Min tunga slingrade sig om det stora ollonet som åkte upp och ner i mitt svalg. Min högra hand höll om skaftet med ett stadigt grepp samtidigt som den vänstra kupade sig om den stinna pungen. Jag kände hur kulorna oroligt rörde sig därinne. Jag hörde på hans dova stön, att han snart skulle komma… Jag visste också att jag utan att tveka skulle svälja allt han hade att ge…

Här stod jag, en gift tvåbarnsmor på 31 år, på knä i den mjuka mattan och sög en främmande kuk! Mina kinder blossade, saliven rann nerför min haka av ansträngningen av att ta den grova och ådriga kuken långt ner i svalget.

Tankarna for genom mitt huvud. Min man, mina barn, mitt hem… Vad var jag för en hustru egentligen? Jag visste att jag älskade min man, men trots det hade jag hamnat i den här situationen…

Jag hade varit gift i 7 år och före det hade vi varit förlovade i två. Vi hade bra jobb båda två, hade råd med villa och bil, men lånen var höga och något extra hade vi inte råd med. En resa till solen längtade jag efter, men det fick vänta. Vi klarade oss bra ändå. Min man var snygg och vältränad och vårt sexliv var det inget fel på. Själv visste jag att jag var snygg och sexig med mitt långa blonda hår, vältränade och smala kropp med fasta stora bröst och en sexig fast liten stjärt. Jag hade hela tiden försökt hålla mig i trim, efter barnafödslarna och uppskattande blickar och kommentarer från vänner och arbetskamrater visade att det gav resultat. Faktum var att min vikt var 53 kg, samma som innan barnen. Jag var 165 cm lång och jag visste att mina gröna ögon ansågs som vackra. Jag kunde till och med ha kläder som jag haft vid 17-18 årsåldern.

Min väninna och jag brukade någon gång i månaden gästa stadens stora danshotell och äta, dricka och snacka om sådant som tjejer brukar när dom är ensamma. Så var det också denna kväll. Jag duschade och satte på mig mina silkiga stringtrosor samt en nyinköpt bh. Jag tittade mig i spegeln. Platt mage och svällande bröst bakom bh:n. Jag var nöjd med min kropp och drog på mig en tight gul Jumper och ett par svarta snäva byxor som framhävde min fasta stjärt. Jag pussade min man, tog bilen och hämtade Jenny, min vännina utanför deras villa. Min man sade som vanligt,

– sköt dig nu,och kom hem ordentligt – Han visste mycket väl att han kunde lita på mig. Jag hade aldrig haft en tanke på att vara med någon annan, fast vi varit tillsammans i över 10 år. Före det, hade jag en hel del erfarenhet av killar och faktiskt ett par tjejer också. Så jag hade nog levt ut mina lustar ganska ordentligt i tonåren.

Jag tittade på Jenny i sätet bredvid. Hon var mörk med kort hår och blixtrande bruna ögon. Hon var också längre och fylligare än jag, med ett sött ansikte och stora D-kupe bröst. Jag hade träffat henne på en kurs för två år sedan och vi hade funnit varann. Ibland träffades vi också inom familjen och vi umgicks flitigt både med hennes man och barn.

Jag ställde bilen på parkeringen. I dag var det min tur att köra, men jag visste att Jenny trots det var ytterst måttlig med alkohol, dessutom skulle vi båda upp och jobba dagen efter.

Vi fick vårt gamla vanliga bord och såg oss omkring. Fullt med folk som vanligt. Några kände jag igen, som brukade komma regelbundet precis som Jenny och jag. Men de flesta var främlingar. Stan hade ju många industrier och ett väl utvecklat affärsliv.

Det dröjde inte länge förrän både Jenny och jag blev uppbjudna. Jag dansade med en ung trevlig smålänning som försökte trycka och testa om jag svarade. Jag höll ett lagom avstånd och log inom mig, när jag då och då kände hans stånd mot min mage. Efter dansen kom det vanliga…

– får jag bjuda på en drink?

– Jag tackade artigt men bestämt nej.

Hann knappt sätta mig förrän nästa dök upp. En snygg karl i 40 årsåldern stod där med ett brett leende. Han bugade sig lite. Jag reste på mig och vi gick mot dansgolvet. Innan vi gled ut, böjde han sig mot mitt öra och sa – Du är oerhört vacker, vet du det – Jag rodnade lätt och mumlade, – äsch, det säger du till alla? – Han tittade mig djupt i ögonen – Nej, du är den andra jag sagt det till – Vem var den första? frågade jag. – Min fru – svarade han med ett leende.

Han sa inget mer, men han dansade fantastiskt och doftade härligt. Han bad om nästa dans också, och jag tackade ja. Jag lät honom lägga sina händer på min stjärt och följde honom i en härlig tryckare. Våra underliv gneds mot varann och jag kunde inte hjälpa att mina vårtor började knottra sig. Jag brukar få en liten kick av att killarna får stånd när dom dansar med mig, men den här var inte så lättänd. När dansen var slut, följde han mig till bordet och jag väntade på det vanliga förslaget om en drink eller att komma till något bord. Döm om min förvåning när han bara tackade artigt för dansen! Skit också, tänkte jag surt eftersom jag inte fick tillfredsställelsen att tacka nej.

Jag hann inte tänka så länge, nya killar kom och bjöd upp. Förslagen började komma. En del ville bjuda på drink, en del inviterade mig på sitt rum, medan ett par stycken helt frankt frågade om dom fick älska med mig. Jag tackade kategoriskt nej och tänkte på att när jag kom hem, skulle jag väcka min gubbe och ha en trevlig stund innan jag somnade.

Jag tittade efter 40 åringen. Han satt vid ett bord med några affärsmän och pratade. Han verkade ha fullt upp. Jag var lite besviken över att han inte kom och bjöd upp igen. Om jag nu var så snygg, varför ville han inte dansa mer? Klockan blev 22, jag hade hunnit med en hel del danser men mina kavaljerer låg ljusår ifrån 40 åringens danskunnande. Efter att ha dansat med en riktig tönt som trampade mig mer på tårna än på dansgolvet, fick jag nog. Jag mobiliserade all min självsäkerhet och gick fram till 40 åringens bord.

– Får jag dansa med dig? –

Han stirrade ett ögonblick förvånat på mig. – Javisst, sätt dig två minuter, vi är strax klara – ok, sa jag och satte mig bredvid honom.

– Har vi en deal? – hörde jag honom säga. De andra tre männen nickade samtidigt. En av dom tog fram ett tjockt kuvert samt ett kvittensblock. – Förskottet ligger i kuvertet, sa han, resten sätts in på ditt konto imorgon. Min danspartner nickade och rafsade snabbt ner en oläslig namnteckning samt stoppade kuvertet i sin innerficka på kavajen. Alla reste sig och tog varann i hand, sedan försvann de tre killarna.

Jag kanske ska presentera mig, – Ulf heter jag, sa min danspartner – Linda, sa jag och sträckte fram min hand. – Jaha, nu skulle jag egentligen gått upp på rummet sa han, men vem kan motstå en dans med en en sådan sötis som du, dessutom dansar du ju som en gudinna – Jag kanske upptar din dyrbara tid? – sa jag lite sarkastiskt, men han bara log mot mig och hans ögon glittrade. Vill du ha kaffe? frågade han. Jag tackade ja och han vinkade åt en servitris.

Allvarligt talat, sa han när kaffet kom, så dansar jag inte så mycket nu för tiden och dessutom såg jag att du hade fullt upp… Jasså, det hade han lagt märke till, tänkte jag. – Jag tyckte du dansade väldigt bra – sa jag. – Jag brukar sällan bjuda upp någon – Inte ens din man? – sa han och tittade på mina dubbla ringar. -Han dansar inte alls, tyvärr,- sa jag. -Det låter ju tråkigt- sa Ulf och än en gång höll jag på att drunkna i hans bruna ögon. Han tog min hand och vi gick upp på dansgolvet. Orkestern spelade en härlig tryckare och än en gång la Ulf händerna på min stjärt och vi dansade tätt tillsammans och njöt av att vara så samstämmiga och följsamma i dansen. Jag kände hur mitt underliv började pirra, hur mina bröstvårtor svullnade. Förtrollningen bröts när dansen var slut. Har du lust att följa med mig på mitt rum, jag vill visa dig nånting, sa Ulf.

Jag skrattade, jag har hört bättre, sa jag. Missförstå mig inte sa Ulf, det var inget fult förslag. Var det inte? sa jag lite besviket. Nej, jag är gift och älskar min fru och håller mig till henne. Jag stod och funderade… Det var första gången en kille inte var intresserad av att ha sex med mig. Alla brukade försöka med olika knep och alla fick nej av mig och det gav mig en härlig självkänsla att bli uppvaktad och sedan säga nej. Ok, hörde jag mig själv säga. Motvilligt hade jag blivit intresserad av denna karl.

Ulf hade den flottaste sviten på hotellet. Han hade tydligen gott ställt. Jag satte mig i en mjuk fåtölj. Ulf i soffan mittemot. Vill du ha lite vin? frågade han. Jag skulle ju inte köra förrän bortåt kl ett, så jag sa, ett glas tack. Ulf hällde upp vitt vin i ett glas. Han hämtade flera stycken fotoalbum och la dom på bordet.

Det är så här Linda, sa Ulf, att jag representerar en stor modeagentur i USA och jag har varit här i Sverige nu i en månad och kollat in tänkbara tjejer som skulle kunna bli duktiga modeller. Jag skulle vilja ha din hjälp och lite kommentarer om dom här tjejerna.

Vi bläddrade igenom hans material och det var hundratals tjejer och även några killar i 16-20 årsåldern. Vi pratade och jämförde våra åsikter en lång stund. Vi enades om 25 stycken som han skulle ta över till USA för att provfotografera. Jag hade blivit lite modigare av vinet så jag frågade, vill inte tjejerna ha dig i säng och försöka få in en fot den vägen? Jo, sa Ulf, men jag är inte påverkbar på så vis och som jag sa tidigare, jag älskar min fru.

Jo, men hon är ju i USA och du här, sa jag, hur går det? Menar du med sex? frågade Ulf. Ja, sa jag och kände att kinderna hettade lite. Tja, skrattade Ulf, du vet ju vad killar gör när det inte finns tjejer. Jo, det känner jag till, sa jag skrattande. Men visst är man sugen efter en månad, suckade Ulf. Faktum är, sa Ulf, att jag fick en bra slant av dom där killarna vid bordet där nere. Vi ska fixa modeller till deras klädkatalog. Jag skulle nog kunna hyra mig några snygga tjejer för en hel natt för dom pengarna, sa Ulf och skrattade. Usch sa jag, horor, jag skulle inte ställa upp på sånt.

Ulfs ögon glittrade, det finns alltid ett pris, sa han. Ingen kan tacka nej om den rätta summan kommer fram, det är ju en affärstransaktion det med. Jag skakade på huvudet, det skulle nog vara en bra slant om jag skulle ställa upp på nånting sånt sa jag. Låt oss säga så här bara på skoj sa Ulf, vad är det enklaste en tjej kan göra för att tillfredsställa en kille? Tja, sa jag lite generat, det är väl att smeka hans snopp?

Ulf tog fram kuvertet ur innerfickan och sprättade upp det. Inuti låg en tjock hög med tusenlappar

Ok, sa Ulf och lade en tusenlapp på bordet, räcker det? Jag tittade på honom och såg hans ögon glittra. Nej, sa jag. Ulf slängde på en tusenlapp till. Jag skakade på huvudet. Tredje tusenlappen kom upp på bordet. Var ärlig nu, sa Ulf.

Jag funderade en stund, ok, sa jag, men det beror på hur han ser ut. Det fanns en erotisk spänning nu, som hade uppstått mellan oss.

Ulf tittade rakt in i mina ögon och sa, om han såg ut som jag då? Ulf var alldeles allvarlig. Jag sa utan att tveka, ja om nån vill betala tretusen för en sån grej, då är han ju inte klok, men tretusen är mycket pengar för mig!

Ulf såg på mig med sina bruna vackra ögon. Vi leker en låtsaslek. Vi säger att jag är intresserad, skulle du tacka ja då? Ärligt? Jag vred mig i fåtöljen och kände spänningen. Ja, sa jag till slut och tittade honom rakt in i hans ögon.

Ok,sa Ulf och la på en tusenlapp till, vad skulle du göra nu? Runka, sa jag hest. Ulf lade på tusen kronor igen. Och nu? frågade han. Efter en lång paus lyckades jag få fram, suga, sa jag.

Skulle du stå för det du säger sa Ulf allvarligt och såg på mig. Självklart sa jag morskt, jag står för det jag säger. Tänk om jag menar allvar, sa Ulf. Med 5000 kr?, sa jag. Du skämtar? Nej, sa han. Han tog min hand och höll den hårt. Jag skulle faktiskt vilja det sa han, pengarna är dina.

Jag kände hur hjärtat började slå hårdare. Vad hade jag gett mig in i. Jag har råd med det, sa Ulf och dessutom så tycker jag du är underbart vacker och söt och du är jättesexig.

Mina vårtor och mitt underliv dunkade nu i takt med mina hjärtslag. Jag vill gå på toan, sa jag. Visst, sa Ulf och visade vägen.

Jag kissade av nervositet och tittade på mig själv i spegeln. 5000 kr var en himla massa pengar. Jag tänkte på vår gamla dammsugare, TV:n, ungarna ville ha en dator… Det är bara en affärsuppgörelse tänkte jag och tittade mig stint i ögonen i spegeln. Jag gick ut. Ulf tittade på mig okynnigt igen, du får ångra dig, sa han. Jag gör det, sa jag tufft. Ta av dig byxorna och sätt dig i soffan.

Ulf tog av sig kavaj, byxor och sedan kalsonger. Jag såg direkt att han var välhängd och hans kuk började sakta resa sig. Úlf satte sig. Kan du inte ta av dig jumper och bh, sa Ulf. Jag skulle vilja se dina härliga bröst! Det kostar tusen kronor extra sa jag leende. Och fan flög i mig, då får du känna på dom också, sa jag. Ulf lade ytterligare en tusenlapp på bordet. Jag tog de sextusen kronorna och stoppade ner i min handväska. Jag tittade på klockan, 23.10, jag kastade en svag tanke på Jenny medan jag drog först jumpern över huvudet och sedan knäppte upp bh:n. Ulf flämtade till när brösten kom ut i det fria.

Jag sjönk ner på knä framför honom och log upp mot honom, tog tag om skaftet på hans hårda kuk och började smeka som jag aldrig hade gjort annat i hela mitt liv. Hans kuk var faktiskt otroligt vacker, mörkbrun och ådrig, med ett härligt stort blålila ollon. Den stod som ett spett och jag nådde knappt runt med fingrarna. Betydligt grövre än min gubbes tänkte jag. Den var också lite längre, kanske 18-19 cm. Pungen var rakad och kulorna rörde sig oroligt när jag kupade handen om dom.

Ulf började smeka mina bröst och jag ångrade mig lite att jag gått med på det. Jag blir så fruktansvärt kåt av att bli smekt just på brösten. Sakta böjde jag mig ner mot hans kuk och lät min tunga pensla runt hans ollon. Det var hårt men ändå mjukt som siden. När jag kom till strängen hörde jag att han stönade. Jag lät tungan vandra nerför skaftet såg till att saliven rann ner mot pungen och öppnade sedan min mun och sög in den vänstra kulan.

Ulf vred sig i soffan. Jag visste att jag var en duktig kuksugerska. Jag hade övat i många år på att ta den långt ner i halsen. Så småningom hade jag vant mig att övervinna kräkreflexerna. Nu var det den högra pungkulan som fick en behandling. Ulf stönade högre nu. Nu skulle han få se…

Jag öppnade munnen stort och lät den styva kuken glida in sakta sakta. Mina läppar slöt sig om skaftet och klämde åt. Längre och längre pressade jag in den. Kände kräkreflexen, men kom över den snabbt. Nu var den inne till roten. Jag kände hans könshår runt mina läppar. Jag andades stötvis genom näsborrarna, medan jag lät kuken sakta glida ut igen. Jag började suga hårdare och fortare. Jag började bli kåtare och kåtare. Ulf skruvade på mina hårda bröstvårtor som stod rakt ut. Jag kände hur min fitta började sava. Det här var ju faktiskt inte så dumt. Jag njöt själv av hela proceduren, men önskade att jag kunnat smeka min blöta fitta lite.

Mitt huvud åkte upp och ned och Ulfs härliga kuk åkte ut och in i mitt svalg. Varje gång den kom längst ner hörde jag hans förtvivlade stön. Jag njöt av att ha kontroll på det här. Jag lät min högra hand vara kvar på pungen och lät den vänstra smeka ännu längre ner in mot anus. Ulf lyfte lite på stjärten och mitt långfinger pressade mot hans rosett som snart gav efter. Nu sög jag som en galning. Ville ha hans säd, ville känna hans utlösning i min mun. Och inte nog med det jag kände att jag ville ha hans kuk i min blöta fitta. Jag försökte tänka på annat medan jag knullade hans anus med vänster långfinger rullade hans kulor med höger hand och lät huvudet jucka fram och tillbaka. Jag hörde hur hans vrål började i magtrakten, fortsatte uppåt i ett tjurbröl, jag spände mig för vad som skulle komma.

Kände första sprutet snärta mot gommen, nästa ner i svalget. Svalde för allt jag var värd. Ulfs kropp ryckte spasmodiskt. Jag var tvungen att ha luft, sprut tre och fyra tog rakt i ansiktet. In med kuken igen, när jag plötsligt kände hur min mage blev som bomull. Det gick för mig… Jag hann bli något förvånad innan jag gav mig hän i orgasmen med Ulfs sprutande kuk i munnen. Jag trodde aldrig att det kunde finnas så mycket sperma i en pung. Medan underlivet krampade och jag kämpade för att inte skrika, svalde jag klunk efter klunk av Ulf jättesats, men kände ändå att den sipprade ut vid mungiporna.

Så småningom lugnade kuken ner sig och jag upptäckte hur tårar rann ner för mina kinder. Jag höll krampaktigt i kuken med ena handen, medan den vänstra fortfarande befann sig vid Ulfs stjärt. Han lyfte varligt upp mitt ansikte och kysste bort mina tårar. Jag såg att han också hade en tår som runnit. Sakta fann han min mun och våra tungor lindade sig om varann i en blöt kyss. Han utforskade min munhåla och smakade på sin egen sperma. Vi tittade på varann och jag tänkte säga något, när han la ett finger på mina läppar och skakade på huvudet. Jag kröp in i hans famn fortfarande snyftande och med darrande kropp efter orgasmen. Jag ställde mig upp och tog av mig långbyxorna, var lite orolig att fukten hade gått igenom. Trosorna hade en stor blöt fläck i grenen och jag tittade på Ulf samtidigt som jag drog ner dom och sparkade mig ur dom på golvet.

Jag stod helt naken inför honom, hans kuk hade inte slaknat helt såg jag. Ulf reste sig upp och tog av skjorta och slips, nu var han också naken. Som det naturligaste i världen tog han min hand och jag följde snällt efter in till den stora pampiga sängen i sovrummet. Alla mina hämningar hade släppt, borta var Man och barn och Jenny. Nu var jag bara en biologisk varelse, en människohona. I mitt huvud fanns bara en sak, knulla.

forts.följer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *