Jag var ute på puben med mina vänner och vi hade fått i oss en hel del så stämningen var på topp. Vi hade satt oss vid ett bord intill lite andra vänner till oss. Mittemot mig satt Linnéa. En storbystad brunett som jag har känt i ett par år. Hon var kanske inte smal som Claudia Schiffer men absolut inte tjock. Hon satt och flirtade lite med mig, något som tillhörde vanligheterna men jag har aldrig visat något större gensvar.

Jag hade varigt på toaletten (som ligger ganska avskilt) och precis när jag öppnar för att gå ut så ser jag Linnéa. Hon knuffar lätt in mig på WC igen. Hennes motiv är uppenbart, det syns i hennes ögon. Hon kysser mig, intensivt. Jag känner hur hennes hand söker sig ner mot min snopp. Gissa om den reste sig i en väldig fart. Hon log bara när hon kände hur jag styvnat.

”Bra, för nu ska du fan ta mig knulla skiten ur mig. Du vet hur länge jag väntat på det och den har gången kommer du inte undan.” sa hon och fnissade lätt.

”Det ska jag väl kunna ordna.” Sa jag och samtidigt som jag tog av hennes topp. Hennes fina bröst bara kallade på mig och jag var inte sen med att smeka och kyssa dem. Linnéa njöt hörbart.

”Oh, skynda dig, av med byxorna.”

Jag löd henne och snart stod jag naken inne på toaletten men hennes läppar runt mitt allra heligaste. Hon sög intensivt och det märktes att det inte var första gången hon hade en kuk i munnen. Jag slöt ögonen och bara njöt. Jag sa åt henne att ställa sig upp och jag trängde in i henne bakifrån.

”Ah, djupare, tryck den längst in i mig. Sluta inte, de är så skönt.”

Jag fortsatte att pumpa och jag trodde jag skulle explodera så skön hon var. Jag smekte hennes bröst och hon stönade högre och högre. Hon var nära. Jag knullade henne hårt och intensivt och det dröjde inte länge för än hon skrek ut sin orgasm.

”Ta mig i stjärten, spruta mig där bak”

Jag tryckte in den i hennes röv, trångt och skönt. Det tog inte lång tid innan jag levererade min sats djupt i henne.

Vi återgick lite diskret till sällskapet som inte märkt något. Den natten ”sov” jag hos Linnéa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *