-Älskling, jag är hemma nu…

Jag ser dig komma in i lägenheten. Du går runt och undrar var jag är. Tänder lamporna varefter du går genom de mörka rummen.

Du ser mig inte.

Jag följer varje rörelse du gör från mitt gömställe. Iaktar dig med en stigande upphetsning. Jag hör på dig att du har hittat lappen jag skrev till dig. Ditt kluckande skratt avslöjar dig.

”Klä av dig, jag kommer snart!!”

Sakta börjar du klä av dig, precis som jag visste att du skulle göra.

Sensuellt knäpper du upp blusen knapp för knapp. Sedan smeker du digsjälv lätt över brösten och ner över magen. Du låter dina händer glida runt och drar ner dragkedjan i ryggen på din korta kjol som du ännu har på dig. Med sensuella rörelser avlägsnar du den. Det är nästan så att jag för ett ögonblick tror att du vet att jag finns här, gömd, och ser dig. Så står du där. Klädd i bara trosor, behå och skira strumpbyxor som sitter fast med smala band i din strumpebandshållare. Jag känner hur jag växer och hårdnar.

Det är nära att jag ger mig tillkänna, men inte riktigt ännu.

Du sluter dina ögon och låter dina händer vandra fritt över din kropp.

Du hetsar upp mig mer och mer. Åsynen av dig, smekandes ditt egna kön och dina bröst, dina njutningsfyllda små stön och suckar.

Djuret i mig vill bara rusa fram och ta dig rått och brutalt, spetsa dig gång på gång tills du tigger och ber mig om både nåd och mer. Jag både ser och hör att du andas allt häftigare genom din halvöppna mun. Jag smyger osedd fram från mitt gömställe.

Klär av mig och närmar mig dig. Du anar inte att jag är där.

Försiktigt stänger jag dörren. Så släcker jag lyset och med ens blir du varse mitt i din njutning att du inte är ensam. Jag ser paniken blandas med din upphetsning i dina skräckslagna ögon.

-Är det du?….

Du frågar tyst, men får inget svar. Det är mörkt. Du ser mig inte.

Med ett ryck drar jag sönder dina trosor och befriar dig från dom. Du vet inte riktigt vad du ska göra utan står still med flämtande andhämtning, som om du väntar för att se vad som händer härnäst. Du skriker till när jag plötsligt lyfter upp dig.

Jag kysser dig samtidigt som jag kommer in i dig och ditt skrik förvandlas till en lättnadens suck. Jag känner hur du bearbetar mig.

Det är varmt, vått och trångt. Det är jävligt skönt.

I ett rasande tempo knullar jag dig. Hela tiden manar du på mig att du vill ha mer.

Du vrider dig ur mitt grepp och vänder dig om så att du står med ryggen mot mig. Så tar du stöd mot köksbordet och befaller mig att ta dig fort och hårt.

Djuret i mig tar nästan över och det är nästan så jag tappar kontrollen helt.

Jag älskar dig så kåt och villig. Jag älskar dig med kommandot. Innan jag vet ordet av det så trycker du ner mig på golvet. Din varma mun omsluter mig och du suger mig med långa drag. Det spränger i hela mig av kåthet. Jag känner att jag vill nå ända fram samtidigt som jag önskar att detta aldrig ska ta slut. Din virvlande tunga överallt. Jag protesterar lite när du slutar, men när jag känner hur du sakta låter mig sjunka in i dig fortsätter jag bara att njuta. Jag ser glansen i dina ögon, dina lätt rödmosiga kinder.

Jag ser hur du smeker digsjälv medans du rör dig över mig. Du sköter allt och jag låter dig. Så närmar det sig. Du rör dig fortare och fortare under högljudda flämtningar. Du talar om att du är på väg. Jag med. Så lossnar allt och du mjölkar ur mig varje droppe.

Vi rör oss allt långsammare och slutar till sist helt.

Du lägger dig ner på mig, ger mig en kyss och släpper sedan långsamt taget om mig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *