Mitt namn är Anna och jag är 28 år och kommer från Borås.

Jag vill berätta om en händelse som hände mig under mellandagarna och berättelsen är sann (jag har även frågat de andra inblandade om lov innan jag publicerar den). Hoppas ni tycker om den.

Det var på juldagen som jag bjöd hem några kompisar på julmiddag, vi skulle även gå ut framåt kvällen till någon restaurang och ha det trevligt. Jag började framåt förmiddagen att förbereda maten och dukningen, och jag gick och handla det som fattades. När det började närma sig eftermiddag så var det mesta klart som på några småsaker som skulle serveras varmt. Klockan 18:00 skulle de komma och klockan var nu 16:30, jag började få en känsla av stress, men samtidigt ett lugn inom mig, jag visste att det skulle bli en lyckad kväll.

De personerna som jag hade bjudit var precis som jag öppna och glada och vi kunde prata om allt. Vi har alla känt varandra länge och vi är i samma ålder allihop. Mina väninnor heter Linda, Maria, Therese och Petra. Linda och Therese hade pojkvänner sen en tid tillbaka, medans Maria och Petra var glada singlar. Klockan började närma sig 17-tiden och det var dags att börja klä sig och sminka sig. Jag tog på mig min vita kavaj och mina svarta byxor tillsammans med ett svart linne som jag hade under kavajen. Jag började blåsa mitt blonda hår och permanenta det lite grann, jag målade läpparna lite röd-rosa och fixade till make-upen.

Klockan närmade sig 18:00 och allt var nu i tipp topp inför kvällen, jag hade gjort i ordning en välkomstdrink, några flaskor vin till maten och sedan drinkar till kvällen. Klockan 18:05 ringde det på dörren och det var Petra som kom. Hon har långt brunt lockigt hår, gröna ögon och ett smalt ansikte med en normal kroppsbyggnad, inte överviktig, men heller inte för smal. Hon hade idag en röd långklänning på sig (det var ju ändå jultider).

– Hej och god fortsättning! sa hon och kramade om mig.

– Tack detsamma, kul att du kunde komma, svarade jag.

Vi fortsatte att småprata om vad som hade hänt under julen och vad vi fått för presenter mm. Några minuter senare kom Maria som var klädd i ett blå set med kavaj och byxa med en svart skjorta under, det passade bra till hennes cendréfärgade hår, inte heller hon var överviktig utan lagom smal. Klockan 18:15 kom även Linda och Therese. Linda var klädd i en ljusgrön klänning som var V-ringad och Therese hade satt på sig en vit skjorta, röd kavaj och svarta byxor.

– Är vi de sista som kom? frågade Linda

– Ja, det verkar så, fint folk kommer alltid sent, skrattade Therese.

Vi småpratade lite och jag hämtade välkomstdrinkarna, vi satte oss i hörnsoffan med drinkarna och lyssnade på stämningsfull musik, vi pratade om allt mellan himmel och jord och vad som hänt under julen och vad som är planerat till nyår. Jag var tvungen att springa ifrån emellanåt och titta till maten.

Så småningom så satte vi oss till bords och åt förrätt och varmrätt. Desserten blev i vardagsrummet. Efter det så blev vi mätta och belåtna och även fast jag inte är någon mästerkock så blev resultatet lyckat och jag fick mycket beröm för min kokkonst.

I soffan så blev det senare på kvällen fler drinkar, jag vill påpeka att ingen av oss ville bli eller var packade, utan vi höll oss på en ”lagom” nivå, vi ville bara ha en trevlig tjejkväll och inget råsupande, men framåt kvällen så började man känna sig småberusad, men inte full alltså. Linda och Therese pratade om sina förhållande och vi resterande tre pratade om våra singelliv. Senare på kvällen så pratade vi om vi skulle gå ut och i så fall vart någonstans vi skulle gå.

Vi beslutade oss för att gå till ett ställe mitt i stan som verkade intressant. Vi beställde taxi och åkte ner, det var inte så lång kö, så vi kom in nästan direkt. Väl inne så tog vi ett bord och satte oss ner, vi beställde in några drinkar och fortsatte att prata och titta på människor. Efter ett tag så blev det att man fick gå in på toaletten och uträtta sina behov, Linda följde med. Det var kö men det gick ganska snabbt ändå. Eftersom det var mycket folk så bestämde vi oss för att dela toa, vi kände ju varandra och vi har gjort det innan så det var inga problem, väl inne så uträttade jag mina behov, det hördes dock konstiga ljud från granntoaletten.

– Schhhhh, sa Linda och ställde sig på toalettstolen för att tjuvkika vad det var för ljud. – Ställ dig upp och titta, viskade hon till mig. Jag gjorde som hon sa och tittade lite försiktigt över kanten, där såg jag 2st tjejer som kysste varandra och deras händer var lite överallt. Jag gick ner från toaletten och höjde ögonbrynen mot Linda som bara smålog till mig. När vi kom tillbaka till bordet så sa Linda – Nu ska ni passa på att gå på toaletten tjejer, där händer det saker sa Linda och skrattade.

– Ska vi gå? frågade Maria och smålog

-Ja, nu blev man ju nyfiken. sa Petra

Therese följde också med.

När de gått så sa Linda till mig: – Där ser man vad som händer.

– Ja, verkligen svarade jag och funderade på vad jag hade sett. Visst har jag vetat om tjejsex tidigare och man har sett det på film, men att se det live var något helt annat som var svårt att få ur huvudet.

– Har du provat det? frågade Linda mig

– Va…öhhh…..nej! sa jag mycket förvånat. Har du?

– Ja, jag och Thomas har en gång haft en trekant med en annan tjej, sa hon småviskandes till mig.

– Vaaaa????

– Ja, Thomas var nyfiken och jag sa att det skulle vara kul att prova om tjejen är trevlig och snäll och ser bra ut.

– Men du är väl inte lesbisk eller bs? sa jag förvånat.

– Nej, sa hon, men det var spännande att prova det för en gång, vi har inte gjort det igen.

– Men hur var det att vara med en annan tjej då?

– Det var väldigt nervöst och annorlunda, men hon hade varit med par tidigare så hon tog det mesta av initiativet.

– Blev ni inte svartsjuka på varandra när hon låg med Thomas eller dig?

– Nej, det var mest spännande, men säg inget om detta till någon annan sa hon.

– Nej, självklart inte! sa jag precis innan de andra tre kom tillbaka.

Nå, såg ni något? frågade Linda glatt.

– Jaaaa, sa alla tre nästan samtidigt.

– Tänk att inte tjejer kan nöja sig med killar nu för tiden, de har ju allt man behöver, sa Therese.

Diskussionen fortsatte ett tag innan vi kom överens om att gå upp och dansa ett tag. Jag, Linda och Maria gick upp, medans Therese och Petra vaktade bordet och glasen. Kvällen fortsatte och vi singlar försökte febrilt spana in någon snygg kille att ta kontakt med, tyvärr så var de flesta killarna ganska onyktra vid det här laget och både jag, Maria och Petra började inse att det inte blir något napp ikväll heller.

Kvällen fortsatte dock och vi hade jättekul hela kvällen, framåt 02-tiden så sa Therese att hon skulle ringa efter sin kille Stefan och be honom komma att hämta henne. Vi andra började också tänka på refrängen. Vi gick och hämtade våra jackor och väntade utanför på att Stefan skulle komma och hämta Therese, därefter så började vi gå mot busstationen för att följa Petra. När hennes buss åkt iväg så stod vi sista tre och funderade på vad vi skulle göra.

– Thomas är hos en kompis i helgen så jag har ingen brådska hem, sa Linda.

– Jag är heller inte trött, skulle vara kul att fortsätta, sa Maria

– Ja, samma här, sa jag. Vad ska vi hitta på då? Ska vi till något annat ställe eller ska vi hem till någon?

Efter en stunds diskuterande så kom vi fram till att vi tar en taxi hem till Linda eftersom det var närmast och det var lite stökigt hemma hos mig efter festen. När vi kommit hem så hängde vi av oss kläderna och satte oss ner i vardagsrummet, linda bjöd oss på några öl och andra drinkar. Vi tittade på tv och lyssnade lite försiktigt på musik för att inte störa grannarna.

Vi pratade och skrattade åt allt som hade hänt under kvällen och det tog inte lång stund innan Linda tog upp vad som hade hänt på damtoaletten. Jag märkte på mig själv och på Linda och Maria att efter en stund så blev man mer ”vågad” i sitt prat även om vi normalt sett bruka prata om sex i allmänhet, men vi har aldrig pratat om våra innersta fantasier eller tankar.

Undrar hur det känns att kyssa en tjej? Är det någon skillnad på att vara med en kille? Hur kommer känslorna att reagera? Tycker man om det eller blir man spyfärdig? Ja frågorna var många som kom upp under diskussionen.

Linda berättade även för Maria om hennes och Thomas trekant och hon reagerade nästan likadant som jag, och frågorna blev bara fler och fler. Efter en stunds diskuterande så frågar Linda om vi vill se trekanten på video.

– Vaaaa, har ni videofilmat det?, frågade både jag och Maria mycket förvånat.

– Ja, visst, det kan ju vara kul att spara och video är ju mycket bättre än vanliga foton. Dessutom har Thomas visat filmen för en del av sina kompisar, så varför skulle inte jag kunna visa den för mina kompisar.

Jag och Maria fick inte fram några ord och det är mycket sällan vi blir så ställda. Linda gick in i sovrummet och hämtade filmen och satte in filmen i videon. Vi satte oss tillrätta och Linda förklarade att de hade annonserat på Internet och mailat med några tjejer innan de fastnade för denna tjejen som hette Malin.

Vi tittade på filmen och visst har man sett en p-film tidigare, fast det var en konstig känsla att SE SIN BÄSTA KOMPIS MITT I EN TREKANT MED EN ANNAN TJEJ!!!!! Både jag och Maria satt och tittade på denna otroliga videofilm och visste inte vad vi skulle säga eller göra. Filmen var nästan 2 timmar lång och den innehöll nästan ALLT! Det är svårt att beskriva med ord hur det kändes, men det var en otrolig känsla, en känsla som innebar att man tittade på något förbjudet och nytt som man inte varit med om innan, men samtidigt lite upphetsande att se sin kompis och hennes kille vara med en annan tjej. Jag såg att i alla fall Linda småsneglade på mig under tiden som vi tittade på videon och jag tänkte hela tiden ”hjälp, vad är det som händer”. Under och efter filmen så frågade Linda.

– Nå tjejer, vad tycker ni?

Både jag och Maria stammar fram ett ”jodå”.

Efter filmen så diskuterar vi om möjligt ännu mer. Hur var det? Hur kändes det? Vad var bra? Vad var dåligt? Blev du besviken? Frågorna blev ännu fler, men Linda svarade ärligt och sa:

– Det var annorlunda att vara med en tjej, en annan mjukhet och ömhet än med Thomas, när vi älskar så blir det antingen missionären, ridställningen, 69:an eller bakifrån, men med en tjej så blir det ett annat sexliv med andra ingredienser, sa hon och skrattade lite lätt.

När vi diskuterade så tittade Maria på klockan 04:40

– Oj, vad klockan är mycket, jag ska nog dra mig hemåt.

– Men du kan stanna här om du vill, sa Linda

– Nej, tack. Mina föräldrar kommer på besök i morgon och jag måste hem och städa undan lite.

– Okej, men vi får höras av senare

– Javisst, sa Maria och tog på sig jackan.

– Ha det så bra, så hörs vi senare sa Maria och gick

– Ja, så var det bara vi två kvar, sa Linda

– Ja, sa jag.

Av någon konstig anledning så var jag inte alls trött, det hade liksom gått över under kvällen efter alla upplevelser man har haft. Linda kom och satte sig jämte mig och frågade om jag tyckte om filmen.

– Jaa, sa jag, men det var konstigt att se dig på videofilm med Thomas och en annan tjej.

– Jaså, varför det?

– Jag vet inte, kanske en ovan situation att se dig med en annan tjej och inte bara med Thomas.

– Jag vet inte vad du säger, men Thomas kommer hem om 2 dagar så om du vill så får du gärna sova över.

– Öhhh……jaaa…..det vore kanske bra, jag är lite trött, sa jag. Men jag funderade på vad Linda tänkte. Vi är ju bästa kompisar så det kan ju inte hända något och Linda är ju förlovad med Thomas, men sova över är ju inte farligt tänkte jag.

Vi gick in i sovrummet där Thomas och Linda hade en stor dubbelsäng och la oss, vi pratade lite angående kvällen och plötsligt så kröp Linda lite närmare mig och viskade i mitt öra.

– Skulle du vilja vara med mig och prova på hur det är att vara med en tjej?

– Mmmen vi är ju kompisar och jag är inte lesbisk.

– Man behöver inte vara lesbisk för att vara med en tjej, jag kan lova dig att det är en helt otrolig känsla som är svår att beskriva.

– Jag vet inte…..sa jag

– Erkänn att du blev lite upphetsad när du såg videon på mig och Malin sa Linda och la sin hand försiktigt på min ena axel.

– Jo, lite kanske sa jag och tittade på Linda.

Linda böjde sig fram mot mig och kysste mig försiktigt på munnen, vi började med några små kyssar. Efter ett tag så kände jag Lindas lena tunga mot mina mjuka läppar, jag öppnade försiktigt munnen och hennes tunga gled in. Jag rös i hela kroppen och samtidigt som vi log och kysste varandra så flyttade Linda sig närmare och närmare mig, till slut så la hon sitt vänstra knä mellan mina lår och mitt hjärta slog fortare och hårdare, detta var något helt nytt för mig, men samtidigt en ny härlig känsla som jag inte känt tidigare. Hon förde samtidigt sin vänsterhand upp och ner över min högerarm och smekte mig på magen och sakta upp över brösten.

Jag kände hur jag blev mer och mer upphetsad utav Lindas behandling. Själv var jag lite handlingsförlamad. Linda börja nu föra sitt vänsterben utmed mina ben och till slut så la hon sitt ben på andra sidan om mitt högerben, hennes kropp började sakta sakta lägga sig ovanpå min och våra bröst möttes samtidigt som vi fortsatte våra kyssar, jag började bli lite modigare nu och la mina händer på hennes rygg, jag hörde ett tyst stön från Linda som var ett tecken på att hon gillade det.

Hon började sakta kyssa mig ner på halsen för att sedan fortsätta längre ner, det var en mycket långsam och öm behandling och jag blev mer och mer upphetsad och för en stund så glömde jag av att det var Linda som låg ovanpå mig. Hennes tungspets och hennes varma mjuka händer behandlade och cirkulerade på och runt mina bröst som ingen annan har gjort och jag bara väntade på att få ge Linda samma behandling som hon ger mig. Hennes huvud löper sakta neråt över min mage och händerna följer med och jag bara ligger och slappnar av och njuter.

Hon stannar till på min mage och kysser mig över hela magen samtidigt som hennes vänsterhand lägger sig på mitt högerknä och smeker sig uppåt, hennes högerhand behandlar mitt vänsterben på exakt samma sätt gång efter gång. Hon ”råkar” vid några tillfällen snudda mig mellan mina ben och jag stönar till samtidigt som jag lyfter upp magen några cm från sängen.

– Du gillar det här va? frågar Linda

– Mmmmm, får jag bara fram

Hennes tunga börjar nu behandla mina lår och arbetar sig uppåt, men inte ända upp vilket retar mig lite grann.

– Jag vill känna att du slickar mig, säger jag andfått

– Lugn, bara lugn sa Linda – Vi har tid på oss. Om vi ska göra det, så ska det ske ordentligt tillade hon.

Efter en tids behandling så ”råkade” hon igen snudda mig mellan benen med hennes tungspets denna gång, denna gång stönar jag till ännu högre. Efter en stund så kommer hon upp mot mig igen och kysser mig på munnen och frågar:

– Nå, tyckte du om det?

– Jaa, det var underbart. Nu vill jag ge dig samma behandling.

– Mmmm, det ska bli skönt, sa Linda och kysste mig.

Vi rullade runt i sängen lite innan jag till slut la mig ovanpå henne och började kyssa henne exakt så långsamt, ömt och sensuellt som hon hade kysst mig. Jag varierade mig med att kyssa och emellanåt slicka henne lite. Jag började med halsen och på båda sidorna om halsen. Jag arbetade mig neråt och kom till slut till Lindas bröst, jag började kyssa Lindas högra bröst samtidigt som min högerhand rörde och smekte hennes vänstra bröst.

Det var en härlig känsla att få smaka på en annan kvinnas bröst och samtidigt få se hur mycket Linda njöt av att jag kysste och smekte henne, hennes bröstvårtor var redan hårda så jag började med att slicka lite på de innan jag gick över till att kyssa och slicka brösten mer intensivt. Efter ett tag så jobbade jag mig neråt mot hennes mage och jag såg till att jag inte missade ett enda ställe på hennes mage, jag hörde hur hon njöt och ibland kom orden – Jaaa! – Fortsätt! – Bra! som gjorde att jag bara ville hålla på längre och smaka på henne.

Så småningom så kom jag till benen som jag behandlade likadant som med hennes bröst, jag smekte det ena samtidigt som jag kysste och slickade det andra med min tungspets, jag började vid knäskålarna och arbetade mig uppåt, när jag kom en bit upp så märkte jag att Linda var rakad som gjorde att jag blev ännu mer upphetsad (själv var jag inte rakad helt). Även om jag aldrig har smakat på en annan tjej tidigare så försökte även jag ”snudda” vid henne på väg upp och hon drog en djup suck som ett tecken på att hon gillade det, väl uppe så gav jag henne en lång tungkyss. Sedan sa Linda:

– Det där kan man tro att du har gjort förr.

– Neej, det har jag absolut inte, jag gjorde bara samma som du, svarade jag lite småstolt och kysste henne igen.

Vi rullade runt i sängen och pratade innan Linda sa:

– Nu ska jag visa dig något.

– Jaha, svarade jag.

Linda förde sitt huvud mellan mina ben och bad mig sära på benen, vilket jag naturligtvis gjorde utan motstånd. Hon tog några fingrar och började sakta och försiktigt smeka mig och jag var otroligt kåt vid det här laget vilket hon märkte. Hon masserade klitorisen och förde ibland in ett finger för att sedan bara smeka mig utanpå ibland, det hela var väldigt varierande, efter ett tag så började hon även slicka mig med sin tungspets som rörde sig långsamt runt, upp och ner och hon såg till att hon inte missade något ställe, det var helt otroligt skönt och jag hade svårt att vara tyst och ligga still, jag rörde på huvudet åt höger och vänster hela tiden och stönade, det märktes att Linda hade varit med en annan tjej tidigare, hon visste precis vad hon gjorde och hon var på de rätta ställena hela tiden som gjorde att det inte tog lång tid innan jag kom.

Efter en stunds återhämtning så var jag nyfiken och sugen på att göra det skönt för Linda. Hon la sig på rygg och jag började på nytt att kyssa och smeka henne över hela kroppen, jag stoppad försiktigt in ett finger för att känna hur hon kändes och jag märkte att hon var minst lika upphetsad som jag var och det gjorde mig lite småkåt igen. Jag böjde huvudet ner mellan hennes lår och sträckte ut tungspetsen som rörde vid hennes blygdläppar, tungan arbetade sig upp och ner och ibland förde jag in den en bit längre in, jag hjälpte även till lite med fingrarna, jag märkte att Linda gillade denna behandling som jag gav henne, hon lyfte upp högerbenet så att knät nuddade hennes ena bröst vilket gjorde att jag kom åt lättare, jag hörde hur Linda stönade och gnydde för sig själv allt eftersom jag slickade och rörde henne, vid några tillfällen så la hon även sina händer ovanpå mitt huvud och smekte mig medans jag slickade henne, ibland stoppade jag in två fingrar som smekte henne, detta gillade hon, hon börja röra sig mer och mer i sängen och hon sa:

– Jag kommer snart!!!!

Jag fortsatte att smeka henne med mina två fingrar och slicka henne mer intensivt och det tog inte många minuter innan även Linda kom, hon stönade ordentligt när hon kom och det var en speciell och lite stolt känsla som jag kände när Linda kom, här har jag gett min bästa tjejkompis en orgasm, det var en liten konstig känsla, men härlig samtidigt.

Vi låg länge i sängen och kramades och gosades och pratade mest om sex, gamla pojkvänner, erfarenheter, favoritställningar mm mm, då linda frågar mig:

– Har du provat 69:an innan?

– Ja, med en kille, svarade jag.

Linda gick iväg till garderoben som fanns i sovrummet och hämtar fram två stycken massagestavar, en vanlig guldfärgad och en rosafärgad strap-on.

– Har du provat någon sådan här? frågade Linda.

– Nej, sa jag med en liten öppen mun.

Linda kröp upp till mig och kysste mig, hon särade på mina ben och förde upp de mot mina bröst, hon satte på sig strap-on och förde sakta in den i mig och började föra den fram och tillbaka inne i mig. Vi provade även bakifrån och det var otrolig skön känsla. Efter ett tag la vi oss dock i en 69:a där Linda hade tagit av sig strap-onen och tog den guldfärgade massagestaven i sin högra hand, den förde hon in och ut och smekte mig över läpparna, samtidigt som jag med min hand smekte henne mellan benen och slickade henne, jag frågade henne senare om jag kunde få låna massageapparaten och det fick jag, jag började genast att massera henne med den på samma sätt som hon gjorde på mig och hon njöt verkligen av det. Jag sa även att jag måste få prova strap-onen på henne och det var givetvis inga problem.

Linda la sig på rygg och jag satte på mig strap onen för första gången, jag hade aldrig använt någon sådan här tidigare, så det var en ny erfarenhet. Jag förde in den och Linda började stöna och vrida på sig av upphetsning, hon förde upp sina ben mot magen som gjorde att jag kom åt mycket lättare, hon smekte även sina bröst samtidigt som jag förde strap-onen in och ut, efter ett tag så kom hon en andra gång och hon kröp ihop i sängen.

– Nu är det din tur att komma igen, hur vill du ha det, frågade Linda.

Det skulle vara spännande att få rida på den. Sagt och gjort, Linda la sig på rygg och jag satta mig grensle över strap-onen och började rida samtidigt som Linda höll i strap-onen, samtidigt som jag red så hade jag händerna fria att röra Linda, jag förde de mot hennes bröst och stoppade även in ett finger i munnen som hon sög på och det tog inte många minuter innan jag kom. Jag sjönk ihop mot Linda och kände mig helt utmattad och klockan var nästan morgon, men det brydde vi oss inte om, vi bara låg i sängen och kysstes och kramades.

Till slut så somnade vi i varandras armar tills vi vaknade vid middagstid. Vi åt frukost tillsammans innan vi sa hejdå till varandra. Vi har ännu inte berättat denna händelse för någon annan av våra kompisar, detta är en hemlighet som bevaras mellan oss två (om nu inte någon av de andra tjejerna läser detta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *