade genom hennes kropp.

Jag lät duschstrålarna massera min klitoris då jag föreställde mig hur vi tillsammans närmade oss klimax, och då vi upplevde en gemensam orgasm i mina tankar skakades min kropp av en himlastormande orgasm.

Ett par veckor passerade och varje kväll satt jag på min balkong och onanerade till mina fantasier om den vackra kvinnan. Sedan kom den där dagen.

Det var mitt i natten och jag låg i min säng och sov. Ganska oroligt kan jag tillägga, för jag drömde om kvinnan och hur vi älskade hett i min dusch. En duns väckte mig. Fortfarande i ett sömnigt töcken satte jag mig upp. En andra duns fick mig att med ens bli klarvaken. Dörren in till mitt sovrum gled sakta upp med ett svagt knarr och gnissel. I dörröppningen såg jag hennes siluett. Jag visste på en gång att det var hon. Bara hon hade sådana fantastiska kurvor, och i månskenet kunde jag se hur hennes gyllene hår skimrade svagt.

– Dörren var olåst, sa hon mjukt och hennes röst var förföriskt hes och raspig.

Med ett par steg var hon framme vid sängkanten där hon slog sig ned och såg på mig. Nu kunde jag se hennes gnistrande ögon och hennes blick var lika sugande som alltid. Men nu fanns där även en glimt av något annat. Hunger, åtrå – lust. Den här gången var min blick inte fastnaglad vid hennes, som den brukade. Istället blev jag generad av hennes ohöljda längtan efter mig, och jag rodnade häftigt.

Med fingrarna strök kvinnan över min hals och säkerligen kunde hon känna min puls, som dunkade med snabba slag. Värmen som strömmade ut från henne väckte min lust och mitt huvud föll bakåt där jag satt. Hon nafsade mig på halsen, lekte med tungan över den tunna huden. Jag kved till, kände hur hettan spred sig i min kropp. Mina bröst värkte av längtan efter hennes händer och mun.

Hennes händer gled utmed mina sidor. När våra ögon möttes log hon, och jag kunde inte kväva det stön som flög över mina läppar. Sakta närmade hon sig tills våra läppar möttes i en lång, utdragen kyss. Kyssen djupnade och hon lyfte mig närmare sig. Ett glödande begär växte inom mig då jag kände hennes mjuka kropp pressas mot min. Ivrigt och hungrigt besvarade jag hennes kyss. Hon började kyssa hela mitt ansikte. Min haka, kinder, ögonlock och pannan. Sedan möttes våra läppar igen.

Kvinnan ställde sig upp bredvid sängen. Hon var iklädd en tunn morgonrock som hon nu lät falla till golvet. Där stod hon nu, helt naken inför mina ögon. Frivilligt den här gången. Utan att skämmas eller försöka dölja min beundran betraktade jag hennes fulländade kropp. Hennes fullmogna bröst med uppnosiga, svagt rosa bröstvårtor; hennes mjuka mage och hennes rundade höfter som ledde ner till de långa, slanka benen.

Jag ställde mig upp jag också, kände ett behov av att vara nära henne hela tiden. Kvinnan lade armen om min midja och drog mig intill sig. Jag smekte henne över axlarna, plötsligt blyg och tafatt. Hon tog mina händer och förde ner dem över sin bröstkorg och så hade jag ett härligt bröst i varje hand. Jag kände den styva knoppen kittla min handflata då jag smekte hennes bröst och kände dess fulla tyngd i min hand.

Med en njutningsfull suck gled jag in i hennes famn och njöt av hennes varma smekningar. Våra mjuka kvinnokroppar pressades mot varandra och jag började ofrivilligt att stöna mot hennes hals. Hennes händer gled upp över min mage och fångade upp mina bröst. Jag kände hur min kropp började darra och det kändes som om benen skulle vika sig under mig. Då hon strök med fingertopparna över mina värkande bröstvårtor bet jag tag i hennes nacke för att inte skrika rakt ut av välbehag.

Hon tryckte varsamt ner mig på sängen och började nafsa sig nerför min hals. Hennes läppar slöt sig om min ena bröstvårta och jag stönade högt. Jag smekte ner över hennes rygg. Hennes läppar vilade mot mina en stund innan hon fortsatte neråt magen. Hennes tunga ritade mönster över min mage och när hon närmade sig mitt underliv darrade jag till och höjde mina höfter mot henne. Men hon kysste sin väg förbi mitt underliv och ner över benen, ända ner till foten, och upp igen. Jag försökte dra upp henne mot min pulserande mus, men hon var starkare och tog god tid på sig. När hon äntligen nådde min fitta skrek jag rakt ut. Det dunkade i mitt underliv och jag trodde att jag skulle bli galen. Min njutning bara ökade och när jag äntligen nådde klimax började min kropp skaka och jag pressade hennes huvud mot min fitta, som nu flödade av safter.

Det tog en stund att hämta mig och när jag slog upp ögonen igen satt hon vid fotänden av sängen och log mjukt mot mig. Jag satte mig upp och såg in i hennes varma blick. Jag kramade hennes höfter och smekte hennes hår, så lent under min hand. Sedan drog jag ned henne över mig. Vi omfamnade varandra och kysstes hett och länge innan jag rullade över henne på rygg. Jag särade mjukt på hennes läckra ben och hennes fitta glänste mot mig i mörkret. Jag fick en obeskrivlig lust att kyssa den så jag lade mig ner mellan hennes ben. Hon höjde sin fitta mot mitt ansikte och jag lät min tunga glida in i henne. Hon var så härligt varm och len och hennes safter rann ner i min mun.

Aldrig förr hade jag smakat på en annan kvinnas safter. Hon smakade underbart. Som den sötaste honung. Jag kunde inte få nog. Jag visste inte hur man gjorde men försökte komma ihåg hur hon nyss hade gjort för mig, och det fungerade tydligen för snart höjdes hennes kropp i en båge och hon stönade hetsigt att hon snart skulle komma. Med min tunga fortfarande i hennes fitta kom hon och fittväggarna krampade kring min tunga. Safter rann ner över mitt ansikte och jag lapade i mig så mycket jag kunde. Hennes fitta formligen sög i sig min tunga.

Inte förrän hennes orgasm hade ebbat ut kunde jag krypa upp och lägga mig bredvid henne. Vi kysstes en sista gång innan jag lade mig tillrätta bakom henne och kände hennes rumpa emot mig. Jag höll om henne och lät mina läppar vila mot hennes nacke då vi sakta vaggades till sömns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *