Det var en lördag och jag och mina kompisar gick som vanligt till krogen, vi hade hittat ett lugnt ställe där man kunde ta en drink, sitta och prata och slippa alla 22–åringar som drack mer än vad dom hade råd med. Jag kom lite senare och mina två kompisar hade redan tagit ett bord en bit in i lokalen där dom satt med ryggarna mot väggen. Jag beställde en GT och gick bort till vårt bord.

– Jaja, jag får väl sätta mig mot er, så jag missar utsikten.

– Så går det när man kommer sent, sa en av dom.

Jag slog mig ner på stolen, smakade på min drink och jag kände mig avslappnad. Vi hade väl suttit en stund och lokalen började fyllas med folk när vi kände för en runda till. Jag gick och hämtade våra drinkar och när jag kom tillbaka så såg jag att bordet bredvid vårt hade tagits av fyra kvinnor, dom såg ut att vara strax över 40 och dom såg bra ut, snygga kläder och dom gav ett gediget intryck. När jag satte mig ner så tittade hon som satt vid väggen upp mot mig och jag såg in i två blåa ögon bakom ett par mycket snygga glasögon och hennes lagom röda läppar log mot mig. Jag log tillbaka och satte mig ner.

Mina två kompisar var inne i nåt samtal om nåt för mig ganska ointressant, så jag satt där med min drink och tittade fascinerat på hon som hade lett mot mig. Hon hade blont, halvlångt hår, ett ganska långt pärlhalsband som hängde ner över hennes ljusblå blus. Blusen var strikt, nästan lite affärsmässig och den var nerstoppad i en mörkblå kjol med stora knappar fram och en utmanande slits som gick en liten bit över knäna. När hon lyfte högerbenet över det vänstra så gled slitsen upp och jag såg hennes ljusa, nästan mjölkvita, strumpor och jag undrade för mig själv om det var strumpbyxor eller om dom slutade en bit upp på låret.

Men det jag såg mest av allt var hennes bröst, dom var stora och hade en kvinnlig rundhet som är så upphetsande och eftersom hon hade knäppt upp ett par knappar i blusen så kunde jag se skåran med den vita huden mellan hennes bröst. När hon böjde sig fram för att ställa ner sin drink på bordet så gled tyget mellan knapparna isär och jag skymtade en liten bit av hennes vita behå. Jag såg den lilla spetskanten och jag kunde ana hur välfyllda de båda kuporna var. Jag hade ingen som helst aning om vad mina kompisar pratade om utan jag såg bara den här vackra kvinnan, hennes runda former och hennes enormt vackra stora bröst.

Visst var jag medveten om att jag stirrade, men jag försökte vara diskret och när hon tittade åt mitt håll ibland försökte jag titta åt ett annat håll, vilket inte gick så bra. Jag följde hennes rörelser, när hon pratade med sina väninnor, när hon skrattade och när hon omedvetet lekte med pärlhalsbandet och jag blev allt mer fascinerad över att en kvinnas bröst kan vara så vackra.

Plötsligt reste hon sig och trängde sig förbi mig, hennes handväska träffade mig på axeln och hon bad om ursäkt innan hon gick vidare mot toaletterna. Jag följde hennes ryggtavla med ögonen och jag såg hennes runda höfter och stjärt sensuellt svänga när hon gick över golvet. När hon försvann in genom dörren så vände jag åter min blick mot mina kompisar och jag slängde även ett ögonkast mot hennes väninnor. Det var då jag märkte att alla tre satt och tittade på mig och log. Det var ingen tvekan om att dom hade sett min blick när jag följde deras väninnas höfter och stjärt, förmodligen hade dom även noterat att jag inte kunde slita ögonen från henne överhuvudtaget. Jag rodnade och tittade bort och de tre kvinnorna log ännu mer.

Jag satt och blev nervös för vad som skulle hända när hon kom tillbaka, skulle hon bli arg när hennes väninnor skvallrade eller hade hon redan genomskådat mig. Jag svepte resterna av min drink och gick till baren för att beställa och eftersom jag inte ville komma tillbaka alltför fort så bad jag om drinklistan och fördjupade mig i den. Men jag märkte när hon kom tillbaka, jag kunde fortfarande inte sluta att titta, sluta att fascineras av henne. Jag såg när hon slog sig ner och jag såg när hennes väninnor berättade för henne om mig, för dom pekade åt mitt håll. När hon tittade upp så vände jag mig mot baren och drinklistan.

– Ser du nåt du gillar? När jag vände mig åt sidan för att se vem det var som frågade så såg jag att det var hon och jag var inte säker på om hon menade sig själv eller bland drinklistan.

– Va, jo, jag, alltid hittar man nåt, svarade jag och jag kände hur jag nästan rodnade.

– Du kan väl beställa en likadan till mig.

– Visst kan jag det, svarade jag och beställde två drinkar och hon slog sig ner på barpallen bredvid min. Under samtalets gång kom det fram att hon hette Eva och var ute på krogen med sina väninnor för att roa sig och för att komma bort en kväll från sina män.

– Vilka har män, eller har alla det, undrade jag.

– En bra fråga, det är faktiskt bara två av oss som har män, de andra är frånskilda, vet du vilka som är vilka?

– Nej, men jag kanske kan gissa. Du har ju en man, och så hon som satt bredvid dig på soffan.

– Ganska bra gissat, men bara ett rätt. Varför tror du att jag har en man?

– Det här kanske låter dumt, men du ser alldeles för bra ut för att vara singel. Du måste ju ha en hel hop beundrare efter dig.

– Det var snällt sagt men efter femton års äktenskap är det rätt skönt att få vara för sig själv, och visst blir jag uppvaktad men de flesta i min generation har ingen riktig känsla för det, så det blir oftast bara en drink efter jobbet, sen tröttnar jag på dom.

– Men du då, fortsatte hon, har inte du sällskap?

– Nej, tyvärr så har jag inte det.

– Vadå tyvärr?

– Inget, bara det att jag vill ha nån speciell, nån att bilda familj med och sånt, men jag är nog kräsen, eller så har jag otur eftersom de jag är intresserad av inte är intresserade av mig och tvärtom.

Så där fortsatte samtalet en bra stund, vi pratade om bra och dåliga saker med förhållanden och hon tog det sista i sin drink och tittade på mig.

– Men sex då?

Jag höll på att sätta drinken i halsen och jag hostade lite.

– Va?

– Ja, är det viktigt?

– Jovisst, tycker inte du det?

– Jo, men jag är ju äldre, ja jämfört med dig, och jag behöver inte oroa mig så mycket.

– Oroa dig för vad?

– Ja, sjukdomar och så.

– Inte jag heller.

– Vadå, alltid kondom, skrattade hon mot mig.

– Nej, inte riktigt så. Men får jag berätta en sak för dig, en sak som ingen annan vet.

Jag ska erkänna att jag var lite berusad vid det här laget och att jag var medveten om att jag kanske pratade för mycket. Men samtidigt så kände jag att Eva förstod mig, att hon gillade att sitta och prata med mig, och att jag gjorde mitt bästa för att hindra min blick från att fastna på hennes stora, runda bröst.

– Ja, jag lovar att det stannar här.

– Bra, så här är det. Det var ganska länge sen jag hade sex. På riktigt, menar jag. Men för ett tag sen så satt jag hemma och surfade och så kom jag i kontakt med en tjej på ICQ, vet du vad det är?

– Ja. Eva tittade fascinerat på mig och jag fortsatte.

– Detta var en lördagskväll och jag hade druckit lite vin, och hon hade haft kompisar hemma och var inte heller helt nykter så vi kom in på sex och efter mycket trevande från båda håll så började vi berätta vad vi ville göra med den andra personen.

– Va! Är du allvarlig? Har du gjort det över datorn?

– Ehh, ja.

– Aha, vad gjorde du då, med den andra personen?

– Det började med att vi hånglade lite, jag skrev att jag smekte henne och hon skrev att hon smekte mig och så där, sen skrev jag att jag knäppte upp hennes blus. När jag berättar det så här så låter det väldigt torftigt, men det var det inte, det var faktiskt ganska upphetsande.

– Det tror jag säkert, fortsätt!

Evas ena lår vilade mot mitt och tygen gleds mot varandra och jag började bli rätt upphetsad av alltihop, speciellt av hur Evas stora bröst hävde sig när hon andades. Var det bara som jag tyckte eller andades hon tyngre?

– Hon skrev att hon tog av mig min t–shirt och smekte min bröstkorg, neråt. Jag skrev att jag tog av hennes blus och då svarade hon att jag kunde se hennes blå spetsbehå, jag svarade att jag gillade den och dess innehåll och så åkte den också av. Ja, till slut hade alla våra kläder åkt av och så hade vi sex och så kom vi samtidigt, vilket sällan händer i verkliga livet.

– Vet du att hon kom samtidigt, undrade Eva.

– Nej, vi skrev ju det bara.

– Men sen då, vad hände efter det, har det hänt fler gånger?

– Nej, inte på ICQn, men vet du vad jag har tänkt på. I början av vår konversation så var vi lite försiktiga med ordvalet.

– Hur menar du?

– Jo, alltså när jag skrev att jag smekte, eller slickade, hennes du vet så skrev jag inte fittordet, utan det var lite mer omskrivningar, hon gjorde likadant, hon skrev inte k-ordet utan använde ”penis” istället, men efter en stund så struntade vi i det. Och det gjorde det ännu mer upphetsande.

– Jaså, det gjorde det. Då är vi två som tycker det. Eva la sin hand på mitt lår och fortsatte, men du sa att det inte hände nåt mer på ICQn, men har ni träffats?

– Nej, men vi har faktiskt gjort det på telefon ett par gånger, och det var ännu bättre. Förresten, vill du ha en drink till?

– Nej tack, det räcker så bra som det är, för det börjar bli lite varmt här inne, sa Eva och log mot mig samtidigt som hon diskret knäppte upp en knapp i sin blus

– Så ja det var bättre.

– Då är vi två som tycker det, sa jag och nu tittade jag rätt ogenerat på skåran mellan Evas bröst. Jag böjde mig fram och viskade:

– Du har så stora vackra bröst, har du märkt att jag har tittat på dom?

– Ungefär hela tiden sen jag kom hit, svarade Eva med sin mun vid mitt öra. Jag kände och hörde hennes andhämtning samtidigt som hennes hand smekte mitt lår.

– Du vet att du har fått mig lite kåt med din berättelse, va? Vill du inte berätta vad du vill göra med mig?

– Va, här och nu?

– Nej, vi kan väl gå hem till mig, det är bara ett par kvarter. Följer du med?

– Javisst, vill inget hellre.

Jag betalade våra drinkar medan hon gick och sa till sina väninnor och sen gick vi ut från krogen och hem till henne.

– Varför var det bättre med telefonsex, undrade Eva när vi hade kommit en bit på väg.

– Det var ju ljud, jag hade hennes andhämtning och stönanden rätt i örat och bara det är ju upphetsande och jag hörde hur hon njöt och hon hörde hur jag njöt, sen går det ju lättare att förmedla nåt via tal.

– Men kändes det inte konstigt?

– Jo, men man vänjer sig, i början var det lite svårt att berätta vad jag kände och i vilket tillstånd jag var i.

– Tillstånd?

– Ja du vet, att jag var hård och kåt och längtade efter hennes, ja, du vet.

– Nej, sa Eva och log illmarigt mot mig, det gör jag inte så du får nog säga det.

– Kom hit så ska jag viska det till dig.

Jag drog Eva intill mig och jag viskade:

– Jag sa, åhh, min kuk är så hård och jag längtar efter din våta fitta. Är den våt?

Eva la sina armar runt mig och jag kände hur min kuk pressades mot hennes höft.

– Jaa, min fitta är våt och jag är så kåt, viskade Eva tillbaka.

Eva lutade huvudet bakåt och våra läppar möttes, lite trevande först, men efter en stund kände jag hennes tunga mot mina läppar. Jag sög in hennes tungspets i min mun och det var som att suga på ett varmt, levande hallon, jag njöt när våra tungor brottades och när hon försökte sno sin tunga runt min så ville jag aldrig sluta. Men vi slutade kyssas och Eva pekade på en port.

– Här är det, kom.

Jag följde efter henne och när vi stod i hissen så kupade Eva sin hand runt min växande kuk. Eva slöt sina ögon och masserade mig, först lätt och sedan hårdare och hårdare. Jag gjorde ingenting, förutom att njuta av hennes behandling och fascinerat stirra på skåran mellan de där otroligt vackra brösten, jag kunde inte vänta tills jag fick ta av henne blusen. Hissen stannade och vi skyndade oss in i hennes lägenhet. Eva fick av sig skor och jacka och manade in mig i sovrummet.

– Kom, skynda dig och kom.

När vi kom in i sovrummet så satte sig Eva på knä i den stora sängen och jag sjönk ner bredvid henne.

– Klä av dig naken, sa Eva

– Själv?

– Ja, jag vill se dig naken innan du tar av mig mina kläder, jag vill se dina skinkor, jag vill smeka dom och jag vill se din kuk, jag vill se den växa och bli hård.

Snabbt som ögat fick jag av mig skjorta, byxor, strumpor och när jag drog ner kalsongerna så svajade min kuk ut, nästan vibrerande av förväntan. Eva tittade fascinerat på mig där hon satt i sängen.

– Ställ dig upp, sa jag, och vänd dig om.

Eva gjorde som jag sa och jag såg hennes breda höfter och välformade rumpa. Jag gick ner på knä och hittade dragkedjan i hennes kjol och jag drog sakta av henne kjolen. Hon hade strumpbyxor på sig och dom smet åt över ett par vita trosor. Jag lät mina händer sakta glida uppför hennes ben tills jag smekte hennes skinkor, det lite sträva tyget i strumpbyxorna gjorde lite motstånd och jag kände hennes värme kändes genom tyget.

– Böj dig framåt, sa jag och hon putade med sin stjärt mot mig. Jag lät min ena hand glida mellan hennes lår, försiktigt smekte jag insidan av hennes lår tills jag försiktigt la handen över hennes fitta, jag kände fukten från hennes kön och jag gned ett finger mellan hennes blygd.

– Åhh, jag känner fukten från din fitta, jag känner värmen från din fitta.

– Jaa, åhh, smek min fitta, smek den, den längtar efter din kuk, din hårda kuk och din tunga.

Jag drog ner hennes strumpbyxor till knäna och sa åt henne att vända sig om. När hon hade vänt sig om så tryckte jag mitt ansikte mot hennes trosor, jag kände lukten av kvinna och jag mumlade till henne med ansiktet tryckt mot hennes fitta:

– Du luktar så gott, du är så varm, så kvinnlig.

Jag sneglade uppåt och såg att Eva hade tagit av sig blusen och var på väg att lossa behån.

– Nej, behåll behån på, jag blir så kåt när jag ser dina stora bröst i behån.

Jag kysste hennes trosor, lät tungan glida innanför troskanten, cirkla upp runt naveln och vidare upp mot hennes vita behå. Så här underifrån såg hennes bröst enorma ut och jag slickade försiktigt längs underkanten på behån. Jag ställde mig upp framför henne och vi kysstes, hungrigare och kåtare än förut.

Jag kysste henne på halsen. Jag lät tunga glida neråt, ner mot skåran, ner mellan hennes stora bröst. Försiktigt kupade jag mina händer runt brösten och lyfte dom mot mig, jag kunde känna de hårda vårtorna genom tyget när jag masserade brösten och slickade den blottlagda, vita, mjuka huden.

Försiktigt lyfte jag Evas bröst ur behån och lät dom komma ut i det fria. Dom var nästan vita, väldigt fasta och bröstvårtorna stod upp som två vibrerande knappar. Fascinerat smekte jag de båda brösten, vårtorna kändes i mina handflator och jag kunde inte sluta beundra Evas hängande behag.

När jag satte min tungspets på den ena bröstvårtan stönade Eva till:

– Åhhh, mmmm, jag är så kåt, smek mina bröst, smek min fitta, jag vill ha din kuk, i min mun, i min fitta.

Evas ena hand hittade min kuk och hon runkade den sakta när jag lät ena handen glida innanför hennes trosor. Mina fingrar gled genom hennes täta könshår och jag kände att hon var våt och mina fingrar gled vidare ner mellan hennes blygdläppar och klitta. Eva stönade till och tog ett stadigare tag om min kuk när mitt långfinger sjönk in i hennes våta fitta.

Jag nästan kände hennes fittmuskler arbeta med mitt finger när jag sjönk ner på knä och befriade Eva från strumpbyxor och trosor. Eva lossade sin behå och när jag tittade upp såg jag de stora vackra brösten som i sin frihet nästan vibrerade av förväntan.

– Lägg dig ner, sa jag och Eva la sig i sängen och jag kröp upp bredvid henne och skulle precis böja mig framåt för att låta min tunga leta sig ner mot hennes fitta när Eva tog tag i mitt huvud och ledde mig uppför hennes kropp till sin mun där våra tungor tävlade om vem som kunde komma längst in i varandras munnar.

Eva masserade mina skinkor och jag kände att hon pressade mitt underliv upp mot sin mage och jag följde frivilligt med i rörelsen som slutade med att jag satt grensle över hennes mage och när jag la min kuk mellan Evas stora bröst så klämde hon ihop dem om min kuk och jag började knulla de stora härliga brösten.

– Åhhh, dina bröst är så mjuka och så härliga, jag kunde ha min kuk mellan dom för alltid.

– Jaa, det skulle jag inte heller ha nåt emot, svarade Eva innan hon böjde upp huvudet så att hon kom åt min kuk med sin mun när den plöjde sig mellan hennes stora mjuka bröst.

Det var en helt underbar känsla, dels Evas stora mjuka bröst runt min kuk och hennes tunga och läppar på mitt ollon.

– Sluta, det är såå skönt, din tunga är så len, jag måste få slicka din fitta.

– Mmmm, snart, bara lite till, din kuk är så god, så stor och härlig, fick Eva fram.

Eva tog tag om min kuk och pressade ollonet mot en av sina stora, hårda bröstvårtor. Den lilla droppen längst ut på min kuk masserade hon ut över sin vårta.

– Lägg dig på rygg så ska du få smaka min fitta.

Jag la mig på rygg i Evas säng och hon ställde sig upp med ett ben på var sida. Fascinerat lät jag blicken vandra upp förbi hennes lår och jag såg hennes håriga fitta, könshåren glänste av saft och jag såg hur hennes blygdläppar svällde rosa långt där inne. Jag lyfte blicken lite till och såg Eva väga sina stora tunga bröst i händerna. Hon nöp sig i en av de stora härliga vårtorna samtidigt som hennes andra hand gled från hennes bröst, ner över magen tills den stannade över fittan där Evas långfinger sakta gled fram och tillbaka över klitoris.

– Vill du att jag ska stå kvar här?

– Nej, helst inte.

– Vad vill du då? Evas röst lät lite retsam när hon särade lite på sina läppar med två fingrar.

– Jag vill att du sjunker ner över mig, jag vill känna lukten av din fitta, jag vill känna smaken av din fitta, hela din våta fitta, din kåta fitta.

– Bra, för jag vill känna din tunga slicka min fitta, sen vill jag känna smaken av mig från din tunga.

Eva sjönk ner på knä, med ett knä på var sida om mitt ansikte och jag hade hennes underbara fitta ovanför mitt ansikte. Den kvinnliga doften av kön fyllde min näsa och jag lät min tunga cirkla genom könshåret. Försiktigt lät jag tungspetsen känna sältan från Evas blygdläppar innan jag slickade hela hennes fitta i långa drag. Jag fullkomligt sög i mig safterna från Evas fitta och Eva tog tag i mitt huvud med båda händerna och tryckte mitt ansikte mot sin fitta. Jag sträckte ut min tunga så långt jag kunde in i Evas fitta och jag nästan kände hur hennes fittmuskler kramade min tunga.

Evas klämde in sin hand mellan mitt ansikte och sin fitta och med pek- och långfingret masserade hon frenetiskt sin klitoris medan jag fortfarande knullade hennes fitta med min tunga.

– Åhhhhh, jag känner din tunga i min fitta, det är så skönt, mmmmm, mera, slicka mig, ooohhh, nu är den på väg. Åh, åh, åh, åhh!

Eva slängde sig på rygg medan hon fortfarande smekte sin klitoris, hennes stora bröst vibrerade och jag masserade dom och nöp hårt i en av de stenhårda vårtorna.

– Kom hit, kyss mig. Jag vill känna smaken av min fitta från din tunga.

Jag kysste henne, och det blev en vild kyss. Eva sög in min tunga i sin mun, hon slickade den, jag slickade hennes tänder, hela insidan av hennes mun, hennes läppar. Hennes tunga var i min mun, min i hennes och hela tiden lät det som om Eva närmade sig orgasmen.

Plötsligt stelnade Eva till, hon spände ryggen i båge och sög in min tunga och höll den hårt mellan sina tänder medan våg efter våg sköljde genom hennes kropp.

När hennes orgasm ebbade ut flyttade jag mig neråt och slickade hennes fitta som nu fullkomligt dröp av safter. Samtidigt kände jag hur Eva smekte mina skinkor och hennes hand gled vidare tills den omslöt min pung. Eva masserade mina kulor samtidigt som jag nästan lapade hennes fitta.

– Mmmmm, jag gillar när du slickar mig, men nu vill jag känna din kuk i mig. Knulla mig!

– Ja, jag vill också knulla, känna din fitta, djupt. Kom, rid mig!

Jag la mig på rygg och Eva grenslade min kuk. Den gled in bland allt det mjuka, våta, rosa och när Eva hade sjunkit ner till roten så satt hon bara stilla.

Jag kände hur min kuk värmdes av Evas fitta samtidigt som jag smekte hennes stora bröst med mina händer. När Eva böjde sig framåt och pressade sina bröst mot min bröstkorg kände jag hur hårda vårtorna var. Vi kysstes djupt och Eva började sakta röra sitt underliv och min kuk gled sakta in och ut ur hennes fitta.

Känslan var helt otrolig, det var så skönt att jag ville stöta min kuk fortare och fortare men jag behärskade mig och följde med i hennes rytm. Jag masserade hennes stora fasta skinkor samtidigt som Eva nafsade mig i örsnibben och hennes tunga var över mitt öra. Jag blev kåtare när jag hörde Evas stönanden och tunga andhämtning.

– Mmmm, gud va skönt, åhh, jag känner hur djupt du kommer.

– Ja, mmm, ja, det är så skönt.

– Ooohh, hårdare, din kuk är så hård.

Eva ökar takten samtidigt som hon sätter sig upp så jag kommer åt att suga och slicka och bita i hennes bröst. Min tunga cirklar runt Evas hårda vårta när min hand glider mellan hennes skinkor och mitt långfinger cirklar runt hennes stjärtros.

– Åhhåhh, smek mitt stjärthål, knulla min fitta, kom hårdare, mmm, fortare.

Jag trycker in mitt finger i hennes stjärt, bara en liten bit, när jag samtidigt som jag juckar fortare och fortare. Jag känner hur min utlösning kommer närmare och närmare.

– Mmm, åhh, lägg dig på rygg.

Jag drar ut min kuk ur Evas fitta och hon lägger sig ned och jag ställer mig på knä mellan hennes lår. Evas fitta öppnar sig för mig när hon särar på benen och det är hår, blött könshår, uppsvällda blygdläppar, rosa, glänsande kött och hennes klitoris är stor och blodfylld.

Eva tar tag om mina skinkor och trycker mig mot sig och min kuk sjunker in i det våta rosa och jag börjar knulla. Det är otroligt upphetsande att se Evas stora bröst gunga i takt med våra juckande rörelser. Jag känner hur hennes fitta kramar min kuk och Evas händer är över min bröstkorg, över mitt ansikte och jag suger på hennes pekfinger.

– Mm, mmhh, nu kommer jag snart, får jag komma på din mage? lyckas jag stöna fram.

– Ja, kom då, kom då, mmm, kom då!

Jag drar ut min kuk och Eva pressar ihop sina bröst och jag hinner bara runka ett par drag innan min sats kommer. Ett, två, tre, fyra och fem spermastrålar träffar Evas mage och bröst.

Utmattad sjunker jag ner i Evas famn och hon pressar mig hårt mot sig. Min säd blandas med svett och det blir kladdigt mellan oss. Jag kysser Eva och hennes tunga cirklar runt min. Jag reser mig upp och slickar Evas ena vårta. Eva lyfter bröstet mot sig och våra tungor tävlar runt den kladdiga vårtan.

– Åhh, gud va skönt.

– Ja, det var underbart. Var det bättre än cybersex?

– Mycket. Men vi är väl inte klara än?

– Nej, det hoppas jag verkligen inte, men vi väntar en stund innan vi duschar.

– Bra idé, svarade jag och kysste Eva.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *