Jag är en tjej på 21 år som bor i Stockholms innerstad, jag har mörkbrunt axellång hår, bruna ögon och har, om jag får själv en snygg kropp efter många timmars slit på gymmet, jag tror att jag försöker kompensera att jag är en aning kort (ca 160 cm). Jag ska nu berätta om en händelse som inträffade för drygt ett år sedan och som förändrade mycket i mitt liv (sexliv).

Jag var på väg hem efter en kväll på stan, eftersom jag mina vänner bor nära de ställen som vi går ut på så beslutade vi oss för att gå hem. Efter ett tag så splittrades vi upp och alla var på väg hem till sig själva. Eftersom det var sommar och ljust ute kändes det inte det minsta oroande att gå hem själv (på vintern blir det alltid taxi). Jag såg hur en äldre man kommer gående på en av tvärgatorna och han svängde ut på ”min” gata precis när jag går förbi och vi nickar åt varandra för det var ju helt omöjligt att låtsas som om vi inte såg den andra.

Han kastade en snabb blick mot mina bröst och tittade sen bort direkt, jag tittade själv ner och såg hur mina vårtor blivit hårda under mitt tunna vita linne av de svala sommar fläktarna, att jag inte bar någon behå gjorde att det inte var det minsta svårt att se deras tillstånd.

Mannen gick i precis samma tempo som jag vilket ledde till att vi gick bredvid varandra, det kändes lite olustigt att gå bredvid någon främmande på det här sättet så jag började fundera på att om jag skulle öka takten eller sakta in och bestämde mig för att öka takten. Precis när jag skulle lägga in växeln så sa han, ”Var har du varit ikväll då?”.

Jag berättade vad jag ägnat kvällen åt, det visade sig att han var riktigt trevlig vi började konversera om Stockholms uteliv, bra restauranger, barer mm. Jag kanske inte varit så himla pratglad med en främmande äldre man om jag inte fått i mig ett antal drinkar under kvällen.

Efter ett tag så kom vi fram till den trappa som jag alltid går uppför för att spara tid på vägen hem. ”jag ska upp här”, sa jag, ”det ska jag med”, svarade han, ”gå du först” sa han vänligt samtidigt som han gjorde en gest mot trappan.

Han vidrörde lätt vid min axel och förde mig framåt mot trappan, jag satte foten på första trappsteget samtidigt som hans hand gled ner över min rygg och rumpa och jag kände hur ett finger lätt gled över stjärtskåran. Jag blev helt ställd och låtsades som ingenting och började gå upp för trappan. Hundra olika tankar for genom mitt huvud, var det med avsikt han rört vid min stjärt i så fall skulle jag springa upp för trappan utan att se mig om? Jag blickade uppåt och såg att trappan var lika lång som jag mindes den!

Jag beslutade mig för att det nog var en olyckshändelse och jag fortsatte gå uppåt som om inget hade hänt. Det kändes som om mina Lee jeans var ännu tajtare än vanligt och min rumpa var ju i perfekt höjd ifall han ville glo på den. Jag försökte intala mig att det hela var ett missförstånd och att han bara var en gentleman som lät damer gå först, och såg ju ut som en riktig gentleman med skjorta, byxor skor och bälte som matchade och antagligen var dyra samt en sommar rock som inte heller såg direkt gratis ut. Dessutom var han välrakad ut och håret så välvårdat ut. Alltså var det ingenting att gå och oja sig för!

Men jag kunde inte släppa incidenten helt, ”du har en väldigt snygg stjärt”, hörde jag honom säga. Jag blev så ställd att jag stannade till för en tiondelssekund och blev helt stum, det hade alltså inte varit en olyckshändelse, han hade små tafsat på mig! ”Tack”, var allt jag lyckades pressa fram och bestämde mig för att så fort jag kommit upp för den hemskt långa trappan skulle jag springa för allt vad tygen höll! Jag fortsatte att trava på samtidigt som tanken på att hela situationen var obehaglig så for tankarna i min berusade hjärna att det var lite erotiskt snuskig och säkert menat som en oskyldig komplimang, jag kan inte påstå att jag blev kåt men lite pirrigt var det.

”Har du så där tajta jeans för att hetsa upp män som jag”, hörde jag honom säga samtidigt som jag kände hans hand smeka över stjärten, först över skinkorna för att sedan dra ett finger längs skåran. ”Jag har dem för att jag gillar dem” fick jag fram med bräcklig röst och fortsatte gå som om inget hade hänt. Samtidigt som hela situationen var väldigt obehagligt så hade det där lilla pirret övergått i kåthet blandat med rädsla. Det kändes som hans blick grävde sig in i min bak när jag gick där framför honom, han studerade mig som ett objekt som gick där jag traskade uppåt, inte nog med att han glodde på min kropp dessutom hade han rört vid mig och fält sexuella kommentarer.

Han var ju så trevlig när vi började prata och nu var han det definitivt inte. Jag började fundera över vad han tänkte, lekte han bara med mig, eller ville han förolämpa mig, eller kanske var han kåt. Kåt, nyfikenheten fick mig att tänka att då kanske han hade stånd nu samtidigt som hans blickar var fästa vid min stjärt. Jag ville vända mig så att jag kanske kunde se ifall det fanns några tecken på att han var hård, men gjorde jag det skulle det vara omöjligt att undvika att se honom ögonen och det ville jag verkligen inte göra.

Jag kände hur det hettade om kinderna av skamsenhet över mina egna tankar på hans eventuella stånd, jag kände även jag att kinderna inte var det ända stället där det hettat till, det hade även blivit varmt och fuktigt mellan benen, jag var lite smått upphetsad av denna äldre man som fällde kommentarer om mig samtidigt som han nuddat vid min kropp. Vi gick vidare upp för trappan, våra tidigare så lättsamma konversationer var som bortblåsta och vi sa inget till varandra. Jag tänkte att jag att jag skulle försöka ignorera honom och även låta bli att tänka på att han var där över huvud taget, men det var lättare sagt än gjort för jag kände hur det pirrade lite i kroppen av tankarna på det lite snuskig som hänt.

”De verkar sitta riktigt tajt över skötet också”, sa han och förde fram sin hand mellan mina ben och han började smeka mig utanpå jeansen. ”Hmmm….”, var allt jag fick fram, jag fortsatte gå uppför och han fortsatte att smeka mig. Om jag inte varit kåt innan så blev jag det nu, det kändes så förbjudet, om det tidigare känts obehaglig när han rört vid mig så var det gudomligt skönt och upphetsande nu!

Han pressade lite hårdare med fingrarna så trycket ökade på mina blygdläppar, jag stönade till och stannade upp min färd uppåt. Vi stod stilla båda två, jag märkte hur min andhämtning blivit tyngre samtidigt som han flåsade mig i nacken, han fortsatte att smeka mig utanpå jeansen och mina stön kom allt tätare. ”Jag vill se din fitta”, flåsade han fram i mitt öra, nu var det tydligen slut med ”Mr. Nice guy stilen”.

”Men….” försökte jag få fram, men avbröts snabbt av att han mycket bestämt sa att han ville se den nu! Jag började knäppa upp jeansen, när alla knappar var uppknäppta så vickade jag på höfterna för att få ner dem till fötterna. ”Trosorna också!”, hörde jag han mullra bakom mig, jag tvekade bara bråkdelen av en sekund innan jag drog ner mina vita stringtrosor. Någon stans i bakhuvudet flaxade en tanke omkring: varför gör jag det här, det är vansinnigt. Men jag var så kåt nu att jag inte visste vad jag skulle göra.

”Böj dig framåt”, nu pratade han inte längre nu röt han, jag gjorde som jag blev tillsagd utan minsta tvekan. Nu stod jag där framåtböjd med jeansen och trosorna nerdragna till fotknölarna och putade med min nakna stjärt åt en vilt främmande man utomhus mitt i Stockholms innerstad, jag visste att det var vanvettigt men det gjorde mig bara ännu mera kåt! ”Smek din fitta på samma sätt som är du ligger hemma i sängen och fantiserar om att få fittan uppfylld av en kuk!”, morrade han fram.

Jag förde handen bak mellan benen och började smeka mig själv, jag kände hur himla blöt jag blivit, blötare än jag någonsin varit tidigare! Han beordrade mig att pulla mig själv, först med ett sen två och till sist tre fingrar. De klafsade när mina fingrar åkt in och ut mellan mina blygdläppar, jag såg bakåt mellan mina ben och då märkte jag att han stod och runkade samtidigt som han intensivt studerade vad jag gjorde med mig själv.

Detta gjorde så att min kåthet nådde nya höjder och stönen blev allt högre och högre. ”Du är allt en riktig liten kåtslyna du!”, flåsade han bakom mig, ”hmm..”, svarade jag, ”säg det!”, röt han fram, ”jag är en riktig lite kåt slyna!” stönade jag fram, och la till ”jag är din lilla kåtslyna!”, jag vet inte var det sista kom ifrån men jag var så kåt och att bli dominerad av honom var så otroligt upphetsande.

”Vänd dig om, och sätt dig ner”, sa han, och jag gjorde som jag blev tillsagd. Han stod upp framför mig där jag satt och runkade sin kuk tre decimeter framför mitt ansikte.

”Jag knullar inte luder som du utan kondom, då vet man aldrig vad man får, men spruta ska jag göra i vilket fall!”, sa han med nedlåtande ton, det var så förnedrande men jag blev bara kåtare och kåtare. Jag böjde huvudet framåt för att komma åt att suga men han föste bort det. ”Du ska bara sitta där och gapa lydigt, såja gapa så stort du kan”, jag satt nu där på stentrappan och gapade så mycket jag bara kunde, jag visste vad som väntade och jag såg fram emot det. Jag har alltid gillat att suga och har inte heller haft något i mot att svälja men det här var första gången någonsin som jag längtade efter att få känna smaken i min mun!

Hans drag blev snabbare och snabbare och likaså blev hans andhämtning. Han stönade till och första strålen av varm krämig sperma landade på min kind, andra sprutet kom rakt in i min mun, jag kände smaken av hans goda sperma sprida sig i munnen samtidigt som en stråle träffade mig i pannan. Jag svalde det jag hade i munnen och kände hur sperman rann ner från pannan och ner över mitt ansikte och det droppade även från kinden, han pressade fram de sista dropparna och jag sträckte fram tungan så han kunde placera dem där. ”Duktig flicka”, sa han gillande när jag sträckte fram min tunga, jag kände en härlig tillfredsställelse av att ha gjort honom nöjd. Han smeta ut sperman på min kind och panna med sin penis så att hela ansiktet var kladdigt och glansigt. Han stoppade in den i kalsongerna och knäppte byxorna.

”När du har insett att du är en riktig kåtslyna kan du slå en signal på det här numret” sa han och räckte fram en lapp där det stod Bo och ett telefonnummer, av numret att döma verkade det om han bodde någonstans i närheten. Sen gick han ner för trappan igen utan att säga ett ord. Kvar satt jag på stentrappan med mina nya Lee jeans och trosor nerdragna till fötterna och var alldeles kladdig i hela ansiktet av sperma. Jag var fortfarande jättekåt och kände försiktigt mellan benen och konstaterade snabbt att jag fortfarande var dyblöt! Jag motstod min första tanke som var att börja onanera där men tog mitt förnuft till fånga och drog upp jeansen och skyndade mig hemåt.

När jag kom hem smög genom hallen för att inte väcka föräldrarna, in i mitt rum och låste dörren. Jag lutade mig mot dörren och blundade, jag tänkte på vad som hänt och försökte bli upprörd men det gick inte, jag visste att han utnyttjat mig och behandlat mig riktigt illa men det hjälpte inte. Tankarna på vad som hänt under kvällen ledde inte till någon ilska eller nedstämdhet utan till att kåtheten kom krypande tillbaka!

Jag såg mig själv i spegeln och mitt ansikte var fortfarande kladdigt även om en del började torka in nu. Jag slickade mig försiktigt om läpparna och kände åter smaken av hans sperma, allting utspelade sig i mitt huvud igen och jag fullkomligt slet av mig kläderna och kastade mig på sängen och började smeka mig själv, jag kom i den kraftigaste orgasmen som jag då hittills hade fått. Innan jag somnade tittade jag på lappen och la sedan ner den i en byrålåda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *