Det var en på många sätt märklig upplevelse. Det var i mitten av 1970-talet och jag hade nyss fyllt tjugo. Jag var anställd på en bokföringsbyrå i Stockholm och i mitt arbete ingick att ibland ge sig ut i landsorten för att besöka något av våra lokalkontor. Det var på en sådan resa det som jag nu ska berätta hände.

Jag skulle besöka en mindre stad längs norrlandskusten under två dagar för att träffa våra distriktsombud. Jag hade bilat upp på morgonen och under eftermiddagen hade jag suttit i möte med den lokala kontorschefen. Sedan skyndade jag till mitt hotell. Ville hinna med ett besök på badhuset innan det blev för sent. Jag hade fått det som en liten vana att besöka bandhuset på ställen dit jag kom. Det var en skön avslappning efter en lång dag och jag fick ju samtidigt motion. Jag frågade i hotellreceptionen om vägen och öppettiderna. Jodå, det var öppet till åtta på vardagskvällar.

Det var promenadavstånd till badhuset och efter en kvart var jag där. Ett typiskt småstadsbadhus från femtitalet. Lite luggslitet, men trivsamt. Jag betalade, gick in på herravdelningen, bytte om och skyndade sedan in i duschen. Bastu tänkte jag hinna med efteråt. Nu ville jag ut i simhallen. I duschrummet var det fullt med skrikiga pojkar i tio-tolvårsåldern och en lite småmullig badhustant som med bestämd röst försökte hålla ordning på dem.

Ute i simhallen var det tack och lov lugnt. Bara några äldre damer som motionssimmade. Jag dök ner i vattnet och sträckte ut ordentligt. Tusen meter ville jag hinna med. Klockan var 7 så jag borde hinna. När simmat färdigt var jag ensam kvar i simhallen. Jag klev upp och pustade ut lite innan jag gick tillbaks till duschen. Jag ville ju hinna med lite bastu också. Jag duschade snabbt av mig och hoppade in i bastun. Nu var det folktomt och genom glasrutan i dörren kunde jag se hur badhustanten spolade av golvet och plockade upp handdukar och annat. Hon var nånstans mellan fyrtio och femtio år gissade jag. Ganska rund och mullig och bröstens storlek var det inget fel på. Hon hade en vit rock på sig, som dom brukade ha på badhus. Jag följde henne med blicken. Hon såg liksom både moderlig och sexig ut på samma gång.

Alla män har väl varit med om att få stånd när man minst av allt önskar det. När jag satt och tittade på henne och framförallt på hur brösten spände mot den vita rocken kände jag hur det började växa där nere. Jag försökte tänka på annat men det hjälpte inte. Kuken var halvstyv när hon plötsligt öppnade dörren till bastun.

– Vi stänger om några minuter, sa hon. Jag hann inte skyla mig utan satt där med mitt halvstånd mitt framför hennes ögon.

– Öhhh, javisst, lyckade jag klämma fram samtidigt som jag kände hur jag rodnade. Hon tittade på mig en sekund och böjde sig sedan ned och plockade upp en handduk från golvet. Jag kunde inte låta bli att titta på hennes bröst under rocken när hon böjde sig ner.

– Fem minuter till, sa hon innan hon gick ut.

Herregud. Mitt hjärta bankade och nu var jag fullständigt hjälplös. Kuken reste sig rakt upp mot magen. Jag försökte tänka på mötet i morgon, på bokföring och annat tråkigt som kunde kyla ner mina tankar. Men nej, det hjälpte inte. Ett liknande stånd hade jag aldrig haft. Det var som om allt blod i underkroppen samlats på ett ställe. Hon var kvar ute i duschrummet och grejade. Jag försökte att titta in i väggen istället för på henne. Hur skulle jag ta mig ut? Jag försökte det gamla knepet att knäppa till stenhårt på ollonet, men det var som förgjort. Kuken stod stenhård rakt upp. Typiskt nog hängde förstås min handduk oåtkomlig på en krok i omklädningsrummet. Om hon bara kunde gå sin väg. Blev hon aldrig klar? Plötsligt knackade hon till på dörren och jag hörde henne ropa.

– Nu är det dags!

Vad skulle jag göra? Jag reste mig med kuken pekande rakt upp. Jag försökte förstås dölja så mycket som gick med händerna, men det behövdes ju bara att hon tittade åt mitt håll så skulle hon få se. När jag klev ut stod hon med ryggen till och jag såg min chans att smita in i ett duschbås. Men naturligtvis vände hon sig om precis för att få min styva riddare i blickfånget. Jag skyndade in duschen och försökte kyla av mig med kallt vatten. Och funkar inget annat så funkar det. Det värsta ståndet gav med sig. Samtidigt såg jag hur hon stod och tittade på mig. Kuken hade ändrat läge från rakt upp till rakt ut, vilket väl egentligen inte var mycket bättre.

– Så, skynda på, nu stänger vi!!

Jag hade inget annat val än att lämna duschen. Min kuk var fullkomligt blottad för hennes blick och hon förstod förstås min belägenhet. Som för att retas ställde hon sig vid dörren till omklädningsrummet. Jag var alltså tvungen att passera precis bredvid henne med min kuk i utspärrat läge. Med illröda kinder tog jag sikte mot dörren och när jag var precis bredvid henne log hon mot mig.

– Om du gillar att bada, så är det öppet i morronkväll också.

Jag minns inte om jag fick fram något svar annat än ett grymtande. I omklädningsrummet drog jag snabbt på mig kläderna och skyndade ut i kvällsluften. Jag kände mig samtidigt både lättad och upphetsad. Det hade förstås varit väldigt pinsamt men det hade också gjort mig upphetsad att hon sett på mej. Jag hade på något sätt gillat att hon tittade på mig. Och hon hade inte blivit arg. Tvärtom sa hon ju att jag kunde komma tillbaks i morgon. Jag var tvungen att köpa med mej en porrtidning till hotellet för att lindra trycket lite.

Jag sov oroligt den natten och vaknade förstås med ett praktstånd som åtgärdades med självhjälp och porrtidningen. Sedan ner i hotellmatsalen och snabb frukost innan jag åkte till dagens möten. Men gårdagens händelse fanns kvar i min hjärna och flera gånger under dagen fick jag stånd bara av att tänka på vad som hänt. Tänk er själva hur det är att sitta på ett möte och diskutera bokförigstrategier när kuken står rakt upp i byxan och tankarna söker sig in under rocken på en medelålders badhustant.

Äntligen var arbetsdagen slut och jag hade förstås bestämt mig. Jag skulle till badhuset ikväll också. På väg till hotellet stannade jag till vid Bolaget och köpte med mig några öl. Väl uppe på rummet slog jag upp ett glas och la mig på sängen. Skulle jag våga gå dit? Mitt hjärta började bulta medan mina tankar, för vilken gång i ordningen vet jag inte, sökte sig tillbaka till gårdagen. Varför blev jag så kåt av en medelålders kvinna? Varför hetsade det mig så att hon såg mitt stånd? Undrar om hon också blev kåt? Tänk att få lägga handen på hennes fitta…suga hennes bröst…En öl blev två och tre medan jag låg på sängen och lät tankarna kåta upp mig. När det var dags att gå var jag lite småfull och de hämningar som normalt brukade hejda mig var som bortflugna.

Jag skyndade mig till badhuset, betalade entré och bytte om. Jag såg inte till min kvinna i duschrummet och lite lätt besviken gick jag ut i simhallen. Med tre starköl i kroppen gick simningen förstås inte alls bra. För det första blev jag nödig efter bara några vändor och fick kliva upp för att gå på toan. Och precis när jag skulle slinka genom dörren stötte jag ihop med kvinnan som upptagit mina tankar det senaste dygnet.

– Jasså, sa hon och log mot mig igen och då jag såg då hur vacker och erotisk denna mogna kvinna verkligen var, vad roligt att se dig här i kväll också. Simma duktigt nu så kanske du får en liten belöning.

– Hej, lyckades jag få fram innan hon vände sig om och gick bort mot bassängen. Jag följde hennes yppiga kropp och klev sedan in på toan.

Jag simmade så gott jag kunde men mest kikade jag på klockan. När den äntligen var kvart i åtta klev jag upp ur bassängen och gick till duschrummet och sedan in i bastun. Det var fortfarande en del besökare kvar och när min längtans kvinna öppnade bastudörren och annonserade stängning var vi till min stora besvikelse fem män i varierande åldrar som satt kvar i bastun. Tack och lov lyckades jag hålla snoppen under kontroll. De fyra andra skyndade ut, men jag stannade. Jag såg genom dörrfönstret hur hon spolade av golvet medan de sista besökarna duschade. Nu kunde inget hindra min kuk från att sakta börja växa igen. Jag såg henne komma mot dörren som hon öppnade. Hon tittade på mig och på mitt stolta stånd i några sekunder och log.

– Om du vill, så vänta här en stund, sa hon. Jag nickade och svalde. Efter ungefär fem minuter så kom hon in igen. Nu gick hon fram till mig, tittade mig i ögonen och log samtidigt som hon böjde sig ner och tog tag i min kuk.

– Så fin den är. Kom med mej nu. Med ett varsamt tag om kuken ledde hon ut mig i det nu alldeles tomma duschrummet.

– Tio minuter, sen kommer vaktis, sa hon och styrde mig mot en träbänk som hon sköt ut en bit från väggen.

– Men nån kan ju komma, protesterade jag medan jag satte mig ner

– Ingen kommer förrän om tio minuter, jag lovar dig, sa hon och tryckte ner mig på bänken.

– Jag vill känna på den här nu förstår du.

Hon lutade sig över mig och tog tag i min kuk och runkade några drag. Jag var tvungen att hålla emot för att inte spruta på en gång.

– Försiktigt, stönade jag, annars…

– Ah, du kanske vill känna du också?

Hon stod fortfarande böjd framför mig som satt på bänken. Utan att släppa taget om min kuk knäppte hon upp de översta knapparna i rocken, vek sedan ner bh:n och ut kom de största bröst jag varit i närheten av. Hon tog min hand och la på det ena.

– Såja, krama nu…gillar du dom?

Dom är underbara lyckades jag stöna fram medan min hand knådade bröstet. Hon böjde sig fram en aning och förde en stor och styv bröstvårta mot min mun. Jag sög in den mellan mina läppar och kände hur hon började jucka med kroppen. En hand höll hon fortfarande stadigt runt min kuk. Den andra hade letat sig in mellan hennes ben och nu såg jag att hon var utan trosor och gned handen mot fittan. Det blev för mycket för mig. Nu kunde jag inte hålla mig, utan kroppen drog ihop sig och jag formligen sköt ut satsen som flög rakt ut i luften samtidigt som hon runkade mig och stönade. Hennes andra hand gick in och ut i fittan när hon bad mig resa på mig. Jag ställde mig upp och hon la sig på bänken med ett ben på var sida. Hennes rock var helt uppknäppt och brösten välde ut ur bh-koporna. Hon var så otroligt vacker och sensuell och sexig på samma gång att jag att jag bara stod och tittade på henne.

– Vad är det, frågade hon?

– Du är så vacker, sa jag.

– Om du gillar du det du ser, sa hon, så titta bara.

Hon ömsom smekte sin klitoris, ömsom lät hon fingret glida in i fittan. Jag tog ett steg närmare och hon kom åt att ta min kuk i munnen medan hon onanerade. Hennes tunga vispade runt kukskaftet och trots att det nyss hade gått fanns det inga tecken på att jag skulle slakna. Jag böjde mig fram och kramade hennes bröst och snart blev hon allt ivrigare. Hennes kropp började rista och skaka och jag var rädd att någon skulle höra. Plötsligt skrek hon till med gäll röst.

– Sug fittan, sug mej.

Jag la mig mellan hennes ben och dök ner med munnen i den alldeles dyblöta hårbusken och fick den största klitta jag någonsin förr eller senare skådat i min mun. Den stod upp alldeles hård och jag slickade och sög för allt jag var värd.

– Ohhhh, stönade hon, sug så, såja, såja, ett finger också…

Hennes stjärt daskade upp och ner på bänken och jag sög och fingerknullade henne allt jag förmådde. Plötsligt knep hon till med benen runt mitt huvud och jag höll nästan på att kvävas när hon gav upp ett kvidande ljud samtidigt som hela hennes kropp skakade och det formligen rann ur fittan. Det var den mest makalösa orgasm jag varit med om att kvinna fått. Den höll säkert på i en minut och när det var över var hon alldeles andfådd och illröd i ansiktet.

– Gud, det behövde jag, stönade hon.

Just då hörde vi hur en dörr slog igen i korridoren utanför.

– Djävlars, sa hon och flög upp. Hon knäppte igen rocken men hann inte stoppa in brösten i bh.n.

– Skynda dig till omklädningsrummet, sa hon, jag kommer snart. Jag ilade ut i korridoren med kuken i vädret. Sekunden efter hörde jag hur någon kom in i duschrummet. Med dunkande hjärta skyndade jag mot omklädningsrummet och tack och lov mötte jag ingen. Jag hörde hur hon talade med en mansröst i några minuter. Sedan blev det tyst. Försvann hon? Jag satte mig ner och pustade ut och skulle just börja klä på mig när dörren öppnades.

– Vilken tur du var kvar, sa hon och kom in. Vi hann ju inte klart och jag vill ha mer. Jag vill att du knullar mig. Hon gick fram till mig, ställde sig med ryggen mot mig, böjde sig en aning framåt, drog upp rocken över stjärten och tog spjärn mot väggen med armarna. Hon särade lite på benen.

– Kom nu, jag vill känna din kuk i min fitta förstår du.

Jag var förstås inte nödbädd. Jag reste mig upp och ställde mig bakom henne och lät kuken gnida runt på den runda mjuka stjärten innan den letade sig in i mot fittan. Försiktigt tryckte jag ollonet mot öppningen som liksom bara sög till så var jag inne i det varma och mjuka. Hon pressade emot med baken och jag började knulla med långa sköna tag. Det slafsade och smackade och hon stönade allt högre. Jag lutade mig fram och fick tag på hennes ena bröst som jag knådade på samma gång som knullandet blev allt intensivare. Hon roterade med stjärten och fittan sög och kramade min kuk och jag kände hur hon smeke med en hand där nere. Snart gick det bara inte gick att hålla emot längre. Jag hörde hur vi båda skrek när jag pumpade in satsen i hennes fitta. I säkert några minuter hängde jag alldeles utpumpad över henne, fortfarande med kuken på plats, medan vi sakta hämtade andan. Benen skakade och jag höll nästan på att ramla omkull när jag drog mig ur henne och satte mig ner på bänken. Hon vände sig om och satte sig med särade ben i mitt knä. Vi kysstes och smektes och började småprata med varandra. Hon berättade att hon var ensamstående mamma och sällan kom ut och träffade några män.

– Sexlivet får jag sköta på egen hand, sa hon och skrattade. Män får jag ju se fullt av här. Men du ska veta att det är första gången jag gör något sånt här. Vet inte vad som flög i mig. Men jag har varit ovanligt pirrig mellan benen sista tiden. Och när jag såg dig igår så fick jag sån lust att känna på något riktigt…

Vi fortsatte att prata medan jag klädde på mig och sedan väntade jag på henne så vi gjorde sällskap därifrån innan vi skildes. Hon var tvungen hem till sina barn. Utanför mitt hotell skulle vi ta farväl av varandra med en kyss. Vi smög in i porten vid köksingången och naturligtvis kunde vi inte hålla fingrarna i styr. Mina händer sökte sig ner runt hennes stjärt medan våra tungor möttes.

– Vänta lite, sa hon och släppte mig en sekund. Hon hade en kappa som gick ner till knäna och långbyxor. Hon grejade lite med kläderna men det var mörk ute och ingen lampa fanns i porten så jag såg inte vad hon gjorde.

– Kom nu, en sista kyss, sa hon sedan

Vi kysstes och när mina händer nu letades sig ner kände jag att hon knäppt upp sina byxor. Jag förde ner handen och hon styrde den till fittan.

– Smek den en sista gång, viskade hon i mitt öra.

Jag tog hennes klitta mellan tummen och pekfingret. Den var våt och styv och så stor att jag kunde hålla den mellan fingrarna och liksom runka. Hon stönade och tryckte sin kropp mot mig. Samtidigt hörde vi hur en bil stannade bara några meter från porten och att ett par klev ut och stod och pratade med varandra.

– Du får inte sluta, nästan väste hon, sluta inte…

Jag drog hennes klitta fram och tillbaks medan hennes andhämtning blev allt häftigare och när vi hörde att paret gick iväg kände jag hur hon förde in sitt eget finger i fittan och pullade. Precis när hon var på väg att komma slet hon upp mina byxor och tog ett fast tag i kuken. När orgasmen kom skakade hon så att hon höll på att ramla omkull och själv kände jag hur det pumpade ut rakt i byxorna. Nästan yrvaket tittade vi upp. Vem som helst hade ju kunnat se oss. Snabbt rättade vi till våra kläder och småpratade en stund innan vi sa adjö. Jag tittade efter denna underbara kvinna medan hon skyndade bort på trottoaren. Jag kände att jag hade en våt fläck på byxorna när jag klev in i hotellentrén, men jag orkade inte bry mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *