Jag hade precis gjort slut med min flickvän, men vi umgicks ändå och var kompisar. Detta var en helg inte olik någon annan. Lisa som mitt ex hette hade som vanligt frågat om hon fick sova över hos mig eftersom hon hade blivit ovän med sina föräldrar. Jag sa som vanligt ja eftersom hon hade blivit besviken och velat ha en förklaring annars, så det var lättare så här.

Hon kom upp på mitt rum när jag låg och tittade på film, jag uppmärksammade då det nya linnet hon hade på sig, jag uppmärksammade detta eftersom det var ganska väl u-ringat. Man kunde nästan se hennes ganska stora men ändå riktigt fasta uppnosiga tonårsbröst helt, ja det såg nästan ut som om de var på väg att hoppa ut. Jag kände hur det spände till i byxorna, men det gick snart över som tur var, jag menar visst hade vi haft sex förut men jag kunde ju inte precis begära att vi skulle ha det direkt efter att jag gjort slut med henne.

Det gick några timmar och jag skulle gå och lägga mig, vi hade kommit överens om att hon skulle sova på min soffa som står på mitt rum. Jag låg och tänkte på henne väldigt mycket och tittade bort mot soffan där hon låg, jag ville ju så gärna men jag vågade inte ta första steget. Nåja det tog en stund innan jag somnade, men senare vaknade jag av att hon kom och kröp ner i min säng, jag låtsades som om jag sov.

Nu började hon smeka min mage och ner emot kuken, först utanpå kalsongerna men sen fick hon in handen innanför. Jag kände hur den vaknade till liv och ställde sig rakt ut, detta märkte även Lisa, jag vände mig om och hon bara låg där och smålog. Vid detta tillfället var jag så otroligt kåt att jag näst intill slet av hennes BH och trosor, jag beundrade de vackra brösten och började försiktigt slicka på det ena bröstet, under tiden jag slickade hennes bröst så började jag smeka hennes andra bröst, jag smekte ner mot magen och senare ännu längre ner mot hennes fitta.

När jag fick handen innanför hennes trosor märkte jag att hon hade rakat sig helt, innan hade hon alltid haft en liten buske kvar men nu var det helt lent, och detta tände mig naturligtvis ännu mer. Jag smekte henne utanpå fittan, tog hennes klitoris mellan tummen och pekfingret, hon riktigt flämtade till när jag gav henne denna behandling. Under tiden så smekte hon min kuk och jag blev bara kåtare och kåtare. Jag stack nu in två fingrar i hennes trånga fitta och jag kände att hon var väldig blöt mellan benen, jag började försiktigt pulla henne och ökade sedan takten, hon bara stönade högre och högre. Till sist kände jag hur hennes första orgasm var på väg. Hela hennes kropp skakade och safterna bara rann ur henne. Hon praktiskt taget skrek ut den första orgasmen.

– Ahhhhh jag kommer skrek hon och på samma gång började skakningarna.

Jag drog ut fingrarna och sa åt henne att suga min kuk, hon gjorde som jag bad henne och satte sig över mig så jag kunde slicka hennes fitta under tiden. Jag visste ju att hon var underbar på att suga så jag bara låg och njöt, hon sög i långa härliga drag ända ner till roten och under tiden lät hon sin tunga virvla runt ollonet. Hon masserade också pungen med en hand och då och då så slutade hon suga bara för att nafsa till lite på pungen. Jag slickade och nafsade på hennes fitta, den var så blöt att det praktiskt taget rann ner safter i huvudet på mig. Till sist kände jag hur det ryckte till i kuken och jag förstod att jag skulle komma, jag sprutade mängder av sperma rakt ner i munnen på Lisa och hon såg bara glad ut och svalde. Jag blev först lite förvånad eftersom Lisa inte sagt något förut att hon ville ha min sperma i munnen, men det var så härligt att se henne svälja. Detta var den skönaste orgasm jag har haft på länge så mycket kan jag erkänna.

Nu låg hon och näst intill bad mig att knulla henne, jag gjorde som hon sa och satte henne på alla fyra framför mig, jag lät först kuken smeka utanpå hennes våta fitta, sen stötte jag in den med full kraft och hon stönade till mycket högt. Jag fortsatte att knulla henne lugnt och försiktigt men sen snabbare och hårdare. Hon stönade väldigt högt nu och jag kände hur hennes fittmuskler drog till runt min kuk, detta var hennes andra orgasm och hon skakade säkert en hel minut. Men än var jag inte färdig, jag lade henne på rygg och sen förde jag in kuken i henne igen, Hon stönade högre och högre

-Oohh ja knulla mig hårdare sa hon hela tiden och jag stötte in kuken med full kraft gång på gång, jag ökade tempot lite till och hon fortsatte att stöna. Jag kände nu att det var nära att gå för mig en andra gång och sa detta till Lisa, då bad hon mig att knulla hennes bröst för att sedan spruta min sperma över dem, jag gjorde som hon sa och drog ut kuken från fittan och satte den mellan hennes bröst. Hon tryckte ihop brösten och jag började knulla dem för glatta livet, jag hade aldrig provat detta för, men gud så skönt det var. Jag kände nu hur det började rycka i kuken och jag nästan skrek ut:

-Nu kommer jag!!!

Jag sprutade ner hennes bröst med min sperma och hon smekte ut lite av den över hela sin kropp, resten tog hon på fingrarna och slickade i sig, till sist sa hon åt mig att hon ville slicka kuken ren också så det fick hon.

Nu träffas vi ibland och har en liten skön stud ihop men det får ni kanske höra en annan gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *