När Pia klev av bussen fick hon sällskap med grannens dotter, Sofia. Pia hade flyttat in till Lasse för nån månad sen och hade bara hejat på henne tidigare. Lasse hade berättat om grannarna och deras två tonårsbarn. Sofia var pratsam och ställde massor av frågor om hur Pia trivdes i huset och med grannskapet. När dom kom till grinden till Pia och Lasse frågade Pia om Sofia ville komma med in och titta på huset. Efter en kort rundvandring i huset slog dom sej ner i köket med varsin kopp kaffe.

Snart gled samtalet in på personliga saker och Pia frågade om Sofia hade någon pojkvän. Sofia svarade att hon alldeles nyss gjort slut med sin kille. Pia blev lite fundersam över att hon kanske varit för frågvis mot den 17-åriga flickan. Det blev tyst i köket en kort stund. Plötsligt log Sofia mot Pia och berättade att hon gjort slut för att hennes kille var svartsjuk och ville ha henne för sej själv. Inte så att hon sprang efter andra killar utan… Hon tystnade lite förlägen.

Så fortsatte hon; jag gillar att ha sex med tjejer också. Pia titta uppmärksamt på henne och såg den okynniga blicken och hennes sexiga leende. Hon fortsatte att berätta att hon vid ett tillfälle sett Pia och en annan kvinna ha sex på altanen. Hon berättade också att hon vid två tillfällen haft sex med två kvinnor. Vid första tillfället hade det varit en jämnårig klasskamrat och det hade varit fint, men lite trevande och nervöst då det var första gången med en kvinna för båda.

Sen hade hon träffat sin kille och det hade gått en ganska lång tid. Så småningom hade hon träffat en 40-årig kvinna som visat henne på hur två kvinnor kan njuta av sex tillsammans. Det var hon berättade detta för sin kille som hans svartsjuka fick henne att bryta. Den 40-åriga lesbiska kvinnan och Sofia träffades fortfarande fast numera lite mer sporadiskt. Hon hade varit och var fortfarande Sofia läromästare i kvinnlig sexualitet.

Pia och Lasse hade för några månader sen inlett en parrelation med Pias bästa kompis Ann och hennes kille, Jocke. Relationen hade väckt Pias bisexualitet och lust till sex med både män och kvinnor. Vid några tillfällen hade Pia och Ann träffats utan männen. Den stora altanen hade varit mötesplats för några av deras sexuella möten. Det måste var vid ett av dessa möte mellan Ann och Pia som Sofia hade sett deras lek.

Bägge kvinnorna reste sej samtidigt och Sofia följde Pia upp till sovrummet på övervåningen. De slog armarna om varandra om började ivrigt kyssas. Pia satte sej ner på sängkanten och började klä av Sofia. Hon var klädd i ett par slitna jeans och en skjorta av ganska manligt snitt. Pia knäppte upp skjortan och hennes fylliga bröst tittade fram. Ingen behå behövdes för att hålla flickans fasta och ungdomliga bröst utan de pekade inbjudande rakt ut. Pia drog av hennes skjortan och kramade och kysste brösten. Hon lät tungan göra cirklar runt de bröstvårtorna och nafsade lätt i dem.

Hon kände Sofias händer runt sitt huvud och hur de smekande gled ner mot hennes nacke. När hon knäppte upp jeansen och drog ner dragkedjan vickade Sofia på ändan så Pia kunde dra ner jeansen. Sofia klev ur dem och var nu endast klädd i ett par svarta, mycket högt skurna trosor. Pia drog ner dom och såg Sofias sköte. Hon hade rakat sitt kön så att det återstod en liten trekant av hår. Det var klippt men tjockt och tätt. Innan Pia hon hann göra nåt tog Sofia ett steg bakåt och visade sin sexiga kropp. Hennes rund bröst pekade rakt fram ett nästan provocerande sätt. Axlar, överarmar och mage visade att hon varit flitig med sin styrketräning. Midjan var smal och fortsatte till höfterna och muskulösa lår och ben.

Pia avundades hennes ungdomliga och vältränade kropp en smula. Att hon också var mycket stark visade hon när hon tog tag i Pias höfter och närmast lyfte upp henne till stående ställning. Sen satte hon sej själv på sängkanten och på samma sätt som hon blivit avklädd klädde hon nu av Pia. Efter att ha dragit tröjan över Pias huvud och knäppt av hennes behå kysste och slickade hon hennes svällande och mjuka bröst. Den behandling som Pias bröst utsattes för fick henne plötsligt kåt och hon drog själv av sig kjolen. Efter att Sofia dragit av henne trosorna och avslöjat hennes numera helrakade kön visade hon sin betydande styrka. Med ett fast tag runt Pias midja lyfte hon upp henne och svängde henne runt och la henne på rygg i sängen. Därefter kröp hon upp mellan Pias lår och började slicka och kyssa insidan av hennes lår.

Långsamt närmade sej slickningarna hennes kön. Hon stannade upp i vecken i ljumskarna och slickade intensivt. Det både kittlade och kåtade upp Pia än mer. Efter en stund flyttade Sofia läppar och tunga till fittan. Hon lyckade dela fittläpparna med tungan och stack in den i Pia fuktiga inre. När tungan nådde till Pias lilla hårda knapp spände Pia sitt underliv i en båge mot Sofia. Hon tog då tag runt Pias höfter lyfte dem upp mot sitt ansikte så att Pias lår kom att vila över Sofias axlar. Hon flyttade sina händer till Pias stjärt och höll henne högt medan hon fortsatte att slicka och suga hennes kön. Pia hängde i knävecken över Sofias axlar så att endast nacke och axlar vilade mot sängen.

Hon kände sej underligt utelämnad och dominerad av den unga, men fysiskt mycket starka kvinna som intensivt behandlade hennes kön. Pia slöt ögonen och gav sej helt hän åt njutningen. Det dröjde inte länge innan hon kom i en utdragen orgasm. Sofia drev henne vidare i extasen och vågorna fortsatte att rulla genom Pias kropp. Så småningom la Sofia ner henne på sängen och sammandragningarna avtog. Hennes fitta kändes som dallrande gelé och hon domnade bort.

Hon vaknade långsamt till liv igen och såg med förundran på den 17-åriga flickan som låg vid hennes sida. Hur kunde hon så skickligt och erfaret ge Pia sån njutning. Hon log tacksamt mot henne och kysste hennes mun, fortsatte att slicka hennes hals och vidare mot den fasta, runda brösten. Innan hon fortsatte tog hon fram en dubbeldildo från nattygslådan. Hon hade köpt den till träffarna med Ann, men den hade också kommit till användning när vid sexlekarna mellan de två paren.

Det var en lång, röd-lila dildo som var utformad som en penis i båda ändarna. Pia återupptog sin kyssande av flickans kropp, smekte den platta magen och insidan av de starka låren. När Sofia drog upp knäna kunde Pia smeka undersidan av låren ner mot hennes fasta stjärt. Hennes kön och anus låg fritt för insyn och lätt åtkomliga för Pias smekningar, kyssar och slickningar. Hon nafsade lätt i den lilla täta trekanten av hår, lät tungan glida in mellan blygdläpparna, slickade och sög. När Sofia började får svårt att hålla höfterna stilla tog Pia dildon och förde den till hennes fitta. Långsamt förde hon in den i Sofias kropp. Med bägge händerna förde hon den in och ut i skruvande rörelser. Hon förde dildon allt snabbare takt och efter en stund lät hon sin tunga intensivt behandla Sofia klitoris. Hennes orgasm kom snabbt och hon stönade högt av vällust.

Sofia lät dildon vara kvar i sin kropp när hon och Pia småpratade. Pia kände sej avspänd och förtrolig och berättade om sin bisexualitet och om parförhållandet hon och Lasse hade med Ann och Jocke. Sofia berättade i sin tur om sin allt starkare dragning till både män och kvinnor. Tyvärr hade hennes relationer med jämnåriga killar inte alls varit lika givande som hennes upplevelser med den 40-åriga kvinnan. Det förtroliga samtalet om sex fick båda kvinnorna att åter känna lusten komma krypande.

Sofia tog själv tag i dildon och började vicka och röra den försiktigt. Upphetsningen ökade och hon var snart våt av kåthet. Pia kände sin egen lust stegras när hon såg Sofias upphetsning. Hon smekte sej själv och förde in två fingrar i fittan och masserade den. Sofia flyttade sej i sängen så att hon satt ansikte mot ansikte med Pia. Hon förde ena benet under Pias och lät det andra ligga över hennes lår. Dildon satt fortfarande kvar i Sofia när dom makade sej närmare varandra så Pia kunde föra in dildons andra ända i sin fitta. Kvinnorna fattade tag i varandras händer och gungade sej ännu närmare varandra. Med fortsatta gungningar och rörelser med höfterna fann dom snart en rytm som fick dildon att glida in och ut i deras flödande fittor. Sofias orgasm kom snart och blev en annan och mer utdragen än tidigare. I slutfasen hann Pia ikapp och hon tryckte dildon hårt in i sej och pressade sitt underliv mot Sofias. Flämtande sjönk båda ner på sängen.

Det låg länge kvar i sängen och småpratade och kysstes. Pia berättade öppet och fullt ut om sitt och Lasses förhållande med Ann och Jocke. Sofia lyssnade fascinerat men vågade inte fråga om hon också kunde delta i sexlekarna. Vad hon inte vågade fråga syntes dock i hennes ansikte, Pia såg det och att hon med glädje skulle fråga dom andra om gruppen kunde bli större. Efter en gemensam dusch skiljdes kvinnorna och Sofia gick hem till sej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *