Följande händelse utspelade sig för ett tag sedan. Så här i efterhand så förundras jag hur denna kväll som jag ska berätta om slutade.

Det var fredag och jag var på krogen med kompisarna. Vi var ett kompisgäng på 4 stycken som var ute denna kväll. Eftersom jag var singel så var målet för kvällen att få med sig en tjej hem.

Vi kom till krogen vid 11-tiden efter en enklare förfest hemma hos en av polarna.

Eftersom jag bor i en ganska liten stad i södra Sverige på ca 35 000 invånare var många av krogbesökarna bekanta ansikten.

I alla fall, det var en ganska vanlig kväll på krogen. Man drack ett par öl i baren, man dansade lite i hopp om att hitta nån tjej på dansgolvet. Utan någon större lycka dock. Spanade in ett par tjejer som såg bra ut. Men det hela stannade vid det. Var lite för blyg för att ta några initiativ. Tiden gick och det såg ut som om man så många gånger tidigare skulle få gå hem ensam till sin säng.

Mycket riktigt slog klockan tre och krogkvällen var över. Lite små besviken ställde man sig i kö för att ta ut sin jacka. Man hade ganska bra koll vilka som var singel och vilka som inte var. Lite avundsjukt kunde jag konstatera att flera stycken av de killar som jag kände halvbra hade fått napp. Fan också, tänkte jag. Jag måste få hem en tjej ikväll. Kände mig ruggigt kåt.

Ragga upp nån i kön till jackorna var väl inte å tänka på, men jag gjorde några försök utan någon större framgång.

Hämtade sedan ut jackan och började traska hemåt. Fortfarande lika kåt.

Efter ett tag fick jag syn på två tjejer som gick ungefär 70 meter framför mig. Än hade jag inte gett upp. Försökte öka takten för att komma ikapp. Då hörde jag plötsligt kvinnoröster bakom mig, mycket riktigt en bit bakom kom det tre tjejer.

Jag slog av på takten och väntade in dem. De visade sig vara 3 danska tjejer som vara på en utbildning i min stad.

Stod en stund och pratade om allt möjligt med dem innan två av tjejerna lessnade och gick hem. Kvar var jag och en tjej.

Hon var intresserad antog jag eftersom hon stannat kvar trots stora övertalningsförsök från sina kompisar.

Vi talade en stund till. Jag använde mig av alla mina förförar knep för att få med mig tjejen hem till mig. Det hela slutade med att vi började gå hem mot min lägenhet.

Nu hade jag äntligen fått napp, och den här chansen skulle jag inte missa.

Den danska tjejen var 20 år, brunnet, vältränad och vacker.

Efter ca 5 min kom vi hem till min lägenhet. Mitt sovrum ligger precis innanför dörren och det var dit vi gick så fort ytterdörren slått igen.

Hon satte sig på sängkanten medan jag satte på lite musik. Jag vände mig om och gick fram till sängkanten. Jag var precis på väg å säga en sak när hon drog ner gylfen lirkade fram kuken. Den blev stenhård på direkten. Hon var inte sen att sluta sina läppar kring ollonet å börja suga av mig.

Hon fick in lite mer än ollonet i munnen. Detta var min första avsugning nånsin i hela mitt 18-åriga liv. Det kändes helt underbart att känna hennes mun och tunga mot min lem.

Efter ett tag började vi klä av varandra och hennes underbara kropp blottades. Fasta fina bröst som var lagom stora, B-kupa kanske. En brunbränd kropp med vältrimmad mage och en svank jag bara drömt om tidigare.

Hon lade sig på rygg och särade på benen. Fittan glänste inbjudande mot min kuk. Jag lade ollonet mot öppningen och tryckte på. Kuken gled in ganska lätt.

Jag knullade henne i ett ganska lugnt i början och höjde farten efterhand. Hon gav mig ett par sköna motjuck och hennes andning blev allt snabbare.

Jag gled ut ur henne och tog tag i hennes höfter och drog upp henne på alla fyra. Det var en underbar syn att se henne bakifrån. Hennes välsvarvade rumpa putade mot mig och hennes rakade fitta var helt glansig. Hennes kropp gjorde mig så otroligt kåt.

Återigen förde jag in kuken i henne och det kändes helt underbart att känna henne kring kuken igen. Jag tog tag i höfterna och började knulla henne i ett furiskt tempo. Hennes snabba andning övergick snart till höga stönanden istället, detta gjorde mig om möjligt ännu kåtare.

Medan jag knullade hennes fitta tittade jag ner på de brunbrända skinkorna med ränder efter stringtrosor. Den rumpan måste jag bara knulla, tänkte jag.

Jag lade mitt ena finger mot hennes anus och började försiktigt massera det. Hon började nog ana vad som var på väg att ske för hon protesterade mot att få kuken där bak.

– Lugn, slappna bara av så går det bra. Efter en stund kommer det kännas skönt, sa jag.

Jag tryckte in ett finger i röven på henne och började rövpulla henne. Efter en stunds ”massage” drog jag ut kuken ur fittan och lade den mot hennes anus. Det gick förvånansvärt lätt att komma in i henne och det dröjde inte lång stund innan hela kuken var inne.

Jag började sakta knulla henne medan hon gnydde lite grann. Jag kunde öka tempot efter ett tag och hon tycktes gilla att ha en kuk i baken. Mellan hennes stönanden fick hon fram:

– Åhhh fy fan… det är så skönt….

Vilket jag också höll med om. För mig var det anal debut. Hade aldrig knullat en tjej i det andra hålet förut. Jag kände hur orgasmen sakta kom krypande.

När det till slut gick för mig drog jag mig ur henne och lade satsen över skinkorna och ryggen på henne. Det var en av de kraftigaste orgasmerna jag nånsin haft.

Helt svettiga och slutkörda sjönk vi ihop på sängen. Men jag var inte nöjd än, jag ville knulla ännu mer. Detta satte dock tjejen stopp för, hon sa att hennes fitta klarade inte mer nu. Hon var öm i båda hålen efter våran hårdkörning. Detta var inte så mycket att göra annat än att låta bli. Hon klädde på sig och vi gav varandra en intensiv kyss innan hon gick därifrån. Båda var väl medvetna om att vi nog aldrig skulle ses igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *