Kärlek vid första ögonkastet…

Jag såg tre kvinnor komma fram mot mig med bestämda steg och den ljusa kvinnan började prata direkt när de kom fram.

– Det här är Per, sa hon till de andra som stod framför mig.

Mina ögon hade redan fastnat för de brunaste ögon med en litet sorgset uttryck. Hon fortsatte med att säga:

– Maria vill prata med dig om ett projekt som ska startas i Gävle. Det är ett musikprojekt som är sponsrat med EU-pengar och du kan ju det här med musik. Kan inte du prata lite med Maria? Min professionalism tog överhanden för ett tag och jag sa.

–Javisst, självklart!

Till saken hörde att vi var på en personalfest där hela företagets region var inbjudna. Av någon anledning hade jag missat Maria… Hon stod där nu framför mig med axellångt rakt hår och alldeles mörkbruna ögon med det sorgsna uttrycket. Men hennes leende avslöjade något annat. Det utstrålade en översvallande glädje.

Vi stod ganska nära varandra och pratade när vi märkte att det plötsligt bara var vi kvar. De andra hade avlägsnat sig. Kanske de inte var intresserade av vår diskussion eller så märkte även de att det hände något mellan oss för inte pratade vi arbete längre utan det var mer privata saker som dök upp. Om kärlek vid första ögonkastet beror just på det eller om det är magi eller till och med kemi har jag ingen aning om men något hände mellan oss.

Den champagne som vi druckit av under kvällen hjälpte till att lösa de sista knutarna av blyghet för utan att fundera så mycket så tog jag hennes hand och letade efter ringfingret för att se om hon var gift…. När jag lyfte upp blicken och såg in i hennes bruna ögon så skakade hon på huvudet.

– jag är singel, sa hon och vi slöt våra kroppar närmare varandra och började kramas.

Av världen utanför märkte vi ingenting. Men för att slippa ha andra människor runt om oss så letade vi reda på ett tomt rum där vi satte oss ner. Efter en kort stund så satte hon sig grensle över mig och vi kramades och kysstes intensivt. Någon omtänksam kollega ropade in i rummet och sa.

– Jag stänger dörren och släcker ner lite…

Efteråt så förstår jag att det var av omtanke för alla andra att slippa se två hånglande människor som betedde sig värre offentligt än några ungdomar i yngre tonåren. Till slut så bestämde vi oss för att bryta upp och gå mot hennes hotell. Det kändes för bra för att vara sant och det gick så fort att vi båda blev lite rädda. Men vi gick tillsammans och kysstes i varje gathörn på den korta vägen till hotellet. När vi gick på trottoaren så kunde vi se in i lägenheterna som låg längst ner på bottenplan. I dämpad belysning och med balkongen öppen så såg jag något helt annat och sa.

–Oj, där står det en naken kvinna.

Vi tittade in i rummet och stannade en bit ifrån och kysstes igen. Ut på balkongen kom det ut en man med en t-shirt och förstod att vi hade blivit inspirerade. Han såg nöjd ut och betraktade oss med ett leende på läpparna när han samtidigt rökte sin cigarett.

Det här var första mötet med Maria och jag kände mig som en blandning mellan en gentleman och skurk som ville slita av henne kläderna där och då. Men vi hamnade utanför hotellets foajé och stod upp mot glasväggen med jackorna öppna och sökte varandras kroppar med händerna. Mina händer sökte sig under hennes blues och smekte hennes små och underbart vackra bröst som jag kunde känna under mina händer. Vi var så inne i varandra att vi inte märkte omvärlden. Jag kunde känna hennes händer runt min fasta bak smekandes och samtidigt trycka mitt sköte mot sitt. Jag sa till henne att jag skulle kolla en sak och lyckades få handen innanför byxlinningen och trosorna. Jag kunde känna lite av hennes könshår och jag smekte henne och sa.

– Inte rakad…..

hon svarade.

– nej och log…

– Det är jag, sa jag.

Gentlemannen inom mig började samla ihop sig och jag började tänka på att slita sig från Maria och gå hem till sängen som jag hade lånat hos en kompis. Vi kunde varken fortsätta på rummet eller hos min kompis så vi lämnade varandra med en uns av besvikelse men samtidigt förväntansfulla av fortsättningen.

Det började närma sig nästa helg och Maria bestämde sig för att komma hem till mig. Eftersom hon bor en bit bort och jag pendlar till mitt arbete så hade jag några timmar på mig att handla inför kvällen, fixa i ordning ”ungkarlslägenheten” och laga mat. När jag stod med maten halvvägs färdig så ringde det på dörren och jag var verkligen inte klar. Men jag öppnade dörren och såg henne stå där utanför min dörr.

Jag kom ihåg de lite sorgsna ögonen sedan helgen innan. Men hon var ännu vackrare än vad jag mindes. Blev nervös på en gång men bjöd in henne i lägenheten och öppnade en öl. Kändes redan mycket bättre efter ett tag. Maria såg att jag var långt ifrån klar med maten så hon tyckte att vi skulle gå ner till kinarestaurangen och köpa upp mat.

Sagt och gjort… Vi hamnade i soffan med mat, vin och passande musik. Ganska snart så kände vi båda att vi ville fortsätta där vi slutade förra gången vi träffades. Vi började kyssa varandra mer och mer intensivt och händerna sökte över varandras kroppar. Vi smekte av varandras kläder samtidigt som vi smekte och kysste varandra.

Mina fingrar trevade sig ner under troskanten så jag kunde känna hennes venusberg och blygdläppar. Hon var redan genomblöt av kåthet. Jag glider ner på golvet och mellan hennes ben och tar samtidigt av henne trosorna och möts av en vacker syn när jag ser hennes härliga fitta.

Jag tar tag i henne och drar hennes sköte fram mot soffkanten och låter min tunga möta hennes fitta och börjar slicka henne lite försiktigt. Det smakar och känns underbart när jag slickar hennes fitta. Låter tungan röra sig över klittan och nedåt för att låta spetsen komma in i henne. Jag hör hur hon flämtar ännu mer upphetsat. Jag är lyhörd och lyssnar på alla signaler hon ger mig och märker att hon njuter när jag suger på hennes klitta som blir hårdare. Jag känner hur hon spänner sig och börjar flämta orytmiskt och högljutt innan hon helt slappnar av när hon kommer i en skön orgasm. Jag slickar försiktigt innan jag reser mig upp för att möta hennes läppar och dela med mig av hennes fittsafter.

Det gick för henne men vi var långt ifrån tillfredsställda. Vi hade ännu inte knullat med varandra och kuken var hård och längtade efter att få tränga in i hennes varma fitta. Vi ställde oss upp och kramades långsamt in mot dubbelsängen i sovrummet. De sista metrarna gick fort och hon slängde sig på sängen med särade ben och drog mig över sig.

Maria ville verkligen ha mig inne i sig nu. Hon greppar tag i min pulserande kuk för att styra in den i hennes varma och våta fitta. Kuken tränger lätt in och hon böjer sitt huvud bakåt samtidigt som jag hör hur hon börjar flämta allt mer. Vi kommer upp mer i sängen och hon drar upp sina knän med händerna och lägger sen upp sina ben på mina axlar. Jag häver mig upp så det enda jag känner är hennes ben mot mina axlar och hennes varm, våta fitta som omsluter hela min kuk.

Vi älskar med varandra och ser varandra i ögonen. Vi har båda längtat efter den här stunden. Det känns så oerhört bra och overkligt. Vi är som gjorda för varandra och våra kroppar passar så bra ihop. Fast det är första gången som vi älskar är vi så lyhörda och lyssnar på varandras signaler och när det går för mig och kuken börjar spruta ut sperma i pulserande kaskader så känner jag hur det samtidigt går för henne. Hon blir alldeles spänd och hennes blodfyllda blygdläppar känns stenhårda innan hon faller ihop med ett halvkvävt pulserande stön…

Vi ligger i varandras famn och somnar nöjda för att efter en liten stund ruska liv i varandra med ömma kyssar och kramar…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *